heyecanlanma sezen deneyimli ben varım şekerimmi konrtrol altına aldım canım ben diyette zaten zor değil inşallah çıkmaz da çıkarsa dert etme tamam mı
sorma yaa... bende ilkinde eşime yaptırmıştım zorla batıramıyordu zavallım bende ya acıma batır diyordum.. valla şimdi kalçadan da yaptırıyorum zavallıma öğrendi sayemde fenamı oldu :)))) bende batırıyorum kendime.. bak şeker hastaları hergün yapıyor bunu ne yapsınlar.. iş başa düşünce dediğin gibi yapıyorsun.. çuvaldızı bilem batırırsın mecbur kalınca sempatiksalakcinni
Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
zerdal, karakız98, leylamecnun+, ozlem64+, sezen10+, tentation+
karakız naber, dün seni nisan annelerindede gördüm selam yazdım, görmedin sanırım. Venuste buraya geliyor, sende gel buraya muhabbet ederiz.
özlemin sonucu ne zamandı az kaldı değilmi arkadaşlar??
slm kizlar asilamam bitti dinleniyorum simdi
özlemcim günaydın...geçmişemi daldın hayatım...gel iki laf edelim gıııııı...nasılsın...neler yapıyorsun...dünde sana yazmıştım ama görmedin sanırım...topic yoğundu...bilmiyorumkismile
günaydın kızlar naberrr çok sıcak yavvvv
şeker değerlerime baktırdım geldim dr iyi dengelemişsin dedi diyete devam dedi
canım sabah gittim şeker için sonuç 1 saat sonra çıkacak heyecanlıyımm dün bebişimi gördük 750 gr olmuş teyzesiii
aşılaman hayırlı olsun canım...inşallah iyi sonuçlar alırsın...opuyorumnanaktanGünaydın kızlar.
Dilara aynı gün aşılama olmuşsuz.
Günaydın leylacım geçmişe daldım çıkamadım ne çok yazmışsınız.Ben dün yoktum canım aşılamam yapıldı dün sonrada eve gidip yattım.
Canım sevindim diyete devam.
Maşallah.
yok canım görmedim görsem selam vermezmiydim.iyiyim canım sen nasılsın nasıl gidiyo hamilelik?
iyi gidiyor canım ya, sana özel mesaj attım ama gitmiyor sanırım, benim yerim burası burdaki arkdaşlarım çok iyi sende ısınırsın, yardımcıda olurlar sana, senle görüşmek istiyorum ama ulaşamadıydım, buraya gelmene sevindim. Burdan görüşürz, venuste geliyor. bayb de nisan annelerinde. sevdiğim arkdaşlarım yanımda yani, arkdaşlar karakız benim ovulasyon bölümünden arkdaşım.
yok canım görmedim görsem selam vermezmiydim.iyiyim canım sen nasılsın nasıl gidiyo hamilelik?
aşılaman hayırlı olsun canım...inşallah iyi sonuçlar alırsın...opuyorumnanaktan
benim ozel mesaj ayarlarımda bir sorun var heralde alamıyorumda gönderemiyorumda canım ama senle baby merak ettıgım ıcın arada takıp edıyorum sizi ikinizde iyiymişsiniz iyi bari sevindim.
karakız hg aramıza...zerdalcığımın arkadaşı bizimde arkadaşımızdır...zemuszemus
:CüvCüv::CüvCüv:heheheh kaçmadı tabiiiii kaçar mı
diyette de habire yiyon kilo almıyon o güzel doğumdan sonrada devam ederim hemencik zayıflarımmm dimiiiii şimdilik maşallah diyim kendime 8 kilo aldım inşallah son ay balona dönmem
eşime diyorum ki ek iş oldu sana heeeee sayem de iş çıkışları iğneci olarak çalışıırsın artıkın komisyon isterimmm
canım aktarlarda karışım şeklinde var, küçük bi kavanoz, 240 gr falandı, onlardan yedim ben. 3 ü birarada.
Bi erkekler bi şekilde rahat ediyor. istanbulda büyük şehir, ulaşım ev bark zor, ama tv de izliyom her yerde iftar veriyorlarya o hoşuma gidiyor, bizimkine diyorum ki, keşke burda da alo iftar, yada iftar yemeği verselerde gitsek, arada yemek yapmayız diyorum:roflol:
oh canım benim ya, iyi olmasına sevindim. şekerli bi su içiriyorlarmış, tadı nasıl, kötümü.
canım sabah gittim şeker için sonuç 1 saat sonra çıkacak heyecanlıyımm dün bebişimi gördük 750 gr olmuş teyzesiii
Günaydın kızlar.
Dilara aynı gün aşılama olmuşsuz.
Günaydın leylacım geçmişe daldım çıkamadım ne çok yazmışsınız.Ben dün yoktum canım aşılamam yapıldı dün sonrada eve gidip yattım.
Canım sevindim diyete devam.
Maşallah.
benim ozel mesaj ayarlarımda bir sorun var heralde alamıyorumda gönderemiyorumda canım ama senle baby merak ettıgım ıcın arada takıp edıyorum sizi ikinizde iyiymişsiniz iyi bari sevindim.
canım ya burda görüşebilirz, hem oraya hem buraya giriyorum. Daha çok yerim burası, evim gibi burası, önce allahımın sonra burdaki arkdaşlarım sayesinde oldu, biliyorsun ben 1 yıldır uğraşıyorum. Haftaya cuma gidecem doktora, baby salı günü gidecek. Sen nasılsın neler yapıyorsun.
:cüvcüv::cüvcüv:
Sen balon olmazsın. Maşalah maşahh 8 kilo ne ki..
Kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 biz gitmedik hiç onlara. Iftardan bi saat kadar önce sıtaya girmen filan lazım galiba :)) o kadar kişiye nasıl yetiştirecekler..
Biz onun mercimek zamanlarını da biliriz :))
hayırlı olsun özlem.. Umarım tutar aşılaman..
Hoşgeldin karakız :)
bende daha iyi olmaya calısıyorum canım yarın bende kontrole gıdıcem kanamam tamamen bıttı gıdıp bır kontrol olayım dedım yarına randevu aldım ıste bakalım ne dıcek doktor nıye oldu ne kadar korunmam gerekır falan dıye sorcam bakalım cevaplarını alabılcekmıyım bıde korkuyorum hanı ınsallah temızlenmısımdır ıcımde bısey kalmasın gercı daha cok erken gebelıktı kanda gıtmıstır muhtemelen dıye dusunuyom ama yarın bır goruneyım bakalım doktor ne dıcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?