kıslaaaaaaaaaaaar selammmmmmmmmm
naberrrrrrrrrrrrrr??
hiiiç sizi özledim edebiyatı parçalamıcam anacım, direk nispet yapmaya geldim laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
bir kulaç iki güneş, tisko tisko 300 500 ve nispeti abartmamak için adını yazmadığım bilimum tatil aktivitesi içersindeyim sengözlerimebaksanablülülülülülü
ulen böle kimse yokken de nispet yapılmıyoki
tentoş beni gördün kaçtın nispetten di mi, aşkolsun, danışma diil misin sen, danışcaktımm
herkesler ne alemde? çılgın trensfer yapılmış :lepi: başka başka???
ben yine kırmızıları bekliyom bakalım, ara ara sinyal veriyo.. o kadar bekliyorumki, iki kere nargile hüplettim...
neyse ben kaçar, öptüm tek tek en kocamanından
gazozları verdim kargoya, yarın geçer elinize..
selamlar arkadaşlar...
azcık acıldım gibi...
bugun tüp bebk için dosya actırmaya gittik...
eşimin sperm sayısı yüzdürme yönteminde hiç gözlenemmeiş yani azospermi
harektte %2 yani nerdeyse hareketsiz....
bide bu sıkıntım yetmezmişgibi eşim kapıyı cekti gitti...ne bi tartışma ne bi söz...hiç bişey yokken ben cıkıyrum bile demeden gitti...
ağlayacaktım sinirden,misafirde var...
ufff.... cok zor işlermiş...ALLAH yardımcımız olsun,bakalım daha neler bekliyor bizi....
evet canım gerçekten sabır çok önemli ve ihtiyacız olan şey...ama yaradılış gereği insanoğlu sabırsızız.sen nasılsın bu arada lalehan hiç karşılaşamıyoruz senle..zemuszemusmerhaba kızlar
vaktiniz hayırla bereketle sağlıcakla güzellikle muhabetle sabırla dolsun
maşallah kalabalığız bugun
herkes iyidir inş. geçmişi okuyodum..oku oku bitmiyor...maşallah
bnm bu günlerde yumurtlama günlerim
kasıklarımda ağrı oluyor
her zaman bir yönde olurken bu sefer iki taraf ta da var
RAbbim hayırlara erdirsin inş.
çılgınım ilaçlara devam ediyorum
fakat omega3 daha kullanmadım sipariş ettim gelecek inş.
bir seferliğine d vitamin ampül aldım..6 ay sonra tekrar..
dr. un dediğine göre türkiyede en fazla vitamin eksilikliği buymuş
beraberinde getirdiği imminun türü rahatsızlıklar..
folikasite başladım...kan ilacını da kullanıyorum..
troid ilacım ömür boyu zaten...
kızlar bugın hatime devam ederken..
kur an ın anlamına bakıyordum arapçasını okuken
öyle karışırıkenn kuran ı kerimi karşıma iki defa aynı ayet gelince
anlamına bir bakayım dedim
gerçekten düşündürdü ve tefekkür ettim br an
şöyle yazıyordu :
iç yüzünü bilemediğin bir şeye nasıl sabredeceksin? (kehf 68)
sabır gerçekten ihtiyacımız olan önmli yardımcılarımızdan ve şifa veren ilaç bir nebze..
neyin hayır neyin şer olduğunu bilmiyoruz..
o yüzden olan veya olmayan şeyler üzerinde durmak yıpratıyor gerçekten..
bugun sabrın ne kadar önmli olduğunu idrak ettim
Rabbim sabrımızı ve sabrettiğimz imtahanların ecrini kabul etsin inş.
