kızlar şeker sonucum çıktı
140 dan küçük olması gerekiyormuş benim 128 çok şükür bin şükür
evet canım harika oluyor.ben patlıcanın üstüne sarımsaklı yoğurt ve zeytinyağı döküyorum o da süper oluyor.kırmızı biberide eşim çok seviyor.yapıyoruz bakalım bişeyler.ağız tadıyla yemek nasip olsun inş.bu sene 1 .yılımızı doldurduk bi evleneli,geçen yıl bişey yapmamıştım sıkıntı oldu kışın.inş bu kış azıcıkta olsa rahat olurum.yarında mantı yapıcaz ablamlarla , dondurup atıyoruz çok pratik oluyor.
Kıskandık ama biz şimdi ohaoldumsmile
ben okuyorum canım burda.çok hızlı gelişiyor sayfalar,yetişemiyorum bayanssulusmile kendine dikkat et sevindim hamileliğinin rahat olduğuna.inan nasıl başlarsa öyle gidiyor bu.şans meselesi bşrazda.ben 3 ay hamile kaldım ama ağır hasta gibiydim.okul çok yoruyordu ve stresliydi evde de bütün iş bana bakıyodu.mafoldumben kanamam olurdu kayınvalidem bişey olmaz derdi , düşünsene ben o halde onlarda bulaşık falan yıkardım bir de.kendi evimde bardak yıkamam.düşündükçe kızıyorum kendime ne salakmışım diye.bu da bana ders olsun.hamile olayım popomu kaldırmıcam.
ev sahibine haber verdik çıglınım bugün. gelip bakcaklar eve..bakalım depozitoyu vecekler mi geri :)
süzgeç gibi oldun demek hi mi :))) olsun olsun.. mercimek yerleşsin de hele bi :)
ondan acık bana da yollasana cokacimcoook kırmızı salçalık biber değilmi.. bak patlıcanla karışıncada güzel oluyor o.. bide o biberi ezme yapıyorlar burda acılı olanını zeytinyağıyla servis ediliyor sarımsaksız oluyor.. köfte pide yanında güzel oluyor..
neden umutlandırmayacakmışım.. valla bana öyle gibi geliyor... ben burdayım sinyali veriyor kereta .. umudun olsun hem çünkü yaflumus miniğimiz orada annesi... aaah çılgınım az kaldı burada göbek atacağımız günlere az.. sevinecez yakında sana ben izmire gelecem daha keşkek yemeye... sırnaşık şey
tentom çok sessiz :çok üzgünüm: bak tento en sonunda kafam atacak kalkıp gelecem sana yakın zaten ev arayacam eşyalarını toparlayacam.. zorla konuşturup anlattıracam sana ne varsa içinde.. :teselli:
bir rahatladığını göreyim be güzelim... takma hiç bişiyi değmez çünkü.. bırak akışına ne varsa.. sonuçta öylede böylede değişen yok.. bari üzülme... opuyorumnanaktan
aylin bi geri gelsin gösterecek bize bu aşkları sempatiksalakcinni gazozunu kaptığı gibi tek tek ziyarete hepimizi :roflol: almış bencamini hanım yüzüyormuş.. nispetini de yapmış :roflol: yakışır.. helal... opuyorumnanaktan
kızlar ben çıkıyorum görüşürük
özlem ama 2 günde calisma diyor arkadaslar.simdi ben bügün genemi calisma yamafoldumben
sanada kocaman bir MAŞALLAH
bugün loveli de sende iyi haberle geldiniz..
hay maşallah sanada yaaa..ne hamaratmışsınız.. :1rolleyes:
özlemim.. canım :asigim: opuyorumnanaktan aklinialirimsmile olumunekankayizsmile
tecrübeeeee.. yaşamadan edinilmeyen tek şey...
vermeyebilirlermiii bilmiyorumkismile
Geçen aşılamada bizede 2 günde bi demişti geçenki olmadı ya bi sefer hergün dedi doktorkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Sana kalmış istersen 2 günde bi istersen hergün yap
sanada kocaman bir MAŞALLAH
bugün loveli de sende iyi haberle geldiniz..
hay maşallah sanada yaaa..ne hamaratmışsınız.. :1rolleyes:
özlemim.. canım :asigim: opuyorumnanaktan aklinialirimsmile olumunekankayizsmile
tecrübeeeee.. yaşamadan edinilmeyen tek şey...
vermeyebilirlermiii bilmiyorumkismile
gönderirim tatlım.evet çok güzel oluyoo ağzının tadını bilen konuşuyor tabiii cokacimcoook bende ezmeye bayılırımmm..bak canım pide istedi şimdi.kocamı uyandırıp göndersem mi ne sempatiksalakcinni
sezosumm maşallahh..demedim mi ben sana demedimm mi:)) nerde şu nazar boncuğu hıh burda
aylinin yokluğundan aşkımızı doya doya yaşayalım..dağıtmaya gelir sonra ortalığı..
geshenk bak keşkeği yicez senle:))
tentom depozitoyu vermesse kk yı cagırırım görürsün dee..
kızlar emlakçı geliomuş şindi bizim evi bakmaya :)
özlem ama 2 günde calisma diyor arkadaslar.simdi ben bügün genemi calisma yamafoldumben
sezosumm maşallahh..demedim mi ben sana demedimm mi:)) nerde şu nazar boncuğu hıh burda
aylinin yokluğundan aşkımızı doya doya yaşayalım..dağıtmaya gelir sonra ortalığı..
geshenk bak keşkeği yicez senle:))
tentom depozitoyu vermesse kk yı cagırırım görürsün dee..
kızlar ben çıkıyorum görüşürük
umutlan tabi.. mübarek günlerde alcaz inşh haberini :)
kızma bana yaaa ohaoldumsmile oluer ele kaydirigubbakcemile3
bilmiyorum ki. evde bişi yok gerçi. ama depozitosunu geri alabilen bi kiracı var midur?? :)
saol canim ben yarin calisiyim ya.umarim utar bu sever hayirlisi.benim ilk asilama bakalim
yazdan kışılklarını hazırlayan hatunlarun önünde eğilmek isitiyorumalkisalkisalkis bu ne hamaratlıktır bu ne beceridir.. benim yaptığım sizinkinin yanında evcilik oynamak :roflol:
bebek çikolataları var ya. onlara bayılıorum. bi de marfetli anneler örerek dikerek nikah şekeri gibi bebek şekeri yapıolar. onlara da bayılıorum yaa :))
kuzene gitmiştik ya. evin kapısına pembe çelenkli tüllü bişiler smış kokoş. çok güzeldi :))
Yoktur herhelade canım biz alamadık geçen taşındıgımız evin depozitosunu.Adam bizle konuşmadan zam yapmış kiraya bizim depozutoyuda ordan kesmiş bitmiş gülelim mi aglayalimmı bilemedik?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?