30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

Günaydın zerdalım benim günümü 10 Eylül olarak değiştirirmisin canım...dün yazmıştım ama sen yoktun sanırım...bilmiyorumkismile

zerdall güle güleee..alıştırmadan kaçtın bak birden boşluk oldu
Sizin karşınızda zamanı unutuyom, bi bakıyom zaman gelmişi pc kapat etrafı topla hemen çıkıoyrum, eşim geliyor beni almaya birazda erken çıkıp yürüyüp hava alayım diyorum. yoksa pek dışarı yüzü görmüyorum. o yüzden çıkışlarım birden oluyor.
Güle güle kullan canım, oh ne rahat.
yerim kız senin reklamlık mutlu aileni :)opuyorumnanaktan tabloya bak..hayırlı gelin :)
ehem ehem opuyorumnanaktan geçimli gelin:1hug:
kızlarr benim kasıklarım fena ağrıyor.bacaklarımda başladı ağrımaya.ben kesin yarın öbür gün adet olurum.yine gitti bir ay :a015:
hayırlısı canım, bebiş olmayınca adetin zamanında gelmeside iyi bişey, burdaki sloganımız, yeni ay, yeni umut. Diğeride gelmeyen adetten ümit gesilmez.
Hoşgeldin canım. hemen hemen aynıyız. bende 1 yılın sonunda kaldım hamile. Ama doktorada gidip tahlillerini yaptır. Çünkü bişey varsa beklemeninde anlamı yok. Bitki kürleri falan dene. bazı karışımlar ye, iyi gelebilir.
canım hz ebubekir paygamber efendimizin en yakın arkadaşı ve ilk müslümanlardan, büyük insanlardandır, ben genel olarak bi istekte bulunduğumda peygamber efendimiz hz. muhammet sav efendimizin yüzü suyu hürmetine derim.
Günaydın zerdalım benim günümü 10 Eylül olarak değiştirirmisin canım...dün yazmıştım ama sen yoktun sanırım...bilmiyorumkismile
ok canım.
Günaydın kızlar nasılsınız?

iyiyiz canım sen nasılısın.

günaydın özlemcim...iyiyiz canım sen nasılsın bakalım...ne var ne yok...bu ara yoğunsun galiba hiç sesin soluğun çıkmıyor...özlüyoruz sohbetini gülüm..opuyorumnanaktan

Bende iyiyim canım.Yogunluk oluyo ara ara.Çalışmalar nasıl gidiyor senin?Bize doktor 1 hafta hergün demişti çalışma ama dün yapamadık ya psikolji o kadar kötüki görev gibi olduya çalışma çalışamadık bi türlükaydirigubbakcemile3

Leyla başka değiştirmek yok, iyi düşündün mü, son kararın mı? Bundan sonra meclisden kararname çıkaracam, oylamaya sunacam bak, değiştirilsin mi, değiştirilmesin mi?:roflol:

Eğer halk oylamasında evet çıkarsa değiştirecem, yok hayır çıkarsa diğer tarih kalacak. :1rolleyes:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Ben leylama evet oyunu kullanırım.

günaydın kızlar
birazdan yine yazlığa gidiyoruz yüzeceğim anları sabırsızlıkla bekliyorumm..
hepinize şimdiden iyi hafa sonları diliyorumm

yok canım ya, o kadarda her gün yapacam diye sıkma kendini, 2 güne bi çalışma yetiyor. spermler 72 saate kadar vücütta kalıyor. en az 2 günlük ömrü var. Ben önceki ay halimiz kalmamıştı hergün çalışcağım diye, ne işkence etmişim kendime, bu ayda işten güçten, kayınvalidemin ameliyatından çok sık bi çalışma olmadıydı, yumurtlama haftamda 3 gün ara verdiğimiz bile olmuştu. allahın takdiri tutmuş.

akşam misafirliğe gittim ne öğrendim kızlar. Bi kadının 2 tane büyümüş kocaman çocukları var. kendisi 40 yaşında prezervatifle korunuyor, o ay ilk defa yapıyorlar, prezervatif yırtık çıkmış. hamile kalmış. şimdi kızı olacakmış. nasip işte, tek sefer, korunma var, yaş var. Olunca oluyor bazen, akıl erdirmek mümkün değil. bende böyle duyunca derdim ki, ula sabah akşam adamın yanındayız, yok derdim. nasip işte.