Hepimizin dualrı müşterek olsun
a.s.
evet çılgınım içerde asker olduğu sürece umut vardır doğru demişsin...bizde bu ay asker sayısını arttırcaz..hayırlısı bakalım be gülüm...tatlı çılğınım benim ufaklık ne durumda inşallah keyfi yerindedir annesi...opuyorumnanaktanyok kıs düşer mi hiçç..onlar ordularrr ilerrii modundalar şimdi.
normalde doktorlar öneriyorlar..duble etki için..bende antikor oldugundan bana onermediler tabii..bahtsızım:)
içerde asker oldugu sürece umut var ..işte örneği zerdaallll..
üç kişilik yapmışsın kebabı ondan ye ye bitmemiş..
ben de severim islim kebabını..zaten yemek konusunda cok yaglı olmadığı sürece hiçç ayrımım yoktur..ben tatlı sevmem pek..sadece sütlü tatlı yerim..
gel birde bana sor sen hal kalmamasını...eşim akşam o kadar yorgun geldiki yemeğini bile zor yedi garibim..iki gündür uykusuz..adamı canlandırmak için yapmadığım şebeklik kalmadı ama sonunda ben kazandım..hehehehe...çalışma yapıldı ve gece gittik iğnemi yaptırdır..Rabbim bu sıkıntıların sonucunda inşallah bebişle ödüllendirir bizi güzel MEVLAM..opuyorumnanaktansağol canım, seninde aşılaman hayırlı olsun. Ben pek aklıma gelmezde görev icabı çalıştık. hele geçen ay zonguldaktan gelip gece çalışmıştık, ne sıkıntı çektim, o ay hergün çalışacağım diye, halimiz kalmadıydı.senağlama
alkisalkisalkishadi hayırlı iftarlar canım. Akşam bol çalışmalar.
he birazdan çıkacam canım benim. sanada iyi iftarlar.
lalehan sabır tam benim konum. avatarımada yazdım, çizelgemede loveli yazdı sabrın sonu salemet, şu hayatım resmen sabırla geçiyor. ama allahıma binlerce şükür sonucunda selamete eriyom. Biz daha önceden tayin sıkıntısıda yaşadıkta.
Ya bebişi öğrendiğim ilk gün gözümde görmemiş, 1 tepsi islim kebabı, yedik yedik bitmedi. sonra bıktık tabi, 1 sene falan yapmam heral.
hadi iyi akşamlar canım. bizde seni öptük.
Canım ya yine karşılaşamadık..:kedi:Yok dimi kimsecikler yine ...
ama benim size ihtiyacım var(
Canım üzülme lütfen...Rabbim mutlaka bir yoluna koymuştur...Herşeyin hayırlısı be gülüm..hayır bildiklerimizde şer şer bildiklerimizde hayır vardır...Allah sevdiği kulunu sınarmış..bizlerde imtihandayız unutma gülüm elfidacım..herşey düzelecek inşallah...opuyorumnanaktanselamlar arkadaşlar...
azcık acıldım gibi...
bide bu sıkıntım yetmezmişgibi eşim kapıyı cekti gitti...ne bi tartışma ne bi söz...hiç bişey yokken ben cıkıyrum bile demeden gitti...
ufff.... cok zor işlermiş...ALLAH yardımcımız olsun,bakalım daha neler bekliyor bizi....
kıssss aylinim sen nirelerdesin bakem..özletiyon heee kendini opuyorumnanaktankıslaaaaaaaaaaaar selammmmmmmmmm
naberrrrrrrrrrrrrr??
hiiiç sizi özledim edebiyatı parçalamıcam anacım, direk nispet yapmaya geldim laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
bir kulaç iki güneş, tisko tisko 300 500 ve nispeti abartmamak için adını yazmadığım bilimum tatil aktivitesi içersindeyim sengözlerimebaksanablülülülülülü
selam kızlar yatmadan bir bakaım dedim.. Nabersiniz? Ben 5. iğnemi de yaptım hayırlısıyla, bakalım yarın göreceğiz büyüdü mü yumoşlar benim....zemuszemus
canım benim ya üzüldüm şimdi, allah yardımcınız olsun, sorun bayandada olabilir erkektede ama önemli olan ikinizsiniz. inşallah tüp çalışmalarınız olumlu geçer.selamlar arkadaşlar...
