30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

benim kocam pek obur..göbüşü de var..spora gönderiyom bilionuz:) şekillenmeye başladı şimdi.
et ağırlıklı beslenmiş hep..gut oldu zaten..evlendikten sonra ben de sebze yediriyom ona..yemeye başladı, hayatına kabak, bamya, semizotu vs girdi..sen yapınca çok güzel oluyor diyor..beni sevior da ondan :asigim:

aynı dertten bende muzdaribim çılgınım...eşim göbüş yaptı birass...eve koşu bandından tut mekik aletine kadar herşey aldık...spor yapıyor..inşallah zayıflayacak...bu erkekler eti niye bukadar seviyor ya...sempatiksalakcinni

maşallah.. aferin sana.. ellerine sağlık.. kimin hoşuna gitmez tabi hoş olur annesi babası sonuçta.. bizim için ne kadar değerliyse bize onlara da öyle.. emekleri hakları var sonuçta.. geçimli zerdoşum benim... idare dünyası birbirimizi idare edeceğiz değilmi ömür boyu yüzyüze bakacağımız aileyiz en nihayetinde..

hayrişşşşşşş yoğurt tatlısının tarifini istemiştim ama yazdınmı göremedim tontonum...

yazacam dur bekle.. :)

Gel lovelim sende tarif çoktur, adananın kebabları, yiyeceği içeceği çoktur canım cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

evet lovelicim seni şöööyl alalım buyrunnnnnnnnn

selam kızlr
burası bugun topik dışı yer değişmiş sanki
iftara ne yiyeyelim topiği olmuş:)

bicibici bu sıcak havalarda güzel gider
bizim burda haytalı denir..ama bn piyam şerbetini tercih ederim
o da ne derseniz..meyankökü ile yapılmış şerbet
buz gibi çok güzel olur
hamilelerin içmesi sakıncalı diye okumuştum bir yrde
ama arkdaşlar dikkat edelm hamileler var bu topikte
şimdi nerden bulcaz onlara bu yiyecekleri

bicibici nee..
benim eşimin yemek turu hayali var..antep, adana, urfa gezecek ve yiyecekmiş :roflol:

bicibici neeee?????????

Allahım hiç bozmasın o sevginizi :asigim: :asigim: :1hug: Şeniz maşallah sizeeee

lalehancım tatlım
bicibici ne ki?? nasıl bir şey sen de bari :))

benim tariflerde nerde kalmış aaaaaaaaaaaaaaa.. o kadar da yazdım iki saat
leyle da arıyor diye laf etmiş.. sitenin int in azizliğine uğramışım gene ben (((((((( ayyyyyy üşeniyorum bi daha demin beridir yazmıştım oysaaa..

allah bozmasın muhabbetinizi, almış fıstık gibi hatunu sevecek tabiolumunekankayizsmile
WC ye gidip geliyorum hemen gelen olur pc me bakar diye çıkıp girecem tekrar tamammı şekerler...
tatbiri elden bırakmamak lazım.
Aynen katılıyorum canım, hem sen huzurlu oluyorsun, hem aileler huzurlu oluyor. o zmanda hayattan tat alıyorsun.

he ya lalehan bugün böyle oldu, ama ben yukarda saydıklarını pek bilmiyorum. meyan kökü ne duydum, ne içtim. benim açımdan rahat olabilirsin. hem ben yemek muhabbeti yapmayı seviyorum. Hoşuma gidiyor. işitahım açılıyor. daha olamdı kargoyla isteyeceğiz artık sizlerden. geshenk bana ovulasyon göndermişti ya, bu seferde yemek gönderir artık.cokacimcoook

Benim eşimin göbeğide var, ben hamile kalmadan önce eşimin göbeğini seviyordum, çocuğumuza iyi bak diye, şimdi görevi ben devraldım.:roflol:

tamam canım ya boşver zaten birazdan çıkacam...int. baktım zaten...teşekkürler...

bicibici neeee?????????

