30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

geshenkim ya hepsi progesteron galiba yaw..
dilaracım seninki hap şeklinde di mi? yatarak temiz elinle iktir içeriye dogru biraz da oyle yat ki erisin canım..

benim vajinadan sıkılan jel acaip kıslar epey uzun:))) içeri sokuyon valla köküne kadar sokuyom ben:)) ultrason gibi:)))

geshenkim ya hepsi progesteron yaw..
dilaracım seninki hap şeklinde di mi? yatarak temiz elinle iktir içeriye dogru biraz da oyle yat ki erisin canım..

benim vajinadan sıkılan jel acaip kıslar epey uzun:))) içeri sokuyon valla köküne kadar sokuyom ben:)) ultrason gibi:)))

dillaracıımm geçmiş olsun tatlımm bugun iyice dinlenn..
rahat oldu mu..doktor becerdi bu sefer bu işi:)
aferin onaa..

kaderiyacım hiç meraklanma birden pörtliyecek o yumurtaa

Ayyy inşallah canım, akşama bir iğne daha yapacağım, yarın ö.s da bakacak, dua edin benim için de, büyümezlerse bu ay da boşuna geçmiş olacak, bir sürü de iğne ilaç parası veriyorum kaç aydır boşu boşuna ama olsun da bişey değil diyorum...

Herkese akıl veriyorum ama kendime gelince tık yok canım. Ama haklısın onu dert et, bunu dert et, bebişler gelince başlıyacak esas dertler aslında, o günlere saklamak lazım dert etme olayını kaydirigubbakcemile3

ayni degilmis ben vaginal hap 2 tane kulancam.ama allahi sükür atlatik asilma bitti simdi beklemek var

senin dilini yerim ben dilooooşş :roflol: demek artık bebek beklemek var... benim dayımın kızı var Almanyada aynı böyle konuşur onu hatırlıyorum sen yazdıkça opuyorumnanaktan hadi bekle bakalım hayırlı haberlerle inşallah canım...

amin.bende kendimi güzel türkce yaziyorum saniyorum.ama ben sizin gibi konusuyorum he he

Kızlar benim yemek yapmam lazım, fikir verin ya, hergün hergün kafayı yiyorum ne pişireceğim diye bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…