30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

ya bu doktor progestanı bu ay yine verdi ama hamile kalırsam bebişi zarar etmesin kızlar...dün içmeye başladım ama...bilmiyorumkismile

yok vermez.. doğru yoldasın..

canım yoksam kalp atışlarımı başladııı hihoyyyt sanırım öyle :dance: ben okumuştum böyle bir şey dur bulayım sana.. canlandı galiba annesi bu tip seyirmeler olabilir diye okumuştum...

canım yoksam kalp atışlarımı başladııı hihoyyyt sanırım öyle :dance: ben okumuştum böyle bir şey dur bulayım sana.. canlandı galiba annesi bu tip seyirmeler olabilir diye okumuştum...

zerdalcım bebişin canlanıyor galiba. oy oy oy yesinler sizi...yerimseniben
doğru yoldaysam böyle devam edecem geshenk.

ay kızlar açıkcası biraz tedirgin olduydum, nisan annelerinede yazmıştım, ordan bi arkdaş sağolsun yorum yapmış, allahın izniyle kasık atması erkek olacağına işaretmiş, annesi öyle demiş. hatta onun ilk çocuğuda oğlan olmuş. Kızlar inanın insan hamile oluncada korkuyor. Vücudun bi sinyal verse ne oluyor diyorsun hemen.

kendini kasma canım...Bişey olmaz Allahın izniyle...opuyorumnanaktan

canım zerdalım baktım şimdi de kasıklarda oluyormuş ilk seyirmeler bunlar bebeğin büyüdüğünü yani varlığını gösteren işaretlermiş :))) maşallah esas hareketlendiği anda yaptığı seyirmeler ki bunu zayıf anneler kilolulardan daha çok hissedermiş.. derinin inceliği kalınlığıyla alakalıymış bunu da 13. haftadan itibaren en erken duyabilirlermiş... senin daha erken... demek büyüyor kereta ben geliyorum son süret anneeeeeeeeeeeeeeeeeee diyor sana :ecrin_bebek:

evet erken seyirme kasıkta seyirme erkek olacağı ihtimalini oluşturuyormuş.. bak sayende hamilelik konularına da el atmış olduk.. bu alanda da mastır yapacaz Allahın izniyle sempatiksalakcinni

kendini kasma canım...Bişey olmaz Allahın izniyle...opuyorumnanaktan
sağol canım, istersen kasma, ama iyiyim allaha şükür.
ah canım ben çok yiyom ya, erken büyüdü kerata.
evet erken seyirme kasıkta seyirme erkek olacağı ihtimalini oluşturuyormuş.. bak sayende hamilelik konularına da el atmış olduk.. bu alanda da mastır yapacaz Allahın izniyle sempatiksalakcinni

canım ya arkdaş çıkalım diyor. hemen çıkmam lazım görüşürüz kızlar. öğlenleri eve gidiyorum ya, onunda arabası var, birazda dinleniyom. arabayla 5 dk. ev. hadi çıktım. geshenkim sağol canım benim.

leylamecnun, cilginkiz+, kaderiya+, kuze, tentation+
hgniz kızlarrrrrrrr...maşallah yavaş yavaş çoğalmaya başladık....ohaoldumsmile

Ay özlemciğim öldüm gülmekten yaaaaaa :roflol: Benimki de tam tersi, her gün 'BUGÜN GÜNÜMÜZ DEĞİL Mİ, HADİ YAPALIM' diyor...:roflol:

selam kızlar.
loveli sezen size ii tatiller. sezenim senin velet kulaç ata ata doğcak bu gidişile :)
zerdal kasık seyirmesi önemli değil olurmuş. ama kızların dediği doğru galibe. kuzanimin eşi ilk hamile kaldığında daha günü geçmeden kasıklarında nabız atışı gibi hissetmiş. ve erkek bekliyolar onlar da :)

kaderiya nasılsın canım...bugün doktora gidecekmiydin...hatırımda kalmamış canım...bilmiyorumkismile

İyiyim canım, sen nasılsın? Geçmişi okumaya daldım ama o kadar çok yazışmışsınız ki yetişemedim, yeni haber var mı?
Yarın gideceğim ben doktora ama ümit yok bu ay, çalışma yapmak bile gelmiyor içimden, yapmadık da zaten, sonra da üzülüyorum ya tutarsaydı diye mafoldumben
Sen ne yaptın? Çalışmalara başlamışsın, orayı yakaladım geçmişte sositosositoalkisalkisalkis

evet canım çalışmalara başladık..bugün önemli yumurtlama bugün olması lazım..bu akşam ve yarın akşamı değerlendircez..sabahtan eşime ültimatomu verdim..akşam erken gelmeye çalış dedim.heheheeh..varya bugün yumurtalıklarımda birasss ağrı oluyor geçiyor..yumurta çatlıyor sanırım canım...öğle arası duş aldım..idrardan hafif kan denemeyecek gibi bir leke geldi..yumurta çatlarken olurmu acaba...birass endişe duydum ama..bu leke akıntıyla birlikte geldi yapışkandı yani.çok hafifti..bilemedim yani..ben yumurtanın çatlamasına verdim bu durumu...belkide akşam biraz kendimizi zorladık ondanda olabilirmi acaba?bilmiyorumkismile

Ağrı varsa çatlıyor demektir, hadi hayırlısı canım... Kanama yumurtanın çatlamasından olabilir, normaldir, korkma bişey olmaz opuyorumnanaktan Çalışmalara devam o zaman... :hulya::hulya::hulya:Kaç yumurta oluşmuştu canım senin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…