elfidacımm ben de sana bir link göndericem..bak benim gittiğim merkezde tek sperm bulup onunla tüp yapmıslar..tuttu canım..oku bak istersen.
geshenkimin dediği gibi umudunu canlı tut..ne kadar üzgün oldugunu biliyorum..biz buradayız..olacak bu iş.
Özel İrenbe Kadın Hastalıkları ve Doğum Dal Merkezi - Tüp Bebek Merkezi - İzmir Tüp Bebek - Kadın Doğum İzmir
venüs canım tam zamanlarında çalışmışsın..daha ne olsun..alkisalkisalkis
hıım kırmızı biberi dün yaptık biz yedik venüs..ama o kahvaltılık hoşuma gitti..yapalım bari yawccokacimcoook eline sağlık
geshenkk ben mayonez yemiyom pek..sadece kumpirin içindeki rus salatasında..çok kalorili, çok yağlı diye yasaklı listemde benim:)
yaa ben de istiyorum o kahvaltılık mı ne ondan..kumpir de istiyorum.geshenkkk duydun mu canım?
kendini ve yeğenimize iyi bak çılgınım..aman dikkat et..boşver işi falan..bebiş daha önemli..opuyorumnanaktankarakız hosgeldin canım aramızaa, geshenkimin dediği gibi hamili kart yakınımdir:) zerdal dan dolayı torpillisinn:)))
ozlemcim aşılaman hayırlı olsun..
leylam gitmedim bugun de , evden calısıyorum..yarın kesin gidicem ama.
tentom bir agresiflik sezdim..o agresifliği koparıp alsam senden napsam:) ne çare bulsam..
aylinnnnnnn ahh ayliin, çatlatmış gitmiş:))))
sezosumm sonucunu yaaaz. maşallahh ege'meee maşallahh.
lovelim şekere dur demiş, iradeli kadındır..sporcu sporcu o..
diğer kıslar kaçırdım galba.. zerdal yemekte..yesin hop hoopp..
kardelencim sen nasılsın
elfidamın da morali bozulmuş..elfida eşine destek ol..bu cok zor bir süreç, birbirinize destek olun, kenetlenin..geçecek bu zamanlar.
iğneyi eşim hiç yabancılık çekmeden zank diye batırıyor valla..bir totodan vurulanı vermedim ona ama kesin yapar onu da..güzel yapılmadı mı çok morarırıor..bir tane hemşire güzel vuramadı mosmor oram..diğer yerler güzel halbuki
doktor totoşdan dedi canım ama iki tip iğne var dedi piyasada yazıyorum hangisini verirse artık eczacı dedi..eczacı sanırım koldan yapılanı vermiş canım..biz bilmediğimiz için tabi..cahillik başa bela işte canım benim sempatiksalakcinni acemiyiz işte..aklinialirimsmilecanım,zaten o iğne totoştan yapılmıyodu,dr un niye öyle dedi anlamadım,sen mi yanlış anladfın acaba.
maşallah,gözün aydın
ben tam artık kendim yapcam diye karar vermiştim,ama bu sefer menagon kullandığım için,totoşu göremediğimden,acile gidip yaptırıyoz,benim herife gösterin dedim,hemşireyi razı ettim,herifi edemedim,yanlış bişey yaparmış,korkuyomuş.sempatiksalakcinni
maşalllah sezencim,inş.şeker sonucunda güzel çıkar.
özlemcim,inş.bu sefer olcak canım,yumurtalar uyarıla uyarıla,alışcak ve döllencek inş.umudumuz o yönde.
çılgıncım naber,dinlen canım,evet insan benim yüzümden bişey olursa diye korkuyo,bende bıktım her a7y dikkat etmekten,ya hamileysem demekten,kaç senedir ilaç bile kullanamıyorum korkudan.
valla pazara kadar çalışcam çılgınım :hulya:..inşallah tuttururuz..dua edin ne olur canlarım..şu mübarek ramazan ayı inşallah hayırlı gelir..bayanssulusmilehoşbulduk tatlım..kolay gelsin..
şimdi LH ın yükselimiş ama yumurtlama başlamış değil bu bak..yarın öğlen yumurtlucan sen :))) gıt gıt gıdaakkk..yumurtam sıcaaakk.
neden umutlandırmayacakmışım.. valla bana öyle gibi geliyor... ben burdayım sinyali veriyor kereta .. umudun olsun hem çünkü yaflumus miniğimiz orada annesi... aaah çılgınım az kaldı burada göbek atacağımız günlere az.. sevinecez yakında sana ben izmire gelecem daha keşkek yemeye... sırnaşık şey
evet doğru diyorsun.. anlat bakalım venüs başka neler var sende..
loveli pek çok konuda olduğu gibi bu konuda da uzmandır beceriklidir arkadaşımız maşallah..
