30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

maşalah ya :)darısı isteyen herkesin başınaa. gözlerim dolu dolu okudum..

venüs canım tam zamanlarında çalışmışsın..daha ne olsun..alkisalkisalkis

iiyi diyosun yani.kaydirigubbakcemile2 artık gerisi Allah a kalmış.bekliyoruz bakalım.ben geçen ay çok yoğun çalışmıştım.o yüzden bu ay bana çok yetersiz geliyor.ama canım istemiyor artık.geriliyorum.:umursamaz: dua et bana nolurrr

yaa ben de istiyorum o kahvaltılık mı ne ondan..kumpir de istiyorum.geshenkkk duydun mu canım?

kızlar ben sabah bal, tarçın, çörekotu karıştırıp yedim, öyle mi yiyecektim bilmiyorum tabii, dua edin akşam üzeri dr.a gidecem, yumoşları ölçmeye

kendini ve yeğenimize iyi bak çılgınım..aman dikkat et..boşver işi falan..bebiş daha önemli..opuyorumnanaktan

doktor totoşdan dedi canım ama iki tip iğne var dedi piyasada yazıyorum hangisini verirse artık eczacı dedi..eczacı sanırım koldan yapılanı vermiş canım..biz bilmediğimiz için tabi..cahillik başa bela işte canım benim sempatiksalakcinni acemiyiz işte..aklinialirimsmile
hoşbulduk tatlım..kolay gelsin..
şimdi LH ın yükselimiş ama yumurtlama başlamış değil bu bak..yarın öğlen yumurtlucan sen :))) gıt gıt gıdaakkk..yumurtam sıcaaakk.
valla pazara kadar çalışcam çılgınım :hulya:..inşallah tuttururuz..dua edin ne olur canlarım..şu mübarek ramazan ayı inşallah hayırlı gelir..bayanssulusmile

he valla hamile kalacam tarihi hesaplamam lazım..dur sen hayrişim çalışmalar bir bitsin hayırlısıyla hesaplamaya başlarız...opuyorumnanaktan

evet yaa canımız çekiyor hainler..
sarımsağı ben de cok severim..

tentom ben de dergide okumuştum beklerken..inanılmaz di mi? arayıp tarıyorlar 1 tane bulunuyor..sadece 1. 2. gün 4 hücreli konuyor, doktorlar sebep oluyor ama Allah izin veriyor işte..tam mucize..

topici okurken keşkek bahsedildi gibi geldi bana...gözüme çarptı...keşkek seven herkesi ankaraya davet ediyorum..hemde fırın keşkeği...odun ateşli fırın keşkeği...yemeye doyamazsınız...ben bayılıyorum keşkeğe...çok severim...çokta yapılır bizim burda...sositososito

Offffffff elektrikler gitti, laptop kapanır birazdan, yazışamadık kızlar Çok üzgünüm çoook

kaderiya canım seni merak ettim bugün ne yaptın doktora gittinmi...iş yerim biraz yoğunu geçmişe fazla bakamıyorum ara ara gördümlerime cevap yazıyorum....doktor ne dedi sana...yerimseniben

Ben bayılırm keşkege bidede çok yapılır bayramda gidince yaptıracagım anneme .Leyla sen ankaradamısın göndersene bana keşkek yakınız biz senle

kaderiya hadi hayırlısı canım...haber ver..
dualar hepinize..Allah'ım kabul etsin dualarımızı

Amin canım, umarım büyümüşlerdir, dozu artırdık 2 tane yaptık dün iğneyi, bugün 14. gün büyümüşlerdir ya öyle düşünelim öyle olsun... Haber veririm mutlaka, 18:00 gibi gideceğim dr.a herhalde...

amin inş canım.bende okudum şimdi.gözlerim doldu.istemek ve inanmak çok önemliymiş.bende dün topikleri gezerken 26 yaşında bir bayanın yumurtalık kanserine rağman çocuk sahibi olduğunu okudum.ve halime çok şüktrettim.canım en azından bizde bi sıkıntı yok.Allah şükürler olsun.kadının yumurtalığının biri alınmış bir sürü tedaviler neler nelr.bulursam linki göndereyim bi ara.hiç canını sıkma canım.sen dikkat et kendine.

bak benim buzdolabımın üstünde şu yazı var;

başına ne gelirse gelsin,karamsarlığa kapılma.Bütün kapılar kapansa bile.sonunda O sana kimsenin bilmediği gizli bir patika açar.sen şu anda göremesende,dar geçitler ardında nice cennet bahçeleri var..sabret...

