30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

slm kizlar asilamam bitti dinleniyorum simdi

hadi hayırlısı canım benim..

seni görünce önce bir şaşırdım.. yemin ederim bugün aklımdan geçtin acaba ne yaptı diye.. geceleri de giremedim bu ara... ne iyi oldu karşılaştık şimdi... nasıl geçti?? yumurta yakalanmış anlaşılan.. nasıl hissediyorsun kendini.. yat dinlen bugün sonra günlük hayatına devam et. ağır kaldırma.. çok ayakta kalma bunlar yeterli.. kafanda olmasa bide süper olur o zaman :))

saol canim bu sefer herseyi güzel yapti dr.bana calismada edebilirsin dedi bi de hap verdi ama rahime koycakmisim 2 tane

bu sefer güzel yaptı diyorsun ya onada bir gülesim geldi ki diloş.. :)))))))))) demek gördü gözlerini de açtı becerdi işini bu kez.. :)) hadi bakalım hayırlısı olsun.. dediklerini yap sen genede.. ilişki veriyorlar zaten ilk gece hemen.. her ihtimale karşı.. sonuç ne zaman belli olacak senin???

sonus 15 gün sonra,hapda yuvarlak bise iste adi utrogestean.ya gesek benim is ama hep ayakta geciyor tek bügün rapor verdi.evde kalmam icin.calisma yapsan bir sey olurmuki?

Çok sağolun kızlar desteğiniz için, ister istemez stres oldum ya, dr. da hayret etti niye büyümedi bunlar dedi Bal yiyorum bol bol ama tarçın ve çörekotunu da deniyeyim, poleni yiyemiyorum yaa..... Bol bol su içiyorum zaten Çılgınım, her gün dr. kontrolü olunca, keseyi doldurmak zorundayımzemuszemus
Dilara hayırlı olsun canım, hadi güzel haberlerini de alalım en yakın zamanda inşallah...

sonus 15 gün sonra,hapda yuvarlak bise iste adi utrogestean.ya gesek benim is ama hep ayakta geciyor tek bügün rapor verdi.evde kalmam icin.calisma yapsan bir sey olurmuki?

yok canım bir şey olmaz.. arada oturursun hep ayakta kalma yinede.. dikkat edersin ama çok da kasma ...

bide stres yapmazsan oldu bu iş ok :)))

dillaracıımm geçmiş olsun tatlımm bugun iyice dinlenn..
rahat oldu mu..doktor becerdi bu sefer bu işi:)
aferin onaa..

kaderiyacım hiç meraklanma birden pörtliyecek o yumurtaa

geshenkim geshenkim geshenkim amann:))
Şeniz

yeşil yaprak altında üşüdüm ammannn Şeniz oooh yandaaan hihoyyyt

saol cilgin sen bu rahim hapini bilirsin bu aksam almam gerkiyor utrogestan bu hap hormon progesteron üretiyormus sende aldinmi?

canım hapmı bu yoksa fitilmi? nasıl rahme koyuyorsun sen bunu?? ah ben bir anlasam senin dilinden sırnaşık şey

ben şimdi crinone kullanıyorum vajinadan..
bir dene hap içiyorum sabah akşam
bir de totodan iğne yiyorum..

hepsi progesteron için değil dimi bilmiyorumkismile

slm kizlar asilamam bitti dinleniyorum simdi
Hayırlı olsun diloşcum...herşey dilediğin gibi olur inşallah canım..

kaderiya belliki sende benim gibi herşeyi çok kafana takıyor stres ediyorsun kendine...takma kafanı inşallah düzelir herşey...ben bıraktım kendimi...bügun çok stres yaşadım..valla saldım çayıra mevlam kayıra...biliyorumki herşey olacağına varıyor onu dert et bunu dert et hamile kalmadan daha kaydirigubbakcemile3şiştim valla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…