kızar bugün aşılamamın 12. günü, kan testi yaptırsam çıakr inşallah, ama ben çok korkuyorum gene negatif çıkacak diye..Ne yapayım kızlar???Biraz daha bekleyeyim mi???
kızar bugün aşılamamın 12. günü, kan testi yaptırsam çıakr inşallah, ama ben çok korkuyorum gene negatif çıkacak diye..Ne yapayım kızlar???Biraz daha bekleyeyim mi???
Günaydın kızlar maşallah sayfalar nasıl da ilerlemiş:)) geçmişi okumadan geldim ben sınava girdim veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Geçtttttttttttttttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:lepi:
kızlar size umut olrmu bilmem ama paylaşmadan geçemedim...1998 yılında evlendim...2008 şubatında hamile olduğumu öğrendin...şimdi kuzum 9 aylık...varın siz hesap edin çekilen sıkıtıyı...çok şükür rabbime...çok uaztmıycam...bol bol dua edin...ama gerçekten isteyerek tüm benliğinizle...olumlu düşünün
gerçekten tebrik ediyorum seni cnm
sonuç ne çıkarsa çıksın sen zaten başarmışsın
sıra bize gelince inş o zaman en güzel zaferler bizlerin olacaktır
sonucu alınca cnm hemen yaz olurmu merakla pozitif haberini bekliyorum
hııııııııı liste işine gelince ceeeee ee diyip gidenler var bende görmüyorum onları
sen bilirsin arkadaşımcım ama yap yaa ben olsam yapardım ben bu reglimden 4 gün önce başlamıştım yapmaya :))))
ayrıca sınavından geçmenede çok çok sevindimmmmmmmm
ayrıca miyomlarım için soğan kürü yapmayı düşünüyorum bugün reglimin 3. günü başlasammı geçen ay incir kürü yaptıydım lakin olmadı amaannnn kürlerle kafayı bozduk yaa kaydirigubbakcemile3
canım sınavını geçmene sevindim inş. diğer sınav sonucunda pozitif olurda burda bayram yaparız.......:teytey:
kızlar size umut olrmu bilmem ama paylaşmadan geçemedim...1998 yılında evlendim...2008 şubatında hamile olduğumu öğrendin...şimdi kuzum 9 aylık...varın siz hesap edin çekilen sıkıtıyı...çok şükür rabbime...çok uaztmıycam...bol bol dua edin...ama gerçekten isteyerek tüm benliğinizle...olumlu düşünün
tp bebe tedavisi için adetimi bekliyoruz canım. temmuzun 10 _11 i gibi bekliyorum adetimi...ben de aşılama yaptırdığımda cok merak etmiştim sonucu. 10. gün gibi dr.umu aradım tahlil yaptıryımmı die ama 15 günden önce kesinlekle belli olmaz demişti.ben de beklemiştim. ama sen bi,lirsin tabiii.Allah emeklerini boşa cıkarmasın insallah..herşey gönlünce olsun.............
Mumudihaba bu şekilde bakmıyorum da bebişimin bana tutunduğu haberi almama çok az kaldı diye bakıyorum olaya:))
kaydirigubbakcemile5 hep birlikte başarıcaz inşallah...
Çiçekcim var adetim az da olsa başladı ben de hapları falan bıraktım bu ay tatile çıkıyorum inşallah herşeyi boşverdim bu ay. Sen ne durumdasın?
Ya buraya bir ce' deyip kaçanları napıcaz? Listeye ekleyelim mi?
Kızlar, herkese günaydınlar....
NESEMESECİM Allah hepimiz için hayırlısını versin canım.Valla bu ay doktorum dinlen dedi, klomen sonrsı da progestan kullanıyordum, vermedi bu ay bu hapları.Sadece kontrole gelirsin dedi.Böyle işte canım.
Hakkımızda hayırlısı......Artık diyecek daha fazla söz bulamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?