arada kaymış senin selam geri gittim şimdi gördüm..
nasılsın?
gayet güzel.. afiyet olsun..
güzel oluyor dimi.. iki kişisiniz ama elin çok a gitmiş demek.. bende çok yaparım hep annem gibi aman artsında az gelmesin mantığı hep.. gelen olur nasiplisi olur diye diye.. alışkanlık olmuş.. az az yapamam yani.. kayınvalidem tam dengeler günlük taze sever onlar yemeyi..
kızlar bende çıkışımı yapıyorum, herkese hayırlı iftarlar, kenidinize iyi bakın, hepinizi çok seviyorum. allaha emanet olun. geshenk bak bugün alıştırarak çıktım. hadi by.
güle güle kızlarrr..öperim sizi..
zerdal seni de artık göbüşünden öpüyorum
iyidir canım sen nasılsın?
zerdal çıkacaksın az sonra demi.. birden gidiyorsun bende bir boşluk oluşuyor sonra.. dur alıştırayım biraz kendimi :)))
lalehan geçmişte galiba.
çılgın kaybettik birbirimizi olumunekankayizsmile
bak yaa lalehanım gene ne güzel konuşmuşsun:) amiin canım..sabır etmekten başka yapacağımız ne var ki..
inşallahh gönlünün dileği olur, hepimizin olur..
Yok dimi kimsecikler yine ...
ama benim size ihtiyacım var(
selamlar arkadaşlar...
azcık acıldım gibi...
bugun tüp bebk için dosya actırmaya gittik...
eşimin sperm sayısı yüzdürme yönteminde hiç gözlenemmeiş yani azospermi
harektte %2 yani nerdeyse hareketsiz....
bide bu sıkıntım yetmezmişgibi eşim kapıyı cekti gitti...ne bi tartışma ne bi söz...hiç bişey yokken ben cıkıyrum bile demeden gitti...
ağlayacaktım sinirden,misafirde var...
ufff.... cok zor işlermiş...ALLAH yardımcımız olsun,bakalım daha neler bekliyor bizi....
selamlar arkadaşlar...
azcık acıldım gibi...
bugun tüp bebk için dosya actırmaya gittik...
eşimin sperm sayısı yüzdürme yönteminde hiç gözlenemmeiş yani azospermi
harektte %2 yani nerdeyse hareketsiz....
bide bu sıkıntım yetmezmişgibi eşim kapıyı cekti gitti...ne bi tartışma ne bi söz...hiç bişey yokken ben cıkıyrum bile demeden gitti...
ağlayacaktım sinirden,misafirde var...
ufff.... cok zor işlermiş...ALLAH yardımcımız olsun,bakalım daha neler bekliyor bizi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?