30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

güle güle.. ii eğlenceler :)
medium u online izliyorum.. süper gidio :)

hadi görüşürük :)zemuszemus

kızlar kimse yokkkk Doktora gittim, maalesef birisi aynı, birisi d 1.6 olmuş yani yeterli değil, çatlatma yapmayacağız dedi, c.tesi tekrar gideceğim bir ihtimal belki biraz daha büyür. Offfffff yaaaa bu ay da boşa gitti....

kader,ya 1,6 mı 16 mı,anlamadım ki canım yaaaa,kaç doz vurunuyodun,iğnen neydi?
slm kardelencim hg canım....nasılsın neler yapıyorsun?

hoşbulduk canım,geçmişi anca bitirebildim,sen nasılsın?

1,6 cm. yani 16 mm. canım, 18'in üzerinde olması lazımmış. 1 tane Menogon, 4 tane de merional 75 kullandım. Anlamadım niye böyle oldu? Dr. da şaşırdı, şimdi de korktum başka bir sorun mu var diye. Eşim de çok kafana takıyorsun o yüzden diyor... Sen nasılsın canım?

selam
yeni bi üye de katıalbilir mi aranıza acababoshayallersmile
tabiki acutecim...ne demek katılabilirsin..memnun oluruz...topicimiz herkese açık bir paylaşım alanıdır...seni tanımayı çok isteriz canım...hg aramıza..opuyorumnanaktan

Evet ama kimsenin sesi çıkmıyor... Neden acaba??? Ben idare ediyorum canım sen nasılsın?
saol kaderiyecim..bende iyiyim idare ediyorum..bu ay bir heyecan varki içimde sorma gitsin yani...opuyorumnanaktan

geçmişten anca çıktın farkındayim kardelencim..bende iyiyim..çalışmalara hız verdim..pazara kadar durmak yok...eşimi bekliyorum...bu aradada topice göz atayım dedim...sende ne var ne yok..?opuyorumnanaktan

venüs ün kışlık mantı açtıgını duyunca korktum kaçtım. kahvaltılıkların arkasında saklanıodum kaç saattir

hahahaaahaaaa :roflol::roflol::roflol: koptum yaa hemde az önce eşimle didişmeme rağmen.:roflol::roflol: kız mantı açmayı ne bilem ben o kadarda değil.ablamlar açıyor kare kare kesiyor bben sadece kapatma işlemini ve ayak işlerini yapıyorum.aklinialirimsmile ya biz mantıyı hep bulundururz dolapta.ani misafir falan gelince iyi oluyor.sende evyapımı hazır olanlardan al koy dolaba tatlım.

saçlarım için yaptığın güzel yoruma teşekkür bu arada.

hımmm,şimdi anladım,ama belkide büyür iki mm,inş,çokta düşük değil yani,kaçıncı günbdüki bugün

iyidir leylacım,başım ağrıyo biraz,ceryanda kalıyorum havalar sıcak diye çünkü.
iğne vurdurmaya gitcem az sonra,yarında kontrol,ama daha büyümemiştir benimkiler bence.

kızlarr benim kasıklarım fena ağrıyor.bacaklarımda başladı ağrımaya.ben kesin yarın öbür gün adet olurum.yine gitti bir ay :a015:

azman sendemi yenisin bu topicde...nikin çok enteresan valla...seni ilk defa görüyorum burda...kendini tanıtmak istersen dinleriz canım...hg aramıza sende...zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…