30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

Kızlar benim yemek yapmam lazım, fikir verin ya, hergün hergün kafayı yiyorum ne pişireceğim diye bilmiyorumkismile

al bendende o kadar...valla ben et yemeği yapacam ama nasıl yapsam diye düşünüyorum..yanına çorba..bugün kendimi yormamam lasımmm dimi çılgınım...akşama çalışma var.:kedi:..az evvel eşimle konuştum yine akşam yaptırırız iğneyi diyor ama şu 36 saat mevzusu kafamı hala kurcalıyor...inanın varya düşünmekten başım ağrıdı...bugün pek iyi değilim yani...et yemeğini nasıl yapabilirim..tarif vermek isteyen varsa bekliyorum..cokacimcoook

ben aşılamamda o jelden yapmıştım ama çok zor o hem çok geri çıkıyor alyın hep ıslak hissi oluyor.. ama şu dilaranın iki yuvarlak hapını anlamadım ben çılgın sen çözdünmü olayı :)))

panik yapmaaa.. büyüyecekler dur bakiiim acele ettirme dozunu arttırır ne yapar eder büyütür onları doktor amcaları teyzeleri.. yerimseniben

saol canim sen nasisin?

iyidir diloş.. önce muhabbet sonra hal hatır.. çok tatlısın sen yaaa...

benim mesajım iki defa gitmiş:) cok yavas site..sapıtıyor.

aynen.

Herkese akıl veriyorum ama kendime gelince tık yok canım. Ama haklısın onu dert et, bunu dert et, bebişler gelince başlıyacak esas dertler aslında, o günlere saklamak lazım dert etme olayını kaydirigubbakcemile3

o zamanda etme.. hiç bir zaman etme.. sallaaa. olacağına varır zaten her şey.. o aralıkta sen kendini boşuna üzdüğünle kalırsın..

vajinal hapı iktirivercen içeriyee..
surası da herseyi alıyor valla ne yermiş..:roflol::roflol::roflol::roflol:

heee... hanbaba kapısı mübarek.. ana kapı :roflol: :roflol: :roflol:

Herşeyi alıyor da, inşallah çıkarmayı da becerir delikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şey

:roflol:
valla kaderiyacım ben artık oradan çocuğun çıkacağına inanıyorum yaa..neler aldı benim garip ..sana resmini bulayım bak ne tıkıyom ben oraya :roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: alemsin kızzz :roflol:

hihihi alemim de mi??
çılgıncım sen sonucu ne zaman öğreneceksin tatlım?

haftaya canım daha 9 gün var..

amin.bende kendimi güzel türkce yaziyorum saniyorum.ama ben sizin gibi konusuyorum he he

sen süper konuşuyon valla..bayılıyom ben sanaaa

Kızlar benim yemek yapmam lazım, fikir verin ya, hergün hergün kafayı yiyorum ne pişireceğim diye bilmiyorumkismile

köfte patatess ...mmmmm..birden canım istedi

aklinialirimsmile

ya öyle dr.ne diyorsa ve siz ne derseniz onu uyguluyorum.bügün calisma yapcam sonra vaginal hap alcam.simdik onada gülersiniz gercekten fitil degil hap yuvarlak

Evet canım vajinal hap var ben de biliyorum, pregostan mı öyle bişeydi ben de kullanmıştım, hormon hapı...

aklinialirimsmile

ya öyle dr.ne diyorsa ve siz ne derseniz onu uyguluyorum.bügün calisma yapcam sonra vaginal hap alcam.simdik onada gülersiniz gercekten fitil degil hap yuvarlak

yok tatlım gülmem..biliyom o hapları..hem ağızdan hem oradan olabiliyor..progestan hapı gibi. belki de oradaki ismi odur..
bildiğin hap işte..tıkıvercen oraya :roflol:

valla geshenkim ben güzel sokuyorum köküne kadar..bilirsin spermi de bir damlar kaçırmazdım :roflol:
dısına gelmiyor..ama gün içinde geliyor ara ara beyaz..ben de sana soracaktım..

aklinialirimsmile

canım benim yaa... emir erim ramazan modeli olmuş :1hug: diloş seviyorum ben seni opuyorumnanaktan gülüyoruz ama tatlılığına... içtenliğine... canım bak yeni bir şey öğrenmiş olduk bizde senin sayende ... hiç duymamıştım şahsen hapın vajenden verilenini progesteron olarak.. demek oranın yönetmelri ilaçları da farklı

çılgınım senin de neden o kadar çok progesteron ilacın var o da ilginç geldi bana.. bana sadece iğne vermişti tüpte.. aşılamada da jel... fisfisfis

ne kadar kaynatmışsınız kızlar, dilaracım hayırlı olsun, içine sinmiş bu sefer, tutar inşallah.

kızlar ben şaşıyorum ne yapacağım diye özellikle sahurda, döndürüp durup aynı şeyleri yapıoyrum, değişik fikirleri olan varmı. ben menemen, patates kızarması, yumurta haşlaması, kıymalı yumurta, tost falan yapıyom, başka aklıma gelmiyor. biraz fikir verin bana.

bilmem ki canım..belki benim progesteronumu az bulmuştur..en son kan tahlili yaptı çünkü gene..

Bizim bi arkdaş hamile olduktan sonra düşük tehlikesine karşı vajinal ilaç almıştı.

patatesli yumurtaa da yap:)))

Kafanı kurcalayan ne canım? İğneyi yaptığın saatten 36 saat sonra çatlıyor yumurta, tabii daha geç de çatlayabilir. Ben iğneyi yaptıktan sonra çalışmalara başlıyorum, ama bir önceki ay iğne günü yatık, ertesi gün yapmadık mesela, belki de ondan tutmadı, çünkü sabaha bir ağrı anlatamam, dr. gittim hemen hepsi çatlamış... Yani salı 17:00da yapmıştım iğneyi, perşembe sabah çatlamışlardı 08:00 gibi kaç saat olur ya??? 39-40 falan öyle çatlamıştı ama sen iğneyi yap, çalışmalara başla bence, benim dr. hergün yapailirsin demişti, ama günde bir defa yasakkelimeyasakkelime:roflol:

canım normal o gelen akıntı.. ilacın fazlası geri çıkıyor...

ahan da bugun toplu çalışma var..
bize yasaka malesef..çekirdekçim rahatsız olmasın..içerde iyidir inşallahhh

lmaz: sana yokkkk lmaz:

Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
GESHENK, cilginkiz+, dillara, kaderiya, leylamecnun+, librarian, lightlife, zerdal+

librarian nerelerdeydin? lalehan vardı az evvel... bide beyza vardı b.baran ne oldu acaba aylardır yok.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…