30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

bakalım birkaç ay sonra anlıyacağız. tento aklıma ne geldi, benim arkdaşın çocuğu var yemeği yemiyor, o da zorla ağzını açıp içine tepiyor. Sende kocanın ağzına zorlamı versen ki şu karışımları. cokacimcoook
:roflol::roflol::roflol::roflol: çok gülüdm.

Bu arada dün akşam bir arkadaşım hamile kalmak için kür tarifi verdi bana, sizlerle de paylaşayım canlarım, bilmeyen varsa:
5 gram aslan pençesi, 5 gr. civan perçemi, 5 gr. çoban çantası yarım litre suda kaynatıyoruz, 20 dk. demliyoruz, sabah-akşam içiyoruz.
Ama ben bunları nereden bulacağımı hiç bilmiyorm... Bir de soğan kürünü söyledi ama onu herkes biliyor sanırım...

evet çatlarken olabilirmiş.. bu kanama ve ağrı için yumurtladığını anlamak adına zenginlik deniyor.. her şey yolunda yani :lepi:

akratlardan.. :)

ÇILGIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNN nerdesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn???

TENTO naber?? evi soran varmı?? etkili oldumu camdaki yazı???

Valla doktor bana söylemedi kaç tane yumurta oluşmuş...çok iyi büyümüşler maşallah dedi o kadar..bende sormadım acemilikten..heheh..durmak yok çalışmaya :hulya:devam..kaydirigubbakcemile3

evet çatlarken olabilirmiş.. bu kanama ve ağrı için yumurtladığını anlamak adına zenginlik deniyor.. her şey yolunda yani :lepi:
şükürler olsun...valla öğle arası biraz endişelendim hayrişim itiraf edeyim yani...inşallah böyle bozulmadan giderde hayırlısıyla öbür ay hayırlı haberler veririm sizlere:Saruboceq:...:CüvCüv:

zerdalcım çekirdeğin annesi geçmişten çıkamadı sanırım..heehhehnaniknanik

Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
leylamecnun, GESHENK+, kaderiya+, tentation+, venus43, zerdal+
maşallah bize...

kızlar iftara ne yapacaksınız...biraz yemek fikri alayım...hayriş sen dün kızartma yap demiştin..bugün düşünüyorum biber kızartayım hafif hafif...incecik taze tarla biberlerim var..onlardan üzerinede sos..birde çorba...canım bugün tatlı yapmak istemiyor...:dilcikar:

elfida nerelerde acaba...onun iyice morali bozulmuştu ya..onu çok merak ediyorum..:1no2:.dünde girmemiş topice...elfidacım gelince zile iki kez bas..inşallah herşey gönlünce olur canım ya...seni özlüyoruz..opuyorumnanaktan

Canım burda aktar mı var??? 1 tane var sanırım, oraya bakacağım varsa....

yokmu :1no2: tamam bak bakalım bulamzasn bn yollarım sana burdan ok yerimseniben yalnız o saydığın bitkiler daha çok myom kist sorunu olanlarda kullanılıyor... sen bebek olsun diye kullanacaksın oysa... doktora gitmişmiydin canım sen.. ben kaçırmış olabilirim afedersin sorun varmıydı desem tekrar yazabilirmisin :)

Geshenk canım, akşama ne yapacaksın. ben dün tavuk yapayım dediydim, geride dolmabiberler fazla beklemsin diye, onları doldurdum. Güzelce yedik. inşallah fırında tavuğu bugün yapacam.

Geshenk canım, akşama ne yapacaksın. ben dün tavuk yapayım dediydim, geride dolmabiberler fazla beklemsin diye, onları doldurdum. Güzelce yedik. inşallah fırında tavuğu bugün yapacam.

Aynı dertten bende muzdaribim zerdalcım..ben biber kızartmayı düşünüyorum...çorba kahvaltılık işte bu kadar...sen dolma biber dedin benim de canım çekti ya zerdalimm...cokacimcoooknaniknanik

Bende miyom kist falan yok Allahtan... Bir arkadaşım söyledi bana da ama bilmeden de kullanmıyayım o zaman. Ben hergün doktordayım canım, kankaolduk doktorla hemşirelerle artık :roflol: ben geçen yıl ufacık bir hamilelik yaşadım ilaç tedavisiyle, yani döllenme oldu ama gelişmedi düştü. 1 yıl oluyor işte, 4 aydır, clomen, iğne, çatlatma iğnesi derken hala tutturamadıkmafoldumben

Hayırlı cumalar, ramazanlar kızlar....Çarşamba işe başladım sıcakta zor oluyor ama hayırlısı. Hatim braz yavaş gidecek benim. Son durum ne? Kaçıncı cuzdayız? Hepiizi öpüyorum, eşim netin başında bekliyor, çıkmalıyım. Hepiniz Allah'a emanet olun, dualarımız hayırlısıyla kabul olsun....

çorba yaptım çok güzel olmuş tarifini vereyim mi
Hemen ver bizde yapalım akşama canım...kaydirigubbakcemile5

nesecim hg öncelikle canım...şuanda 18.cüzdeyiz...yani almak isteyin 18 cüzü verecez...gerçek takibi zerdalcım yapıyor ama bende ona danışmanlık ediyorum o yokken...heheheh..işe başlamışsın sıcakta gerçekten zor gülüm ya...Allah kolaylık versin..opuyorumnanaktan

terbiyeli arpa şehriyesi gerçi bunu biliyosunuzdur hepiniz ama yine de yazayım

terbiye: 2 kaşık yoğurt+1 yumurta sarısı+2 kaşık un+yarım limon suyu

tencereye az zeytin yağı koyup bir kaşık salça kavurulur
tavuk suyu yada normal su koyulur.
su kaynamaya başlayınca içine yarım su bardağı arpa şehriye atılır.
yaklaşık 15 dk kaynatılıp
önceden hazırladığımız terbiye içine koyulur.karıştırılarak bir süre kaynatılır.

üzerine limon ,karabiber afiyetle yenir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…