30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

kızar bugün aşılamamın 12. günü, kan testi yaptırsam çıakr inşallah, ama ben çok korkuyorum gene negatif çıkacak diye..Ne yapayım kızlar???Biraz daha bekleyeyim mi???

kızar bugün aşılamamın 12. günü, kan testi yaptırsam çıakr inşallah, ama ben çok korkuyorum gene negatif çıkacak diye..Ne yapayım kızlar???Biraz daha bekleyeyim mi???

gerçekten tebrik ediyorum seni cnm

sonuç ne çıkarsa çıksın sen zaten başarmışsın

sıra bize gelince inş o zaman en güzel zaferler bizlerin olacaktır

sonucu alınca cnm hemen yaz olurmu merakla pozitif haberini bekliyorum

hııııııııı liste işine gelince ceeeee ee diyip gidenler var bende görmüyorum onları

sen bilirsin arkadaşımcım ama yap yaa ben olsam yapardım ben bu reglimden 4 gün önce başlamıştım yapmaya :))))
ayrıca sınavından geçmenede çok çok sevindimmmmmmmm

ayrıca miyomlarım için soğan kürü yapmayı düşünüyorum bugün reglimin 3. günü başlasammı geçen ay incir kürü yaptıydım lakin olmadı amaannnn kürlerle kafayı bozduk yaa kaydirigubbakcemile3

canım sınavını geçmene sevindim inş. diğer sınav sonucunda pozitif olurda burda bayram yaparız.......:teytey:

kızlar size umut olrmu bilmem ama paylaşmadan geçemedim...1998 yılında evlendim...2008 şubatında hamile olduğumu öğrendin...şimdi kuzum 9 aylık...varın siz hesap edin çekilen sıkıtıyı...çok şükür rabbime...çok uaztmıycam...bol bol dua edin...ama gerçekten isteyerek tüm benliğinizle...olumlu düşünün

canmm allah bağışlasın darısı tüm dileyenlerin kucağına yarabbimmm:Saruboceq:

tp bebe tedavisi için adetimi bekliyoruz canım. temmuzun 10 _11 i gibi bekliyorum adetimi...ben de aşılama yaptırdığımda cok merak etmiştim sonucu. 10. gün gibi dr.umu aradım tahlil yaptıryımmı die ama 15 günden önce kesinlekle belli olmaz demişti.ben de beklemiştim. ama sen bi,lirsin tabiii.Allah emeklerini boşa cıkarmasın insallah..herşey gönlünce olsun.............

Kızlar yaptırdım kan testimi sonuç yine negatif. 25-26 aydır hiç pozitif olmadı sonucum yani daha hiç siftahım yok. Biraz üzüldüm ama çok şaşırmadım sanırım. Bu akşam mezuniyet töreni var bıcırıklarımızı mezun edicez inşallah, kafa dağıtmaya birebir. Ya şu listenin 2. hamişi kim olacak çok merak ediyorum. Ben kapayım dedim ama olmadı..

Saolasın desteğin için arkadaşım, sizler olamsanız ben bu işleri bu kadar çabuk atlatamazdım. Yaradan hepiniin gönlündekini hayırlı eylesin ve en hayırlısını versin.

Bu soğan kürü ve incir kürünü denemeyi düşünüyorum ben de acaba nasıl uygulayacağım? Adetin ilk günü hemen başlayacak mıyım?

canım sınavını geçmene sevindim inş. diğer sınav sonucunda pozitif olurda burda bayram yaparız.......:teytey:

İnşalah canım ama hiçbirşey dört dörtlük olmuyor, birşeyler mutlaka eksik kalıyor benimeksiğim de bebeğim. İnşallah çok yakında doğal yolla tam olucam:)):lepi: a.s.

Olmaz mı hiç canım benim, nasıl oldu neler yaptın? Lütfen bize anlat, çokihtiyacımız var, en azından ebnim bugün umuda çok ihtiyacım var.

Bana dr yazın tüp ve aşılama yapılmıyor şans düşüyor sıcakta dedi, şimdi hangisi haklı???
Labratuvara sordum kanda 10 günden sonra belli olurmuş canım..

sevgili nesemese

yaaaaaaaaaaa tuh olmadımı inş en kısa zamanda hayırlısıyla olacaktır

Mumudihaba bu şekilde bakmıyorum da bebişimin bana tutunduğu haberi almama çok az kaldı diye bakıyorum olaya:))

Çiçekcim var adetim az da olsa başladı ben de hapları falan bıraktım bu ay tatile çıkıyorum inşallah herşeyi boşverdim bu ay. Sen ne durumdasın?

Ya buraya bir ce' deyip kaçanları napıcaz? Listeye ekleyelim mi?

Kızlar, herkese günaydınlar....
NESEMESECıM Allah hepimiz için hayırlısını versin canım.Valla bu ay doktorum dinlen dedi, klomen sonrsı da progestan kullanıyordum, vermedi bu ay bu hapları.Sadece kontrole gelirsin dedi.Böyle işte canım.
Hakkımızda hayırlısı......Artık diyecek daha fazla söz bulamıyorum.

Libarian canım hakkımızda en hayırlısı olsun. Çok öpüyorum canım...Yapacağımız ek şey dua etmek ve bu olayı biraz hayatımızdan çıkarmak..Başaracağız inşallah..

canımcım o güzel canını sıkma tatile gitmen çok iyi çiftlerin tatilden sonra gebelik elde etme şansı çok yüksek oluyormuşşşş çünkü kafa daha rahat stressiz sorunsuz kafandan at bakalım bunları inşallah beklenmedik anda gelcek bebişinnnnnn :Saruboceq:

cee yapan arkadaşlarımız hakkında senin düşüncelerine saygım var arkideşim sen bilirsin yani içinden ne geliyorsa yappp

ben valla bal tarçın çörek otu olayına giriyim dedim bir gün yaptım son dakika fikir değiştirdim dün soğan kürüne başladımm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 benim rahimde iki miyom vardı doktor engel değil demişti ama neme lazım büyümüştür falan yılanın başını küçükken ezmek gerek kaydirigubbakcemile3 hakkımızda hayırlısı olsun canım

canım olsun bu ay bünyeni dinlendir hem hiç beklenmedik zamanlarda çalıcak kapımızı bebişlerimiz inşallahhhh :Saruboceq: :Saruboceq:

günaydın kızlar nasılsınız

bence ceeeee diyenleri hiç görmeyelim zaten birdaha da görünmüyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…