bakalım birkaç ay sonra anlıyacağız. tento aklıma ne geldi, benim arkdaşın çocuğu var yemeği yemiyor, o da zorla ağzını açıp içine tepiyor. Sende kocanın ağzına zorlamı versen ki şu karışımları. cokacimcoookselam kızlar.
loveli sezen size ii tatiller. sezenim senin velet kulaç ata ata doğcak bu gidişile :)
zerdal kasık seyirmesi önemli değil olurmuş. ama kızların dediği doğru galibe. kuzanimin eşi ilk hamile kaldığında daha günü geçmeden kasıklarında nabız atışı gibi hissetmiş. ve erkek bekliyolar onlar da :)
:roflol::roflol::roflol::roflol: çok gülüdm.Benimki benden daha uzman canım bu konularda, bekarlığında çok çapkınmış, o yüzden hangi gün riskli, hangi gün değil ben bilmezken söylerdi o bana, bir de çalışmaya meraklı, bebek olsun diye değil yani... :roflol::roflol::dance:
evet canım çalışmalara başladık..bugün önemli yumurtlama bugün olması lazım..bu akşam ve yarın akşamı değerlendircez..sabahtan eşime ültimatomu verdim..akşam erken gelmeye çalış dedim.heheheeh..varya bugün yumurtalıklarımda birasss ağrı oluyor geçiyor..yumurta çatlıyor sanırım canım...öğle arası duş aldım..idrardan hafif kan denemeyecek gibi bir leke geldi..yumurta çatlarken olurmu acaba...birass endişe duydum ama..bu leke akıntıyla birlikte geldi yapışkandı yani.çok hafifti..bilemedim yani..ben yumurtanın çatlamasına verdim bu durumu...belkide akşam biraz kendimizi zorladık ondanda olabilirmi acaba?bilmiyorumkismile
Bu arada dün akşam bir arkadaşım hamile kalmak için kür tarifi verdi bana, sizlerle de paylaşayım canlarım, bilmeyen varsa:
5 gram aslan pençesi, 5 gr. civan perçemi, 5 gr. çoban çantası yarım litre suda kaynatıyoruz, 20 dk. demliyoruz, sabah-akşam içiyoruz.
Ama ben bunları nereden bulacağımı hiç bilmiyorm... Bir de soğan kürünü söyledi ama onu herkes biliyor sanırım...
Valla doktor bana söylemedi kaç tane yumurta oluşmuş...çok iyi büyümüşler maşallah dedi o kadar..bende sormadım acemilikten..heheh..durmak yok çalışmaya :hulya:devam..kaydirigubbakcemile3Ağrı varsa çatlıyor demektir, hadi hayırlısı canım... Kanama yumurtanın çatlamasından olabilir, normaldir, korkma bişey olmaz opuyorumnanaktan Çalışmalara devam o zaman... :hulya::hulya::hulya:Kaç yumurta oluşmuştu canım senin?
şükürler olsun...valla öğle arası biraz endişelendim hayrişim itiraf edeyim yani...inşallah böyle bozulmadan giderde hayırlısıyla öbür ay hayırlı haberler veririm sizlere:Saruboceq:...:CüvCüv:evet çatlarken olabilirmiş.. bu kanama ve ağrı için yumurtladığını anlamak adına zenginlik deniyor.. her şey yolunda yani :lepi:
akratlardan.. :)
ÇILGIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNN nerdesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn???
TENTO naber?? evi soran varmı?? etkili oldumu camdaki yazı???
Canım burda aktar mı var??? 1 tane var sanırım, oraya bakacağım varsa....
Geshenk canım, akşama ne yapacaksın. ben dün tavuk yapayım dediydim, geride dolmabiberler fazla beklemsin diye, onları doldurdum. Güzelce yedik. inşallah fırında tavuğu bugün yapacam.
Aynı dertten bende muzdaribim zerdalcım..ben biber kızartmayı düşünüyorum...çorba kahvaltılık işte bu kadar...sen dolma biber dedin benim de canım çekti ya zerdalimm...cokacimcoooknaniknanik
dünden 4 tane kaldı canım gönderelim sana.
yokmu :1no2: tamam bak bakalım bulamzasn bn yollarım sana burdan ok yerimseniben yalnız o saydığın bitkiler daha çok myom kist sorunu olanlarda kullanılıyor... sen bebek olsun diye kullanacaksın oysa... doktora gitmişmiydin canım sen.. ben kaçırmış olabilirim afedersin sorun varmıydı desem tekrar yazabilirmisin :)
çorba yaptım çok güzel olmuş tarifini vereyim mi
Hemen ver bizde yapalım akşama canım...kaydirigubbakcemile5çorba yaptım çok güzel olmuş tarifini vereyim mi
Hayırlı cumalar, ramazanlar kızlar....Çarşamba işe başladım sıcakta zor oluyor ama hayırlısı. Hatim braz yavaş gidecek benim. Son durum ne? Kaçıncı cuzdayız? Hepiizi öpüyorum, eşim netin başında bekliyor, çıkmalıyım. Hepiniz Allah'a emanet olun, dualarımız hayırlısıyla kabul olsun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?