çalışmalar zamanlı, benimkide bu ay çok fazla değildi.zerdal buraya bi bak bakalım.umut var mı benden?
11. gün çok silik çizgi----------
12.gün silik çizgi ------------------- çalışma bilmiyorumkismile
13.gün belirgin çizgi--------------
14.gün belirgin çizgi------------çalışmabilmiyorumkismile
15.gün çizgi yok-------------------çalışmabilmiyorumkismile
16.gün çubuk bitti----------------çalışma (ayrıca bugün yapışkan sıvı geldi)bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
17.gün--------------------------
18.gün--------------------------
19.gün--------------------------çalışma
bilmiyorumkismile
sonrasında ben çalışmaları terk ettim.psikolojim bozuluyor,kasılıyorum girlikteyken.ara verdim...bir müddet çevrimdışıyım :kedi:
tam öyle yiyecektin, yarasın.kızlar ben sabah bal, tarçın, çörekotu karıştırıp yedim, öyle mi yiyecektim bilmiyorum tabii, dua edin akşam üzeri dr.a gidecem, yumoşları ölçmeye
isterim ya, biz keşkekli yoğurt çorbası yaparız süper olur.acaba buranın keşkeği ile oraların ki farklı mıdır?
hepsinden istiyommm
zerdal nerde o da ister kesin:)))
zerdal nerde ..zerdaalll ben üzüm yiyom, armut yiyom, şeftali yiyomm..nabbberrrr :roflol::roflol:
evdeyim yaa ohh
acaba buranın keşkeği ile oraların ki farklı mıdır?
hepsinden istiyommm
zerdal nerde o da ister kesin:)))
zerdal nerde ..zerdaalll ben üzüm yiyom, armut yiyom, şeftali yiyomm..nabbberrrr :roflol::roflol:
evdeyim yaa ohh
e biz zaten senin keşkeğini yicaadıh.. kiminkini yicaadıhh kaydirigubbakcemile3
manav mı? kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 o nee gı öleeakannehir
ay evet karalahanın yemee. yanında mısır ekmegi ve ev yoğurdu.... oyyoyyy bayılrımm vat yaa.. ama kışın daha ii oluyo lahana. yazın pek gitmiooo
niehehehesempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
zerdaallll kaçırıd yemek muhabbetini. hakkat nerde o yemee giidom die çıktı çıkış o çkış :))
farklı olabilir... burada bile mesela bilecikliler farklı yapar biraz.. yakın iller yani..
zerdaaaaall koooş keşkekler gidiyoooooooooooo :)))
etmeyin eylemeyin yaaa.. bis yiyemiyos amaaa :1no2: :çok üzgünüm:
hee manav yaaa... cahil seniiii duymadınmı hiç :tomato: özlem bilir ama afyon kütahya da yerli halk çok olur manav duydunmu hiç özlem anlat şu tentoya delikafadulden
farklı olabilir... burada bile mesela bilecikliler farklı yapar biraz.. yakın iller yani..
etmeyin eylemeyin yaaa.. bis yiyemiyos amaaa :1no2: :çok üzgünüm:
hee manav yaaa... cahil seniiii duymadınmı hiç :tomato: özlem bilir ama afyon kütahya da yerli halk çok olur manav duydunmu hiç özlem anlat şu tentoya delikafadulden
İnşallah canım, çalışmaları aksatma, bayramda burda da bayram yapacağız inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh:CüvCüv:
inşallah canım...bayramların en güzeli olur bizim için...hayırlısı bakalım...İnşallah Rabbimden izin çıkmıştır..sositososito sositososito sositososito
valla duymadım .. benim bildiim manav; manav osman.. o da sokaan karşısında satış yapıo:roflol::roflol:
trakyada da pomak derler göçmenlere..
ayy pardon geshenkimm... :kedi: zerdala nispet yapayım derkene
venus43 kullanıcısından alıntı
zerdal buraya bi bak bakalım.umut var mı benden?
