30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

aman da amann kimler gelmişş cadı aylin gelmiş utanmadn nispet yaparmış :))

sen nasılsın bakalım eyicne dinlen de gel hele :)
ben burdaydım yau.. ev bakıodum netten :)

üzülme tatlım.sen sağlıklı ol tüple falan olur.bakarsın kendiliğinden bile olur.Allah ol desin yeter.eşinede canını sıkma o da kimbilir kendini nasıl hissediyoo.anlayışlı davran sarıl ona yanında ol merak etme seninde bebğin olacak,benim de Allahın izniyel....böyle hissettim ben

selam kızlar yatmadan bir bakaım dedim.. Nabersiniz? Ben 5. iğnemi de yaptım hayırlısıyla, bakalım yarın göreceğiz büyüdü mü yumoşlar benim....zemuszemus

Sayın Üyeler,

Sitemizde açılan tüm topikler her üyeye açıktır,her üye bütün topiklere girme,okuma ve yorum yazma hakkına sahiptir.

Yalnız belli başlı kurallarımız vardır,yorumlarda hakaret,saygısızlık,ikili tartışma yapılamaz.
Genel ahlaka aykırı küfürlü yazı, argo kabul edilen yazılar, hakaret benzeri yazılar yazılamaz. Aynı şekilde, başka bir forum katılımcısını yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici yazı yazılamaz.
Bu tür yorumlar yasaktır ve uyarı alma sebebidir.

Bu sebeple lütfen başka kullanıcılarla ilgili olumsuz yazılar yazmayınız,topiğinizi açılış amacına yönelik olarak kullanınız.

Saygılarımla,
Kadınlar Kulübü

evet canım gerçekten sabır çok önemli ve ihtiyacız olan şey...ama yaradılış gereği insanoğlu sabırsızız.sen nasılsın bu arada lalehan hiç karşılaşamıyoruz senle..zemuszemus

evet çılgınım içerde asker olduğu sürece umut vardır doğru demişsin...bizde bu ay asker sayısını arttırcaz..hayırlısı bakalım be gülüm...tatlı çılğınım benim ufaklık ne durumda inşallah keyfi yerindedir annesi...opuyorumnanaktan

gel birde bana sor sen hal kalmamasını...eşim akşam o kadar yorgun geldiki yemeğini bile zor yedi garibim..iki gündür uykusuz..adamı canlandırmak için yapmadığım şebeklik kalmadı ama sonunda ben kazandım..hehehehe...çalışma yapıldı ve gece gittik iğnemi yaptırdır..Rabbim bu sıkıntıların sonucunda inşallah bebişle ödüllendirir bizi güzel MEVLAM..opuyorumnanaktan

alkisalkisalkis

Yok dimi kimsecikler yine ...
ama benim size ihtiyacım var (
Canım ya yine karşılaşamadık..:kedi:

Canım üzülme lütfen...Rabbim mutlaka bir yoluna koymuştur...Herşeyin hayırlısı be gülüm..hayır bildiklerimizde şer şer bildiklerimizde hayır vardır...Allah sevdiği kulunu sınarmış..bizlerde imtihandayız unutma gülüm elfidacım..herşey düzelecek inşallah...opuyorumnanaktan

kıssss aylinim sen nirelerdesin bakem..özletiyon heee kendini opuyorumnanaktan

selam kızlar yatmadan bir bakaım dedim.. Nabersiniz? Ben 5. iğnemi de yaptım hayırlısıyla, bakalım yarın göreceğiz büyüdü mü yumoşlar benim....zemuszemus

Canım inşallah herşey dileğin gibi olur..bende çalışma yapıp :kedi: çatlatma iğnemi yaptırdım akşam..pazara kadar çalışmaya :hulya: devam:hulya: stres yapma kendine büyürler merak etme sen...a.s.

canım benim ya üzüldüm şimdi, allah yardımcınız olsun, sorun bayandada olabilir erkektede ama önemli olan ikinizsiniz. inşallah tüp çalışmalarınız olumlu geçer.
nispet baramı gittin yoksa:roflol::roflol:
Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
aylint
bu saatte gelirsen olacağı bu, gündüz gel.
Sütler:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

leylacım hadi hayırlısı çalışma tımam:hulya:gelsin

Bismillahirrahmanirrahim.
1.cüz.....nese
2.cüz.....geshenk
3.cüz.....kuze
4.cüz.....zerdal
5.cüz.....nese
6.cüz....çılgın (istediğin zaman okursun canım) kadir gecesine kadar tamamlayacağız)
7.cüz....tentoş
8.cüz....kardelen
9.cüz....kardelen
10.cüz....Zerdal (Bi arkadaşa verdim.
11.cüz....leyla
12.cüz....geshenk (yazdım canım)
13.cüz....nese
14.cüz....leyla
15.cüz....geshenk

Kızlar buraya yazdığım cüzleri okundu kabul ediyoruz.
Okuyanlar, biraz daha okumamız lazım.
kızlar cüz okuyanlar ve okumak isteyenler, yeni cüz verebiliriz. bana bildirin

kızlar beklenmeyen günlerinizi verin de ekleyelim

30'LU YAŞLARDA 2010'UN EN ÇITIR GEBELERİ VE TAHMİNİ DOĞUM TARİHLERİ (MAŞALLAH)

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

1.loveli.............................................. 19 ekim
2.neşemeşe...................................... 19 ekim
3.sezen10...........................................7 aralık
4.zeytin1007......................................31 aralık
5.tilsim2..............................................6 ocak
6.ahsen_81........................................11 ocak
7.zerdal.............................................14 nisan

VE BEKLENMEYEN ADETLERİMİZ...BİRBİRİMİZ İÇİN EDECEĞİMİZ DUALARIN KABUL OLMASINI DİLEYEREK

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

kardelen5233 ................................... 15 ağustos

aylint............................................ ... 22 ağustos

enterasan...........................................29 ağustos

dillara............................................. ...31 ağustos

venus...............................................24 Ağustos

çılgınkız......................................... . 26 ağustos

ozlem64..............................................2 Eylül

kaderiya...............................................3 eylül

tentation..............................................11 Eylül

leylamecnun........................................13 Eylül

ani…………...........……………….......?