bu yazıyı hep okur durur, kaybettiğim meleğime sabretmeye çalışırım.çok faydalıda oldu.bugünlerde kıpır kıpırım.herşey çok güzel olacak inş..tüm ıkıntılarının acil geçmesi dileğiyle öpüldün :1hug:

kaderiya canım seni merak ettim bugün ne yaptın doktora gittinmi...iş yerim biraz yoğunu geçmişe fazla bakamıyorum ara ara gördümlerime cevap yazıyorum....doktor ne dedi sana...yerimseniben

Sağol canım, akşamüzeri gideceğim doktora, dün 2 iğne yaptık, 1 sabah, 1 akşam bugün de bakacağız, umarım büyümüşlerdir. Sen ne yaptın canım? Yaptın mı iğneni?

:roflol: içinde eşyalı yazsaydı bari :roflol: don, mütyen ne varsa mevcuttur ibareli :roflol:
müşterisi artabülüüü

afiyet olsunn canım.yarasın size.mayonezi ben bir kaşık yoğurdun içine ekliyorum.kıvam veriyor.bende mayonezi sevmem.

zaten o kadar bişi koyuluyor çok fazlası tabi hem tadını bozar hemde çok kalorili gerçektende

bendeeee :gitme: ayy maşallah onlara darısı tüm isteyenlere bekleyenlere inşallah..

yaa ben de istiyorum o kahvaltılık mı ne ondan..kumpir de istiyorum.geshenkkk duydun mu canım?

duydum duydum.. sezoşum sen iste yeterki vallahi yollarım kargoyla ver adresini hemen...

kızlar ben sabah bal, tarçın, çörekotu karıştırıp yedim, öyle mi yiyecektim bilmiyorum tabii, dua edin akşam üzeri dr.a gidecem, yumoşları ölçmeye

dularımız seninle canım.. hadi kocaman olsunlar annesi.. :Saruboceq: inşallah çoooook büyümüştür kaderiyanın nunukaları.. (yeğenim küçükken hep nunuka derdi yumurtaya dili dönmezdi bende bayılırdım bu söyleyişine) Allahım tedavisi çok başarılı geçsin arkadaşımızın inşallaaaahhh.. amiiinn..

ben de ben de.. sarımsaklı herşeye bayılrım. havuç kabak rendesi. yagsız tavada çevirttir. accık ölsünler. ceviz, sarımsaklı yoğtr dere otu.. oy oyyyy.. yeme de yanında yat :)

o benim midemde yatsa olmamı cokacimcoook taa şahane olur bence cokacimcoook sempatiksalakcinni :roflol:

Canım büyümüşlerdir merak etme benimkilerde büyümediler sonra dozu artırdı doktor hemen büyüdüler.Senindemi aşılama yapılacak.Bide ignemi yapıyosun dikkat et igneleri yaparken ben galiba yapamadım igneyi düzgün.Purogon yapıcaktım 9 gün 25 ml sonra 3 gün 50 ml benim purogon 300 ml ama hala var içinde bi iki gün düzgün yapamadım ben galiba.Sende igne yapıyosan dozunu düzgün ayarlamaya çalışç

yolun açık olsun :)

venüs bana hitaben yazmışsın sanki ama elfida nın canı sıkkındı. eşinde azospremi çıkımış..
ama gene de aldım üstüme güzel dileklerini :))zemuszemus

ben hiç keşkek yimedimbilmiyorumkismile

Ben bayılırm keşkege bidede çok yapılır bayramda gidince yaptıracagım anneme .Leyla sen ankaradamısın göndersene bana keşkek yakınız biz senle
evet canım sen nerdesin..annen nerde ankaradamı?
Sağol canım, akşamüzeri gideceğim doktora, dün 2 iğne yaptık, 1 sabah, 1 akşam bugün de bakacağız, umarım büyümüşlerdir. Sen ne yaptın canım? Yaptın mı iğneni?

inşallah büyümüştür kaderiyecim...ben dün gece yaptırdım iğnemi..bugünde ovulasyon testi yaptım çift çizgi çıktı..yarın öğleleyin yumurtlayacam galiba..kızlar öyle söylüyo.pazara kadar çalışma :hulya: yapacam inşallah...dualarınızı bekliyorum..inşallah Şu Mübarek Ramazan ayında hepimiz hamiş kalırız...:CüvCüv:

ilk defa yiyen insana biraz farklı gelebilir belki ama tentoşum tadı gerçekten harikadır yani...tavsiye ederim...cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…