30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

saol canim bende seni seviyorum,encok senlen cilgini, kanim isindi size.arkadaslar kizkanmayin sizleride seviyorum tabiki

canım nehaber senın adet tarıhın ne zamandı varmı bır gelışmeler?

iyiyim tatlım, sen de iyisindir umurarım.benim adet tarihim 24 ağustos bekliyorum bakalım.4 gün var daha.geçen dayanamayıp test yaptım kaydirigubbakcemile3 tabiki tek çeizgi çıktı.inş ham,ileyimdir ama göğüslerim ağrıyor ve canım t5atlı istiyor sanırım değilim.hayırlısını istiyorum zaten.kendine iyi bak öpüldün

zerdal tarihi 9 eylül olarak değiştirelim canım..çünkü az evvel test yaptım yumurtalamam başlamış..tabloya göre tekrar düzenleme yaptım..9 eylül çıkıyor tahmini adet dönemi..inşallah gelmezde bebiş gelir...
çılgınımmmmmmmmmm hg...birazdan işe gidecem...iş yerinde girerim...öpüyorum sizi...opuyorumnanaktan

İnşallah gerek kalmaz çılgın ama yinede biz hazırlıklıyız herşeye çok umut edincede sonucu yıkım oluyo.

Benimkiler hiç açılmadı.Saklim bende ozaman.Tutarsa bu ay bende veririm hastaneye.

hoşbulduk tatlım..kolay gelsin..
şimdi LH ın yükselimiş ama yumurtlama başlamış değil bu bak..yarın öğlen yumurtlucan sen :))) gıt gıt gıdaakkk..yumurtam sıcaaakk.

sebzeyi bende daha çok severim.. közde patlıcanında sirkeli salatası çok güzel oluyor demi.. bide közlenmiş biber içine sarımsak sirke oooh .. harika oluyor... cokacimcoook

evet canım harika oluyor.ben patlıcanın üstüne sarımsaklı yoğurt ve zeytinyağı döküyorum o da süper oluyor.kırmızı biberide eşim çok seviyor.yapıyoruz bakalım bişeyler.ağız tadıyla yemek nasip olsun inş.bu sene 1 .yılımızı doldurduk bi evleneli,geçen yıl bişey yapmamıştım sıkıntı oldu kışın.inş bu kış azıcıkta olsa rahat olurum.yarında mantı yapıcaz ablamlarla , dondurup atıyoruz çok pratik oluyor.

kızlar şeker sonucum çıktı
140 dan küçük olması gerekiyormuş benim 128 çok şükür bin şükür

ben okuyorum canım burda.çok hızlı gelişiyor sayfalar,yetişemiyorum bayanssulusmile kendine dikkat et sevindim hamileliğinin rahat olduğuna.inan nasıl başlarsa öyle gidiyor bu.şans meselesi bşrazda.ben 3 ay hamile kaldım ama ağır hasta gibiydim.okul çok yoruyordu ve stresliydi evde de bütün iş bana bakıyodu.mafoldumben kanamam olurdu kayınvalidem bişey olmaz derdi , düşünsene ben o halde onlarda bulaşık falan yıkardım bir de.kendi evimde bardak yıkamam.düşündükçe kızıyorum kendime ne salakmışım diye.bu da bana ders olsun.hamile olayım popomu kaldırmıcam.

ev sahibine haber verdik çıglınım bugün. gelip bakcaklar eve..bakalım depozitoyu vecekler mi geri :)

süzgeç gibi oldun demek hi mi :))) olsun olsun.. mercimek yerleşsin de hele bi :)

kıs geshenk umutlandırma beni..taş gibi bir tarafım..
aslında karnım cok şiş değil..hazırlamış oldugum kaslar kamufle ediyor galiba:))))))))))))))))

neden umutlandırmayacakmışım.. valla bana öyle gibi geliyor... ben burdayım sinyali veriyor kereta .. umudun olsun hem çünkü yaflumus miniğimiz orada annesi... aaah çılgınım az kaldı burada göbek atacağımız günlere az.. sevinecez yakında sana ben izmire gelecem daha keşkek yemeye... sırnaşık şey

bu venüs de pek becerikli sanırım..yakalamışken tiyoları alalım..
bak loveli de kışlık konusunda profesördür valla..geçmiş sayfalarda ansiklopedik bilgi vermiştir bizeee

evet doğru diyorsun.. anlat bakalım venüs başka neler var sende..
loveli pek çok konuda olduğu gibi bu konuda da uzmandır beceriklidir arkadaşımız maşallah..

saol canim bende seni seviyorum,encok senlen cilgini, kanim isindi size.arkadaslar kizkanmayin sizleride seviyorum tabiki

karşılıklı yaniiii kaydirigubbakcemile5 Şeniz

tentommmm sesin çıkmıyorr:)) ne zaman taşıcan evi..gelem mi çekirdekle yardımınaa

tentom çok sessiz :çok üzgünüm: bak tento en sonunda kafam atacak kalkıp gelecem sana yakın zaten ev arayacam eşyalarını toparlayacam.. zorla konuşturup anlattıracam sana ne varsa içinde.. :teselli:
bir rahatladığını göreyim be güzelim... takma hiç bişiyi değmez çünkü.. bırak akışına ne varsa.. sonuçta öylede böylede değişen yok.. bari üzülme... opuyorumnanaktan

yaaa ne hoşsun sende.. onu hesaplayacağına hamile kalma tarihini hesaplasana sen.. tedavi gören bir değilmisin şu an. ihtimali yüksek bir beklentin olmalı.. çatlasın yumurtan ne olmuş hemen çalışma yapın daha gitmez hemen o.. hem o test bitti demiyor geliyor diyor.. düriyeeeeee duydunmu beni

heyyoooo :lepi: beni de seviyor diloşş iştee, kıskanıcaktım yoksa kurtlar kaynamaya başlamıştıı.
dilaramm hislerimiz karşılıklı canımm Şeniz

aylin bi geri gelsin gösterecek bize bu aşkları sempatiksalakcinni gazozunu kaptığı gibi tek tek ziyarete hepimizi :roflol: almış bencamini hanım yüzüyormuş.. nispetini de yapmış :roflol: yakışır.. helal... opuyorumnanaktan

sezosumm maşallahh..demedim mi ben sana demedimm mi:)) nerde şu nazar boncuğu hıh burda

aylinin yokluğundan aşkımızı doya doya yaşayalım..dağıtmaya gelir sonra ortalığı..
geshenk bak keşkeği yicez senle:))

tentom depozitoyu vermesse kk yı cagırırım görürsün dee..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…