aynen canım...durmak yok...:))evet canim biz calisalim onlar bos bos otursunlarnaniknanik
hayrişim ya ben patlıcanlı yemekleri çok severim ama onu duydumda hiç yapmadım..çok zaman alabilir..valla ben eti biber domates soğanla kavurmayı düşünoyurum...başım ağrıyor gülüm ya...yanınada bir çorba yaparım.iftariyeliklerde var..oh oh daha ne olsun dimi canım...boshayallersmileleyla islim kebabı bilirmisin patlıcanlı? ondan yap.. onu severim bak.. kürdanlı hani patlıcana sarılıyor..
başka kim sormuştu etli yemek?? ben eti sade yemeyi severim pek karışık sevmem sebze sade bamya hariç, et olarak da biftek, kavurma, köfte çeşitleri pirzola, şiş falan severim.. taze sebzelerde pek kıyma sevmem mesela.. o yüzden etli yemek tarifi zor bende..
Kızlar ben 2 ay öncesinde hergün çalıştım olmadı, bu ay 2 güne bir çalıştık. hatta bazen 3 ü buldu. bu ay tuttu, hem ben çalışma az oldu olmaz diye düşünüyordum. tutmuş, Allahın takdiri. yumurtlama olduktan sonrada tamamen salmıştım çayıra.
bu arada selam millet herkeze :lepi:
aynen canım...durmak yok...:))
hayrişim ya ben patlıcanlı yemekleri çok severim ama onu duydumda hiç yapmadım..çok zaman alabilir..valla ben eti biber domates soğanla kavurmayı düşünoyurum...başım ağrıyor gülüm ya...yanınada bir çorba yaparım.iftariyeliklerde var..oh oh daha ne olsun dimi canım...boshayallersmile
geshenk ramazanın ilk günü islim kebabı yapmıştım. tam 3 gün yedik. yanındada yoğurt çorbası, biraz fazla olmuş. ben bilirim.
hayırlı akşamlar ben kaçar kızlar...hayırlı iftarlar sizlere...zemuszemus
sitenin yüzünden göremiyorum sizi.ya canim sen hastaneden sonra hemen calisma yaptinmi.ama anlamadigim spremler zaten icerde.simdi düsünnüyorumde.calisirsam yerlesen spremler düsemi
Kızlar ben 2 ay öncesinde hergün çalıştım olmadı, bu ay 2 güne bir çalıştık. hatta bazen 3 ü buldu. bu ay tuttu, hem ben çalışma az oldu olmaz diye düşünüyordum. tutmuş, Allahın takdiri. yumurtlama olduktan sonrada tamamen salmıştım çayıra.
canim sen baya caliskanmisin ya:roflol: ama hayirli olsun canim
sağol canım, seninde aşılaman hayırlı olsun. Ben pek aklıma gelmezde görev icabı çalıştık. hele geçen ay zonguldaktan gelip gece çalışmıştık, ne sıkıntı çektim, o ay hergün çalışacağım diye, halimiz kalmadıydı.senağlama
sağol canım, seninde aşılaman hayırlı olsun. Ben pek aklıma gelmezde görev icabı çalıştık. hele geçen ay zonguldaktan gelip gece çalışmıştık, ne sıkıntı çektim, o ay hergün çalışacağım diye, halimiz kalmadıydı.senağlama
Benim her ayki halim,halim kalmıyor, kocamın da bayram ettiği günler oluyor tabii....:teytey:
hadi hayırlı iftarlar canım. Akşam bol çalışmalar.hayırlı akşamlar ben kaçar kızlar...hayırlı iftarlar sizlere...zemuszemus
he birazdan çıkacam canım benim. sanada iyi iftarlar.zerdal çıkacaksın az sonra demi.. birden gidiyorsun bende bir boşluk oluşuyor sonra.. dur alıştırayım biraz kendimi :)))
lalehan sabır tam benim konum. avatarımada yazdım, çizelgemede loveli yazdı sabrın sonu salemet, şu hayatım resmen sabırla geçiyor. ama allahıma binlerce şükür sonucunda selamete eriyom. Biz daha önceden tayin sıkıntısıda yaşadıkta.merhaba kızlar
vaktiniz hayırla bereketle sağlıcakla güzellikle muhabetle sabırla dolsun
maşallah kalabalığız bugun
herkes iyidir inş. geçmişi okuyodum..oku oku bitmiyor...maşallah
bnm bu günlerde yumurtlama günlerim
kasıklarımda ağrı oluyor
her zaman bir yönde olurken bu sefer iki taraf ta da var
RAbbim hayırlara erdirsin inş.
