canım,zaten o iğne totoştan yapılmıyodu,dr un niye öyle dedi anlamadım,sen mi yanlış anladfın acaba.
maşallah,gözün aydın
ben tam artık kendim yapcam diye karar vermiştim,ama bu sefer menagon kullandığım için,totoşu göremediğimden,acile gidip yaptırıyoz,benim herife gösterin dedim,hemşireyi razı ettim,herifi edemedim,yanlış bişey yaparmış,korkuyomuş.sempatiksalakcinni
maşalllah sezencim,inş.şeker sonucunda güzel çıkar.
özlemcim,inş.bu sefer olcak canım,yumurtalar uyarıla uyarıla,alışcak ve döllencek inş.umudumuz o yönde.
çılgıncım naber,dinlen canım,evet insan benim yüzümden bişey olursa diye korkuyo,bende bıktım her a7y dikkat etmekten,ya hamileysem demekten,kaç senedir ilaç bile kullanamıyorum korkudan.
progesteron iğnesi canım..zaten bu tüp bebekte iğneden her yerin delik deşik oluyor..:) süzgeç gibi oluyo insan
tentom off valla ağrım sızım olmasa daha iyi..yumurtalıklar da şiş tabii, heralde onlardan oluyor ağrılar
slm kizlar
slm canım hayırlı olsun aşılaman.İkimizin aşılaması aynı gün olmuş.
Canım dün yapıldı aşılama.Geçen ay erken geldi benim kırmızılar aşılamadan 12 gün sonra bakalım bu sefer gelmez inşallah adetin geçerse gebelik testi dedi doktor geçen ay ayın 2 sinde oldum 28 günde oluyorum ben normalde geçen ay 26 günde oldum bende bilmiyorum sonucu nezaman alırız.
geldiiimmmm..
accık kasıklarım ağrıdı korktum kıslar..işe de gitmedim..eşim bugun de gitme dedi..uzandım
insan korkuyorr ya sanki benim yüzümden bişi olur mu diyee
Canım dikkat et kendine.Doktor yatmanı söledimi sana yani gerekiyomu yatmak tüpten sonra?
progesteron iğnesi canım..zaten bu tüp bebekte iğneden her yerin delik deşik oluyor..:) süzgeç gibi oluyo insan
tentom off valla ağrım sızım olmasa daha iyi..yumurtalıklar da şiş tabii, heralde onlardan oluyor ağrılar
İnşallah canım moralim çok yüksek ama bu sefer dün çok şükrettim halime.Ben doktoru beklerken aşılama için bi bayanla tanıştım 20 yıllık evlilermiş çocukları yokmuş tedaviye de başlayamamışlar sürekli eşinde ve kendisinde başka rahatsızlıklar çıkmış,eşi beyin kanaması falan geçirmiş.Okadar üzüldümkü ona 20 sene sonra anca başlayabilmişler tedaviye tabi bu arada 42 yaşına gelmiş maddi durumlarıda çok ii degilmiş ailelerden kimse yardım etmemiş oo birsürü şey anlattı.Onu dinleyince çok şükür dedim çocugumuz yok ama saglımız yerinde ailelerimiz arkamızda her türlü testegi vermeye çalışıyolar ellerinden geldigince.Şükür valla halimize binlerce şükür.
Süzgeç gibimi çok güldüm yasırnaşık şey sırnaşık şey Ben aşılamadaki ignelerden göbekte delinmedik yer kalmadı üstüne bi de tüp yaptırısam düble süzgeç olurum herhalde.
slm kizlar
slm özlem iyi sevindim.sen aksam calisma yaptinmi?
Bide benim aşılamalardan birsürü igne kaldı ya 300 ml 2 tene puregon,4 tanede 75ml lık merıonal.Bunları tüpte de kullanıyolarmı yoksa degişik mi kullanıyolar?
gesek slm nasilsin?sohbet etmeden hatrini soruyum dedimaklinialirimsmile
dilara sanada hayırlı olsun canım aşılaman,inş.tutar bebişler.
közleme iyi oluyor canım ama sulanıyor ben bu sene bir kavanozda yapmayı düşünüyorum hehehehe aştım kendimi vallaaa
ben kırmızı biberde koydum dolaba ama kırmızı biberi kavanoza koyup z.yağı , sarımsak ve sirke ilave ederek saklamayı düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?