Canım büyümüşlerdir merak etme benimkilerde büyümediler sonra dozu artırdı doktor hemen büyüdüler.Senindemi aşılama yapılacak.Bide ignemi yapıyosun dikkat et igneleri yaparken ben galiba yapamadım igneyi düzgün.Purogon yapıcaktım 9 gün 25 ml sonra 3 gün 50 ml benim purogon 300 ml ama hala var içinde bi iki gün düzgün yapamadım ben galiba.Sende igne yapıyosan dozunu düzgün ayarlamaya çalışç
evet canım sen nerdesin..annen nerde ankaradamı?
inşallah büyümüştür kaderiyecim...ben dün gece yaptırdım iğnemi..bugünde ovulasyon testi yaptım çift çizgi çıktı..yarın öğleleyin yumurtlayacam galiba..kızlar öyle söylüyo.pazara kadar çalışma :hulya: yapacam inşallah...dualarınızı bekliyorum..inşallah Şu Mübarek Ramazan ayında hepimiz hamiş kalırız...:CüvCüv:
:roflol: içinde eşyalı yazsaydı bari :roflol: don, mütyen ne varsa mevcuttur ibareli :roflol:
müşterisi artabülüüü
zaten o kadar bişi koyuluyor çok fazlası tabi hem tadını bozar hemde çok kalorili gerçektende
bendeeee :gitme: ayy maşallah onlaradarısı tüm isteyenlere bekleyenlere inşallah..
duydum duydum.. sezoşum sen iste yeterki vallahi yollarım kargoyla ver adresini hemen...
dularımız seninle canım.. hadi kocaman olsunlar annesi.. :Saruboceq: inşallah çoooook büyümüştür kaderiyanın nunukaları.. (yeğenim küçükken hep nunuka derdi yumurtaya dili dönmezdi bende bayılırdım bu söyleyişine) Allahım tedavisi çok başarılı geçsin arkadaşımızın inşallaaaahhh.. amiiinn..
o benim midemde yatsa olmamı cokacimcoook taa şahane olur bence cokacimcoook sempatiksalakcinni :roflol:
ilk defa yiyen insana biraz farklı gelebilir belki ama tentoşum tadı gerçekten harikadır yani...tavsiye ederim...cokacimcoook
:roflol: içinde eşyalı yazsaydı bari :roflol: don, mütyen ne varsa mevcuttur ibareli :roflol:
müşterisi artabülüüü
zaten o kadar bişi koyuluyor çok fazlası tabi hem tadını bozar hemde çok kalorili gerçektende
bendeeee :gitme: ayy maşallah onlaradarısı tüm isteyenlere bekleyenlere inşallah..
duydum duydum.. sezoşum sen iste yeterki vallahi yollarım kargoyla ver adresini hemen...
dularımız seninle canım.. hadi kocaman olsunlar annesi.. :Saruboceq: inşallah çoooook büyümüştür kaderiyanın nunukaları.. (yeğenim küçükken hep nunuka derdi yumurtaya dili dönmezdi bende bayılırdım bu söyleyişine) Allahım tedavisi çok başarılı geçsin arkadaşımızın inşallaaaahhh.. amiiinn..
o benim midemde yatsa olmamı cokacimcoook taa şahane olur bence cokacimcoook sempatiksalakcinni :roflol:
:roflol: bence sen o donları evsahibi gelince as..o zaman kesin alırsın depozitoyu :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol: bence sen o donları evsahibi gelince as..o zaman kesin alırsın depozitoyu :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Eşide onu asar ozaman don niyetine o askılıga:roflol: :roflol:
topici okurken keşkek bahsedildi gibi geldi bana...gözüme çarptı...keşkek seven herkesi ankaraya davet ediyorum..hemde fırın keşkeği...odun ateşli fırın keşkeği...yemeye doyamazsınız...ben bayılıyorum keşkeğe...çok severim...çokta yapılır bizim burda...sositososito
yolun açık olsun :)
venüs bana hitaben yazmışsın sanki ama elfida nın canı sıkkındı. eşinde azospremi çıkımış..
ama gene de aldım üstüme güzel dileklerini :))zemuszemus
ben hiç keşkek yimedimbilmiyorumkismile
inşallah büyümüştür kaderiyecim...ben dün gece yaptırdım iğnemi..bugünde ovulasyon testi yaptım çift çizgi çıktı..yarın öğleleyin yumurtlayacam galiba..kızlar öyle söylüyo.pazara kadar çalışma :hulya: yapacam inşallah...dualarınızı bekliyorum..inşallah Şu Mübarek Ramazan ayında hepimiz hamiş kalırız...:CüvCüv:
hmmm çılgının keşkekinden bi lokma düşer herhal bize :)
Eşide onu asar ozaman don niyetine o askılıga:roflol: :roflol:
ee herıld yanii.. sensiz olur muuaklinialirimsmile
yok depozitoyu alacağından sesini çıkarmas bence delikafadulden:roflol:
e biz zaten senin keşkeğini yicaadıh.. kiminkini yicaadıhh kaydirigubbakcemile3keşkek benden çıktıııı:) bebişim olursa keşkek yaptırıcam:))
manavlar yapar burada keşkeği onlar bilir.. yerli halka göç etmeyenlere manav deniyor. bilmeyenlere... ben çoook severim üzerine de dartı olacak tabi..