11. gün çok silik çizgi----------
12.gün silik çizgi ------------------- çalışma
13.gün belirgin çizgi--------------
14.gün belirgin çizgi------------çalışma
15.gün çizgi yok-------------------çalışma
16.gün çubuk bitti----------------çalışma (ayrıca bugün yapışkan sıvı geldi)
17.gün--------------------------
18.gün--------------------------
19.gün--------------------------çalışma
sonrasında ben çalışmaları terk ettim.psikolojim bozuluyor,kasılıyorum girlikteyken.ara verdim...bir müddet çevrimdışıyım
valla venuscum aynı durum bendede var...bende kendimi çok kasıyorum..diyorum yanımda bir hemşire olsada hemen bir kas gevşetici enjekte etse bana..aklinialirimsmile kendimizi zorluyoruz strese sokuyoruz bir amaç uğruna çalışma yaptığımız için...kaydirigubbakcemile3
aynen öyle işte.. sorun biliniyorsa çözümde mümkün demi bu da kimin elinde.. kasmayın arkadaşlar rahat olun..
hayrişşşşşşşşşşşş iftarda ne var canım...biraz yemek fikri verin bana...aklıma bişey gelmiyor ne yapsam acaba....bilmiyorumkismile
Bizim oralarda yarma derler, karadenizde keşkek diyorlar, ben çorbasını pek yaparım, ama karadeniz usulu değil, onlar süt falan katıyor, kayınvalidem yapıyorda pek sevmiyorum. keşkeki haşalayıp soğuduktan sonra, biraz içine yoğurt, 1 yemek kaşığı un, 1 yumurta kırıyorum, kaynayıncaya kadar karıştırıyom, üstünede nane ve salçadan sos, bu çorba benim vazgeçilmezim, hatta sevdiğim bi misafir gelecekse bu çorbadan yaparım, herkes severek içer.farklı olabilir... burada bile mesela bilecikliler farklı yapar biraz.. yakın iller yani..
yap canım ya, senin şımarmak hakkındır, göz yumarız sana, ama venus yemek konusunda tacımı tahtımı elimden alacağa benziyor, ne güzel tarifler vermiş. Şu kırmızı biber turşusunu bende düşünüyom yapmayı.ayy pardon geshenkimm... :kedi: zerdala nispet yapayım derkene
hayrişşşşşşşşşşşş iftarda ne var canım...biraz yemek fikri verin bana...aklıma bişey gelmiyor ne yapsam acaba....bilmiyorumkismile
kıs sen bunları ne zaman yapıyon geshenkimm ..bizim evde bir çeşit yemek olabiliyorr..
tentoo gel kurtar benii bunlar cok marifetliii
Saol canım...iyi fikir...teşekkürler...dahada aklına gelen olursa sen yaz..ben değerlendiririm..yoğurt tatlısı nasıl oluyor..ben onu bilmiyorum.bilmiyorumkismiletarhana çorbası yap
biber kızart sarımsaklı yoğurtla.. iyi gelir hafif hemde
barbunya yap taze dereotuyla soğuk servis yaparsın..
pilav+ fırında poşetli tavuk patateste at içine küçük hiç bölmeden birlikte..
tatlı olarakta yoğurt tatlısı yap diyecem ama vaktin kalmayabilir işten gidip.. eee basit oluyor bak şu geenki tarif vardı ya irmikli lokum onu yap daha kolay.. az malzeme hem hafif yine..
ilk aklıma bunlar geldi dur düşüneyim daha...
kıs sen bunları ne zaman yapıyon geshenkimm ..bizim evde bir çeşit yemek olabiliyorr..
tentoo gel kurtar benii bunlar cok marifetliii
ramazan nedeniyle biraz çeşit çok oluyor, sen 1 çeşit yapıyon ya oda iyi, onuda yapamayanlarda var canım. adamlar kıymetimizi bilsin valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?