30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

tayin için hayırlı olsun demiştim ama senden çıt çıkmıyor tentoş hayrola...kara kedimi var aramızda anlamadım yani...dünde yazdım cvp yazmamışsın...CADIARZU

sen nedentaktın buna anlamıyorum leyla.. bugünlerde keyfim yok ama elimden geldiğince herkese yanıt vermeye çalışıyorum, muhabbet etmeye çalışıyorum. fakat sıra sana gelince neden sürekli kendimi savunmak ya da açıklama yapmak zorunda bırakılıyorum??..

geçmişi okurken zerdalın tablosunu gördümç kendimi ekletmeyi sürekli unuttğmu haturladım ve tablonun peşi sıra msj attım. o sırada facebookta bi arkadaşımı yutb üzerinde kendi videosunu eklediğini ama benim açamadığımı gördüm. arkadaş da bana ktunnel üzerinden açmam için msj attı. video yu izledim. yorum yaptım bla bla bla..
sonra tekrar buraya döndüm msjını gördüm..
illaki art niyet arıcaksan buyur ara..

daha başlamadım.. ev aramak sıkıntılı iş. bi de bilmedğin bi bölge olunca. dün okulun çevresini dolaşmaya gittik. nerleri yakın nerlerden ev tutabiliriz diye arazi tespti yaptık..:)
1 eylülde seminerler başlıyor mümkün deği o tarihe kadar taşınmam. burdan gidip gelecem artık ama çookk uzak
üf şu dönemi bi atlatsam..

yok canım ya..keyfinin olmadığını bilmiyordum ben..geçmişe baktım cevap yazılmamış gözüme çarptı takıldım seni sevdiğimden alınma lütfen canım tentoşum...tayin istediğin yere olmadımı canım..onun içinmi keyfin yok..senin için hayırlı olur inşallah..opuyorumnanaktan

afiyet olsun.. patlıcanı severim bende.. etli yemekere de yakışıyor zaten..
bu yaptırdığın iğne çatlatma iğnesi doğrumu?? eğer öyleyse bunu kendinizde yapabilirdiniz tıpkı ovülasyon iğneleri gibi.. bir ikincisi ise koldan da göbektende verilebiliyor deri altı iğnesi bunlar kalçadan verildiğini bilmiyorum.. kasa verilmediği içinkol göbek çevresi iğneside ince ve kısa yani panik yapmasaydın keşke..

canım hakkaten zor zamanlar... idare et etmesine de istanbulda ulaşım ne kadar zor biliyorum.. stresi yeter.. belki gidip gelirken ve yeni okuldaki çevrenden bulman daha kolay olur.. hayırlısı olsun güzel tentoşum.. neleri atlatmıyoruzki şu hayatta bu da geçer..

bencamin hiç yardımcı olmuyormu hayırsız sempatiksalakcinni

zerdalcım bal ve poleni ayrı ayrımı yiyorsunuz yoksa karıştırıp mı...loveli bana söylemişti alerjin yoksa kullan diye...sende demiştin ya...ama ben bilmiyorum alerjim varmı yokmu polene karşı...bala alerjim yok ama...sizce kullansam mı acaba?karar veremedim zerdalcım ya..ne dersin?bilmiyorumkismile

tamamdır tatlım ekledim.

Biraz böyle idare et bakalım, düzelir inşallah. ama çok uzaksa, fazla dayamazsın, yavaştan bakmaya başlarsın canım. eşinde öğretmen mi?

bakmaya başladık da 1 ine kadar mümkün değil bulup da taşınmak :) 5-6 gün kadar idare etmem lazım. :) sonra bayram.. o zamana kadar hallederiz diye ümit ediyorum.
eşim bilg işiyl uğrşıyor. yazılımla :) o rahat.. olan bana oldu anlıcaan :)

kendim iğne yapamıyorum daha doğru hiç denemedim...sağlık memuruda dedi göbektende yapılır diye gösterdi hatta 4 parmak alttan yapılır bu şekil dedi..bende eşimde iğne yapmayı bilmiyoruz...aslında öğrenmek lazım herşeyi ama...inşallah birdaha gerek kalmaz be hayrişim...mevla bir mucize gönderir belkim bu ay hayırlısı Rabbimden çok dua ediyorum Mevlama..a.s.