evet canım başta Peygamber Efendimizi anıp sonra HZ.Ebubekir Hazretlerinin ismini zikredecez.HZ.Ebubekirin alçak gönüllülüğü beni benden aldı valla..çok seviyorum böyle şeyleri...Rabbim hepimizi Peygamber Efendimizin ve ona yakın muhterem zatların şefatine nail eylesin canlarım...opuyorumnanaktan

bize 2 güne bir demişti ama biz hergün çalışıyoruz...dün gece geç saatte çalıştık...eşim yorgun geliyor..çok zor oluyor ya özlemim sorma..Ramazanın yorgunlugu bir yandan...Allah yardım etsin hepimizi ne diyim güzelim benim..emeklerimiz boşa çıkmaz inşallah...:CüvCüv:
evet zerdalım son kararım 10 eylül 2010 ama temennim inşallah gelmezde bebiş gelir...opuyorumnanaktan dualarınızı bekliyorum...sempatiksalakcinni

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Ben leylama evet oyunu kullanırım.
oy oy oy yerim seni ben özlemim canım benim..opuyorumnanaktan:1hug:

1 saate kadar yumurtam çatlar zannumca belkide çatlamıştır...tarih karışıklığının nedeni: dün ovulasyon testini çift çizgi görünce yumurtladım sandım...cehalet başa bela be zerdalım...acemiyim idare edin...heheheh kaydirigubbakcemile3

günaydınnn milllett ne kaynatıyonuz

kızlar hafta sonu yokum bilginize kontrole gidcez erenimi görcez dua edin bize olur mu teyzelerimizzzz

estafurullah canım ya sende, ben zaten ileri tarih verirdim hep geç olduğum için her ihtimale karşı, boşver canım ya ne cehaleti muhabbet ediyoz şurda, herkes anasının karnından öğrenip gelmedi ya öğreniyoz. çift çizgiyi dün gördün demek. bugünde çalışma yap canım. ben çift çizgiyi gördükten 1 gün sonrada yapmıştım. Dualrımız seninle, allaha isteyen herkese versin.:Saruboceq:

daha burdayım annemler gelecek
haber vereyim dedim size merak etmeyin diye canım dostlarım endişelenir bilirim

Çok zorladım ama çalışamadık zerdalcıgım.Nasipte varsa olur zaten dedigin gibi.Tek seferde hamile kalanlara gıpta ediyorum zaten.Biz o kadar ugraşıyoruz yok millet tek seferde şıp diye hamile kalıyo.Allah ım daha büyük dertlerle sınamasın bizede nasip etsin inşallah bebegimizi kucagımıza almayı.

günaydınnn milllett ne kaynatıyonuz

kızlar hafta sonu yokum bilginize kontrole gidcez erenimi görcez dua edin bize olur mu teyzelerimizzzz
dualarımız seninle ve bebişinle lovelim...opuyorumnanaktan
biliyorum canım ya esprisine yazdım bende zaten kendimle dalga geçiyorum..yazdıklarınızı okurken gülmekten kendime gelemiyorum...siz çok yaşayın emi..bugünde çalışma yapacaz inşallah zerdalım..biliyorumki dualarınız benimledir dostlarım..hepinizi seviyorum..inşallah bizde mutlu sona kavuşuruz..Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmas inşallah :CüvCüv:

daha burdayım annemler gelecek
haber vereyim dedim size merak etmeyin diye canım dostlarım endişelenir bilirim

evet bizi habersiz bırakma...valla acayip merak ederiz..hafta sonu ben sorardım hemen loveli nerde niye girmedi acaba diye...gelmeyenler için insan ister istemez merak ediyor canım benim...opuyorumnanaktan

Yok canım ya biz hergün yapamıyoruz artık adam bıktı benden 4 senedir bugün yumutladım hadi yataga hadi yataga diye diye adamda tik oldu artık yatak görmek istemiyokaydirigubbakcemile3 Hatta bazen diyoki bi durda bide ben diyeyim yataga diye ama ben sabırsızım işte bekleyemiyorum.Çalışma yapıcaz diye o kadar bal fındık fıstık yedirdim eşime ama psikolajik olarak çöktü adam herhalde çocuk olursa eger inşallah uzun bi süre yatak sözünü duymak istemiycektir.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

adet tarihi geçmeden hamile olduğu nasıl anlaşılır kızlar..adet tarihinden kaç gün önce test yapmak lazım abaca...?bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…