günaydınnn milllett ne kaynatıyonuz
kızlar hafta sonu yokum bilginize kontrole gidcez erenimi görcez dua edin bize olur mu teyzelerimizzzz
Yok canım ya biz hergün yapamıyoruz artık adam bıktı benden 4 senedir bugün yumutladım hadi yataga hadi yataga diye diye adamda tik oldu artık yatak görmek istemiyokaydirigubbakcemile3 Hatta bazen diyoki bi durda bide ben diyeyim yataga diye ama ben sabırsızım işte bekleyemiyorum.Çalışma yapıcaz diye o kadar bal fındık fıstık yedirdim eşime ama psikolajik olarak çöktü adam herhalde çocuk olursa eger inşallah uzun bi süre yatak sözünü duymak istemiycektir.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
adet tarihi geçmeden hamile olduğu nasıl anlaşılır kızlar..adet tarihinden kaç gün önce test yapmak lazım abaca...?bilmiyorumkismile
insanın gideceği yeri söylemesi iyi oluyor tabi, sorumluluk gibi, artık burdaki arkdaşlarımıza karşıda sorumluluklarımız var, insan gerçekten merak ediyor.daha burdayım annemler gelecek
haber vereyim dedim size merak etmeyin diye canım dostlarım endişelenir bilirim
kadın bi şekilde hazır oluyorda, erkek her zaman olmuyor, bi keresinde eşim ateşler içinde yanıyor, çalışma yapmamız lazım, ikimizde en ufak istemiyoz. Aman dedim ya bırak kalsın, bu uğurda canımızdan olacağız. İşede gidip gelidğimize yoruluyoz, her zaman hazır olamıyoruz. Bide ben sürekli duşa falan gelemiyorum başım ağrıyor. ama kızlar bi hamile kalın hiç canınız istemiyor. yapsanız bile, yastık bul, havlu bul, pozisyon değiştir, yani özgür hissediyorsunuz kendinizi. inşllah o günlere hepiniz ereceksiniz.Çok zorladım ama çalışamadık zerdalcıgım.Nasipte varsa olur zaten dedigin gibi.Tek seferde hamile kalanlara gıpta ediyorum zaten.Biz o kadar ugraşıyoruz yok millet tek seferde şıp diye hamile kalıyo.Allah ım daha büyük dertlerle sınamasın bizede nasip etsin inşallah bebegimizi kucagımıza almayı.
kesinlikle yatak odası olayı bitiyor. sende rahat ediyon, adamda. Çalışmalardan 2 saat önce kahve içir adama sen içmezsin, kahve spermlere canlılık veriyormuş, dediğin gibi fındık, muz, tarçınlı muhallebi bende öyle şeyler yedirirdim. Adam canlansın diye.:roflol::roflol::roflol::roflol:Yok canım ya biz hergün yapamıyoruz artık adam bıktı benden 4 senedir bugün yumutladım hadi yataga hadi yataga diye diye adamda tik oldu artık yatak görmek istemiyokaydirigubbakcemile3 Hatta bazen diyoki bi durda bide ben diyeyim yataga diye ama ben sabırsızım işte bekleyemiyorum.Çalışma yapıcaz diye o kadar bal fındık fıstık yedirdim eşime ama psikolajik olarak çöktü adam herhalde çocuk olursa eger inşallah uzun bi süre yatak sözünü duymak istemiycektir.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ya bu ilaçlardan mıdır nedir acayip mide bulantılarım var bu ara özellikle sabahları acayip midem bulanıyor...çıkartacak gibi oluyorum kendimi zor tutuyorum..geçen gün nerdeyse orucum bozulcaktı heee...yumurta çatladığı an içerdeki askerleri kaparsa hamiş kalırız değilmi kızlar...bayanssulusmile
adet tarihi geçmeden hamile olduğu nasıl anlaşılır kızlar..adet tarihinden kaç gün önce test yapmak lazım abaca...?bilmiyorumkismile
insanın gideceği yeri söylemesi iyi oluyor tabi, sorumluluk gibi, artık burdaki arkdaşlarımıza karşıda sorumluluklarımız var, insan gerçekten merak ediyor.