günaydın kızlar naberrr çok sıcak yavvvv
şeker değerlerime baktırdım geldim dr iyi dengelemişsin dedi diyete devam dedi

bencamini aylin kandırıdı.. onlan birlikte kulaç atıyor hayırsız kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
araba var allahtan. yoksa otobusle gidilecek bi mesafe degil. 3-4 vasıta değiştirmem lazım :)
geçer geçer.. bu günleri bi atlaatsam..

tayinle alakalı değil. özel mevzular..
neyse ya benim de gergin zamanılarım

hiç zor değil.. acımıyorda.. kıl kadar iğne..inşallah gerek kalmaz tabiki.. bu ay yakalamış olmanı dilerim.

maşallah

ah geshenkim biz de bilmiyorduk eşimle ama şimdi ben de eşim de biliyoruz her gün iğnemi yapıyoruz biliyorsun önce devlet hastanesinde yaptırmaya başladık çok şeker bir hemşire vardı sağolsun o yapıyordu sonra bi gittik başka hemşire yapma diye tutturdu rapor çıkmalıymış falan biz dedik daha yeni hamileyim rapor için hafta içini bekliyoruz yapmadı kadın
özel hastaneye gittik genç bir kız hemşire morarttı göbeğimi mecburduk yaptırdık bir iki mosmordu göbeğim
sonra mueyeneye gittiğimde dr hemşiresi bana da eşime de anlattı nasıl yapılacağını
eve geldik ilk zamanlar eşim de ben de çok tırsıyorduk şimdi eşim cart diye sokuyor iğneyi
öğrenmek gerekince öğreniyorsun uzun lafın kısası değil mi

haklısın valla canım...başa gelince insan herşeyi öğreniyor işte...ne edelim..benim tek dozluk olduğu için pek üzerine düşmedim yani...dünkü iğne stresim gece 11:30 da sona erdi..kaydirigubbakcemile3

heheheh kaçmadı tabiiiii kaçar mı
diyette de habire yiyon kilo almıyon o güzel doğumdan sonrada devam ederim hemencik zayıflarımmm dimiiiii şimdilik maşallah diyim kendime 8 kilo aldım inşallah son ay balona dönmem

sorma yaa... bende ilkinde eşime yaptırmıştım zorla batıramıyordu zavallım bende ya acıma batır diyordum.. valla şimdi kalçadan da yaptırıyorum zavallıma öğrendi sayemde fenamı oldu :)))) bende batırıyorum kendime.. bak şeker hastaları hergün yapıyor bunu ne yapsınlar.. iş başa düşünce dediğin gibi yapıyorsun.. çuvaldızı bilem batırırsın mecbur kalınca sempatiksalakcinni

hadi gözün aydın
ne kadar stres yapsak da olacak olan oluyor dimi
kaderci gördüm kendimiii

kışlık hazırlıklarınızı yapıyor musunuz
ben başladım vallla
çalışınca çok pratik oluyor utanmasam yemeği şimdidien piiricem dondurucuya koycam kışın yiyielim diyeeee zemuszemus

canım aktarlarda karışım şeklinde var, küçük bi kavanoz, 240 gr falandı, onlardan yedim ben. 3 ü birarada.
Bi erkekler bi şekilde rahat ediyor. istanbulda büyük şehir, ulaşım ev bark zor, ama tv de izliyom her yerde iftar veriyorlarya o hoşuma gidiyor, bizimkine diyorum ki, keşke burda da alo iftar, yada iftar yemeği verselerde gitsek, arada yemek yapmayız diyorum:roflol:

oh canım benim ya, iyi olmasına sevindim. şekerli bi su içiriyorlarmış, tadı nasıl, kötümü.

eşime diyorum ki ek iş oldu sana heeeee sayem de iş çıkışları iğneci olarak çalışıırsın artıkın komisyon isterimmm

hiç zor değil.. acımıyorda.. kıl kadar iğne..inşallah gerek kalmaz tabiki.. bu ay yakalamış olmanı dilerim.

maşallah
saol hayrişim inşallah ya..Allah emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah...opuyorumnanaktan

zerdalım bende almayı düşünüyorum ama alerji varmı yokmu bilmiyorum...ne yapsam yine başladı kararsızlıklar..şu huyuma sinir oluyorum...kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…