Blackberry.......................................?

bbaran............................................ ?

librarian ..........................................?

edut.............................................. . ?

duygu7979......................................?

masal0663.......................................?

kardelen.......................................... .?

kumsal..............................................?

lizbeth80......................................... .?

gizem79............................................?

deniko............................................ ..?

belenay..........................................?

exporter...........................................?

hpt_honey........................................?

kahvelokum......................................?

GESHENK.......................................?

ozdage.............................................?

MAŞALLAH LİSTEMİZEE

Son düzenleme:
İnşallah zerdalım yaa...Rabbimden hayırlısı..biz elimizden geleni yapıyoruz sonuçta ol diyecem olan RABBİMDİR...

leyla gününü verde senide ekleyim canım.
13 Eylül ama inşallah kırmızı yerine bebiş gelir zerdalım...:CüvCüv:

Amin canım, dileğimiz bu tabi. tekrar doktora falan gidecekmisin.

adetin 14.cü günü gel dedi ama inşallah adet gelmezde bebişimiz gelir...özlemle bekliyoruz..ya zerdalım benim adetim tam düzenli değil biliyorsun onun içinde ilaç kullanıyorum..tahmini bir tablo yaptım kendime geçen ay tuttu..luteal fazım 21 gün sürüyor o yüzden bakalım tablo adet tarihini 13 eylül gösteriyor..bakalım bu ay nasıl olcak...kırmızı yerine bebişmi olcak..hayırlısı be gülüm...doktor 3 ay bu şekilde devam edelim dedi..adet olursan 3.cü günü klomene başla yine dedi..14.cü günü kontrole gel dedi yine...dualarınızı bekliyorum..sende nevar ne yok...bebişimiz nasıl iyimi annesi...opuyorumnanaktan:ecrin_bebek:

Sana 3 ay yumurta takibi yapacak, inşallah yakalarsın, çünkü düzensizlikte olsa, yumurta oluşuyor, önemli olan onu yakalamak. Ben iyiyim canım, o kadar çok yatasım varki, yani bazen ev hanımlarına imremiyor değilim, sabahları yataktan kendimi söke söke kaldırıyorum, hep üzerimde ağırlık, evde yemeği yapıp, bulaşığı makinaya atmayı canıma minnet biliyorum, geride makineyi eşim boşaltıyor, dolaba falan uzanmamak lazımmış, elimden geldiğince dikkatliyim. haftaya cumayı bekliyoz, ultrasyonda göreceğiz. Şimdi gitsem bile kalp atışı olmayabilirmiş, o yüzden arkdaşlar panik yaparsın diyorlar, nisan annelerinde de çoğu 7 haftada duymaya başladı. bende tam o zamana 7 haflalık olacam. bekliyorum.

evet canım yumurta takibi..bu ay yumurtaların maşallah iyi büyümüşler dedi..hayırlısı inşallah bebek arıyoruz işte Rabbim çok aratmaz inşallah canım ya...sende kendine dikkat et..fazla iş yapma..bu aylar tehlikeli biliyorsun..gerekirse rapol al yat ya...ne işi düşünüyorsun...bebiş herşeyden önemli canım bu kadar uğraşmışken...opuyorumnanaktan yemeğide eşin yapsın...benim teyzem 9 ay yattı..sadece tuvalete kalkıyordu...dikkat et lütfen...:CüvCüv: yeğenimize iyi bak heee..:dance: :dance: :dance: :dance:

özlemcim günaydın...geçmişemi daldın hayatım...gel iki laf edelim gıııııı...nasılsın...neler yapıyorsun...dünde sana yazmıştım ama görmedin sanırım...topic yoğundu...bilmiyorumkismile

cadı seni sempatiksalakcinni

benim yerime de eğlen.. nispet hakkındır.. sonuna kadar tadını çıkart.. opuyorumnanaktan

tento cum dün yoktun.. ev bulabildinmi? okullar açılana kadar taşınmak gerekli değilmi.. kiralar da iyidir hani İstanbulda.. Allah yardımcın olsun zor zamanlardasın tatlım.. keşke yardımım dokunabilseydi.. eşyalarını toparlamaya başladınmı ufak ufak?? hani ıvır zıvır türden..

slm hayrişcim..akşam sen islim kebabı yap demiştinya...bende normal kavurma değil patlıcanlı kavurma tarzı bişey yaptım...ama süper oldu..patlıcan ne mübarek sebze ya..her şeye tad katıyor çok seviyorum ben patlıcanı...akşam iğne yaptırmak için acile gittik..koca hastanede bir tek hemşire yok..doktor dedi kalçadan..sağlık memuru ben yapıyorum iğreyi dedi..biz tabi hemşire diye ısrar ediyoruz...sağlık memuru dedi neden bu kadar endişe ediyorsunuzki zaten bu iğne koldan yapılacak..bende dedim doktor kalçadan yaptır.iğnenin ucu ufak kalçadan etki etmez dedi...gece yarısı artık yaptırdık koldan geldik...kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…