aferin :))) bak sözde dinlermişşşşŞeniz
stres yooookkkklmaz: baş düşman stres düriye hanııımmm zemuszemus böle ol işte hihoyyyt rahatla bakalım hemen a.s
ne güzel değişiklikler yaaaa... değişsin anacım biz istemiyormuyuz bunu zaten isterse sekize dönelim düzeliriz gene.. yeterki gelsin veletler :1hug: :CüvCüv:
selam millet
leyla zamanında yaptır iğneyi çalışşmayı eşin eve elince yaptır
dr zamanında yaptır dediyse ona uy iğne buuu hormon iğneleri kafana göre yapma
sıkılma olacağı varsa olur sen içini ferah tut
geshenkim yaa ben okuyayım güzelim, arzu ediyorum...ama beni düşündüğün için gene duygulandırdın beni Şeniz
senin sözünü dinlerim ben..
sezosum nasılsın?
tentom çekirdeğim iyi mi acaba yaw? bir işaret gönder dedim dün, domatesimden sinek çıktı kaydirigubbakcemile3
artık herseyden umutlanıyorum
saat vermediyse 24e kadar yapılır canım
selam kızlar nasılsınız?
Benim moralim bozuk ya, sabah sabah doktordaydım gene yumurtalara baktık, pazartesi günkü gibi kalmışlar, hiç büyümemişler, 2 iğne daha yapalım dedi, birini yaptık, bir de akşama, offffffffffffffffff usandım artık yaaaaaa uğraşmıyacağım artık olacağı varsa olur. Bu ay o kadar da dikkat ettim, kahveyi azalttım, kayısı, ceviz, fındık, bal ne bulduysam yiyorum hani hiççççççççççççççççççç
geshenkim yaa ben okuyayım güzelim, arzu ediyorum...ama beni düşündüğün için gene duygulandırdın beni Şeniz
senin sözünü dinlerim ben..
sezosum nasılsın?
tentom çekirdeğim iyi mi acaba yaw? bir işaret gönder dedim dün, domatesimden sinek çıktı kaydirigubbakcemile3
artık herseyden umutlanıyorum
uykum var yaa.. sabahladım. öğlene kadar uyurum dedim oh oh sevindim.. işe gider gibi uyanıyorum kardeşim ya.. bi insan evldı 8.30 da uyanır mı tatil günü. hem de sabahlamışken(
tento ben de uyanıyorum erkenden valla..alışmışız ondan..
sen şimdi bugun bir şekerleme yaparsın
lovelim nasılsın, eren nasıl??
izmir çok sıcak ya, klimadan kafamı çıkartamıyorum
selam kızlar nasılsınız?
Benim moralim bozuk ya, sabah sabah doktordaydım gene yumurtalara baktık, pazartesi günkü gibi kalmışlar, hiç büyümemişler, 2 iğne daha yapalım dedi, birini yaptık, bir de akşama, offffffffffffffffff usandım artık yaaaaaa uğraşmıyacağım artık olacağı varsa olur. Bu ay o kadar da dikkat ettim, kahveyi azalttım, kayısı, ceviz, fındık, bal ne bulduysam yiyorum hani hiççççççççççççççççççç
canım hiç canını sıkma, ama arısütübalpolen karışımı denedin mi, onlar benim yumurtalara iyi geldi. ilk yedim ilk defa o ay 31.günde adet gördüm, sonraki ay yememiştim pişman oldum. tam bu ay yani hamiş kaldığım ayda yedim. iyi geldi bana. hatta bal tarçın çörekotu da ye, madem yumoşlar büyümüyor, bunlar iyi gelir. adetin 1.gününden başla. hatta tarçınlı muhallabiler falanda yaprım. Senin anlayacağın ne bulduysam yedim.
bal ve polen diyorum ikinci kullanıımımda hamile kaldım
bal ve polen diyorum ikinci kullanıımımda hamile kaldım
canım benimmmmmm sağolll opuyorumnanaktan:roflol: hay Allahım yaaa.. domatesinde sinek hee :roflol: işaret yollamış bak sana bu velet.. diyorki annecim ahad bu sinek gibi sana yapıştım sen merak etme.. cenım benim.. haberleşme şekliniz süper vallahi.. yerim ben onun mesajını kaydirigubbakcemile3:ecrin_bebek: gamyoncuiremsu
hafta sonu bennn.. mirmirmirmir öyle sinir oluyorumki hafta içi gözüm açılmaz hafta sonu şıp diye bir açılır dahada kapanası gelmez fisfisfis ne iştir anlamam.....
canım ayyy sıcaklar bu sene ne oldu böyle klimaların satışında patlama olmuş resmen bir ay sonrasına 15 gün sonrasına getiriyorlarmış siparişleri hayret ettim.. biz önceden almıştık iyiki vardı diyorum.. ama sen dikkat et şu anda özellikle arada havalandır olduğun yeri camları aç yani kurumasın hava çok fazla hem biliyorsun lejyoner diye bir hastalık yapıyor bakteriler filtre olayı....
canını hiiiiç sıkma bak özlemde büyümüyorlar diye canını sıkıyordu 1 tanecik var diyordu sonradan nasıl geliştiler birden.. böyle üzüntü yaparsan hemen etkilenir onlar. yapma olurmu çünkü büyüyecekler.. arkadaşların tavsiyeleri tam yerinde uygula derim.
iyikide yapmışsın bunları.. her şeyi yemişsin canım bak sonuç süperrr :lepi:
lovelinin bu konularda gerçekten iyidir.. deneyimlidir ... dinleyin bu tatlı hamile bayanı kaydirigubbakcemile3
evet lovelim senin bu tavsiyen gerçekten iyi oldu, bende senin yolundan geliyorum. bende ikinci ay yedimde hamile kalmış oldum.
kızlar öğle arasına çıkıyorum, pek yemek telafuz etmemeye çalışıyorum. oruç oruç, hadi görüşürüz bayanlar. öğleden sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?