İnşallah canım ama senin yeniymiş daha, 1 yıla kadar normal diyor doktorlar ama araştırmaya başla sen istersen, ne olur ne omaz, bir sorun varsa ne kadar erken öğrenirsen o kadar iyi. Gittin mi doktora?
kaderiye sen klomen kullandınmı...doktor bana klomen vermişti geçen ay...bu ayda eğer adet olursan yani hamile kalmassan yine kullan dedi...siz igne kullanıyorsunuz sanırım...
yani senin adına annen yada bir arkadaşın olabilir Kuran okumasını bilen birinden rica edebilirsin..zorlama yok canım...varsa dedim sadece yoksa önemli değil...arkadaşlar okuyor saolsunlar...çok teşekkür ederim canım. opuyorumnanaktan
ben ne yazıkki bilmiyorum okumasını. peki nasıl kendi yerime birine verebilirm? anlayamadım
gidecem.çıkıyorum bir bakayım dedim[/QUOT
anladım...namazda bizede dua et unutma heee...
yani senin adına annen yada bir arkadaşın olabilir Kuran okumasını bilen birinden rica edebilirsin..zorlama yok canım...varsa dedim sadece yoksa önemli değil...arkadaşlar okuyor saolsunlar...
ok, özür dileirm kafam karışık biraz kusura bakmayımn. tabii var çevremde tanıklarımopuyorumnanaktan sağolsunlar benim için mutlaka dua ediyorlar.
daha doğrusu benim bebek olsunda sevsinler diye sanırımkaydirigubbakcemile3
Klomen kullanıyorum ben decanım, yumoşları o oluşturuyor zaten, iğne de büyümelerini sağlıyor. Büyüyünceler de çatlatılıyorlar kaydirigubbakcemile3 Bugün eczacı klomenle üçüz hamile kalan birisi olduğunu söyledi, inanamadım, demek ki etkili bir ilaç ve tabii herşey kısmet... İnşallah hamile kalırsın bu ay canım ama kalmazsan klomen kullan mutlaka yine..
yani senin adına annen yada bir arkadaşın olabilir Kuran okumasını bilen birinden rica edebilirsin..zorlama yok canım...varsa dedim sadece yoksa önemli değil...arkadaşlar okuyor saolsunlar...
ok, özür dileirm kafam karışık biraz kusura bakmayımn. tabii var çevremde tanıklarımopuyorumnanaktan sağolsunlar benim için mutlaka dua ediyorlar.
daha doğrusu benim bebek olsunda sevsinler diye sanırımkaydirigubbakcemile3
Olur inşallah canım..Rabbim cümlemize nasip eder inşallah....günün geçsede geçmesede sen bir jinekolojik muayene ol tatlım...tavsiye ederim...kafan rahat olur...zemuszemus
kaderiye canım canım ben namaz kılacam... o yüzden çıkmam lazım...kendine iyi bak...gelebilirsem tekrar gelmeye çalışırım..gelemezsem yarın görüşürüz olurmu tatlım...Allaha emanet ol...öpüyorum seni canım...opuyorumnanaktan
kızlar kimse yokkkkDoktora gittim, maalesef birisi aynı, birisi d 1.6 olmuş yani yeterli değil, çatlatma yapmayacağız dedi, c.tesi tekrar gideceğim bir ihtimal belki biraz daha büyür. Offfffff yaaaa bu ay da boşa gitti....
hoşgeldin :)selam
yeni bi üye de katıalbilir mi aranıza acababoshayallersmile
venüs ün kışlık mantı açtıgını duyunca korktum kaçtım. kahvaltılıkların arkasında saklanıodum kaç saattir
hahahaaahaaaa :roflol::roflol::roflol: koptum yaa hemde az önce eşimle didişmeme rağmen.:roflol::roflol: kız mantı açmayı ne bilem ben o kadarda değil.ablamlar açıyor kare kare kesiyor bben sadece kapatma işlemini ve ayak işlerini yapıyorum.aklinialirimsmile ya biz mantıyı hep bulundururz dolapta.ani misafir falan gelince iyi oluyor.sende evyapımı hazır olanlardan al koy dolaba tatlım.
saçlarım için yaptığın güzel yoruma teşekkür bu arada.
kızlarr benim kasıklarım fena ağrıyor.bacaklarımda başladı ağrımaya.ben kesin yarın öbür gün adet olurum.yine gitti bir ay :a015:
hoşbulduukk
tabiiki tanıtayım kendimi biraz.,
30 yaşındayım, 1,5 yıllık evliyim,
yaklaşık 8 aydır bebiş olmasını bekliyorum.
ancak malum başarısız :sinifsinif: olmuyoo.
topicte ve bikaç mesajda kariyer-iş-güç derken bu konuyu erteleyenlerin, yaş 30 olunca sıkıntı çekenlerin mekanı olunca hemen işte bu dedim, geldim:)
umarım birbirmize destek olup- bebişlerin iyi heberlerini paylaşırız.
inşallah olur:)
ben henz doktora gitmedim.
düzenli hapla korunduğumuz için zaten 1 yıla yakın doktor kendi haline bırakmayı tercig ediyor.
ama artık beklemekte biraz zorlanıyorum. tabii çocukluk ediyorum, sabretmek gerek ama sanki zaman çok geç olacakmış gibi geliyor. öyle olunca da morali bozuluyor tabi insanın. daha asabi- takıntılı- özellişkle eşime karşı daha hırçın bi tip olamaya başladım sanki.
bu ay umutluydum. hala da adet olmadım, dediğim gibi 1 gün gecikmede şu an.
bakarsan belirtiler tutuyor ama kendimi de kaptırmak istemiyorum.
belki dayanamayıp kan tahlili yaptırırım yarın.
pazartesi de doğru doktora.
tabi bi de iyi bi doktor bulmak lazım:2:
doktora 1 yıl önce gitmiştim.
ben baştan beri ne adet sancısı- ne gün şaşması- kadınlıkla ilgili hiçbi sorun yaşamadım.
geçen yıl doktorda sorun olmadığını- herşeyin normal gözüktüğünü- hatta seneye bebek için beklediğini söylemişti.
tabi o zaman biz bebek düşünmüyorduk.
bu son zamanda artık 2mizde deli gibi istiyoruz. inşallah olur.
slm geshenk,enteresan,tentation,görüşemiyoruz kılzar,buluşamaz olduk artık.
Kızlar bakayım diye açtım ama çok uykum geldiii
ii geceler geshenk :)
sağol canım.. gelirse sanada :) mirmirmirmir
selam kardelen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?