hihihii kalmış mı yanağımdaa olsa yerim vallaa..
:roflol::roflol::roflol:
sahura mı kalkmadınn delüüü...akannehir bu o ramazan aylarından değil..kalkmassan olmazz
yavlum benim adamçılgın gelmek üzereymiş..çıkıyorum ben..muckk..uzan hadi dizi izle iftara kadarr vakit geçsin..anneme de sardırdım medium u ben bu arada:)
leylamecnun, azman, kaderiya+, kardelen5233, venus43
kalabalık olduk bir anda...hgniz kızlar...
leylamecnun, azman, kaderiya+, kardelen5233, venus43
kalabalık olduk bir anda...hgniz kızlar...
kader,ya 1,6 mı 16 mı,anlamadım ki canım yaaaa,kaç doz vurunuyodun,iğnen neydi?kızlar kimse yokkkkDoktora gittim, maalesef birisi aynı, birisi d 1.6 olmuş yani yeterli değil, çatlatma yapmayacağız dedi, c.tesi tekrar gideceğim bir ihtimal belki biraz daha büyür. Offfffff yaaaa bu ay da boşa gitti....
slm kardelencim hg canım....nasılsın neler yapıyorsun?
selam
yeni bi üye de katıalbilir mi aranıza acababoshayallersmile
kader,ya 1,6 mı 16 mı,anlamadım ki canım yaaaa,kaç doz vurunuyodun,iğnen neydi?
hoşbulduk canım,geçmişi anca bitirebildim,sen nasılsın?
tabiki acutecim...ne demek katılabilirsin..memnun oluruz...topicimiz herkese açık bir paylaşım alanıdır...seni tanımayı çok isteriz canım...hg aramıza..opuyorumnanaktanselam
yeni bi üye de katıalbilir mi aranıza acababoshayallersmile
saol kaderiyecim..bende iyiyim idare ediyorum..bu ay bir heyecan varki içimde sorma gitsin yani...opuyorumnanaktanEvet ama kimsenin sesi çıkmıyor... Neden acaba??? Ben idare ediyorum canım sen nasılsın?
kader,ya 1,6 mı 16 mı,anlamadım ki canım yaaaa,kaç doz vurunuyodun,iğnen neydi?
hoşbulduk canım,geçmişi anca bitirebildim,sen nasılsın?
hımmm,şimdi anladım,ama belkide büyür iki mm,inş,çokta düşük değil yani,kaçıncı günbdüki bugün1,6 cm. yani 16 mm. canım, 18'in üzerinde olması lazımmış. 1 tane Menogon, 4 tane de merional 75 kullandım. Anlamadım niye böyle oldu? Dr. da şaşırdı, şimdi de korktum başka bir sorun mu var diye. Eşim de çok kafana takıyorsun o yüzden diyor... Sen nasılsın canım?
tabiki acutecim...ne demek katılabilirsin..memnun oluruz...topicimiz herkese açık bir paylaşım alanıdır...seni tanımayı çok isteriz canım...hg aramıza..opuyorumnanaktan
saol kaderiyecim..bende iyiyim idare ediyorum..bu ay bir heyecan varki içimde sorma gitsin yani...opuyorumnanaktan
geçmişten anca çıktın farkındayim kardelencim..bende iyiyim..çalışmalara hız verdim..pazara kadar durmak yok...eşimi bekliyorum...bu aradada topice göz atayım dedim...sende ne var ne yok..?opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?