sen karalahana yemeyi biklirsin tabe :))) ama tento bak pis boğaz deme bana oruçtanmı böle oldum ne bilim ben onu da çok severim hiç lazlık yok bizde amma annemin laz komşuları olmuş eskiden onlardan öğrenmiş çok güzel yapar döverek yapılanından mısır yarmasıyla barbunyalı falan hani ondan.. sarmasaı da süper olur karalahananın.. ben sana keşkek tattırayım mı getireyimmi hımmm sırnaşık şey illa gelecem bak sana sırnaşık şey
Rabbim şu mübarek ayda ellerimizi dillerimizi boş çevirmez inşallah.. isteyen herkese tattırsın.. daima dua ediyorum şahsen.. pek çok arkadaşımız da ediyorlar sağolsunlar...
ee herıld yanii.. sensiz olur muuaklinialirimsmile
yok depozitoyu alacağından sesini çıkarmas bence delikafadulden:roflol:
zerdaallll kaçırıd yemek muhabbetini. hakkat nerde o yemee giidom die çıktı çıkış o çkış :))acaba buranın keşkeği ile oraların ki farklı mıdır?
hepsinden istiyommm
zerdal nerde o da ister kesin:)))
zerdal nerde ..zerdaalll ben üzüm yiyom, armut yiyom, şeftali yiyomm..nabbberrrr :roflol::roflol:
evdeyim yaa ohh
Venuscum ne güzel yazmışsın..ellerine sağlık...herşeyin başı sabırdan geçiyor...ah birde sabırlı olabilsek...herşey güzel olacak ama...yerimsenibenamin inş canım.bende okudum şimdi.gözlerim doldu.istemek ve inanmak çok önemliymiş.bende dün topikleri gezerken 26 yaşında bir bayanın yumurtalık kanserine rağman çocuk sahibi olduğunu okudum.ve halime çok şüktrettim.canım en azından bizde bi sıkıntı yok.Allah şükürler olsun.kadının yumurtalığının biri alınmış bir sürü tedaviler neler nelr.bulursam linki göndereyim bi ara.hiç canını sıkma canım.sen dikkat et kendine.
bak benim buzdolabımın üstünde şu yazı var;
başına ne gelirse gelsin,karamsarlığa kapılma.Bütün kapılar kapansa bile.sonunda O sana kimsenin bilmediği gizli bir patika açar.sen şu anda göremesende,dar geçitler ardında nice cennet bahçeleri var..sabret...
bu yazıyı hep okur durur, kaybettiğim meleğime sabretmeye çalışırım.çok faydalıda oldu.bugünlerde kıpır kıpırım.herşey çok güzel olacak inş..tüm ıkıntılarının acil geçmesi dileğiyle öpüldün :1hug:
izmire giderken afyon ve uşaktan geçtik canım...gördüm oraları...çok güzel..ama afyon yolunda yol yapım çalışmaları vardı gece girdik afyona öldük valla..bir yağmur korku filmi gibiydi..arabanı silecekleri devamlı çalışıyordu..çok korkmuştum kaza felan yaparız diye...çok şükür sağsalim indik izmirede derin nefes aldım yani...Ben afyondayım canım.Annemde uşakta.
hem çılgının hemde benim keşkeğimden yiyebilirsin canım...harikadır tadı...ay canım çok keşkek istedi heeecokacimcoookhmmm çılgının keşkekinden bi lokma düşer herhal bize :)
tamam çılgınım sen yaptır bizlerde yemeğe geliriz tüm topic olarak heheheeh sıraya girelim lütfen kızlar önce anne adaylarımız...zerdal başa geçsin ona iki tabak verelim..oburcum benim...:roflol: :roflol: :roflol:keşkek benden çıktıııı:) bebişim olursa keşkek yaptırıcam:))
manavlar yapar burada keşkeği onlar bilir.. yerli halka göç etmeyenlere manav deniyor. bilmeyenlere... ben çoook severim üzerine de dartı olacak tabi..
sen karalahana yemeyi biklirsin tabe :))) ama tento bak pis boğaz deme bana oruçtanmı böle oldum ne bilim ben onu da çok severim hiç lazlık yok bizde amma annemin laz komşuları olmuş eskiden onlardan öğrenmiş çok güzel yapar döverek yapılanından mısır yarmasıyla barbunyalı falan hani ondan.. sarmasaı da süper olur karalahananın.. ben sana keşkek tattırayım mı getireyimmi hımmm sırnaşık şey illa gelecem bak sana sırnaşık şey
Rabbim şu mübarek ayda ellerimizi dillerimizi boş çevirmez inşallah.. isteyen herkese tattırsın.. daima dua ediyorum şahsen.. pek çok arkadaşımız da ediyorlar sağolsunlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?