30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

İnşallah canım moralim çok yüksek ama bu sefer dün çok şükrettim halime.Ben doktoru beklerken aşılama için bi bayanla tanıştım 20 yıllık evlilermiş çocukları yokmuş tedaviye de başlayamamışlar sürekli eşinde ve kendisinde başka rahatsızlıklar çıkmış,eşi beyin kanaması falan geçirmiş.Okadar üzüldümkü ona 20 sene sonra anca başlayabilmişler tedaviye tabi bu arada 42 yaşına gelmiş maddi durumlarıda çok ii degilmiş ailelerden kimse yardım etmemiş oo birsürü şey anlattı.Onu dinleyince çok şükür dedim çocugumuz yok ama saglımız yerinde ailelerimiz arkamızda her türlü testegi vermeye çalışıyolar ellerinden geldigince.Şükür valla halimize binlerce şükür.

Süzgeç gibimi çok güldüm yasırnaşık şey sırnaşık şey Ben aşılamadaki ignelerden göbekte delinmedik yer kalmadı üstüne bi de tüp yaptırısam düble süzgeç olurum herhalde.

Bide benim aşılamalardan birsürü igne kaldı ya 300 ml 2 tene puregon,4 tanede 75ml lık merıonal.Bunları tüpte de kullanıyolarmı yoksa degişik mi kullanıyolar?

hayırlı olsun canım.. bu sefer müjde olsun inşallah..

geldiiimmmm..
accık kasıklarım ağrıdı korktum kıslar..işe de gitmedim..eşim bugun de gitme dedi..uzandım
insan korkuyorr ya sanki benim yüzümden bişi olur mu diyee

kasık ağrısı iyidir çılgınım.. orada bişi varki baskı yapıyor ağrı veriyor.. al işte sana istediğin işaret.. burdayım annecim diyor :))) :ecrin_bebek:

Canım dikkat et kendine.Doktor yatmanı söledimi sana yani gerekiyomu yatmak tüpten sonra?

tam tersine yatmayın diyorlar onlar daa.. gel anlat bize ya tutunamzasa korkusuyla ya bişi olursa endişesiyle yapıyoruz hepimiz bunu.. ama bugünkü aklımla yine yaptırmış olsam asla yatmam.. ayrıca bir stres o..

evet onlardan hem şişlik hem ağrı kalıyor az biraz sonra normale dönüyor tabi.

daima şükür.. her zaman.. neleri var tabii.. daha iyileri düşünüp hayıflanmaktansa bizden daha kötü zor durumdakileri düşünüp sonsuz şükretmeliyiz...

Süzgeç gibimi çok güldüm yasırnaşık şey sırnaşık şey Ben aşılamadaki ignelerden göbekte delinmedik yer kalmadı üstüne bi de tüp yaptırısam düble süzgeç olurum herhalde.

kevgiiirr.. sempatiksalakcinni çok su içmeyecen tüpe başlayınca sırnaşık şey her yerinden fışkırabilir..

hoşgeldin diloşum.... nasılsın bugün.. çok yormuyorsun dimi kendini?

bende pazertesi ise baslicam rapor aldim hastayim diye.ne olur olmaz dikat etmek gerek.dr.calisabilirsin dedi.bende ev dr.rapor aldim.ogodosu dinlemiyorum fazlasempatiksalakcinni

dillara naber kıss,

lovelim kayınpedere soruyom:))) olurmuş ..yumurtalıklarından oluyor dedi.
geshenk yavlumm..
özlem inşallahh gerek kalmaz aşılamayla gelir bebişin..
tüp de once gobustek deliyon epey, sonra totodan deliyon..:)
altlı üstlü süzgeç oluyon..
bizim o açıdan cok iyiydi yaa. ilacı iki günlük yazıyordu doktor ezcane ne kadar lazımsa o kadar veriyordu. dolayısıyla elimde fazla ilac kalmamıs oldu

Bide benim aşılamalardan birsürü igne kaldı ya 300 ml 2 tene puregon,4 tanede 75ml lık merıonal.Bunları tüpte de kullanıyolarmı yoksa degişik mi kullanıyolar?

evet zamanı geçmediği sürece kullanılır aynı zaten ilaçları.. sakla bakalım inşallah gerek kalmaz bir daha ama oldukça yüksek ücretli ilaçlar lazım olursa yine kullanırsın.. ben hastanedekilere bıraktım açık kalanı bari başkasına yarasın diye.. açıksa iğnen bekletemezsin ama hiç açılmamışsa kullanabilirsin.

gesek slm nasilsin?sohbet etmeden hatrini soruyum dedimaklinialirimsmile

canım benim.. diloş sen çok tatlısın ya.. ben seni burda görünce çok seviniyorum.. seviyorum seni diloş :asigim: iyiyim canım sen nasılsın?? bugün ben senden erken davrandım ama az evvelde sordum hatrını delikafadulden

közleme iyi oluyor canım ama sulanıyor ben bu sene bir kavanozda yapmayı düşünüyorum hehehehe aştım kendimi vallaaa

ben kırmızı biberde koydum dolaba ama kırmızı biberi kavanoza koyup z.yağı , sarımsak ve sirke ilave ederek saklamayı düşünüyorum.

kıs geshenk umutlandırma beni..taş gibi bir tarafım..
aslında karnım cok şiş değil..hazırlamış oldugum kaslar kamufle ediyor galiba:))))))))))))))))

bu venüs de pek becerikli sanırım..yakalamışken tiyoları alalım..
bak loveli de kışlık konusunda profesördür valla..geçmiş sayfalarda ansiklopedik bilgi vermiştir bizeee

ondan acık bana da yollasana cokacimcoook kırmızı salçalık biber değilmi.. bak patlıcanla karışıncada güzel oluyor o.. bide o biberi ezme yapıyorlar burda acılı olanını zeytinyağıyla servis ediliyor sarımsaksız oluyor.. köfte pide yanında güzel oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…