çılgınım ilaçlara devam ediyorum
fakat omega3 daha kullanmadım sipariş ettim gelecek inş.
bir seferliğine d vitamin ampül aldım..6 ay sonra tekrar..
dr. un dediğine göre türkiyede en fazla vitamin eksilikliği buymuş
beraberinde getirdiği imminun türü rahatsızlıklar..
folikasite başladım...kan ilacını da kullanıyorum..
troid ilacım ömür boyu zaten...
kızlar bugın hatime devam ederken..
kur an ın anlamına bakıyordum arapçasını okuken
öyle karışırıkenn kuran ı kerimi karşıma iki defa aynı ayet gelince
anlamına bir bakayım dedim
gerçekten düşündürdü ve tefekkür ettim br an
şöyle yazıyordu :
iç yüzünü bilemediğin bir şeye nasıl sabredeceksin? (kehf 68)
sabır gerçekten ihtiyacımız olan önmli yardımcılarımızdan ve şifa veren ilaç bir nebze..
neyin hayır neyin şer olduğunu bilmiyoruz..
o yüzden olan veya olmayan şeyler üzerinde durmak yıpratıyor gerçekten..
bugun sabrın ne kadar önmli olduğunu idrak ettim
Rabbim sabrımızı ve sabrettiğimz imtahanların ecrini kabul etsin inş.
Hepimizin dualrı müşterek olsun
a.s.
Ya bebişi öğrendiğim ilk gün gözümde görmemiş, 1 tepsi islim kebabı, yedik yedik bitmedi. sonra bıktık tabi, 1 sene falan yapmam heral.içerde asker oldugu sürece umut var ..işte örneği zerdaallll..
üç kişilik yapmışsın kebabı ondan ye ye bitmemiş..
ben de severim islim kebabını..zaten yemek konusunda cok yaglı olmadığı sürece hiçç ayrımım yoktur..ben tatlı sevmem pek..sadece sütlü tatlı yerim..
Benim çıkmam lazım kızlar, yemek yapacağım, akşama uğrarım yine, buralarda olursanız görüşürüz... Çalışma yapacak arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.. Öpüldünüz....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
merhaba kızlar
vaktiniz hayırla bereketle sağlıcakla güzellikle muhabetle sabırla dolsun
maşallah kalabalığız bugun
herkes iyidir inş. geçmişi okuyodum..oku oku bitmiyor...maşallah
bnm bu günlerde yumurtlama günlerim
kasıklarımda ağrı oluyor
her zaman bir yönde olurken bu sefer iki taraf ta da var
RAbbim hayırlara erdirsin inş.
çılgınım ilaçlara devam ediyorum
fakat omega3 daha kullanmadım sipariş ettim gelecek inş.
bir seferliğine d vitamin ampül aldım..6 ay sonra tekrar..
dr. un dediğine göre türkiyede en fazla vitamin eksilikliği buymuş
beraberinde getirdiği imminun türü rahatsızlıklar..
folikasite başladım...kan ilacını da kullanıyorum..
troid ilacım ömür boyu zaten...
kızlar bugın hatime devam ederken..
kur an ın anlamına bakıyordum arapçasını okuken
öyle karışırıkenn kuran ı kerimi karşıma iki defa aynı ayet gelince
anlamına bir bakayım dedim
gerçekten düşündürdü ve tefekkür ettim br an
şöyle yazıyordu :
iç yüzünü bilemediğin bir şeye nasıl sabredeceksin? (kehf 68)
sabır gerçekten ihtiyacımız olan önmli yardımcılarımızdan ve şifa veren ilaç bir nebze..
neyin hayır neyin şer olduğunu bilmiyoruz..
o yüzden olan veya olmayan şeyler üzerinde durmak yıpratıyor gerçekten..
bugun sabrın ne kadar önmli olduğunu idrak ettim
Rabbim sabrımızı ve sabrettiğimz imtahanların ecrini kabul etsin inş.
Hepimizin dualrı müşterek olsun
a.s.
yok kıs düşer mi hiçç..onlar ordularrr ilerrii modundalar şimdi.
normalde doktorlar öneriyorlar..duble etki için..bende antikor oldugundan bana onermediler tabii..bahtsızım:)
içerde asker oldugu sürece umut var ..işte örneği zerdaallll..
üç kişilik yapmışsın kebabı ondan ye ye bitmemiş..
ben de severim islim kebabını..zaten yemek konusunda cok yaglı olmadığı sürece hiçç ayrımım yoktur..ben tatlı sevmem pek..sadece sütlü tatlı yerim..
amin gördüm canım.olsun bak emegin karsigini gördün iste
benim adamda yoruluyordu yazık, görev icabı işte, gel diyon geliyor, git diyon gidiyor. ama bu ayki çalışmalarımız güzel geçmişti. hani 2 hafta ayrı kalmıştık ya, daha bi özlemle olmuştu birliktelikler.allahıma şükür oldu, sizinde olur inşallah.Benim her ayki halim,halim kalmıyor, kocamın da bayram ettiği günler oluyor tabii....:teytey:
ben ciktim kizlar yarin görüsürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?