karşılıklı yaniiii kaydirigubbakcemile5 Şeniz
tentom çok sessiz :çok üzgünüm: bak tento en sonunda kafam atacak kalkıp gelecem sana yakın zaten ev arayacam eşyalarını toparlayacam.. zorla konuşturup anlattıracam sana ne varsa içinde.. :teselli:
bir rahatladığını göreyim be güzelim... takma hiç bişiyi değmez çünkü.. bırak akışına ne varsa.. sonuçta öylede böylede değişen yok.. bari üzülme... opuyorumnanaktan
yaaa ne hoşsun sende.. onu hesaplayacağına hamile kalma tarihini hesaplasana sen.. tedavi gören bir değilmisin şu an. ihtimali yüksek bir beklentin olmalı.. çatlasın yumurtan ne olmuş hemen çalışma yapın daha gitmez hemen o.. hem o test bitti demiyor geliyor diyor.. düriyeeeeee duydunmu beni
aylin bi geri gelsin gösterecek bize bu aşkları sempatiksalakcinni gazozunu kaptığı gibi tek tek ziyarete hepimizi :roflol: almış bencamini hanım yüzüyormuş.. nispetini de yapmış :roflol: yakışır.. helal... opuyorumnanaktan
Offffffff elektrikler gitti, laptop kapanır birazdan, yazışamadık kızlar Çok üzgünüm çoook
topici okurken keşkek bahsedildi gibi geldi bana...gözüme çarptı...keşkek seven herkesi ankaraya davet ediyorum..hemde fırın keşkeği...odun ateşli fırın keşkeği...yemeye doyamazsınız...ben bayılıyorum keşkeğe...çok severim...çokta yapılır bizim burda...sositososito
kaderiya hadi hayırlısı canım...haber ver..
dualar hepinize..Allah'ım kabul etsin dualarımızı
maşalah ya :)darısı isteyen herkesin başınaa. gözlerim dolu dolu okudum..
kaderiya canım seni merak ettim bugün ne yaptın doktora gittinmi...iş yerim biraz yoğunu geçmişe fazla bakamıyorum ara ara gördümlerime cevap yazıyorum....doktor ne dedi sana...yerimseniben
kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
hadi ya.. geçmiş olsun :)
hadi hadi bilioz senin ramazan hazırlıklarını. her ne kadar yardım da ettiim ben bişi yapmadım desn de kokusu sinmiştir hamaratlıgın :))
valla masalah..
geldi emlakçı. evi dolaştı bikaç foto çekti :)
. balkon kapalı. sabah çamaişr asmıştım içeri çamaşılığa kenara. donları monları içer asrım benkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 emlakçıyı sabah astııgm don cütyenlerim karşılada balkonda.:roflol::roflol: ay ne bilim hiç aklıma gelmedi birden onları toplamak. adamın aramasıyla gelmesi bir oldu zate kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
astı pencereye kiralık yazısını..
afiyet olsunn canım.yarasın size.mayonezi ben bir kaşık yoğurdun içine ekliyorum.kıvam veriyor.bende mayonezi sevmem.
maşalah ya :)darısı isteyen herkesin başınaa. gözlerim dolu dolu okudum..
yaa ben de istiyorum o kahvaltılık mı ne ondan..kumpir de istiyorum.geshenkkk duydun mu canım?
kızlar ben sabah bal, tarçın, çörekotu karıştırıp yedim, öyle mi yiyecektim bilmiyorum tabii, dua edin akşam üzeri dr.a gidecem, yumoşları ölçmeye
ben de ben de.. sarımsaklı herşeye bayılrım. havuç kabak rendesi. yagsız tavada çevirttir. accık ölsünler. ceviz, sarımsaklı yoğtr dere otu.. oy oyyyy.. yeme de yanında yat :)
Amin canım, umarım büyümüşlerdir, dozu artırdık 2 tane yaptık dün iğneyi, bugün 14. gün büyümüşlerdir ya öyle düşünelim öyle olsun... Haber veririm mutlaka, 18:00 gibi gideceğim dr.a herhalde...
Amin canım, umarım büyümüşlerdir, dozu artırdık 2 tane yaptık dün iğneyi, bugün 14. gün büyümüşlerdir ya öyle düşünelim öyle olsun... Haber veririm mutlaka, 18:00 gibi gideceğim dr.a herhalde...
amin inş canım.bende okudum şimdi.gözlerim doldu.istemek ve inanmak çok önemliymiş.bende dün topikleri gezerken 26 yaşında bir bayanın yumurtalık kanserine rağman çocuk sahibi olduğunu okudum.ve halime çok şüktrettim.canım en azından bizde bi sıkıntı yok.Allah şükürler olsun.kadının yumurtalığının biri alınmış bir sürü tedaviler neler nelr.bulursam linki göndereyim bi ara.hiç canını sıkma canım.sen dikkat et kendine.
bak benim buzdolabımın üstünde şu yazı var;
başına ne gelirse gelsin,karamsarlığa kapılma.Bütün kapılar kapansa bile.sonunda O sana kimsenin bilmediği gizli bir patika açar.sen şu anda göremesende,dar geçitler ardında nice cennet bahçeleri var..sabret...
bu yazıyı hep okur durur, kaybettiğim meleğime sabretmeye çalışırım.çok faydalıda oldu.bugünlerde kıpır kıpırım.herşey çok güzel olacak inş..tüm ıkıntılarının acil geçmesi dileğiyle öpüldün :1hug:
evet canım sen nerdesin..annen nerde ankaradamı?Ben bayılırm keşkege bidede çok yapılır bayramda gidince yaptıracagım anneme .Leyla sen ankaradamısın göndersene bana keşkek yakınız biz senle
Sağol canım, akşamüzeri gideceğim doktora, dün 2 iğne yaptık, 1 sabah, 1 akşam bugün de bakacağız, umarım büyümüşlerdir. Sen ne yaptın canım? Yaptın mı iğneni?
yolun açık olsun :)
venüs bana hitaben yazmışsın sanki ama elfida nın canı sıkkındı. eşinde azospremi çıkımış..
ama gene de aldım üstüme güzel dileklerini :))zemuszemus
ben hiç keşkek yimedimbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?