30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

Kayınvaldeyle oturmanın avantajları canım.Uzaktada olsalar bizede yapıyolar ama ben kendim yapıp ögrenmek istiyorum.Ama venüz bana tarifi vermedi:umursamaz:

canım ben hiç ezme yapmadım, bilmiyorum ama. bak biz şunu yaparız hep ;

biberi közleyip,soyup,küçük küçük doğruyoruz,içine kesilmiş sarımsaklar , eşit oranda sirke ve zeytin yağı koyup,tuzluyoruz,karıştırıp hepsini şişelere dolduruyoruz.çok güzel oluyor.kışın kahvaltıda bile yeniyor.

kahvaltılık tarif yine ; kırmızı biber+yeşil biber+sarımsak+maydonoz rondodan geçiriliyor.tencereye alınıp,zeytinyağı+tuz ekleyip kaynatıyoruz.sirke koyup 5 kiloluk falan büyük şişeye koyup buzdolabında saklıyoruz.kahvaltıda eşimle afiyetle yiyoruz.hatta aralarda acıktığımızda aparatif oluyor bize.

kabak salatası; kabağı soyup rendeleyip zeytinyağında soteleyin hafifçe.üzerine sarımsaklı yoğurt ve cevizle karıştırın.kimse kabağı anlayamıyor.müthiş bit tad.

not: bunu kabağı rendeleyip soteledikten sonra buzluğuda atabilirsiiz.çok güzel oluyor.çıkınca sarım yoğurt ve ceviz alın size harika bir salata.

ELFİDA
sevgili arkadaşım.. diğer mesajlara cevap vermekten bir türlü fırsat bulamadım ama bugün hep aklımda kaldın.. sonucunuzda çıkan değerlere sakııın üzülme tatlım.. Allah büyük annemlerin mahallesinde yani benim eski mahallemde cuma okumasında anlattılar bunu eşinin değerleri sıfır çıkmış asla çocuğun olmaz demişler bir bayana ve yıkılmış tabi kadıncağız her şeyi bırakmış.. aradan çok az bir zaman geçmiş ve hamile kalmış.. Allah büyüktür asla umudunu kaybetme.. birde bir dua söylediler o gün hergün onu okumuşlar ondan sonra olduğuna inanıyorlar.. bak mübarek ramazan ben sana bulurum onu ne duasıymış.. siz eşinizle birbirinize destek olun bu dönemde.. asla moral bozucu konuşmalar hareketle içine girmeyin.. o da üzüldü mutlaka kolaymı erkekler duygularını tam gösteremez bizler gibi.. sen alttan al canım şu dönemde.. bide şu keçiboynuzunu sürekli yapın.. pekmezinide yesin.. bizlerde duacıyız her zaman.. ne olmazlar oluyor... sakın karamsar olmayın.. öpüyorum seni..

Canım ben bu kahvaltılıgı yapmıştım geçen sene sarımsagı o kadar çok olmuşki ev kaçgün sarımsak koktu o kadar havalandırmama ragmen bide çok acıymış biber yada ben çok koymuşum çok acı olmuştu.Bu sene bi daha denim bekim belki tuttururum belli mi olur:asigim:

ellerine sağlık.. ne güzel paylaşımlar canım sağol..
o kabağın içine bide havuş katıyoruz biz.. bi dene çok lezzetli oluyor...

haaa kırmızı lahanadan yapılanı var bide redeleyip yoğurt mayonez sarımsak ceviz karıştır görüntüsü hele bir harika oluyor pembe oluyor o görüntü cevizleri yarım kırılmadan tek tek diziyorsun süs olarak üstüne...

zerdal buraya bi bak bakalım.umut var mı benden?

11. gün çok silik çizgi----------
12.gün silik çizgi ------------------- çalışma bilmiyorumkismile
13.gün belirgin çizgi--------------
14.gün belirgin çizgi------------çalışmabilmiyorumkismile
15.gün çizgi yok-------------------çalışmabilmiyorumkismile
16.gün çubuk bitti----------------çalışma (ayrıca bugün yapışkan sıvı geldi)bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
17.gün--------------------------
18.gün--------------------------
19.gün--------------------------çalışma
bilmiyorumkismile

sonrasında ben çalışmaları terk ettim.psikolojim bozuluyor,kasılıyorum girlikteyken.ara verdim...bir müddet çevrimdışıyım :kedi:

hıım kırmızı biberi dün yaptık biz yedik venüs..ama o kahvaltılık hoşuma gitti..yapalım bari yawccokacimcoook eline sağlık

geshenkk ben mayonez yemiyom pek..sadece kumpirin içindeki rus salatasında..çok kalorili, çok yağlı diye yasaklı listemde benim:)

önerileriniz dikkate alınacaktır.sağol tatlım.kırmızı lahanayı yapıyorum bende ama cevizde ekliycem.cokacimcoook karnım acıktı yaa..aklinialirimsmile

kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

Yoktur herhelade canım biz alamadık geçen taşındıgımız evin depozitosunu.Adam bizle konuşmadan zam yapmış kiraya bizim depozutoyuda ordan kesmiş bitmiş gülelim mi aglayalimmı bilemedik?

hadi ya.. geçmiş olsun :)

hadi hadi bilioz senin ramazan hazırlıklarını. her ne kadar yardım da ettiim ben bişi yapmadım desn de kokusu sinmiştir hamaratlıgın :))

ayy durun biz almıştık depozitomuzu:))))
var yani alabilen..

valla masalah..

geldi emlakçı. evi dolaştı bikaç foto çekti :)
. balkon kapalı. sabah çamaişr asmıştım içeri çamaşılığa kenara. donları monları içer asrım benkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 emlakçıyı sabah astııgm don cütyenlerim karşılada balkonda.:roflol::roflol: ay ne bilim hiç aklıma gelmedi birden onları toplamak. adamın aramasıyla gelmesi bir oldu zate kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

astı pencereye kiralık yazısını..

afiyet olsunn canım.yarasın size.mayonezi ben bir kaşık yoğurdun içine ekliyorum.kıvam veriyor.bende mayonezi sevmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…