30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

kızlar şeker sonucum çıktı
140 dan küçük olması gerekiyormuş benim 128 çok şükür bin şükür

sanada kocaman bir MAŞALLAH
bugün loveli de sende iyi haberle geldiniz..

hay maşallah sanada yaaa.. ne hamaratmışsınız.. :1rolleyes:

Kıskandık ama biz şimdi ohaoldumsmile

özlemim.. canım :asigim: opuyorumnanaktan aklinialirimsmile olumunekankayizsmile

tecrübeeeee.. yaşamadan edinilmeyen tek şey...

ev sahibine haber verdik çıglınım bugün. gelip bakcaklar eve..bakalım depozitoyu vecekler mi geri :)

süzgeç gibi oldun demek hi mi :))) olsun olsun.. mercimek yerleşsin de hele bi :)

vermeyebilirlermiii bilmiyorumkismile

gönderirim tatlım.evet çok güzel oluyoo ağzının tadını bilen konuşuyor tabiii cokacimcoook bende ezmeye bayılırımmm..bak canım pide istedi şimdi.kocamı uyandırıp göndersem mi ne sempatiksalakcinni

umutlan tabi.. mübarek günlerde alcaz inşh haberini :)

kızma bana yaaa ohaoldumsmile oluer ele kaydirigubbakcemile3

özlem ama 2 günde calisma diyor arkadaslar.simdi ben bügün genemi calisma yamafoldumben

Geçen aşılamada bizede 2 günde bi demişti geçenki olmadı ya bi sefer hergün dedi doktorkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Sana kalmış istersen 2 günde bi istersen hergün yap

yazdan kışılklarını hazırlayan hatunlarun önünde eğilmek isitiyorumalkisalkisalkis bu ne hamaratlıktır bu ne beceridir.. benim yaptığım sizinkinin yanında evcilik oynamak :roflol:

bilmiyorum ki. evde bişi yok gerçi. ama depozitosunu geri alabilen bi kiracı var midur?? :)

Canımmmolumunekankayizsmile

Venüz canım banada şu ezmenin tarifini verirmisin kaç defa yaptım bi türlü tutturamadım ya eşimde çok seviyo ama ben bi türlü tutturamıyorum:kedi:

bebek çikolataları var ya. onlara bayılıorum. bi de marfetli anneler örerek dikerek nikah şekeri gibi bebek şekeri yapıolar. onlara da bayılıorum yaa :))
kuzene gitmiştik ya. evin kapısına pembe çelenkli tüllü bişiler smış kokoş. çok güzeldi :))

kızlar emlakçı geliomuş şindi bizim evi bakmaya :)

ayy ne güzel.. hadi hayırlısı..

özlem ama 2 günde calisma diyor arkadaslar.simdi ben bügün genemi calisma yamafoldumben

eeee sık acık dişini bak az kaldı.. bana ilk yapıldığı gün demişti aşılamada

yiyeces inşallah cokacimcoook hemde bebiş sevecem.. kokusunu içime çekecem doya doya.. özledik iyice yaaa

kızlar ben çıkıyorum görüşürük

görüşürüz canım

umutlan tabi.. mübarek günlerde alcaz inşh haberini :)

kızma bana yaaa ohaoldumsmile oluer ele kaydirigubbakcemile3

kızarım ben artık seni üzgün görmek istemiyorum çünkü.. sevdiğim insanları üzgün görmek beni çok mutsuz ediyor.. lütfen şu kasveti kaldır artık tentoşum.. seni de çok severim bilirsin sen senlede aşkımı doya doya yaşayım aylin yokken hazır :asigim: :asigim: :asigim: :roflol:

kızlar şeker sonucum çıktı
140 dan küçük olması gerekiyormuş benim 128 çok şükür bin şükür

:nazar: :CüvCüv: ikinize de

bilmiyorum ki. evde bişi yok gerçi. ama depozitosunu geri alabilen bi kiracı var midur?? :)

Yoktur herhelade canım biz alamadık geçen taşındıgımız evin depozitosunu.Adam bizle konuşmadan zam yapmış kiraya bizim depozutoyuda ordan kesmiş bitmiş gülelim mi aglayalimmı bilemedik?

yazdan kışılklarını hazırlayan hatunlarun önünde eğilmek isitiyorumalkisalkisalkis bu ne hamaratlıktır bu ne beceridir.. benim yaptığım sizinkinin yanında evcilik oynamak :roflol:

hele ben hepten hazırcı hayriye sempatiksalakcinni koskoca ispanya olacam bide dimi ne kışlıktan haberim var ne yazlıktan :kedi: :roflol:

Allahım sana hepsini de kullanmayı nasip etsin en yakın zamanda inşallah..

Yoktur herhelade canım biz alamadık geçen taşındıgımız evin depozitosunu.Adam bizle konuşmadan zam yapmış kiraya bizim depozutoyuda ordan kesmiş bitmiş gülelim mi aglayalimmı bilemedik?

açgözlü hainler klava: lülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…