30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

birde bişey sormak istiyorum size...şimdi eğer hamile kaldık diyelim..bu çalışmalarla..oruç bu süreci etkilermi yani bebişi...oruç tutuyoruz ya bebiş etkilenirmi acaba ne yapmak lazım...bilmiyorumkismile

aynen valla...adamlar bıkıyor.birde benim eşim geç saatte ve yorgun geliyor..şu ara arazi işleri ve nöbetleri oluyor...adamı zorluyorum ne edeyim...bende istemiyorum ama yapacak bişey yok...uğraşıyoz işte...:hulya: durmak yok pazara kadar devam...hehehehe :kedi: :kedi::dance:

ya bu ilaçlardan mıdır nedir acayip mide bulantılarım var bu ara özellikle sabahları acayip midem bulanıyor...çıkartacak gibi oluyorum kendimi zor tutuyorum..geçen gün nerdeyse orucum bozulcaktı heee...yumurta çatladığı an içerdeki askerleri kaparsa hamiş kalırız değilmi kızlar...bayanssulusmile

daha burdayım annemler gelecek
haber vereyim dedim size merak etmeyin diye canım dostlarım endişelenir bilirim
insanın gideceği yeri söylemesi iyi oluyor tabi, sorumluluk gibi, artık burdaki arkdaşlarımıza karşıda sorumluluklarımız var, insan gerçekten merak ediyor.
kadın bi şekilde hazır oluyorda, erkek her zaman olmuyor, bi keresinde eşim ateşler içinde yanıyor, çalışma yapmamız lazım, ikimizde en ufak istemiyoz. Aman dedim ya bırak kalsın, bu uğurda canımızdan olacağız. İşede gidip gelidğimize yoruluyoz, her zaman hazır olamıyoruz. Bide ben sürekli duşa falan gelemiyorum başım ağrıyor. ama kızlar bi hamile kalın hiç canınız istemiyor. yapsanız bile, yastık bul, havlu bul, pozisyon değiştir, yani özgür hissediyorsunuz kendinizi. inşllah o günlere hepiniz ereceksiniz.
kesinlikle yatak odası olayı bitiyor. sende rahat ediyon, adamda. Çalışmalardan 2 saat önce kahve içir adama sen içmezsin, kahve spermlere canlılık veriyormuş, dediğin gibi fındık, muz, tarçınlı muhallebi bende öyle şeyler yedirirdim. Adam canlansın diye.:roflol::roflol::roflol::roflol:
Onlarda yoruluyorlar.

Son düzenleme:

Bende hiç mide bulantısı yapmamıştı klomen canım ama ilaçdan olabilir.Evet canım yumurta çatlayınca spermler yumurtayı döllerse hamile kalıyosun.

adet tarihi geçmeden hamile olduğu nasıl anlaşılır kızlar..adet tarihinden kaç gün önce test yapmak lazım abaca...?bilmiyorumkismile

ben adet tarihim 2 gün geçtikten sonra yapmıştım. oruca giriyoz diye, Bu sefer 1 hafta geçmeden yapmayı düşünmüyordum, karalıydım. kısmet işte. kaç kere kan tesit, gebelik testi. hele ayın bi tanesinde 3 gebelik testiyle sonuçlanmıştı. hamile değilsem biran önce regli olayım diye dua ederdim.

İnşallah canım inşallah görürüz bizde o günleri bazen ben çok umutsuzluga kapılıyorum hayel gibi geliyor bana ama Allah büyük umudumuzu yitirmemek lazım.Kahveyi bilmiyodum onuda yaparım bundan sonra.Erkekler bizden daha çok yoruluyolar zaten ilişki esnasındada ama bizimkinin psikolojisi gerçekten bozuldu dün farkettim ben bunu tık yok yani bayan zorlayınca oluyoda onlar zorlasada olmuyo İnşallah bi hamile kalayım da normal hayata dönelim artık o nezaman isterse tabi bu sefer ben ona naz yapıcam.kaydirigubbakcemile3

Bende hiç mide bulantısı yapmamıştı klomen canım ama ilaçdan olabilir.Evet canım yumurta çatlayınca spermler yumurtayı döllerse hamile kalıyosun.

prolaktin için ilaç verdi gytonel midir nedir birde çocuk vitamini var birde progestan içiyorum..günde iki kez..onlar bulantı yapıyor galiba canım...inşallah bugün döllenme olurdu bebişim olur...oy oy oy :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: inşallah öbür ay bayram yaşarız :hooray:

birde bişey sormak istiyorum size...şimdi eğer hamile kaldık diyelim..bu çalışmalarla..oruç bu süreci etkilermi yani bebişi...oruç tutuyoruz ya bebiş etkilenirmi acaba ne yapmak lazım...bilmiyorumkismile
evet etkilenir hamile olma olasığın olduğunda orucu bırak adete 4 gün kala bırak bence adet olursan tyine tutarsın bebeğin beslenmes gerek
adet tarihi geçmeden hamile olduğu nasıl anlaşılır kızlar..adet tarihinden kaç gün önce test yapmak lazım abaca...?bilmiyorumkismile
adet gününden önce yapma bence ,ama kan da yumurtlamadan 10 gğn sonra çıkar diyorlar ben hiç baktırmadım böyle adet günümde ve hgewçtiikten sonra yaptım
ay lovelim erenimi göreceksiniz?Ne heycan vericidir dimi.?Maşallah erene ve annesine
sağol özlemcimmmm
tabikiiiiiiii
klomenin yan etkisinde var bana yapmadı ama olabiliyor

İnşallah canım çifte bayram yaparız sositososito sositososito

Adam canlansın diye heheheheeh :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: sen çok yaşa emi....

aahhh ne günlere kaldııkkk :bbo: akannehir kafamçokkarıştı
eskiden tam tersiymiş durum zamane kızları böle işte -tatlicadiarzu-

evet aynen öyle olur.
bulantıların sebebi oruç, sıcak da olabilir sahura kalkıyorsan yemek düzeni değişti sonuçta yat kalk ye yat.. ilaç da aldın o kadar.. normal..

inşallah..

adet tarihi kesin olmayınca bilemiyorumki 4 gün öncesi ne zaman tahmini olarak kendimi bir tablo buldum internetten o tabloya göre geçen tuttu tam 4 dünde oldum adet..bu ayda 10 eylülü gösteriyor..neyse bakalım biraz zaman ilerlesin bakarız...yerimseniben

ya bu doktor progestanı bu ay yine verdi ama hamile kalırsam bebişi zarar etmesin kızlar...dün içmeye başladım ama...bilmiyorumkismile

Kızlar karnımın içinde hareketlenmeler var, hani insanın gözü seirir ya, göbeğim alt kısmındaki kasım pıt pıt atıyor. normal mi acaba. Bi taraftan su içiyorum, bağırsaklarımı çalıştırıyor napıyor anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…