gel kaçalım çılgınım.. konserve kavanozlarının acılı ezmelerin, pişirilmiş dometeslerin olmadığı, saklanmadığı mutfaklara.. makarna salata diyarlarına yelken açalım.. buraları bize dar be çılgınım..kıs sen bunları ne zaman yapıyon geshenkimm ..bizim evde bir çeşit yemek olabiliyorr..
tentoo gel kurtar benii bunlar cok marifetliii
Anladım canım bu yemeği, pek bilmeyiz biz bunu, yukarda anlattığım çorbasını yaparız. Burdada görmedim pek, arada kayınvalidemlere gideriz, o bazı yöresel yemekler yapar, ya pek güzel yapamıyor, yada benim damak tadım farklı, iyi kötü yerim, beğenmemezlik yapmam, bizi düşünmüş yapmış derim, hiç olmazsa ortada salata oluyor ondan yerim, ama ben yemekleri çok güzel yaparım, kendi yöremizden falan, o yüzden severler benim yemeklerimi. Bize geldiklerinde davet ederim ben öyle gelirler, o zamanda güzel güzel yaparım 4-5 çeşit hoşlarına gider. Eşiminde hoşuna gider annesigili güzel ağırladım diye. öyle geçinip gideriz.
yemek yapmayı hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç sevmemmmm hem de hiç biri yapsa da yesem süper olurrrrr
sırf yemek yapmayım diye kışlık yapıyorum
bicibici nee..
benim eşimin yemek turu hayali var..antep, adana, urfa gezecek ve yiyecekmiş :roflol:
benim kocam pek obur..göbüşü de var..spora gönderiyom bilionuz:) şekillenmeye başladı şimdi.
et ağırlıklı beslenmiş hep..gut oldu zaten..evlendikten sonra ben de sebze yediriyom ona..yemeye başladı, hayatına kabak, bamya, semizotu vs girdi..sen yapınca çok güzel oluyor diyor..beni sevior da ondan :asigim:
lalehancım artık aş eren olursa kargo metodunu kullanıcaz napalım :roflol:
güzelim senin iki yumurtan var bu ay sanırım..hadi tutsun bu ay, daha önce tuttuğu için çok umutluyum senden..
duygusallık zaten bizim üstümüze yapıştı kaldı..transferde embriyolog geldi, güzel şeyler soyledi bana başladım ağlamaya..doktorum da geldi..anaa ne oluyor burada diye..hiç de ağlamaz bizim kız diyor bana:))) ağlarım duygulanınca yapçak bişi yok
cokacimcoook kay kız ben de yiciimm kaydirigubbakcemile3bu bicibiciyi severim sanırım ben..soğuk, meyveli ohh ağzıma layıkk
gel kaçalım çılgınım.. konserve kavanozlarının acılı ezmelerin, pişirilmiş dometeslerin olmadığı, saklanmadığı mutfaklara.. makarna salata diyarlarına yelken açalım.. buraları bize dar be çılgınım..
çok yalnızım mutfaklarda be çılgınım..
:roflol::roflol:
biz de kışlık yapmayı beceremediğimizden yemek yapıruz lovrlim :)
ben de bi koşo havuçlu kabaklı cevizli salatayı yaptım. anlatınca da canım çekti.
bi de ilekli puding. seneleeerr var yememiişim çilekli puding. dün markette bi canım çekti yapıverem dididm şinci, yiyiverem iftardan sonra da şişiverem kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 :)
vedat milor- memet yaşin..
kollayın kendizi :)) adamçılgın geliiiilaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
ay bicibici ne be.. ben de çılgın birine şirinlik yapıo sandım.. lalehaann ne gı ooooo
kuaförden geldim kızlarrr şimdi bayanssulusmile oku oku bitmedi yalnız yazılarınız
saçlarımı kısacık kestirdim.gitti saçlarım.nasıl yaptım bilmiyorum azıcık kestircektim inş kocam beğenir aklinialirimsmile
he yaa gülüm..kap götür benii, hatunlar coştu bugun..:roflol::roflol:
ben kabak diyom onlar bicibici diyor ben bamya diyom onlar keşkek tarifi veriyor..
napıcamm bunlarla :roflol:
ayy benim de çekti şimdi..napçez..kargola bakemm..
valla çatlar diye korkuyom..yaa oralarda çatlama da normal bişimiş galiba di mi..porsiyonlar çokmuşş..
:))) zerdal gibi google amcadan bakıceen..
ya tentom bu duygusallık hormonlardan mı oluyor, ben hersey ile geyik yapan biriyim normalde..fazla ciddiyet beni bozar..ama bu duygusallık da bozuyor..karizmam çiziliyor..
ben ne zamandır totoma iğne vurdurma dışında çıkmadım dışarı..eşim gelicek de anamı babamı da alıp yemeğe gitçez birazdan..halka karışayım. tabii totoya iğne gene önce
kışlık mantıda mı kaçtın :roflol::roflol: ayy alemsin valla...
tek başıma savaştım, kaldım buralarda iyi mi oldu
az kaldı gülüm sık dişini..zaten bu ramazanda esas dert su yaw.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?