Allahım hiç bozmasın o sevginizi :asigim: :asigim: :1hug: Şeniz maşallah sizeeee

lalehancım tatlım
hemen merakını gidereyim...
bicibici adanaya özgü jel kıvamında yapılan bir tatlıdır...özel boyası falan var onun içine katıyorlar hayrişcim...-tatlicadiarzu-

bicibici neeee?????????

lalehancım tatlım

canım bn hiç bicici yapmadım ama çok yedim :)
burda hep sokak köşelerinde olur..
haytalı deriz biz burda..
netten tarifi var kopyalyım netten aratır resmleirne bak canım :)
afiyet olsun

BİCİBİCİ
1 çay bardağı nişasta
6 çay bardağı su
gülsuyu, pudra şekeri
Yarım çay kaşığı kırmızı gıda boyası
3 bardak su
Rendelenmiş buz

Nişastayı ve suyu tencereye alarak koyu bir kıvama gelene kadar karıştırarak pişiriyoruz. Koyulaşan nişastayı düz bir tepsiye boşaltıp, üzerine nemli bir bez serip soğuyana kadar bekletiyoruz. Buzdolabında iyice soğuyana kadar bekliyoruz. Soğuyunca küçük küpler halinde dilimleyip bir kaselere aktarıyoruz.
Gıda boyasını, gül suyunu, Pudra şekerini 3 bardak suyla karıştırıyoruz.
porsiyonlardaki nişastaların üzerine rendelenmiş buzu ilave edip, hazırladığımız boyalı karışımdan döküyoruz. Şekeri az gelirse ilaveten pudra şekeri serpiyoruz. Ayrıca üzerine, muz, üzüm, kiraz gibi meyvelerden de koyabiliriz.

Benim eşimin göbeğide var, ben hamile kalmadan önce eşimin göbeğini seviyordum, çocuğumuza iyi bak diye, şimdi görevi ben devraldım.:roflol:

ALLAH seni ne etmesin emi zerdalım ..ya bende bazen eşime takılıyorum çocuğumuzu sen taşıyorsun diye...:roflol::roflol: göbeksiz koca balkonsuz eve benzer.hehehehehhekaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ben çıkıyorum herkese hayırlı akşamlar...evden girerim yine inşallahlll.....hayırlı akşamlar...zemuszemus

google amcaya mı sordun kıss:) ben de sorayım
ayy evet hep derim ben de sen doguruversen de benim düzgün göbeciğim kalsa yerinde diye :roflol::roflol::roflol:
nasıl ya geshenkk tarif gitti mi şimcik

benm arkadaş bicibici yaparken su yerine süt katıyor daha leziz ve besinli oluyor

bugun bnm yumutlama günlerim ve her iki kasıklarımda ağırıyor
ve duygusallaığım üzerinde...daha evvel böyle oldumu hiç hatırlamıyorum
sizlerin yumurtlama günleri nasıl oluyor arkadaşlar

zerdalcim yeni hamişimiz
bu sıcalarda bol bol su iç...besinlerine dikkat et
ve haftada 2 defa balık yemeğe çalış
yıyemezsen omega 3 al
bugun dr. da söyledi tv de hamillik ve sonrasında omega3 önmli
ceviz ve semizotunda da var..tam mevsimiyken yararlan bence
omega 3 lohusa dönemindeki depresyonun kolay atlatılmasını sağlıyor aynı zmanda

lalehancım artık aş eren olursa kargo metodunu kullanıcaz napalım :roflol:

güzelim senin iki yumurtan var bu ay sanırım..hadi tutsun bu ay, daha önce tuttuğu için çok umutluyum senden..
duygusallık zaten bizim üstümüze yapıştı kaldı..transferde embriyolog geldi, güzel şeyler soyledi bana başladım ağlamaya..doktorum da geldi..anaa ne oluyor burada diye..hiç de ağlamaz bizim kız diyor bana:))) ağlarım duygulanınca yapçak bişi yok

sağol canım ya, artık çalışmalara başlıyabiliyorsun demi. hergün semizotu yiyorum, elevit diye bi vitamin kullanıyorum. ama balık mevsimi olmadı için yiyemiyorum. burda balık satılmıyor. eylülde olur sanırım balık, bi çıksın sürekli yerim, herçeşidini severim. Tabi kimisi çok sevdiği halde tiksinmiş, inşallah öyle şeyler olmaz diye dua ediyorum. çünkü balığı çok severim.

yaaa yemekler yazmayınnnnn bak walla canım çekiyorrr...
şaka bi yana geshenk immm yerim seni söylemen yeter göndermiş kadar oldun sağol canım benim

Bende tv de acıklı bişey görünce ağalarım. dayanamam pek.

kızlar hepinize iyi akşamlar çıkmam lazım benim. yarına görüşrüz. hepinizi öpüyorum. hayırlı iftarlar diliyorum. allah mutluluğunuzu bozmasın, sofranızdan bereketi eksik etmesin.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…