30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

karakız geçmiş olsun ve hoşgeldin canım..
seve seve yardımcı oluruz.. zerdalımız birtanedir.. onun arkadaşısın diye sana torpil bilem geçeriz yerimseniben a.s istediğin zaman gel sor istediğini.. inşallah hayırlısıyla yeni gebelik sağlıklı gebelik elde edersin..

kışlık hazırlıklarınızı yapıyor musunuz
ben başladım vallla
[U]çalışınca çok pratik oluyor utanmasam yemeği şimdidien piiricem dondurucuya koycam kışın yiyielim diyeeee [/U]

bu cümleye koptum yaaa.aynen bende öyle valla.okuldan gelince hiç yemek yapmak istemiyorum.ben çalışmaya başlayınca hep hazır yemeğim olsada sofraya otursam sadece diyorum hep.birde ben sebzeyi daha çok yiyorum kışında az olduğu için dondurucuyu doldurmakla geçiyor vaktim.eşim dolap yıkılacak yeter ama deyip duruyor.bugün patlıcan közlemeye devam benim.kışın çok güzel oluyomuş.hiç yapmamıştım.opuyorumnanaktan

Konuyu Toplam 11 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
zerdal, cilginkiz+, GESHENK+, kaderiya, karakız98, leylamecnun+, tentation+, venus43
çılgın hadi canım bi sona gel, geçmişe daldın nasılsın.

canım nehaber senın adet tarıhın ne zamandı varmı bır gelışmeler?

sebzeyi bende daha çok severim.. közde patlıcanında sirkeli salatası çok güzel oluyor demi.. bide közlenmiş biber içine sarımsak sirke oooh .. harika oluyor... cokacimcoook

kızlar öğle saati geldi arkadaş çıkalım diyor, venus yine konuşamadık, görüşmek üzere. karakız senide her zaman bekliyorum ona göre. Burda çok güzel vakit geçirirsin.

hadi görüşürüz kızlar.

Sagol canım.İnşallah tutar bu sefer tutmassa tüpe geçin dedi doktor.

hosbulduk canım

Hoşgeldin karakız.Geçmiş olsun.

közleme iyi oluyor canım ama sulanıyor ben bu sene bir kavanozda yapmayı düşünüyorum hehehehe aştım kendimi vallaaa

zerdalım iki hamis mama yemeye he.. afiyet olsun canım.. ben oruç... akşama inşallah ziyafet bana.. gerçi yenmiyor sırf içecek tüketiyoruz biz.

çılgııın gelseneeeee

özlem canım sonuca kaç gün kaldı???

loveli kışlıkları yapmaya start verdinmi yoksam :))

tentoşum

kaderiya sen nasılsın bugün??

Canım dün yapıldı aşılama.Geçen ay erken geldi benim kırmızılar aşılamadan 12 gün sonra bakalım bu sefer gelmez inşallah adetin geçerse gebelik testi dedi doktor geçen ay ayın 2 sinde oldum 28 günde oluyorum ben normalde geçen ay 26 günde oldum bende bilmiyorum sonucu nezaman alırız.

geldiiimmmm..
accık kasıklarım ağrıdı korktum kıslar..işe de gitmedim..eşim bugun de gitme dedi..uzandım
insan korkuyorr ya sanki benim yüzümden bişi olur mu diyee

karakız hosgeldin canım aramızaa, geshenkimin dediği gibi hamili kart yakınımdir:) zerdal dan dolayı torpillisinn:)))

ozlemcim aşılaman hayırlı olsun..
leylam gitmedim bugun de , evden calısıyorum..yarın kesin gidicem ama.
tentom bir agresiflik sezdim..o agresifliği koparıp alsam senden napsam:) ne çare bulsam..

aylinnnnnnn ahh ayliin, çatlatmış gitmiş:))))
sezosumm sonucunu yaaaz. maşallahh ege'meee maşallahh.
lovelim şekere dur demiş, iradeli kadındır..sporcu sporcu o..

diğer kıslar kaçırdım galba.. zerdal yemekte..yesin hop hoopp..
kardelencim sen nasılsın

elfidamın da morali bozulmuş..elfida eşine destek ol..bu cok zor bir süreç, birbirinize destek olun, kenetlenin..geçecek bu zamanlar.

iğneyi eşim hiç yabancılık çekmeden zank diye batırıyor valla..bir totodan vurulanı vermedim ona ama kesin yapar onu da..güzel yapılmadı mı çok morarırıor..bir tane hemşire güzel vuramadı mosmor oram..diğer yerler güzel halbuki

Canım dikkat et kendine.Doktor yatmanı söledimi sana yani gerekiyomu yatmak tüpten sonra?

2-3 gün yatak istirahati verdi, dsadece wc ye kalk dedi. ondan sonra yavas yavas günlük yasantına dön dedi..ama ilişki yok, uzanmak, eğilmek karın içi basıncı arttıran hareketler yok.

Teşekkür ederim canım inşallah hayırlı olur .Ne ignesi yapıyosun sen ?

canım,zaten o iğne totoştan yapılmıyodu,dr un niye öyle dedi anlamadım,sen mi yanlış anladfın acaba.
günaydın kızlar naberrr çok sıcak yavvvv
şeker değerlerime baktırdım geldim dr iyi dengelemişsin dedi diyete devam dedi
maşallah,gözün aydın
ben tam artık kendim yapcam diye karar vermiştim,ama bu sefer menagon kullandığım için,totoşu göremediğimden,acile gidip yaptırıyoz,benim herife gösterin dedim,hemşireyi razı ettim,herifi edemedim,yanlış bişey yaparmış,korkuyomuş.sempatiksalakcinni
canım sabah gittim şeker için sonuç 1 saat sonra çıkacak heyecanlıyımm dün bebişimi gördük 750 gr olmuş teyzesiii
maşalllah sezencim,inş.şeker sonucunda güzel çıkar.
özlemcim,inş.bu sefer olcak canım,yumurtalar uyarıla uyarıla,alışcak ve döllencek inş.umudumuz o yönde.
geldiiimmmm..
accık kasıklarım ağrıdı korktum kıslar..işe de gitmedim..eşim bugun de gitme dedi..uzandım
insan korkuyorr ya sanki benim yüzümden bişi olur mu diyee

çılgıncım naber,dinlen canım,evet insan benim yüzümden bişey olursa diye korkuyo,bende bıktım her a7y dikkat etmekten,ya hamileysem demekten,kaç senedir ilaç bile kullanamıyorum korkudan.

2-3 gün yatak istirahati verdi, dsadece wc ye kalk dedi. ondan sonra yavas yavas günlük yasantına dön dedi..ama ilişki yok, uzanmak, eğilmek karın içi basıncı arttıran hareketler yok.

Bende bu ay olmassa öbür ay tüp yaptıracagım ya ondan sordum.İş sıkıntılı benim izin almak zor 10-15 gün.2-3 gün yatmak gerekiyosa ii bari.Sende çok dikkat et inşallah güzel haberini alıcaz herkes bekliyo heycanla.

Teşekkür ederim canım inşallah hayırlı olur .Ne ignesi yapıyosun sen ?

progesteron iğnesi canım..zaten bu tüp bebekte iğneden her yerin delik deşik oluyor..:) süzgeç gibi oluyo insan

tentom off valla ağrım sızım olmasa daha iyi..yumurtalıklar da şiş tabii, heralde onlardan oluyor ağrılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…