hele ben hepten hazırcı hayriye sempatiksalakcinni koskoca ispanya olacam bide dimi ne kışlıktan haberim var ne yazlıktan :kedi: :roflol:
Allahım sana hepsini de kullanmayı nasip etsin en yakın zamanda inşallah..
açgözlü hainlerklava: lülülülülülü
ayy durun biz almıştık depozitomuzu:))))
var yani alabilen..
Kayınvaldeyle oturmanın avantajları canım.Uzaktada olsalar bizede yapıyolar ama ben kendim yapıp ögrenmek istiyorum.Ama venüz bana tarifi vermedi:umursamaz:
Yarında çalışabilirsin zaten içerde 2-3 gün yaşayabiliyolar galiba.Umarım tutar canım.Eşin ne diyo bu duruma bide hergün dersen çalışmakaydirigubbakcemile3
Gerçektenim.Tebrik ederim sizikaydirigubbakcemile5
canım ben hiç ezme yapmadım, bilmiyorum ama. bak biz şunu yaparız hep ;
biberi közleyip,soyup,küçük küçük doğruyoruz,içine kesilmiş sarımsaklar , eşit oranda sirke ve zeytin yağı koyup,tuzluyoruz,karıştırıp hepsini şişelere dolduruyoruz.çok güzel oluyor.kışın kahvaltıda bile yeniyor.
kahvaltılık tarif yine ; kırmızı biber+yeşil biber+sarımsak+maydonoz rondodan geçiriliyor.tencereye alınıp,zeytinyağı+tuz ekleyip kaynatıyoruz.sirke koyup 5 kiloluk falan büyük şişeye koyup buzdolabında saklıyoruz.kahvaltıda eşimle afiyetle yiyoruz.hatta aralarda acıktığımızda aparatif oluyor bize.
kabak salatası; kabağı soyup rendeleyip zeytinyağında soteleyin hafifçe.üzerine sarımsaklı yoğurt ve cevizle karıştırın.kimse kabağı anlayamıyor.müthiş bit tad.
not: bunu kabağı rendeleyip soteledikten sonra buzluğuda atabilirsiiz.çok güzel oluyor.çıkınca sarım yoğurt ve ceviz alın size harika bir salata.
dillaracım iyi dinlen, kocişle de çalış sık sık..ihtimal artsın..kapat adamı odaya:))
canım ben hiç ezme yapmadım, bilmiyorum ama. bak biz şunu yaparız hep ;
biberi közleyip,soyup,küçük küçük doğruyoruz,içine kesilmiş sarımsaklar , eşit oranda sirke ve zeytin yağı koyup,tuzluyoruz,karıştırıp hepsini şişelere dolduruyoruz.çok güzel oluyor.kışın kahvaltıda bile yeniyor.
kahvaltılık tarif yine ; kırmızı biber+yeşil biber+sarımsak+maydonoz rondodan geçiriliyor.tencereye alınıp,zeytinyağı+tuz ekleyip kaynatıyoruz.sirke koyup 5 kiloluk falan büyük şişeye koyup buzdolabında saklıyoruz.kahvaltıda eşimle afiyetle yiyoruz.hatta aralarda acıktığımızda aparatif oluyor bize.
kabak salatası; kabağı soyup rendeleyip zeytinyağında soteleyin hafifçe.üzerine sarımsaklı yoğurt ve cevizle karıştırın.kimse kabağı anlayamıyor.müthiş bit tad.
not: bunu kabağı rendeleyip soteledikten sonra buzluğuda atabilirsiiz.çok güzel oluyor.çıkınca sarım yoğurt ve ceviz alın size harika bir salata.
ayy ne güzel.. hadi hayırlısı..
eeee sık acık dişini bak az kaldı.. bana ilk yapıldığı gün demişti aşılamada
yiyeces inşallah cokacimcoook hemde bebiş sevecem.. kokusunu içime çekecem doya doya.. özledik iyice yaaa
görüşürüz canım
kızarım benartık seni üzgün görmek istemiyorum çünkü.. sevdiğim insanları üzgün görmek beni çok mutsuz ediyor.. lütfen şu kasveti kaldır artık tentoşum.. seni de çok severim bilirsin sen senlede aşkımı doya doya yaşayım aylin yokken hazır :asigim: :asigim: :asigim: :roflol:
Yoktur herhelade canım biz alamadık geçen taşındıgımız evin depozitosunu.Adam bizle konuşmadan zam yapmış kiraya bizim depozutoyuda ordan kesmiş bitmiş gülelim mi aglayalimmı bilemedik?
hele ben hepten hazırcı hayriye sempatiksalakcinni koskoca ispanya olacam bide dimi ne kışlıktan haberim var ne yazlıktan :kedi: :roflol:
Allahım sana hepsini de kullanmayı nasip etsin en yakın zamanda inşallah..
açgözlü hainlerklava: lülülülülülü
ayy durun biz almıştık depozitomuzu:))))
var yani alabilen..
hıım kırmızı biberi dün yaptık biz yedik venüs..ama o kahvaltılık hoşuma gitti..yapalım bari yawccokacimcoook eline sağlık
geshenkk ben mayonez yemiyom pek..sadece kumpirin içindeki rus salatasında..çok kalorili, çok yağlı diye yasaklı listemde benim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?