kadın bi şekilde hazır oluyorda, erkek her zaman olmuyor, bi keresinde eşim ateşler içinde yanıyor, çalışma yapmamız lazım, ikimizde en ufak istemiyoz. Aman dedim ya bırak kalsın, bu uğurda canımızdan olacağız. İşede gidip gelidğimize yoruluyoz, her zaman hazır olamıyoruz. Bide ben sürekli duşa falan gelemiyorum başım ağrıyor. ama kızlar bi hamile kalın hiç canınız istemiyor. yapsanız bile, yastık bul, havlu bul, pozisyon değiştir, yani özgür hissediyorsunuz kendinizi. inşllah o günlere hepiniz ereceksiniz.
kesinlikle yatak odası olayı bitiyor. sende rahat ediyon, adamda. Çalışmalardan 2 saat önce kahve içir adama sen içmezsin, kahve spermlere canlılık veriyormuş, dediğin gibi fındık, muz, tarçınlı muhallebi bende öyle şeyler yedirirdim. Adam canlansın diye.:roflol::roflol::roflol::roflol:
Onlarda yoruluyorlar.
Bende hiç mide bulantısı yapmamıştı klomen canım ama ilaçdan olabilir.Evet canım yumurta çatlayınca spermler yumurtayı döllerse hamile kalıyosun.
evet etkilenir hamile olma olasığın olduğunda orucu bırak adete 4 gün kala bırak bence adet olursan tyine tutarsın bebeğin beslenmes gerekbirde bişey sormak istiyorum size...şimdi eğer hamile kaldık diyelim..bu çalışmalarla..oruç bu süreci etkilermi yani bebişi...oruç tutuyoruz ya bebiş etkilenirmi acaba ne yapmak lazım...bilmiyorumkismile
adet gününden önce yapma bence ,ama kan da yumurtlamadan 10 gğn sonra çıkar diyorlar ben hiç baktırmadım böyle adet günümde ve hgewçtiikten sonra yaptımadet tarihi geçmeden hamile olduğu nasıl anlaşılır kızlar..adet tarihinden kaç gün önce test yapmak lazım abaca...?bilmiyorumkismile
sağol özlemcimmmmay lovelim erenimi göreceksiniz?Ne heycan vericidir dimi.?Maşallah erene ve annesine
tabikiiiiiiiiya bu ilaçlardan mıdır nedir acayip mide bulantılarım var bu ara özellikle sabahları acayip midem bulanıyor...çıkartacak gibi oluyorum kendimi zor tutuyorum..geçen gün nerdeyse orucum bozulcaktı heee...yumurta çatladığı an içerdeki askerleri kaparsa hamiş kalırız değilmi kızlar...bayanssulusmile
prolaktin için ilaç verdi gytonel midir nedir birde çocuk vitamini var birde progestan içiyorum..günde iki kez..onlar bulantı yapıyor galiba canım...inşallah bugün döllenme olurdu bebişim olur...oy oy oy :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: inşallah öbür ay bayram yaşarız :hooray:
insanın gideceği yeri söylemesi iyi oluyor tabi, sorumluluk gibi, artık burdaki arkdaşlarımıza karşıda sorumluluklarımız var, insan gerçekten merak ediyor.
kadın bi şekilde hazır oluyorda, erkek her zaman olmuyor, bi keresinde eşim ateşler içinde yanıyor, çalışma yapmamız lazım, ikimizde en ufak istemiyoz. Aman dedim ya bırak kalsın, bu uğurda canımızdan olacağız. İşede gidip gelidğimize yoruluyoz, her zaman hazır olamıyoruz. Bide ben sürekli duşa falan gelemiyorum başım ağrıyor. ama kızlar bi hamile kalın hiç canınız istemiyor. yapsanız bile, yastık bul, havlu bul, pozisyon değiştir, yani özgür hissediyorsunuz kendinizi. inşllah o günlere hepiniz ereceksiniz.
kesinlikle yatak odası olayı bitiyor. sende rahat ediyon, adamda. Çalışmalardan 2 saat önce kahve içir adama sen içmezsin, kahve spermlere canlılık veriyormuş, dediğin gibi fındık, muz, tarçınlı muhallebi bende öyle şeyler yedirirdim. Adam canlansın diye.:roflol::roflol::roflol::roflol:
Onlarda yoruluyorlar.
