30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

leylamm bu çatlatma iğnesi oyle ki tam 36. saatte çatlar..ona güvenip tüp yaparken yumurta toplamayı bile yapıyorlar ..

benim doktorda bugün iğne yap yarın akşamda çalışma yapın dedi .bizim 2 gün arayla yani perşembe ve cumartesi günü yapın çalışmanızı dedi...adamı yakalayabilsem..yakalayamıyorum ki...nöbeti var...offffff..bugün erken gelcek..iftardan sonra çalışma yapıp gece 12 den önce iğne yaptırcaz...hayırlısı be gülüm..biz elimizden geleni yapıyoruz..gerisi Yüce Mevladan..dimi kuzum...:Saruboceq:

dillaracım inşallah güzelim..kırklarımız karışssın burada hepimizin bu ayy

lalahenn nasılsın tatlım, ilaçlar iyi geldi mi?
aa hakkatten librarian nabber?

evet canim, kizlar bakin kaderiya anladi siz alay edin.

kızdınmı yoksaaa :çok üzgünüm: alay etmedik kısss şaka yaptık takıldık.. konuşma tarzın hoşuma gidiyor benim takılıyorum sana.. ama hakkaten duymadım ben o hapları vajenden verilen.. rahme konuluyor dedin ya sen hap iki tane deyince anlayamadım.. benim cahilliğim hayatım sen bakma bana kaydirigubbakcemile3

<TENTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
AYLİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

geliiiiiiiin.. nerdesiniz??

Her doktorun stili farklı oluyor canım, benimki hergün diyor, bazı doktorlar seinki gibi 2 günde bir diyor, ama dediğin gibi biz elimizden geleni yapıyoruz, herşeyin hayırlısı canım...

leyla islim kebabı bilirmisin patlıcanlı? ondan yap.. onu severim bak.. kürdanlı hani patlıcana sarılıyor..

başka kim sormuştu etli yemek?? ben eti sade yemeyi severim pek karışık sevmem sebze sade bamya hariç, et olarak da biftek, kavurma, köfte çeşitleri pirzola, şiş falan severim.. taze sebzelerde pek kıyma sevmem mesela.. o yüzden etli yemek tarifi zor bende..

bugece 23te iğne yaptırırsak cuma günü gündüz saat 11 de 36 saat oluyor ve yumurta çatlar..20 saat yaşadığına göre valla cuma cumartesi full çalışıcam ben...işimi şansa bırakmak istemiyorum...ovulasyon testide yaparım tam çatladığını anlamak için...havuz problemi gibi oldu...doktorun verdiği yeni ilaç bana ağır geldi sanki...öğleye kadar acayip bulantım vardı belkide strestendi bilemiyorum...zemuszemus

Her doktorun stili farklı oluyor canım, benimki hergün diyor, bazı doktorlar seinki gibi 2 günde bir diyor, ama dediğin gibi biz elimizden geleni yapıyoruz, herşeyin hayırlısı canım...

Kızlar ben 2 ay öncesinde hergün çalıştım olmadı, bu ay 2 güne bir çalıştık. hatta bazen 3 ü buldu. bu ay tuttu, hem ben çalışma az oldu olmaz diye düşünüyordum. tutmuş, Allahın takdiri. yumurtlama olduktan sonrada tamamen salmıştım çayıra.

geshenk ramazanın ilk günü islim kebabı yapmıştım. tam 3 gün yedik. yanındada yoğurt çorbası, biraz fazla olmuş. ben bilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…