30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

yemek yapmayı hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç sevmemmmm hem de hiç biri yapsa da yesem süper olurrrrr
sırf yemek yapmayım diye kışlık yapıyorum

adananın şalgamı birde bicibicisi meşhurdur...okuldayken adanalı ev arkadaşım vardı..kızcagız devamlı yapardı...:hulya: hataylı arkadaşımda künefe yapardı...hey gidi günler heyyyyy

yok beee adanalı değilim ben eşim adanalı onlar yapar ben yerim,
bazı yemeklerini yaparım işteee

Bismillahirrahmanirrahim.
1.cüz.....nese
2.cüz.....geshenk
3.cüz.....kuze
4.cüz.....zerdal
5.cüz.....nese
6.cüz....çılgın (istediğin zaman okursun canım) kadir gecesine kadar tamamlayacağız)
7.cüz....tentoş
8.cüz....kardelen
9.cüz....kardelen
10.cüz....Zerdal (Bi arkadaşa verdim.
11.cüz....leyla
12.cüz....geshenk (yazdım canım)
13.cüz....nese
14.cüz....leyla
15.cüz....geshenk
16.cüz...leyla
17.cüz...leyla (afferin leylacık) sen iste yeterki veririm ben).

Kızlar buraya yazdığım cüzleri okundu kabul ediyoruz.
Okuyanlar, biraz daha okumamız lazım.
kızlar cüz okuyanlar ve okumak isteyenler, yeni cüz verebiliriz. bana bildirin

künefe miiiiiiiiiiiiii çok severim eeeee memleketimin tatlısııı hehehhehe
şalgamı süper bicibiciciside süper

yemek yapmayı hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç sevmemmmm hem de hiç biri yapsa da yesem süper olurrrrr

oy oy sen gel bene sana yaparım hamiş lovelim...ben yemek yapmayı çok severim...zevk için yemek yaparım...gece yarısı eşim istesin girerim valla mutfağa hiç üşenmem...cokacimcoook:teytey:

zerdal bana 2 cüz daha ver güzelim...dağıtacak gibiyim...dağıtamassam kendim okurum...aklinialirimsmile
canım 16.17 yi yazdım sana.

adana kebabı çok severim canım ya, ne kadar güzel oluyor. ramazanda muhabbet yemek oluyor, herkes akşama kadar yemek sitelerinde.

:dance: :dance: :dance: az kaldı biraz daha gayret edersek bitirecez ALLAHIN İZNİYLE...Rabbim dualarımızı kabul eylesin dostlarım...opuyorumnanaktan

maşallah.. aferin sana.. ellerine sağlık.. kimin hoşuna gitmez tabi hoş olur annesi babası sonuçta.. bizim için ne kadar değerliyse bize onlara da öyle.. emekleri hakları var sonuçta.. geçimli zerdoşum benim... idare dünyası birbirimizi idare edeceğiz değilmi ömür boyu yüzyüze bakacağımız aileyiz en nihayetinde..

hayrişşşşşşş yoğurt tatlısının tarifini istemiştim ama yazdınmı göremedim tontonum...

yazacam dur bekle.. :)

Gel lovelim sende tarif çoktur, adananın kebabları, yiyeceği içeceği çoktur canım cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

evet lovelicim seni şöööyl alalım buyrunnnnnnnnn

yaa siz çok marifetlisiniz..benim yemeklerim de güzel olur, severim de yapmayı ama sizin kadar becerikli değilim ben..daha dogrusu deneyimim az..

Bismillahirrahmanirrahim.
1.cüz.....nese
2.cüz.....geshenk
3.cüz.....kuze
4.cüz.....zerdal
5.cüz.....nese
6.cüz....çılgın (istediğin zaman okursun canım) kadir gecesine kadar tamamlayacağız)
7.cüz....tentoş
8.cüz....kardelen
9.cüz....kardelen
10.cüz....Zerdal (Bi arkadaşa verdim.
11.cüz....leyla
12.cüz....geshenk (yazdım canım)
13.cüz....nese
14.cüz....leyla
15.cüz....geshenk
16.cüz...leyla
17.cüz...leyla (afferin leylacık) sen iste yeterki veririm ben).

hey maşallah nazar değmesin..okuyan okuyamayıpta canı gönülden dua eden arkadaşlardanda Allah Razı Olsun kızlar...opuyorumnanaktan

bicibici nee..
benim eşimin yemek turu hayali var..antep, adana, urfa gezecek ve yiyecekmiş :roflol:

Bende bizim adamımı alıp turlasam ne yapsam, şu urfalılar bi lahmacun, çiğ köfte yapıyor, acayip güzel ya, eşimin elinde kumanda tv de geziyoz bizde yemek porğramlarını, çok hoşumuza gidiyor izlemek.alkisalkisalkis

beklemedeyim...heheheeheh kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

doğunun yemekleri çok güzel...biraz ağır oluyor ama az yağlı yapılırsa harika olur...cokacimcoook

yaa siz çok marifetlisiniz..benim yemeklerim de güzel olur, severim de yapmayı ama sizin kadar becerikli değilim ben..daha dogrusu deneyimim az..

aslında canım sende mağrifetlisin de, vaktin fazla yok, bende haftasonları yaparım güzel şeyler, bol zamanım oluyor, aslında bi hamur mayalayıp kızartma yapmak istiyorum ama bi fırsat bulamıyorum.

leylamecnun, cilginkiz+, GESHENK+, lalehan, ozlem64+
yeni gelen dostlar hg niz...zemuszemus

evet zerdalcım bende fazla yağdan hoşlanmıyorum ya...midemi bulandırıyor...bayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…