kışlık hazırlıklarınızı yapıyor musunuz
ben başladım vallla
[u]çalışınca çok pratik oluyor utanmasam yemeği şimdidien piiricem dondurucuya koycam kışın yiyielim diyeeee [/u]
bu cümleye koptum yaaa.aynen bende öyle valla.okuldan gelince hiç yemek yapmak istemiyorum.ben çalışmaya başlayınca hep hazır yemeğim olsada sofraya otursam sadece diyorum hep.birde ben sebzeyi daha çok yiyorum kışında az olduğu için dondurucuyu doldurmakla geçiyor vaktim.eşim dolap yıkılacak yeter ama deyip duruyor.bugün patlıcan közlemeye devam benim.kışın çok güzel oluyomuş.hiç yapmamıştım.opuyorumnanaktan
ben başladım vallla
[U]çalışınca çok pratik oluyor utanmasam yemeği şimdidien piiricem dondurucuya koycam kışın yiyielim diyeeee [/U]
bizde o işleri anneler hallediyor sağolsunlar.. ben yararlanıyorum güzelce :))) Allah razı olsun onlardan.. başımızdan eksik etmesin annelerimizi..
bu cümleye koptum yaaa.aynen bende öyle valla.okuldan gelince hiç yemek yapmak istemiyorum.ben çalışmaya başlayınca hep hazır yemeğim olsada sofraya otursam sadece diyorum hep.birde ben sebzeyi daha çok yiyorum kışında az olduğu için dondurucuyu doldurmakla geçiyor vaktim.eşim dolap yıkılacak yeter ama deyip duruyor.bugün patlıcan közlemeye devam benim.kışın çok güzel oluyomuş.hiç yapmamıştım.opuyorumnanaktan
:CüvCüv::CüvCüv:
sen balon olmazsın. maşalah maşahh 8 kilo ne ki..
kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 biz gitmedik hiç onlara. iftardan bi saat kadar önce sıtaya girmen filan lazım galiba :)) o kadar kişiye nasıl yetiştirecekler..
biz onun mercimek zamanlarını da biliriz :))
hayırlı olsun özlem.. umarım tutar aşılaman..
hoşgeldin karakız :)
hosbulduk canım
bende daha iyi olmaya calısıyorum canım yarın bende kontrole gıdıcem kanamam tamamen bıttı gıdıp bır kontrol olayım dedım yarına randevu aldım ıste bakalım ne dıcek doktor nıye oldu ne kadar korunmam gerekır falan dıye sorcam bakalım cevaplarını alabılcekmıyım bıde korkuyorum hanı ınsallah temızlenmısımdır ıcımde bısey kalmasın gercı daha cok erken gebelıktı kanda gıtmıstır muhtemelen dıye dusunuyom ama yarın bır goruneyım bakalım doktor ne dıcek
ben başladım vallla
[U]çalışınca çok pratik oluyor utanmasam yemeği şimdidien piiricem dondurucuya koycam kışın yiyielim diyeeee [/U]
zerdalım iki hamis mama yemeye he.. afiyet olsun canım.. ben oruç... akşama inşallah ziyafet bana.. gerçi yenmiyor sırf içecek tüketiyoruz biz.
çılgııın gelseneeeee
özlem canım sonuca kaç gün kaldı???
loveli kışlıkları yapmaya start verdinmi yoksam :))
tentoşum
kaderiya sen nasılsın bugün??
geldiiimmmm..
accık kasıklarım ağrıdı korktum kıslar..işe de gitmedim..eşim bugun de gitme dedi..uzandım
insan korkuyorr ya sanki benim yüzümden bişi olur mu diyee
Canım dikkat et kendine.Doktor yatmanı söledimi sana yani gerekiyomu yatmak tüpten sonra?
karakız hosgeldin canım aramızaa, geshenkimin dediği gibi hamili kart yakınımdir:) zerdal dan dolayı torpillisinn:)))
ozlemcim aşılaman hayırlı olsun..
leylam gitmedim bugun de , evden calısıyorum..yarın kesin gidicem ama.
tentom bir agresiflik sezdim..o agresifliği koparıp alsam senden napsam:) ne çare bulsam..
aylinnnnnnn ahh ayliin, çatlatmış gitmiş:))))
sezosumm sonucunu yaaaz. maşallahh ege'meee maşallahh.
