evet zamanı geçmediği sürece kullanılır aynı zaten ilaçları.. sakla bakalım inşallah gerek kalmaz bir daha ama oldukça yüksek ücretli ilaçlar lazım olursa yine kullanırsın.. ben hastanedekilere bıraktım açık kalanı bari başkasına yarasın diye.. açıksa iğnen bekletemezsin ama hiç açılmamışsa kullanabilirsin.
canım benim.. diloş sen çok tatlısın ya.. ben seni burda görünce çok seviniyorum.. seviyorum seni diloş :asigim: iyiyim canım sen nasılsın?? bugün ben senden erken davrandım ama az evvelde sordum hatrını delikafadulden
canım nehaber senın adet tarıhın ne zamandı varmı bır gelışmeler?
saol canim bende seni seviyorum,encok senlen cilgini, kanim isindi size.arkadaslar kizkanmayin sizleride seviyorum tabiki
dillara naber kıss,
lovelim kayınpedere soruyom:))) olurmuş ..yumurtalıklarından oluyor dedi.
geshenk yavlumm..
özlem inşallahh gerek kalmaz aşılamayla gelir bebişin..
tüp de once gobustek deliyon epey, sonra totodan deliyon..:)
altlı üstlü süzgeç oluyon..
bizim o açıdan cok iyiydi yaa. ilacı iki günlük yazıyordu doktor ezcane ne kadar lazımsa o kadar veriyordu. dolayısıyla elimde fazla ilac kalmamıs oldu
evet zamanı geçmediği sürece kullanılır aynı zaten ilaçları.. sakla bakalım inşallah gerek kalmaz bir daha ama oldukça yüksek ücretli ilaçlar lazım olursa yine kullanırsın.. ben hastanedekilere bıraktım açık kalanı bari başkasına yarasın diye.. açıksa iğnen bekletemezsin ama hiç açılmamışsa kullanabilirsin.
canım benim.. diloş sen çok tatlısın ya.. ben seni burda görünce çok seviniyorum.. seviyorum seni diloş :asigim: iyiyim canım sen nasılsın?? bugün ben senden erken davrandım ama az evvelde sordum hatrını delikafadulden
zerdal tarihi 9 eylül olarak değiştirelim canım..çünkü az evvel test yaptım yumurtalamam başlamış..tabloya göre tekrar düzenleme yaptım..9 eylül çıkıyor tahmini adet dönemi..inşallah gelmezde bebiş gelir...
çılgınımmmmmmmmmm hg...birazdan işe gidecem...iş yerinde girerim...öpüyorum sizi...opuyorumnanaktan
sebzeyi bende daha çok severim.. közde patlıcanında sirkeli salatası çok güzel oluyor demi.. bide közlenmiş biber içine sarımsak sirke oooh .. harika oluyor... cokacimcoook
saol canim bende seni seviyorum,encok senlen cilgini, kanim isindi size.arkadaslar kizkanmayin sizleride seviyorum tabiki
kızlar şeker sonucum çıktı
140 dan küçük olması gerekiyormuş benim 128 çok şükür bin şükür
kızlar öğle saati geldi arkadaş çıkalım diyor, venus yine konuşamadık, görüşmek üzere. karakız senide her zaman bekliyorum ona göre. Burda çok güzel vakit geçirirsin.
hadi görüşürüz kızlar.
gözün aydın :)kızlar şeker sonucum çıktı
140 dan küçük olması gerekiyormuş benim 128 çok şükür bin şükür
kıs geshenk umutlandırma beni..taş gibi bir tarafım..
aslında karnım cok şiş değil..hazırlamış oldugum kaslar kamufle ediyor galiba:))))))))))))))))
bu venüs de pek becerikli sanırım..yakalamışken tiyoları alalım..
bak loveli de kışlık konusunda profesördür valla..geçmiş sayfalarda ansiklopedik bilgi vermiştir bizeee
tentommmm sesin çıkmıyorr:)) ne zaman taşıcan evi..gelem mi çekirdekle yardımınaa
zerdal tarihi 9 eylül olarak değiştirelim canım..çünkü az evvel test yaptım yumurtalamam başlamış..tabloya göre tekrar düzenleme yaptım..9 eylül çıkıyor tahmini adet dönemi..inşallah gelmezde bebiş gelir...
çılgınımmmmmmmmmm hg...birazdan işe gidecem...iş yerinde girerim...öpüyorum sizi...opuyorumnanaktan
heyyoooo :lepi: beni de seviyor diloşş iştee, kıskanıcaktım yoksa kurtlar kaynamaya başlamıştıı.
dilaramm hislerimiz karşılıklı canımm Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?