Tamam canım anlaştık o zaman ne zaman okursan. iyi kızlar yarıya geldik sayılır. kaldı 15 cüzümüz. hep birlikte hatim yapacağız. Allah kabul etsin.
ediyorum canım, yalnız kalkarken otururken kasık ağrım oluyor, bide uykudan uyandığımda, vücüdüm gögüslerim çok acayip oluyor. insanın resmen vücüdü değişiyor.
geshenkim yaa ben okuyayım güzelim, arzu ediyorum...ama beni düşündüğün için gene duygulandırdın beni Şeniz
senin sözünü dinlerim ben..
sezosum nasılsın?
tentom çekirdeğim iyi mi acaba yaw? bir işaret gönder dedim dün, domatesimden sinek çıktı kaydirigubbakcemile3
artık herseyden umutlanıyorum
iyi canım ya, arada at ağzına gevele, yani o kadar çok şey yaptımki neyden derman buldum bilmiyorum, ama aklıma geleni denedim. şifa olsun canım. kardelen cüzlerini bitirip okumak istediğinde veririz canım. tamam mı?slm kızlar.zerdalcım,tahlillerin güzel çıktığına sevindim canım,inş.sağlıkla tamamlıcaksın hamileliğini,bende gidip ağzıma bi karanfil alim bari,seni görünce aklıma geldi.
kaderiya,üzülme canım,büyürler inş.stres yaptıkça daha da etkilencektir,rahat olmaya çalış.
tatlı hamişimiz. bakalım nesemi senmi önce doğuracaksın.canım benim faydam olduysa ne mutlu bana
ben de o yollardan geçtim seni çok iyi anlıyorum rahmin büyüyor o ağrılar normal canım çamaşırındaki ıslaklık da hepsi normal..sorma hem de ne değişmek..
evet sen çılgına yol gösreceksin
sanrım ben önce doğururum zerdal sezeryan olacak benimki 9ekim gibi olur tahminimce
Kızlar biraz önce iş yerinden bi arkadaşla konuştum, ondada adet düzensizliği varmış, aynı ben gibi en son 8 temmuzda regli görmüş, geçen ayda 40.günde adet olmuş. Bu ayda ne olsa geç oluyorum diye test falan yapmamış. iyicene kötü olmaya başlayınca bi test yapmış hamile çıkmış. hcg de 1500 çıkmış. 1 haftadır da oruç tutuyor. bana geldi ne yapayım diye, doktorda ona hiç bişey yazmamış. bende dedim hemen bi doktor belirle, sonrada folik aside başla dedim.Benim doktordan sıra almak için 2 ay önce aramak lazım. Şimdilik rastgele bi doktora git, sonra benimkine geçersin dedim. Yani iş yerinde ikimiz aynı anda ilerleyeceğiz. kısmet.
zerdalım işyerinde iki hamiş mi oldunuz şimdi..maşallahh..
destek olursunuz birbirinize..
ayy benim örtmenim de sen mi olcann..inşallahh yaaaa inşallahhh
ya ben olacam öğretmenin, nisan annelerinide tüp bebekle hamiş kalmış bi bayan var, oda çok sıkıntı yaşamış, sanırım eşinde morfoloji sıfırmış, çok aklımda kalmadı, hemen tüp yapmışlar tutmuş oda, bazen onla konuşuyoruzda, senden bahsediyorum, bi arkdaşımın haberini bekliyoz, oda tüp yaptı diyorum, inşalalh tutar diyor, oda senden içeri. 1 haftamız kaldı.
zerdalım yaa vall ne diimm inşallahh demekten bişi gelmiyor elimden..
sağolsunnn.. analı babalı sağlıklık büyütsün evladını inşallahh..
hamiş kalısam nisan annelerine atlıcam ben de:)))
cilginkiz+, zerdal+
slm kızlar...neler kaynatıyorsunuz bakalım?forum ağırlaşmış sanki zor girdim ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?