lovelim şekere dur demiş, iradeli kadındır..sporcu sporcu o..
diğer kıslar kaçırdım galba.. zerdal yemekte..yesin hop hoopp..
kardelencim sen nasılsın
elfidamın da morali bozulmuş..elfida eşine destek ol..bu cok zor bir süreç, birbirinize destek olun, kenetlenin..geçecek bu zamanlar.
iğneyi eşim hiç yabancılık çekmeden zank diye batırıyor valla..bir totodan vurulanı vermedim ona ama kesin yapar onu da..güzel yapılmadı mı çok morarırıor..bir tane hemşire güzel vuramadı mosmor oram..diğer yerler güzel halbuki
geldiiimmmm..
accık kasıklarım ağrıdı korktum kıslar..işe de gitmedim..eşim bugun de gitme dedi..uzandım
canım,zaten o iğne totoştan yapılmıyodu,dr un niye öyle dedi anlamadım,sen mi yanlış anladfın acaba.slm hayrişcim..akşam sen islim kebabı yap demiştinya...bende normal kavurma değil patlıcanlı kavurma tarzı bişey yaptım...ama süper oldu..patlıcan ne mübarek sebze ya..her şeye tad katıyor çok seviyorum ben patlıcanı...akşam iğne yaptırmak için acile gittik..koca hastanede bir tek hemşire yok..doktor dedi kalçadan..sağlık memuru ben yapıyorum iğreyi dedi..biz tabi hemşire diye ısrar ediyoruz...sağlık memuru dedi neden bu kadar endişe ediyorsunuzki zaten bu iğne koldan yapılacak..bende dedim doktor kalçadan yaptır.iğnenin ucu ufak kalçadan etki etmez dedi...gece yarısı artık yaptırdık koldan geldik...kaydirigubbakcemile3
maşallah,gözün aydıngünaydın kızlar naberrr çok sıcak yavvvv
şeker değerlerime baktırdım geldim dr iyi dengelemişsin dedi diyete devam dedi
ben tam artık kendim yapcam diye karar vermiştim,ama bu sefer menagon kullandığım için,totoşu göremediğimden,acile gidip yaptırıyoz,benim herife gösterin dedim,hemşireyi razı ettim,herifi edemedim,yanlış bişey yaparmış,korkuyomuş.sempatiksalakcinniah geshenkim biz de bilmiyorduk eşimle ama şimdi ben de eşim de biliyoruz her gün iğnemi yapıyoruz biliyorsun önce devlet hastanesinde yaptırmaya başladık çok şeker bir hemşire vardı sağolsun o yapıyordu sonra bi gittik başka hemşire yapma diye tutturdu rapor çıkmalıymış falan biz dedik daha yeni hamileyim rapor için hafta içini bekliyoruz yapmadı kadın
özel hastaneye gittik genç bir kız hemşire morarttı göbeğimi mecburduk yaptırdık bir iki mosmordu göbeğim
sonra mueyeneye gittiğimde dr hemşiresi bana da eşime de anlattı nasıl yapılacağını
eve geldik ilk zamanlar eşim de ben de çok tırsıyorduk şimdi eşim cart diye sokuyor iğneyi
öğrenmek gerekince öğreniyorsun uzun lafın kısası değil mi
maşalllah sezencim,inş.şeker sonucunda güzel çıkar.canım sabah gittim şeker için sonuç 1 saat sonra çıkacak heyecanlıyımm dün bebişimi gördük 750 gr olmuş teyzesiii
özlemcim,inş.bu sefer olcak canım,yumurtalar uyarıla uyarıla,alışcak ve döllencek inş.umudumuz o yönde.Günaydın kızlar.
Dilara aynı gün aşılama olmuşsuz.
Günaydın leylacım geçmişe daldım çıkamadım ne çok yazmışsınız.Ben dün yoktum canım aşılamam yapıldı dün sonrada eve gidip yattım.
Canım sevindim diyete devam.
Maşallah.
geldiiimmmm..
2-3 gün yatak istirahati verdi, dsadece wc ye kalk dedi. ondan sonra yavas yavas günlük yasantına dön dedi..ama ilişki yok, uzanmak, eğilmek karın içi basıncı arttıran hareketler yok.
Teşekkür ederim canım inşallah hayırlı olur .Ne ignesi yapıyosun sen ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?