30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

çalışmalar zamanlı, benimkide bu ay çok fazla değildi.
kızlar ben sabah bal, tarçın, çörekotu karıştırıp yedim, öyle mi yiyecektim bilmiyorum tabii, dua edin akşam üzeri dr.a gidecem, yumoşları ölçmeye
tam öyle yiyecektin, yarasın.
acaba buranın keşkeği ile oraların ki farklı mıdır?
hepsinden istiyommm

zerdal nerde o da ister kesin:)))
isterim ya, biz keşkekli yoğurt çorbası yaparız süper olur.
zerdal nerde ..zerdaalll ben üzüm yiyom, armut yiyom, şeftali yiyomm..nabbberrrr :roflol::roflol:
evdeyim yaa ohh

ok yarasın çekirdeğimize, ben yiyom zaten kicokacimcoook

ay kızlar ne kadar konuşmışsunuz, muhabbet süper, ama 4 e kadar yetişmedi gereken 1 iş var, arkdaşa yardım edeyim görüşürüz yine.

acaba buranın keşkeği ile oraların ki farklı mıdır?
hepsinden istiyommm

zerdal nerde o da ister kesin:)))

farklı olabilir... burada bile mesela bilecikliler farklı yapar biraz.. yakın iller yani..
zerdaaaaall koooş keşkekler gidiyoooooooooooo :)))

zerdal nerde ..zerdaalll ben üzüm yiyom, armut yiyom, şeftali yiyomm..nabbberrrr :roflol::roflol:
evdeyim yaa ohh

etmeyin eylemeyin yaaa.. bis yiyemiyos amaaa :1no2: :çok üzgünüm:

hee manav yaaa... cahil seniiii duymadınmı hiç :tomato: özlem bilir ama afyon kütahya da yerli halk çok olur manav duydunmu hiç özlem anlat şu tentoya delikafadulden

valla duymadım .. benim bildiim manav; manav osman.. o da sokaan karşısında satış yapıo:roflol::roflol:

trakyada da pomak derler göçmenlere..

:kedi: Canım ben afyona evlendikten sonra geldim .Ama çok haşır neşir olamadık afyonlularla.Bende hiç duymamıştım manav denildigini ögrenmiş oldum bende.Pek cahil kalmışız bizde.:kedi:

venus43 kullanıcısından alıntı
zerdal buraya bi bak bakalım.umut var mı benden?

11. gün çok silik çizgi----------
12.gün silik çizgi ------------------- çalışma
13.gün belirgin çizgi--------------
14.gün belirgin çizgi------------çalışma
15.gün çizgi yok-------------------çalışma
16.gün çubuk bitti----------------çalışma (ayrıca bugün yapışkan sıvı geldi)
17.gün--------------------------
18.gün--------------------------
19.gün--------------------------çalışma

sonrasında ben çalışmaları terk ettim.psikolojim bozuluyor,kasılıyorum girlikteyken.ara verdim...bir müddet çevrimdışıyım

valla venuscum aynı durum bendede var...bende kendimi çok kasıyorum..diyorum yanımda bir hemşire olsada hemen bir kas gevşetici enjekte etse bana..aklinialirimsmile kendimizi zorluyoruz strese sokuyoruz bir amaç uğruna çalışma yaptığımız için...kaydirigubbakcemile3

valla duymadım .. benim bildiim manav; manav osman.. o da sokaan karşısında satış yapıo:roflol::roflol:

trakyada da pomak derler göçmenlere..

hımm macırların dil bilenine pomak derler burda :))
zaten en çok millet kavramı sakarya da var.. buraya dışarıdan gelenler şaşırır hep ne milletsin deyince :) çerkez , abaza, laz, macır, boşnak, arnavut, gürcü, yörük vs.. milletler var işte öyle yerli halkada manav denir.. farklılık yok aslında işte yemekleri düğünleri farklı adetleri var mesela abazaların boşnakların arnavutların.... renk katıyor bu farklılıklar...

ayy pardon geshenkimm... :kedi: zerdala nispet yapayım derkene

hiç sorun deel. şaka dedim bende zaten.. canım hiiiç çekmedi inan. rahat ol canım çılgınım opuyorumnanaktan

aynen öyle işte.. sorun biliniyorsa çözümde mümkün demi bu da kimin elinde.. kasmayın arkadaşlar rahat olun..

hayrişşşşşşşşşşşş iftarda ne var canım...biraz yemek fikri verin bana...aklıma bişey gelmiyor ne yapsam acaba....bilmiyorumkismile

aynen öyle işte.. sorun biliniyorsa çözümde mümkün demi bu da kimin elinde.. kasmayın arkadaşlar rahat olun..