azcık acıldım gibi...
nispet baramı gittin yoksa:roflol::roflol:kıslaaaaaaaaaaaar selammmmmmmmmm
naberrrrrrrrrrrrrr??
bu saatte gelirsen olacağı bu, gündüz gel.Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
aylint
Sütler:çok üzgünüm::çok üzgünüm:ulen böle kimse yokken de nispet yapılmıyoki
tentoş beni gördün kaçtın nispetten di mi, aşkolsun, danışma diil misin sen, danışcaktımm
ben yine kırmızıları bekliyom bakalım, ara ara sinyal veriyo.. o kadar bekliyorumki, iki kere nargile hüplettim...
İnşallah zerdalım yaa...Rabbimden hayırlısı..biz elimizden geleni yapıyoruz sonuçta ol diyecem olan RABBİMDİR...canım benim ya üzüldüm şimdi, allah yardımcınız olsun, sorun bayandada olabilir erkektede ama önemli olan ikinizsiniz. inşallah tüp çalışmalarınız olumlu geçer.
nispet baramı gittin yoksa:roflol::roflol:
bu saatte gelirsen olacağı bu, gündüz gel.
Sütler:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
leylacım hadi hayırlısı çalışma tımam:hulya:gelsin
13 Eylül ama inşallah kırmızı yerine bebiş gelir zerdalım...:CüvCüv:leyla gününü verde senide ekleyim canım.
İnşallah zerdalım yaa...Rabbimden hayırlısı..biz elimizden geleni yapıyoruz sonuçta ol diyecem olan RABBİMDİR...
13 Eylül ama inşallah kırmızı yerine bebiş gelir zerdalım...:CüvCüv:
Amin canım, dileğimiz bu tabi. tekrar doktora falan gidecekmisin.
adetin 14.cü günü gel dedi ama inşallah adet gelmezde bebişimiz gelir...özlemle bekliyoruz..ya zerdalım benim adetim tam düzenli değil biliyorsun onun içinde ilaç kullanıyorum..tahmini bir tablo yaptım kendime geçen ay tuttu..luteal fazım 21 gün sürüyor o yüzden bakalım tablo adet tarihini 13 eylül gösteriyor..bakalım bu ay nasıl olcak...kırmızı yerine bebişmi olcak..hayırlısı be gülüm...doktor 3 ay bu şekilde devam edelim dedi..adet olursan 3.cü günü klomene başla yine dedi..14.cü günü kontrole gel dedi yine...dualarınızı bekliyorum..sende nevar ne yok...bebişimiz nasıl iyimi annesi...opuyorumnanaktan:ecrin_bebek:
Sana 3 ay yumurta takibi yapacak, inşallah yakalarsın, çünkü düzensizlikte olsa, yumurta oluşuyor, önemli olan onu yakalamak. Ben iyiyim canım, o kadar çok yatasım varki, yani bazen ev hanımlarına imremiyor değilim, sabahları yataktan kendimi söke söke kaldırıyorum, hep üzerimde ağırlık, evde yemeği yapıp, bulaşığı makinaya atmayı canıma minnet biliyorum, geride makineyi eşim boşaltıyor, dolaba falan uzanmamak lazımmış, elimden geldiğince dikkatliyim. haftaya cumayı bekliyoz, ultrasyonda göreceğiz. Şimdi gitsem bile kalp atışı olmayabilirmiş, o yüzden arkdaşlar panik yaparsın diyorlar, nisan annelerinde de çoğu 7 haftada duymaya başladı. bende tam o zamana 7 haflalık olacam. bekliyorum.
günaydın kızlar. zerdal benim adeti 10-11 eylül olarak ekler misin?
kıslaaaaaaaaaaaar selammmmmmmmmm
naberrrrrrrrrrrrrr??
ulen böle kimse yokken de nispet yapılmıyoki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?