benim kocam pek obur..göbüşü de var..spora gönderiyom bilionuz:) şekillenmeye başladı şimdi.
et ağırlıklı beslenmiş hep..gut oldu zaten..evlendikten sonra ben de sebze yediriyom ona..yemeye başladı, hayatına kabak, bamya, semizotu vs girdi..sen yapınca çok güzel oluyor diyor..beni sevior da ondan :asigim:
Anladım canım bu yemeği, pek bilmeyiz biz bunu, yukarda anlattığım çorbasını yaparız. Burdada görmedim pek, arada kayınvalidemlere gideriz, o bazı yöresel yemekler yapar, ya pek güzel yapamıyor, yada benim damak tadım farklı, iyi kötü yerim, beğenmemezlik yapmam, bizi düşünmüş yapmış derim, hiç olmazsa ortada salata oluyor ondan yerim, ama ben yemekleri çok güzel yaparım, kendi yöremizden falan, o yüzden severler benim yemeklerimi. Bize geldiklerinde davet ederim ben öyle gelirler, o zamanda güzel güzel yaparım 4-5 çeşit hoşlarına gider. Eşiminde hoşuna gider annesigili güzel ağırladım diye. öyle geçinip gideriz.
hayrişşşşşşş yoğurt tatlısının tarifini istemiştim ama yazdınmı göremedim tontonum...
Gel lovelim sende tarif çoktur, adananın kebabları, yiyeceği içeceği çoktur canım cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
bicibici nee..
benim eşimin yemek turu hayali var..antep, adana, urfa gezecek ve yiyecekmiş :roflol:
benim kocam pek obur..göbüşü de var..spora gönderiyom bilionuz:) şekillenmeye başladı şimdi.
et ağırlıklı beslenmiş hep..gut oldu zaten..evlendikten sonra ben de sebze yediriyom ona..yemeye başladı, hayatına kabak, bamya, semizotu vs girdi..sen yapınca çok güzel oluyor diyor..beni sevior da ondan :asigim:
selam kızlr
burası bugun topik dışı yer değişmiş sanki
iftara ne yiyeyelim topiği olmuş:)
bicibici bu sıcak havalarda güzel gider
bizim burda haytalı denir..ama bn piyam şerbetini tercih ederim
o da ne derseniz..meyankökü ile yapılmış şerbet
buz gibi çok güzel olur
hamilelerin içmesi sakıncalı diye okumuştum bir yrde
ama arkdaşlar dikkat edelm hamileler var bu topikte
şimdi nerden bulcaz onlara bu yiyecekleri
allah bozmasın muhabbetinizi, almış fıstık gibi hatunu sevecek tabiolumunekankayizsmilebenim kocam pek obur..göbüşü de var..spora gönderiyom bilionuz:) şekillenmeye başladı şimdi.
tatbiri elden bırakmamak lazım.WC ye gidip geliyorum hemen gelen olur pc me bakar diye çıkıp girecem tekrar tamammı şekerler...
Aynen katılıyorum canım, hem sen huzurlu oluyorsun, hem aileler huzurlu oluyor. o zmanda hayattan tat alıyorsun.maşallah.. aferin sana.. ellerine sağlık.. kimin hoşuna gitmez tabi hoş olur annesi babası sonuçta.. bizim için ne kadar değerliyse bize onlara da öyle.. emekleri hakları var sonuçta.. geçimli zerdoşum benim... idare dünyası birbirimizi idare edeceğiz değilmi ömür boyu yüzyüze bakacağımız aileyiz en nihayetinde..
selam kızlr
burası bugun topik dışı yer değişmiş sanki
iftara ne yiyeyelim topiği olmuş:)
bicibici bu sıcak havalarda güzel gider
bizim burda haytalı denir..ama bn piyam şerbetini tercih ederim
o da ne derseniz..meyankökü ile yapılmış şerbet
buz gibi çok güzel olur
hamilelerin içmesi sakıncalı diye okumuştum bir yrde
ama arkdaşlar dikkat edelm hamileler var bu topikte
şimdi nerden bulcaz onlara bu yiyecekleri
tamam canım ya boşver zaten birazdan çıkacam...int. baktım zaten...teşekkürler...benim tariflerde nerde kalmış aaaaaaaaaaaaaaa.. o kadar da yazdım iki saat
leyle da arıyor diye laf etmiş.. sitenin int in azizliğine uğramışım gene ben(((((((( ayyyyyy üşeniyorum bi daha demin beridir yazmıştım oysaaa..
hemen merakını gidereyim...bicibici neeee?????????
Allahım hiç bozmasın o sevginizi :asigim: :asigim: :1hug: Şeniz maşallah sizeeee
lalehancım tatlım
bicibici ne ki?? nasıl bir şey sen de bari :))
bicibici neeee?????????
Allahım hiç bozmasın o sevginizi :asigim: :asigim: :1hug: Şeniz maşallah sizeeee
lalehancım tatlım
bicibici ne ki?? nasıl bir şey sen de bari :))
Benim eşimin göbeğide var, ben hamile kalmadan önce eşimin göbeğini seviyordum, çocuğumuza iyi bak diye, şimdi görevi ben devraldım.:roflol:
benm arkadaş bicibici yaparken su yerine süt katıyor daha leziz ve besinli oluyor
bugun bnm yumutlama günlerim ve her iki kasıklarımda ağırıyor
ve duygusallaığım üzerinde...daha evvel böyle oldumu hiç hatırlamıyorum
sizlerin yumurtlama günleri nasıl oluyor arkadaşlar
zerdalcim yeni hamişimiz
bu sıcalarda bol bol su iç...besinlerine dikkat et
ve haftada 2 defa balık yemeğe çalış
yıyemezsen omega 3 al
bugun dr. da söyledi tv de hamillik ve sonrasında omega3 önmli
ceviz ve semizotunda da var..tam mevsimiyken yararlan bence
omega 3 lohusa dönemindeki depresyonun kolay atlatılmasını sağlıyor aynı zmanda
yaaa yemekler yazmayınnnnn bak walla canım çekiyorrr...tarhana çorbası yap
biber kızart sarımsaklı yoğurtla.. iyi gelir hafif hemde
barbunya yap taze dereotuyla soğuk servis yaparsın..
pilav+ fırında poşetli tavuk patateste at içine küçük hiç bölmeden birlikte..
tatlı olarakta yoğurt tatlısı yap diyecem ama vaktin kalmayabilir işten gidip.. eee basit oluyor bak şu geenki tarif vardı ya irmikli lokum onu yap daha kolay.. az malzeme hem hafif yine..
ilk aklıma bunlar geldi dur düşüneyim daha...
lalehancım artık aş eren olursa kargo metodunu kullanıcaz napalım :roflol:
güzelim senin iki yumurtan var bu ay sanırım..hadi tutsun bu ay, daha önce tuttuğu için çok umutluyum senden..
duygusallık zaten bizim üstümüze yapıştı kaldı..transferde embriyolog geldi, güzel şeyler soyledi bana başladım ağlamaya..doktorum da geldi..anaa ne oluyor burada diye..hiç de ağlamaz bizim kız diyor bana:))) ağlarım duygulanınca yapçak bişi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?