30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

hee manav yaaa... cahil seniiii duymadınmı hiç özlem bilir ama afyon kütahya da yerli halk çok olur manav duydunmu hiç özlem anlat şu tentoya

ben kütahyalıyımmm

kuaförden geldim kızlarrr şimdi bayanssulusmile oku oku bitmedi yalnız yazılarınız
saçlarımı kısacık kestirdim.gitti saçlarım.nasıl yaptım bilmiyorum azıcık kestircektim inş kocam beğenir aklinialirimsmile

kıs sen bunları ne zaman yapıyon geshenkimm ..bizim evde bir çeşit yemek olabiliyorr..
tentoo gel kurtar benii bunlar cok marifetliii
gel kaçalım çılgınım.. konserve kavanozlarının acılı ezmelerin, pişirilmiş dometeslerin olmadığı, saklanmadığı mutfaklara.. makarna salata diyarlarına yelken açalım.. buraları bize dar be çılgınım..
çok yalnızım mutfaklarda be çılgınım..

:roflol::roflol:

yerim kız senin reklamlık mutlu aileni :)opuyorumnanaktan tabloya bak..hayırlı gelin :)

yemek yapmayı hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç sevmemmmm hem de hiç biri yapsa da yesem süper olurrrrr
sırf yemek yapmayım diye kışlık yapıyorum

biz de kışlık yapmayı beceremediğimizden yemek yapıruz lovrlim :)
ben de bi koşo havuçlu kabaklı cevizli salatayı yaptım. anlatınca da canım çekti.
bi de ilekli puding. seneleeerr var yememiişim çilekli puding. dün markette bi canım çekti yapıverem dididm şinci, yiyiverem iftardan sonra da şişiverem kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 :)

anam sizi de yerim bamyanızı kabaanızı da:roflol::roflol: ne datlu anatıunuz eyle allah nazarlardan saklasın sizi

aynen. benim de yaş burnumun kenarında duruo. böyle biri degildim ben.. bilemedim ben oniiii bilemediiimmm
bu bicibiciyi severim sanırım ben..soğuk, meyveli ohh ağzıma layıkk
cokacimcoook kay kız ben de yiciimm kaydirigubbakcemile3

he yaa gülüm..kap götür benii, hatunlar coştu bugun..:roflol::roflol:
ben kabak diyom onlar bicibici diyor ben bamya diyom onlar keşkek tarifi veriyor..
napıcamm bunlarla :roflol:

ayy benim de çekti şimdi..napçez..kargola bakemm..

vedat milor- memet yaşin..
kollayın kendizi :)) adamçılgın geliiiilaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

valla çatlar diye korkuyom..yaa oralarda çatlama da normal bişimiş galiba di mi..porsiyonlar çokmuşş..

ay bicibici ne be.. ben de çılgın birine şirinlik yapıo sandım.. lalehaann ne gı ooooo

:))) zerdal gibi google amcadan bakıceen..

ya tentom bu duygusallık hormonlardan mı oluyor, ben hersey ile geyik yapan biriyim normalde..fazla ciddiyet beni bozar..ama bu duygusallık da bozuyor..karizmam çiziliyor..

ben ne zamandır totoma iğne vurdurma dışında çıkmadım dışarı..eşim gelicek de anamı babamı da alıp yemeğe gitçez birazdan..halka karışayım. tabii totoya iğne gene önce

hee gördüm de senden bana bişi kalmamış yemişsin tüm bicibicleri ::))

venüs ün kışlık mantı açtıgını duyunca korktum kaçtım. kahvaltılıkların arkasında saklanıodum kaç saattir :roflol::roflol::roflol:

çok susadım be büdüüüü

hormanlardan mı depresyondan mıdır. kendi adıma bişi dyemiciğim.. kaydirigubbakcemile3 deliyim ben delisempatiksalakcinni

önce burnunu bi uzat da kokla havayı :) çarpmasın dışarsı sonra :))
afiyet olsun.. ben de iftarı bekliyorum.. çook susadım be büdüüü

kışlık mantıda mı kaçtın :roflol::roflol: ayy alemsin valla...
tek başıma savaştım, kaldım buralarda iyi mi oldu

az kaldı gülüm sık dişini..zaten bu ramazanda esas dert su yaw.

kışlık mantıda mı kaçtın :roflol::roflol: ayy alemsin valla...
tek başıma savaştım, kaldım buralarda iyi mi oldu

az kaldı gülüm sık dişini..zaten bu ramazanda esas dert su yaw.

valla çoh tebrihler ederim. süpersonik bi mucadeeleynen alnının akıynan çıkmışın :roflol::roflol: da yananıın genarındaki bicibici damlasını sileydin ya :roflol:

bicibiic nietine çilekli pding yerim ben de..

evet hele ki benim gibi sulak bi insan için..
açlık no prb .
sahıura da kalkmadım

hihihii kalmış mı yanağımdaa olsa yerim vallaa..
:roflol::roflol::roflol:

sahura mı kalkmadınn delüüü...akannehir bu o ramazan aylarından değil..kalkmassan olmazz
yavlum benim adamçılgın gelmek üzereymiş..çıkıyorum ben..muckk..uzan hadi dizi izle iftara kadarr vakit geçsin..anneme de sardırdım medium u ben bu arada:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…