30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

geshenki hee sinek cıktı yaa cok komik..:)))
aayy sorma ondan benden korkuyorum ama camı aç hele bir alev topu sarıyor insanı..

ben de o yollardan geçtim seni çok iyi anlıyorum rahmin büyüyor o ağrılar normal canım çamaşırındaki ıslaklık da hepsi normal..sorma hem de ne değişmek..

canım iyiyim çılgınım..haftaya daha iyi olucam inşallah senden oleeey haberini alınca..
bugün şeker yüklemem var onu bekliyorum işte biraz heyecanlıyım..

heyecanlanma sezen deneyimli ben varım şekerimmi konrtrol altına aldım canım ben diyette zaten zor değil inşallah çıkmaz da çıkarsa dert etme tamam mı

geshenkcim,nasılsın canım,17 ağustos hepimiz için kötü bir gündü,RABBİM bi daha yaşatmasın inş.öyle günleri,benimde kardeşim sakaryadaydı depremde,üç gün haber alamamıştık,çok kötü anlar yaşadık.

iyi canım ya, arada at ağzına gevele, yani o kadar çok şey yaptımki neyden derman buldum bilmiyorum, ama aklıma geleni denedim. şifa olsun canım. kardelen cüzlerini bitirip okumak istediğinde veririz canım. tamam mı?
canım benim faydam olduysa ne mutlu bana
tatlı hamişimiz. bakalım nesemi senmi önce doğuracaksın.
ben de o yollardan geçtim seni çok iyi anlıyorum rahmin büyüyor o ağrılar normal canım çamaşırındaki ıslaklık da hepsi normal..sorma hem de ne değişmek..

sizler daha tecrübeli olduğunuz için bilirsiniz. bakalım bende çılgına yol gösterem.şutarafagitti

evet sen çılgına yol gösreceksin
sanrım ben önce doğururum zerdal sezeryan olacak benimki 9ekim gibi olur tahminimce

Kızlar biraz önce iş yerinden bi arkadaşla konuştum, ondada adet düzensizliği varmış, aynı ben gibi en son 8 temmuzda regli görmüş, geçen ayda 40.günde adet olmuş. Bu ayda ne olsa geç oluyorum diye test falan yapmamış. iyicene kötü olmaya başlayınca bi test yapmış hamile çıkmış. hcg de 1500 çıkmış. 1 haftadır da oruç tutuyor. bana geldi ne yapayım diye, doktorda ona hiç bişey yazmamış. bende dedim hemen bi doktor belirle, sonrada folik aside başla dedim.Benim doktordan sıra almak için 2 ay önce aramak lazım. Şimdilik rastgele bi doktora git, sonra benimkine geçersin dedim. Yani iş yerinde ikimiz aynı anda ilerleyeceğiz. kısmet.

zerdalım işyerinde iki hamiş mi oldunuz şimdi..maşallahh..
destek olursunuz birbirinize..
ayy benim örtmenim de sen mi olcann..inşallahh yaaaa inşallahhh

aaa ne güzel.. iyi olmuş senin içinde.. aynı mekanda iki hamile pek çok paylaşım tecrübe yaşarsınız.

kardelencim sorma evet kabustan beterdi o günler.. burada nereye gitsen illa laf döner dolaşır depreme gelir.. ben hiç dinlemek istemem.. çok kötü günlerdi çoook. Allah kimselere yaşatmasın.. ölenler, salgın, toz duman, yokluk, çaresizlik... ne günlerdi çabuk toparlandık yinede çok şükür... herkesin hayatında çok şey değişti o günden sonra...
kardeşin öğrencimiydi burada?

zerdalım işyerinde iki hamiş mi oldunuz şimdi..maşallahh..
destek olursunuz birbirinize..
ayy benim örtmenim de sen mi olcann..inşallahh yaaaa inşallahhh

ya ben olacam öğretmenin, nisan annelerinide tüp bebekle hamiş kalmış bi bayan var, oda çok sıkıntı yaşamış, sanırım eşinde morfoloji sıfırmış, çok aklımda kalmadı, hemen tüp yapmışlar tutmuş oda, bazen onla konuşuyoruzda, senden bahsediyorum, bi arkdaşımın haberini bekliyoz, oda tüp yaptı diyorum, inşalalh tutar diyor, oda senden içeri. 1 haftamız kaldı.

zerdalım yaa vall ne diimm inşallahh demekten bişi gelmiyor elimden..
sağolsunnn.. analı babalı sağlıklık büyütsün evladını inşallahh..
hamiş kalısam nisan annelerine atlıcam ben de:)))

zerdalım yaa vall ne diimm inşallahh demekten bişi gelmiyor elimden..
sağolsunnn.. analı babalı sağlıklık büyütsün evladını inşallahh..
hamiş kalısam nisan annelerine atlıcam ben de:)))

:roflol::roflol: ben zaten senin içim şimdiden ortamı kuruyom, geldiğinde yabancılık çekmezsin. zaten bende varım. ev sahibi olarak.:dance::dance:

cilginkiz+, zerdal+
slm kızlar...neler kaynatıyorsunuz bakalım?forum ağırlaşmış sanki zor girdim ya..

napalım iyiyiz canım, evet biraz zorlanıyoz, bende zor giriyorum. o yüzden biraz çıkıcam kızlar, wc ye gitmem lazım, o da uzakta, malum gidip gelene kadarda yolda bi dünya kişi gör konuş öyle. Ancak gidip geliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…