30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

kardelencim bu yumoşların normal büyüklüğü ne olmalı...benim doktorum hiç miktarını söylemedi...sadece baktı maşallah yumoşların çok iyi büyümüş dedi..çatlatma iğnesini yazdı...
kızlarr benim kasıklarım fena ağrıyor.bacaklarımda başladı ağrımaya.ben kesin yarın öbür gün adet olurum.yine gitti bir ay :a015:

venüscüm bu ay olmassa bir dahakine kendini üzme tatlım...unutma adet olmak bile insana büyük bir nimettir..canını sıkma...stres yapma kendine lütfen...opuyorumnanaktan

acute,hoş geldin tpicimizevereliniortak,biraz kendinden bahseder misin,tanıyalım seni.

hoşbulduukk

tabiiki tanıtayım kendimi biraz.,

30 yaşındayım, 1,5 yıllık evliyim,
yaklaşık 8 aydır bebiş olmasını bekliyorum.

ancak malum başarısız :sinifsinif: olmuyoo.

topicte ve bikaç mesajda kariyer-iş-güç derken bu konuyu erteleyenlerin, yaş 30 olunca sıkıntı çekenlerin mekanı olunca hemen işte bu dedim, geldim:)

umarım birbirmize destek olup- bebişlerin iyi heberlerini paylaşırız.

14. gündeyim canım, olursa geç olur dedi bir ihtimal.... Senin kaçıncı günün? Sen hangi iğneyi kullanıyordun?

Benim doktorum 18 mm.nin üzerinde olması lazım diyor. Bu ay vermedi mesela çatlatma iğnesini küçük kaldılar diye....
Venüscüm bence de üzülme, ben de her ay aynı şeyleri yaşıyorum, aslında burdaki birçok insan bunları yaşıyor o yüzden yalnız değilizzzzzvereliniortak

inşallah birbirimizin güzel haberlerini alırız canım burda...hepimizin dileği ortak tabiki...bir an evvel bebişlerimizi kucağımıza almak...seni tanıdığımı memnun oldum..tekrar hg...bende 1.5 yıllık evliyim..çocuk yeni düşünmeye başladık..kontrole ikinci gittim dün..bu ay bakalım inşallah gelişme olur...mutlu haberler vermeyi çok istiyoruz sizlere...opuyorumnanaktan

İnşallah canım ama senin yeniymiş daha, 1 yıla kadar normal diyor doktorlar ama araştırmaya başla sen istersen, ne olur ne omaz, bir sorun varsa ne kadar erken öğrenirsen o kadar iyi. Gittin mi doktora?

hoş geldin acute,tam yerine geldin.
14. gündeyim canım, olursa geç olur dedi bir ihtimal.... Senin kaçıncı günün? Sen hangi iğneyi kullanıyordun?
benim yarın altıncı gün olcak,bakalım,hayırlısı.menagon kullanıyorum bu defa,75 le başladım,şimdiye kadar gonal f kullanmıştım ben.aralarında fark var mı onuda bilmiyorum ama.

inşallah olur:)
ben henz doktora gitmedim.
düzenli hapla korunduğumuz için zaten 1 yıla yakın doktor kendi haline bırakmayı tercig ediyor.

ama artık beklemekte biraz zorlanıyorum. tabii çocukluk ediyorum, sabretmek gerek ama sanki zaman çok geç olacakmış gibi geliyor. öyle olunca da morali bozuluyor tabi insanın. daha asabi- takıntılı- özellişkle eşime karşı daha hırçın bi tip olamaya başladım sanki.

bu ay umutluydum. hala da adet olmadım, dediğim gibi 1 gün gecikmede şu an.
bakarsan belirtiler tutuyor ama kendimi de kaptırmak istemiyorum.

belki dayanamayıp kan tahlili yaptırırım yarın.
pazartesi de doğru doktora.

tabi bi de iyi bi doktor bulmak lazım:2:

acute doktora gittinizmi canım...sorun varmı?

doktora 1 yıl önce gitmiştim.
ben baştan beri ne adet sancısı- ne gün şaşması- kadınlıkla ilgili hiçbi sorun yaşamadım.
geçen yıl doktorda sorun olmadığını- herşeyin normal gözüktüğünü- hatta seneye bebek için beklediğini söylemişti.

tabi o zaman biz bebek düşünmüyorduk.
bu son zamanda artık 2mizde deli gibi istiyoruz. inşallah olur.

Gonal fyi bilmiyorum canım duymadım daha önce, ben hep menagon 75 ya da merional 75 kullandım. Hadi hayırlısı ama daha belli değildir, birkaç gün sonra belli olur boyutları:)

evet canım bu iş sabır işi...sabretmemiz gerekiyor...Mevla ne zaman ol derse o zaman olacak elbette...herşeyin bir vakti saati var canım...inşallah bebişin karnındadır gülüm...senin de mutlu haberini almayı çok isteriz...bu ay bende heyecan duyuyorum..çalışmalarımız devam edecem pazara kadar...yumurtam yarın çatlıycak inşallah...hayırlı Allahtan...biz sadece dua etmeliyiz canım...acutecim Kuran-ı Kerim okumayı biliyormusun?eğer biliyorsan ramazan boyunca cüz okuyarak hatim yapıyoruz topicteki kızlarla...kendinde istersen okuyabilirsin yada senin adına okuyacak birinede verebilirsin..tabi istersen..ben teklifimi yapayımda canım sana...opuyorumnanaktana.s.

kaderiye sen klomen kullandınmı...doktor bana klomen vermişti geçen ay...bu ayda eğer adet olursan yani hamile kalmassan yine kullan dedi...siz igne kullanıyorsunuz sanırım...

çok teşekkür ederim canım. opuyorumnanaktan
ben ne yazıkki bilmiyorum okumasını. peki nasıl kendi yerime birine verebilirm? anlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…