ya bu doktor progestanı bu ay yine verdi ama hamile kalırsam bebişi zarar etmesin kızlar...dün içmeye başladım ama...bilmiyorumkismile
Kızlar karnımın içinde hareketlenmeler var, hani insanın gözü seirir ya, göbeğim alt kısmındaki kasım pıt pıt atıyor. normal mi acaba. Bi taraftan su içiyorum, bağırsaklarımı çalıştırıyor napıyor anlamadım.
canım yoksam kalp atışlarımı başladııı hihoyyyt sanırım öyle :dance: ben okumuştum böyle bir şey dur bulayım sana.. canlandı galiba annesi bu tip seyirmeler olabilir diye okumuştum...
zerdalcım bebişin canlanıyor galiba. oy oy oy yesinler sizi...yerimseniben
doğru yoldaysam böyle devam edecem geshenk.
ay kızlar açıkcası biraz tedirgin olduydum, nisan annelerinede yazmıştım, ordan bi arkdaş sağolsun yorum yapmış, allahın izniyle kasık atması erkek olacağına işaretmiş, annesi öyle demiş. hatta onun ilk çocuğuda oğlan olmuş. Kızlar inanın insan hamile oluncada korkuyor. Vücudun bi sinyal verse ne oluyor diyorsun hemen.
ay kızlar açıkcası biraz tedirgin olduydum, nisan annelerinede yazmıştım, ordan bi arkdaş sağolsun yorum yapmış, allahın izniyle kasık atması erkek olacağına işaretmiş, annesi öyle demiş. hatta onun ilk çocuğuda oğlan olmuş. Kızlar inanın insan hamile oluncada korkuyor. Vücudun bi sinyal verse ne oluyor diyorsun hemen.
sağol canım, istersen kasma, ama iyiyim allaha şükür.kendini kasma canım...Bişey olmaz Allahın izniyle...opuyorumnanaktan
ah canım ben çok yiyom ya, erken büyüdü kerata.canım zerdalım baktım şimdi de kasıklarda oluyormuş ilk seyirmeler bunlar bebeğin büyüdüğünü yani varlığını gösteren işaretlermiş :))) maşallahesas hareketlendiği anda yaptığı seyirmeler ki bunu zayıf anneler kilolulardan daha çok hissedermiş.. derinin inceliği kalınlığıyla alakalıymış bunu da 13. haftadan itibaren en erken duyabilirlermiş... senin daha erken... demek büyüyor kereta ben geliyorum son süret anneeeeeeeeeeeeeeeeeee diyor sana :ecrin_bebek:
evet erken seyirme kasıkta seyirme erkek olacağı ihtimalini oluşturuyormuş.. bak sayende hamilelik konularına da el atmış olduk.. bu alanda da mastır yapacaz Allahın izniyle sempatiksalakcinni
Yok canım ya biz hergün yapamıyoruz artık adam bıktı benden 4 senedir bugün yumutladım hadi yataga hadi yataga diye diye adamda tik oldu artık yatak görmek istemiyokaydirigubbakcemile3 Hatta bazen diyoki bi durda bide ben diyeyim yataga diye ama ben sabırsızım işte bekleyemiyorum.Çalışma yapıcaz diye o kadar bal fındık fıstık yedirdim eşime ama psikolajik olarak çöktü adam herhalde çocuk olursa eger inşallah uzun bi süre yatak sözünü duymak istemiycektir.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kaderiya nasılsın canım...bugün doktora gidecekmiydin...hatırımda kalmamış canım...bilmiyorumkismile
Ay özlemciğim öldüm gülmekten yaaaaaa :roflol: Benimki de tam tersi, her gün 'BUGÜN GÜNÜMÜZ DEĞİL Mİ, HADİ YAPALIM' diyor...:roflol:
İyiyim canım, sen nasılsın? Geçmişi okumaya daldım ama o kadar çok yazışmışsınız ki yetişemedim, yeni haber var mı?
Yarın gideceğim ben doktora ama ümit yok bu ay, çalışma yapmak bile gelmiyor içimden, yapmadık da zaten, sonra da üzülüyorum ya tutarsaydı diye mafoldumben
Sen ne yaptın? Çalışmalara başlamışsın, orayı yakaladım geçmişte sositosositoalkisalkisalkis
özlem alem kız valla...seninkide iyi takip ediyor herhalde bu işleri kaderiyacım...heheeheh[/QUOTE
Benimki benden daha uzman canım bu konularda, bekarlığında çok çapkınmış, o yüzden hangi gün riskli, hangi gün değil ben bilmezken söylerdi o bana, bir de çalışmaya meraklı, bebek olsun diye değil yani... :roflol::roflol::dance:
özlem alem kız valla...seninkide iyi takip ediyor herhalde bu işleri kaderiyacım...heheeheh[/QUOTE
Benimki benden daha uzman canım bu konularda, bekarlığında çok çapkınmış, o yüzden hangi gün riskli, hangi gün değil ben bilmezken söylerdi o bana, bir de çalışmaya meraklı, bebek olsun diye değil yani... :roflol::roflol::dance:
kız gülmekten öldürdün valla sen beni...heheheeheh :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
evet canım çalışmalara başladık..bugün önemli yumurtlama bugün olması lazım..bu akşam ve yarın akşamı değerlendircez..sabahtan eşime ültimatomu verdim..akşam erken gelmeye çalış dedim.heheheeh..varya bugün yumurtalıklarımda birasss ağrı oluyor geçiyor..yumurta çatlıyor sanırım canım...öğle arası duş aldım..idrardan hafif kan denemeyecek gibi bir leke geldi..yumurta çatlarken olurmu acaba...birass endişe duydum ama..bu leke akıntıyla birlikte geldi yapışkandı yani.çok hafifti..bilemedim yani..ben yumurtanın çatlamasına verdim bu durumu...belkide akşam biraz kendimizi zorladık ondanda olabilirmi acaba?bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?