30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

heyecanlanma sezen deneyimli ben varım şekerimmi konrtrol altına aldım canım ben diyette zaten zor değil inşallah çıkmaz da çıkarsa dert etme tamam mı

canım sabah gittim şeker için sonuç 1 saat sonra çıkacak heyecanlıyımm dün bebişimi gördük 750 gr olmuş teyzesiii

benim eşimde bana kıyamaz ama mecbur kalsak yapardı.

Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
zerdal, karakız98, leylamecnun+, ozlem64+, sezen10+, tentation+

karakız naber, dün seni nisan annelerindede gördüm selam yazdım, görmedin sanırım. Venuste buraya geliyor, sende gel buraya muhabbet ederiz.

yok canım görmedim görsem selam vermezmiydim.iyiyim canım sen nasılsın nasıl gidiyo hamilelik?

Günaydın kızlar.

özlemin sonucu ne zamandı az kaldı değilmi arkadaşlar??

slm kizlar asilamam bitti dinleniyorum simdi

Dilara aynı gün aşılama olmuşsuz.

Günaydın leylacım geçmişe daldım çıkamadım ne çok yazmışsınız.Ben dün yoktum canım aşılamam yapıldı dün sonrada eve gidip yattım.

günaydın kızlar naberrr çok sıcak yavvvv
şeker değerlerime baktırdım geldim dr iyi dengelemişsin dedi diyete devam dedi

Canım sevindim diyete devam.

canım sabah gittim şeker için sonuç 1 saat sonra çıkacak heyecanlıyımm dün bebişimi gördük 750 gr olmuş teyzesiii

Maşallah.

aşılaman hayırlı olsun canım...inşallah iyi sonuçlar alırsın...opuyorumnanaktan

yok canım görmedim görsem selam vermezmiydim.iyiyim canım sen nasılsın nasıl gidiyo hamilelik?

iyi gidiyor canım ya, sana özel mesaj attım ama gitmiyor sanırım, benim yerim burası burdaki arkdaşlarım çok iyi sende ısınırsın, yardımcıda olurlar sana, senle görüşmek istiyorum ama ulaşamadıydım, buraya gelmene sevindim. Burdan görüşürz, venuste geliyor. bayb de nisan annelerinde. sevdiğim arkdaşlarım yanımda yani, arkdaşlar karakız benim ovulasyon bölümünden arkdaşım.

benim ozel mesaj ayarlarımda bir sorun var heralde alamıyorumda gönderemiyorumda canım ama senle baby merak ettıgım ıcın arada takıp edıyorum sizi ikinizde iyiymişsiniz iyi bari sevindim.

benim ozel mesaj ayarlarımda bir sorun var heralde alamıyorumda gönderemiyorumda canım ama senle baby merak ettıgım ıcın arada takıp edıyorum sizi ikinizde iyiymişsiniz iyi bari sevindim.

canım ya burda görüşebilirz, hem oraya hem buraya giriyorum. daha çok yerim burası, evim gibi burası, önce allahımın sonra burdaki arkdaşlarım sayesinde oldu, biliyorsun ben 1 yıldır uğraşıyorum. haftaya cuma gidecem doktora, baby salı günü gidecek. sen nasılsın neler yapıyorsun.

:CüvCüv::CüvCüv:
sen balon olmazsın. maşalah maşahh 8 kilo ne ki..
eşime diyorum ki ek iş oldu sana heeeee sayem de iş çıkışları iğneci olarak çalışıırsın artıkın komisyon isterimmm

kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 biz gitmedik hiç onlara. iftardan bi saat kadar önce sıtaya girmen filan lazım galiba :)) o kadar kişiye nasıl yetiştirecekler..

biz onun mercimek zamanlarını da biliriz :))

hayırlı olsun özlem.. umarım tutar aşılaman..

hoşgeldin karakız :)

bende daha iyi olmaya calısıyorum canım yarın bende kontrole gıdıcem kanamam tamamen bıttı gıdıp bır kontrol olayım dedım yarına randevu aldım ıste bakalım ne dıcek doktor nıye oldu ne kadar korunmam gerekır falan dıye sorcam bakalım cevaplarını alabılcekmıyım bıde korkuyorum hanı ınsallah temızlenmısımdır ıcımde bısey kalmasın gercı daha cok erken gebelıktı kanda gıtmıstır muhtemelen dıye dusunuyom ama yarın bır goruneyım bakalım doktor ne dıcek

hosbulduk canım

git bakalım bi doktora ne diyecek, arkdaşlar karakızın beta hcg si 211 kadar çıktı, yani değeride fena değildi, sonra kanamayla gitti, kanamayla gittiği için sanki bana korunma gerekmezmiş gibi geliyor ama yinede içinde parça falan varmı diye bakılması lazım.

çılgın bugün çalışmaya başladı galiba...gelmedi henüz....seslensem beni duyarmiki acaba...çılgınnnnnnnnnnnnnnnnnnn nirdesin gel yahu...opuyorumnanaktan

geçmiş olsun karakız...yine olur inşallah...doktora bir muayene ol bakalım..doktor ne diycek...bir baksın öncelikle..sonra başlarsın çalışmalarına :hulya:

Konuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
GESHENK, cilginkiz+, karakız98, leylamecnun+, ozlem64+, tentation+, venus43, zerdal+

maşallah :)) :enbuyukkk:

Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
zerdal, cilginkiz+, karakız98, leylamecnun+, ozlem64+, tentation+, venus43

venuscuğum sona gel, karakızda geldi, ben onu buraya çağıracaktım ama özel mesaj atamadım, sağolsun bulmuş beni, sizler görüşmek istediim arkdaşarımsınız. baybyide mi çağırsam buraya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…