30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

evet canim biz calisalim onlar bos bos otursunlarnaniknanik
aynen canım...durmak yok...:))
hayrişim ya ben patlıcanlı yemekleri çok severim ama onu duydumda hiç yapmadım..çok zaman alabilir..valla ben eti biber domates soğanla kavurmayı düşünoyurum...başım ağrıyor gülüm ya...yanınada bir çorba yaparım.iftariyeliklerde var..oh oh daha ne olsun dimi canım...boshayallersmile

venus43 canım hoşgeldin sende hep benim çıkma saatlerime yakın geliyorsun, geçmişten çıkaman canım sona gel.

canim sen baya caliskanmisin ya:roflol: ama hayirli olsun canim

bu arada selam millet herkeze :lepi:

arada kaymış senin selam geri gittim şimdi gördüm..
nasılsın?

gayet güzel.. afiyet olsun..

geshenk ramazanın ilk günü islim kebabı yapmıştım. tam 3 gün yedik. yanındada yoğurt çorbası, biraz fazla olmuş. ben bilirim.

güzel oluyor dimi.. iki kişisiniz ama elin çok a gitmiş demek.. bende çok yaparım hep annem gibi aman artsında az gelmesin mantığı hep.. gelen olur nasiplisi olur diye diye.. alışkanlık olmuş.. az az yapamam yani.. kayınvalidem tam dengeler günlük taze sever onlar yemeyi..

zerdal çıkacaksın az sonra demi.. birden gidiyorsun bende bir boşluk oluşuyor sonra.. dur alıştırayım biraz kendimi :)))

lalehan geçmişte galiba.

çılgın kaybettik birbirimizi olumunekankayizsmile

merhaba kızlar
vaktiniz hayırla bereketle sağlıcakla güzellikle muhabetle sabırla dolsun
maşallah kalabalığız bugun
herkes iyidir inş. geçmişi okuyodum..oku oku bitmiyor...maşallah
bnm bu günlerde yumurtlama günlerim
kasıklarımda ağrı oluyor
her zaman bir yönde olurken bu sefer iki taraf ta da var
RAbbim hayırlara erdirsin inş.

çılgınım ilaçlara devam ediyorum
fakat omega3 daha kullanmadım sipariş ettim gelecek inş.
bir seferliğine d vitamin ampül aldım..6 ay sonra tekrar..
dr. un dediğine göre türkiyede en fazla vitamin eksilikliği buymuş
beraberinde getirdiği imminun türü rahatsızlıklar..
folikasite başladım...kan ilacını da kullanıyorum..
troid ilacım ömür boyu zaten...

kızlar bugın hatime devam ederken..
kur an ın anlamına bakıyordum arapçasını okuken
öyle karışırıkenn kuran ı kerimi karşıma iki defa aynı ayet gelince
anlamına bir bakayım dedim
gerçekten düşündürdü ve tefekkür ettim br an
şöyle yazıyordu :

iç yüzünü bilemediğin bir şeye nasıl sabredeceksin? (kehf 68)

sabır gerçekten ihtiyacımız olan önmli yardımcılarımızdan ve şifa veren ilaç bir nebze..
neyin hayır neyin şer olduğunu bilmiyoruz..
o yüzden olan veya olmayan şeyler üzerinde durmak yıpratıyor gerçekten..
bugun sabrın ne kadar önmli olduğunu idrak ettim
Rabbim sabrımızı ve sabrettiğimz imtahanların ecrini kabul etsin inş.
Hepimizin dualrı müşterek olsun
a.s.

sitenin yüzünden göremiyorum sizi.ya canim sen hastaneden sonra hemen calisma yaptinmi.ama anlamadigim spremler zaten icerde.simdi düsünnüyorumde.calisirsam yerlesen spremler düsemi

yok kıs düşer mi hiçç..onlar ordularrr ilerrii modundalar şimdi.
normalde doktorlar öneriyorlar..duble etki için..bende antikor oldugundan bana onermediler tabii..bahtsızım:)

içerde asker oldugu sürece umut var ..işte örneği zerdaallll..

üç kişilik yapmışsın kebabı ondan ye ye bitmemiş..
ben de severim islim kebabını..zaten yemek konusunda cok yaglı olmadığı sürece hiçç ayrımım yoktur..ben tatlı sevmem pek..sadece sütlü tatlı yerim..

Benim çıkmam lazım kızlar, yemek yapacağım, akşama uğrarım yine, buralarda olursanız görüşürüz... Çalışma yapacak arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.. Öpüldünüz....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canim sen baya caliskanmisin ya:roflol: ama hayirli olsun canim

sağol canım, seninde aşılaman hayırlı olsun. Ben pek aklıma gelmezde görev icabı çalıştık. hele geçen ay zonguldaktan gelip gece çalışmıştık, ne sıkıntı çektim, o ay hergün çalışacağım diye, halimiz kalmadıydı.senağlama

Benim her ayki halim,halim kalmıyor, kocamın da bayram ettiği günler oluyor tabii....:teytey:

bak yaa lalehanım gene ne güzel konuşmuşsun:) amiin canım..sabır etmekten başka yapacağımız ne var ki..
inşallahh gönlünün dileği olur, hepimizin olur..

hayırlı akşamlar ben kaçar kızlar...hayırlı iftarlar sizlere...zemuszemus
hadi hayırlı iftarlar canım. Akşam bol çalışmalar.
zerdal çıkacaksın az sonra demi.. birden gidiyorsun bende bir boşluk oluşuyor sonra.. dur alıştırayım biraz kendimi :)))
he birazdan çıkacam canım benim. sanada iyi iftarlar.
lalehan sabır tam benim konum. avatarımada yazdım, çizelgemede loveli yazdı sabrın sonu salemet, şu hayatım resmen sabırla geçiyor. ama allahıma binlerce şükür sonucunda selamete eriyom. Biz daha önceden tayin sıkıntısıda yaşadıkta.
Ya bebişi öğrendiğim ilk gün gözümde görmemiş, 1 tepsi islim kebabı, yedik yedik bitmedi. sonra bıktık tabi, 1 sene falan yapmam heral.

hadi iyi akşamlar canım. bizde seni öptük.

Üzülme...!!! İstediğin Bir Şey Olmuyorsa, ya Daha İyisi Olacağı İçin yada, Gerçekten de Olmaması Gerektiği için Olmuyordur....

Hz. Mevlana...

aklıma bu geldi bu yazıdan....

tatlı tercihi bizde de sütlü ağırlıklı olur.. eşim özellikle sütlü tatlı sever.. yemek bende pek ayırmam.. eşim accık ayırırdı ama o da azaldı sayılır..

olsun bak emegin karsigini gördün iste
amin gördüm canım.
Benim her ayki halim,halim kalmıyor, kocamın da bayram ettiği günler oluyor tabii....:teytey:
benim adamda yoruluyordu yazık, görev icabı işte, gel diyon geliyor, git diyon gidiyor. ama bu ayki çalışmalarımız güzel geçmişti. hani 2 hafta ayrı kalmıştık ya, daha bi özlemle olmuştu birliktelikler.allahıma şükür oldu, sizinde olur inşallah.
ben ciktim kizlar yarin görüsürüz

hadi görüşürz iyi akşamlar.

kızlar bende çıkışımı yapıyorum, herkese hayırlı iftarlar, kenidinize iyi bakın, hepinizi çok seviyorum. allaha emanet olun. geshenk bak bugün alıştırarak çıktım. hadi by.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…