Kızlar benim yemek yapmam lazım, fikir verin ya, hergün hergün kafayı yiyorum ne pişireceğim diye bilmiyorumkismile
geshenkim ya hepsi progesteron galiba yaw..
dilaracım seninki hap şeklinde di mi? yatarak temiz elinle iktir içeriye dogru biraz da oyle yat ki erisin canım..
benim vajinadan sıkılan jel acaip kıslar epey uzun:))) içeri sokuyon valla köküne kadar sokuyom ben:)) ultrason gibi:)))
Ayyy inşallah canım, akşama bir iğne daha yapacağım, yarın ö.s da bakacak, dua edin benim için de, büyümezlerse bu ay da boşuna geçmiş olacak, bir sürü de iğne ilaç parası veriyorum kaç aydır boşu boşuna ama olsun da bişey değil diyorum...
saol canim sen nasisin?
benim mesajım iki defa gitmiş:) cok yavas site..sapıtıyor.
Herkese akıl veriyorum ama kendime gelince tık yok canım. Ama haklısın onu dert et, bunu dert et, bebişler gelince başlıyacak esas dertler aslında, o günlere saklamak lazım dert etme olayını kaydirigubbakcemile3
vajinal hapı iktirivercen içeriyee..
surası da herseyi alıyor valla ne yermiş..:roflol::roflol::roflol::roflol:
Herşeyi alıyor da, inşallah çıkarmayı da becerir delikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şey
:roflol: :roflol: :roflol: alemsin kızzz :roflol:
çılgıncım sen sonucu ne zaman öğreneceksin tatlım?
amin.bende kendimi güzel türkce yaziyorum saniyorum.ama ben sizin gibi konusuyorum he he
Kızlar benim yemek yapmam lazım, fikir verin ya, hergün hergün kafayı yiyorum ne pişireceğim diye bilmiyorumkismile
aklinialirimsmile
ya öyle dr.ne diyorsa ve siz ne derseniz onu uyguluyorum.bügün calisma yapcam sonra vaginal hap alcam.simdik onada gülersiniz gercekten fitil degil hap yuvarlak
aklinialirimsmile
ya öyle dr.ne diyorsa ve siz ne derseniz onu uyguluyorum.bügün calisma yapcam sonra vaginal hap alcam.simdik onada gülersiniz gercekten fitil degil hap yuvarlak
ben aşılamamda o jelden yapmıştım ama çok zor ohem çok geri çıkıyor alyın hep ıslak hissi oluyor.. ama şu dilaranın iki yuvarlak hapını anlamadım ben çılgın sen çözdünmü olayı :)))
panik yapmaaa.. büyüyecekler dur bakiiim acele ettirme dozunu arttırır ne yapar eder büyütür onları doktor amcaları teyzeleri.. yerimseniben
iyidir diloş.. önce muhabbet sonra hal hatır.. çok tatlısın sen yaaa...
aynen.
o zamanda etme.. hiç bir zaman etme.. sallaaa. olacağına varır zaten her şey.. o aralıkta sen kendini boşuna üzdüğünle kalırsın..
heee... hanbaba kapısı mübarek.. ana kapı :roflol: :roflol: :roflol:
aklinialirimsmile
canım benim yaa... emir erim ramazan modeli olmuş :1hug: diloş seviyorum ben seni opuyorumnanaktan gülüyoruz ama tatlılığına... içtenliğine... canım bak yeni bir şey öğrenmiş olduk bizde senin sayende ... hiç duymamıştım şahsen hapın vajenden verilenini progesteron olarak.. demek oranın yönetmelri ilaçları da farklı
çılgınım senin de neden o kadar çok progesteron ilacın var o da ilginç geldi bana.. bana sadece iğne vermişti tüpte.. aşılamada da jel... fisfisfis
canım benim yaa... emir erim ramazan modeli olmuş :1hug: diloş seviyorum ben seni opuyorumnanaktan gülüyoruz ama tatlılığına... içtenliğine... canım bak yeni bir şey öğrenmiş olduk bizde senin sayende ... hiç duymamıştım şahsen hapın vajenden verilenini progesteron olarak.. demek oranın yönetmelri ilaçları da farklı
çılgınım senin de neden o kadar çok progesteron ilacın var o da ilginç geldi bana.. bana sadece iğne vermişti tüpte.. aşılamada da jel... fisfisfis
ne kadar kaynatmışsınız kızlar, dilaracım hayırlı olsun, içine sinmiş bu sefer, tutar inşallah.
kızlar ben şaşıyorum ne yapacağım diye özellikle sahurda, döndürüp durup aynı şeyleri yapıoyrum, değişik fikirleri olan varmı. ben menemen, patates kızarması, yumurta haşlaması, kıymalı yumurta, tost falan yapıyom, başka aklıma gelmiyor. biraz fikir verin bana.
ahan da bugun toplu çalışma var..
bize yasaka malesef..çekirdekçim rahatsız olmasın..içerde iyidir inşallahhh
al bendende o kadar...valla ben et yemeği yapacam ama nasıl yapsam diye düşünüyorum..yanına çorba..bugün kendimi yormamam lasımmm dimi çılgınım...akşama çalışma var.:kedi:..az evvel eşimle konuştum yine akşam yaptırırız iğneyi diyor ama şu 36 saat mevzusu kafamı hala kurcalıyor...inanın varya düşünmekten başım ağrıdı...bugün pek iyi değilim yani...et yemeğini nasıl yapabilirim..tarif vermek isteyen varsa bekliyorum..cokacimcoook
yok tatlım gülmem..biliyom o hapları..hem ağızdan hem oradan olabiliyor..progestan hapı gibi. belki de oradaki ismi odur..
bildiğin hap işte..tıkıvercen oraya :roflol:
valla geshenkim ben güzel sokuyorum köküne kadar..bilirsin spermi de bir damlar kaçırmazdım :roflol:
dısına gelmiyor..ama gün içinde geliyor ara ara beyaz..ben de sana soracaktım..
ahan da bugun toplu çalışma var..
bize yasaka malesef..çekirdekçim rahatsız olmasın..içerde iyidir inşallahhh
Bizde ramazan dolayısıyla kapattık artık, gazoz yerine süt içmeye başladım:içelim:
Evet canım vajinal hap var ben de biliyorum, pregostan mı öyle bişeydi ben de kullanmıştım, hormon hapı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?