İnşallah canım çifte bayram yaparız sositososito sositososito
Yok canım ya biz hergün yapamıyoruz artık adam bıktı benden 4 senedir bugün yumutladım hadi yataga hadi yataga diye diye adamda tik oldu artık yatak görmek istemiyokaydirigubbakcemile3 Hatta bazen diyoki bi durda bide ben diyeyim yataga diye ama ben sabırsızım işte bekleyemiyorum.Çalışma yapıcaz diye o kadar bal fındık fıstık yedirdim eşime ama psikolajik olarak çöktü adam herhalde çocuk olursa eger inşallah uzun bi süre yatak sözünü duymak istemiycektir.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ya bu ilaçlardan mıdır nedir acayip mide bulantılarım var bu ara özellikle sabahları acayip midem bulanıyor...çıkartacak gibi oluyorum kendimi zor tutuyorum..geçen gün nerdeyse orucum bozulcaktı heee...yumurta çatladığı an içerdeki askerleri kaparsa hamiş kalırız değilmi kızlar...bayanssulusmile
prolaktin için ilaç verdi gytonel midir nedir birde çocuk vitamini var birde progestan içiyorum..günde iki kez..onlar bulantı yapıyor galiba canım...inşallah bugün döllenme olurdu bebişim olur...oy oy oy :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: inşallah öbür ay bayram yaşarız :hooray:
aahhh ne günlere kaldııkkk :bbo: akannehir kafamçokkarıştı
eskiden tam tersiymiş durum zamane kızları böle işte -tatlicadiarzu-
:kedi: :kedi:Kendim için bişey istemiyorum.Bütün çabalarım bebegim için onun bize bizim ona kavuşmamız için.
adet tarihi kesin olmayınca bilemiyorumki 4 gün öncesi ne zaman tahmini olarak kendimi bir tablo buldum internetten o tabloya göre geçen tuttu tam 4 dünde oldum adet..bu ayda 10 eylülü gösteriyor..neyse bakalım biraz zaman ilerlesin bakarız...yerimsenibenevet etkilenir hamile olma olasığın olduğunda orucu bırak adete 4 gün kala bırak bence adet olursan tyine tutarsın bebeğin beslenmes gerek
adet gününden önce yapma bence ,ama kan da yumurtlamadan 10 gğn sonra çıkar diyorlar ben hiç baktırmadım böyle adet günümde ve hgewçtiikten sonra yaptım
sağol özlemcimmmm
tabikiiiiiiii
klomenin yan etkisinde var bana yapmadı ama olabiliyor
aahhh ne günlere kaldııkkk :bbo: akannehir kafamçokkarıştı
eskiden tam tersiymiş durum zamane kızları böle işte -tatlicadiarzu-
:kedi: :kedi:Kendim için bişey istemiyorum.Bütün çabalarım bebegim için onun bize bizim ona kavuşmamız için.
evvet.. öyle zaten.. şaka yapıyorum.. doğru söylüyorsun canım.. sırnaşık şey
bende onu diyorum eskiden bu kısırlık denen şey böyle yaygın değilmişki denk gelse saati hemen kalıyorlarmış. hatta ilk geceden hamile kalan eski anneler öyle çok ki gülerek anlatırlar anılarında ilk gece mahsülü diye :))))) ama çağımızın gereği bizlerde bu çağın insanları olarak bu konuda muzdarip olduk çıktık.. ee burada maalesef tek bizim çabamızla olmuyor aslında ilaç almak bakımından olsun dikkatli hareketler yani sürekli kısıtlı hareket ortamı, muayeneler, en çok kür uygulamalarına maruz kalan bizleriz.. erkeklerin en fazla katkısı çalışma alanında :))) eeee buna da sıksınlar acık dişlerini değilmi.. anne olmak baba olmaktan iddia ediyorumki çok daha zor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?