evet canim,kizlar bakin kaderiya anladi siz alay edin.
Kafanı kurcalayan ne canım? İğneyi yaptığın saatten 36 saat sonra çatlıyor yumurta, tabii daha geç de çatlayabilir. Ben iğneyi yaptıktan sonra çalışmalara başlıyorum, ama bir önceki ay iğne günü yatık, ertesi gün yapmadık mesela, belki de ondan tutmadı, çünkü sabaha bir ağrı anlatamam, dr. gittim hemen hepsi çatlamış... Yani salı 17:00da yapmıştım iğneyi, perşembe sabah çatlamışlardı 08:00 gibi kaç saat olur ya???39-40 falan öyle çatlamıştı ama sen iğneyi yap, çalışmalara başla bence, benim dr. hergün yapailirsin demişti, ama günde bir defa yasakkelimeyasakkelime:roflol:
evet canim,kizlar bakin kaderiya anladi siz alay edin.
sen zaten kalp atışını duyana kadar yasaklısın..çılgın yasağı :roflol:
Benim için sıkıntı yok, aklıma bile gelmiyor, bebeği öğrendiğimden beri, ben yorgun oluyorum zaten, o da hafta sonunu bekliyor.:roflol::roflol::roflol:
benim doktorda bugün iğne yap yarın akşamda çalışma yapın dedi .bizim 2 gün arayla yani perşembe ve cumartesi günü yapın çalışmanızı dedi...adamı yakalayabilsem..yakalayamıyorum ki...nöbeti var...offffff..bugün erken gelcek..iftardan sonra çalışma yapıp gece 12 den önce iğne yaptırcaz...hayırlısı be gülüm..biz elimizden geleni yapıyoruz..gerisi Yüce Mevladan..dimi kuzum...:Saruboceq:
diloş sendede mi çalışma var :hulya: bu gece.....boş duranı Allah sevmezmiş canım..çalışalım hehehehe sırnaşık şey
evet canim biz calisalim onlar bos bos otursunlarnaniknanik
niye ben de anladım..açıklama da yaptım ühühüüü..beni de görrr
Her doktorun stili farklı oluyor canım, benimki hergün diyor, bazı doktorlar seinki gibi 2 günde bir diyor, ama dediğin gibi biz elimizden geleni yapıyoruz, herşeyin hayırlısı canım...
leyla islim kebabı bilirmisin patlıcanlı? ondan yap.. onu severim bak.. kürdanlı hani patlıcana sarılıyor..
başka kim sormuştu etli yemek?? ben eti sade yemeyi severim pek karışık sevmem sebze sade bamya hariç, et olarak da biftek, kavurma, köfte çeşitleri pirzola, şiş falan severim.. taze sebzelerde pek kıyma sevmem mesela.. o yüzden etli yemek tarifi zor bende..
Ben de kocayı bekletiyorum siperler bitmesin diye, 2 gün daha bekliyecek garibim Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?