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ah insanın elinde ama aynı şeyi eşimde çok söylüyor ama nafile..ben gene yapacağımı yapıyorum...:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

hayrişşşşşşşşşşşş iftarda ne var canım...biraz yemek fikri verin bana...aklıma bişey gelmiyor ne yapsam acaba....bilmiyorumkismile

tarhana çorbası yap
biber kızart sarımsaklı yoğurtla.. iyi gelir hafif hemde
barbunya yap taze dereotuyla soğuk servis yaparsın..
pilav+ fırında poşetli tavuk patateste at içine küçük hiç bölmeden birlikte..
tatlı olarakta yoğurt tatlısı yap diyecem ama vaktin kalmayabilir işten gidip.. eee basit oluyor bak şu geenki tarif vardı ya irmikli lokum onu yap daha kolay.. az malzeme hem hafif yine..

ilk aklıma bunlar geldi dur düşüneyim daha...

kıs sen bunları ne zaman yapıyon geshenkimm ..bizim evde bir çeşit yemek olabiliyorr..
tentoo gel kurtar benii bunlar cok marifetliii

farklı olabilir... burada bile mesela bilecikliler farklı yapar biraz.. yakın iller yani..
zerdaaaaall koooş keşkekler gidiyoooooooooooo :)))
Bizim oralarda yarma derler, karadenizde keşkek diyorlar, ben çorbasını pek yaparım, ama karadeniz usulu değil, onlar süt falan katıyor, kayınvalidem yapıyorda pek sevmiyorum. keşkeki haşalayıp soğuduktan sonra, biraz içine yoğurt, 1 yemek kaşığı un, 1 yumurta kırıyorum, kaynayıncaya kadar karıştırıyom, üstünede nane ve salçadan sos, bu çorba benim vazgeçilmezim, hatta sevdiğim bi misafir gelecekse bu çorbadan yaparım, herkes severek içer.
ayy pardon geshenkimm... :kedi: zerdala nispet yapayım derkene
yap canım ya, senin şımarmak hakkındır, göz yumarız sana, ama venus yemek konusunda tacımı tahtımı elimden alacağa benziyor, ne güzel tarifler vermiş. Şu kırmızı biber turşusunu bende düşünüyom yapmayı.

ben akşama dolmabiber dolduracam canım. istersen sende yapabilirsin, dün patates haşladım, semizotlu,limonlu, güzel bi patates salatası yapmıştım.

kıs sen bunları ne zaman yapıyon geshenkimm ..bizim evde bir çeşit yemek olabiliyorr..

ramazan nedeniyle biraz çeşit çok oluyor, sen 1 çeşit yapıyon ya oda iyi, onuda yapamayanlarda var canım. adamlar kıymetimizi bilsin valla.

ayy o poşetteki tavuk için once ben acı pul biberli bol kekikli zeytinyağına batırıyorum..çok yağ olmasına gerek yok..
bir de soğan da atıyorum ben poşetin içine..mmmm

Saol canım...iyi fikir...teşekkürler...dahada aklına gelen olursa sen yaz..ben değerlendiririm..yoğurt tatlısı nasıl oluyor..ben onu bilmiyorum.bilmiyorumkismile

sen bize gel ben sana yaparım çılgınım...:CüvCüv: hamişlere iş yaptırılmaz bizde..:dance:

ramazan nedeniyle biraz çeşit çok oluyor, sen 1 çeşit yapıyon ya oda iyi, onuda yapamayanlarda var canım. adamlar kıymetimizi bilsin valla.

aayy evet ya zerdalım..tabii ramazan da çorbasız olmaz meselaa..
ben en erken akşam 19:00 da evdeyim..o zaman da aç geliyoruz..valla bazen salata bile yapamıyos hemen yemeği yiyip oturuyos

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…