30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

İnşallah canım... Aşılama deil canım, sadece clomen içtim ve şimdi de merional iğne yapıyoruz büyüsünler diye, ama hemşire yapıyor bana zaten, kendim yapamam kiiiiiii....

Ben afyondayım canım.Annemde uşakta.

eheheh di mi bayandan eşyalı daire:roflol::roflol::roflol: ne bilem balkonun genişliğine bakmak için uzatıı kafasın eni konu baktı.. ben de baraj kurmuşum görmesin die. ee üü çamaşır var da. ama cınk ahenkle dansediou cütyenlerle donlar. :))
alahtan penyeler asılyıdı.. bi de dantelliier stringler asılı olaydı???:roflol::roflol: adamın oruç giderdi alimalllah:roflol::roflol:

:roflol: bence sen o donları evsahibi gelince as..o zaman kesin alırsın depozitoyu :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

İnşallah canım NUNUKALAR ha süpermişşşş :dance: Ben de hepiniz için dua ediyorum inşallah hepimiz göreceğiz o günleri canlarım....

manavlar yapar burada keşkeği onlar bilir.. yerli halka göç etmeyenlere manav deniyor. bilmeyenlere... ben çoook severim üzerine de dartı olacak tabi..

sen karalahana yemeyi biklirsin tabe :))) ama tento bak pis boğaz deme bana oruçtanmı böle oldum ne bilim ben onu da çok severim hiç lazlık yok bizde amma annemin laz komşuları olmuş eskiden onlardan öğrenmiş çok güzel yapar döverek yapılanından mısır yarmasıyla barbunyalı falan hani ondan.. sarmasaı da süper olur karalahananın.. ben sana keşkek tattırayım mı getireyimmi hımmm sırnaşık şey illa gelecem bak sana sırnaşık şey

Rabbim şu mübarek ayda ellerimizi dillerimizi boş çevirmez inşallah.. isteyen herkese tattırsın.. daima dua ediyorum şahsen.. pek çok arkadaşımız da ediyorlar sağolsunlar...

keşkek benden çıktıııı:) bebişim olursa keşkek yaptırıcam:))
e biz zaten senin keşkeğini yicaadıh.. kiminkini yicaadıhh kaydirigubbakcemile3

manav mı? kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 o nee gı öleeakannehir
ay evet karalahanın yemee. yanında mısır ekmegi ve ev yoğurdu.... oyyoyyy bayılrımm vat yaa.. ama kışın daha ii oluyo lahana. yazın pek gitmiooo

ee herıld yanii.. sensiz olur muuaklinialirimsmile

yok depozitoyu alacağından sesini çıkarmas bence delikafadulden:roflol:

niehehehesempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
acaba buranın keşkeği ile oraların ki farklı mıdır?
hepsinden istiyommm

zerdal nerde o da ister kesin:)))
zerdaallll kaçırıd yemek muhabbetini. hakkat nerde o yemee giidom die çıktı çıkış o çkış :))

Venuscum ne güzel yazmışsın..ellerine sağlık...herşeyin başı sabırdan geçiyor...ah birde sabırlı olabilsek...herşey güzel olacak ama...yerimseniben

Ben afyondayım canım.Annemde uşakta.
izmire giderken afyon ve uşaktan geçtik canım...gördüm oraları...çok güzel..ama afyon yolunda yol yapım çalışmaları vardı gece girdik afyona öldük valla..bir yağmur korku filmi gibiydi..arabanı silecekleri devamlı çalışıyordu..çok korkmuştum kaza felan yaparız diye...çok şükür sağsalim indik izmirede derin nefes aldım yani...
hmmm çılgının keşkekinden bi lokma düşer herhal bize :)
hem çılgının hemde benim keşkeğimden yiyebilirsin canım...harikadır tadı...ay canım çok keşkek istedi heeecokacimcoook
keşkek benden çıktıııı:) bebişim olursa keşkek yaptırıcam:))
tamam çılgınım sen yaptır bizlerde yemeğe geliriz tüm topic olarak heheheeh sıraya girelim lütfen kızlar önce anne adaylarımız...zerdal başa geçsin ona iki tabak verelim..oburcum benim...:roflol: :roflol: :roflol:

bizim memlekettede çok yapılır hayrişim...odun fırınında annem çok güzel yapar..harika tadı olur...canım dualarınız için herkesten ALLAH RAZI OLSUN..inan hayrişim bende herkes için yürekten dua ediyorum..Rabbim şu mübarek günlerde inşallah hepimize nasip eder be gülüm..opuyorumnanaktan

İnşallah canım, çalışmaları aksatma, bayramda burda da bayram yapacağız inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…