30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

versene venüscüğüm, ben de kafayı yiycem hergün ne yapsam die

gerçektende insan ne yapacağını şaşırıyor kaderiyacım ya...kadın olmak ne zor...erkekler hazır sofraya geliyorlar tabi..hehehe :çok üzgünüm:

ya bu topice ne olmuş acayip yavaş ya...çökmesin amanınnn sıkı tutunun heee...sempatiksalakcinni

Geshenk canım, akşama ne yapacaksın. ben dün tavuk yapayım dediydim, geride dolmabiberler fazla beklemsin diye, onları doldurdum. Güzelce yedik. inşallah fırında tavuğu bugün yapacam.

yap canım.. hiç oyaza bir yemek değil ve çok da lezzetli

Aynı dertten bende muzdaribim zerdalcım..ben biber kızartmayı düşünüyorum...çorba kahvaltılık işte bu kadar...sen dolma biber dedin benim de canım çekti ya zerdalimm...cokacimcoooknaniknanik

oooh sende onu yap.. kızartmada ekle yanına..yemekler tamam.

çorba yaptım çok güzel olmuş tarifini vereyim mi

ver tabiii... cokacimcoook

güzelmiş bir denemek lazım...tadı nasıl oluyor acaba...yumurtanın girdiği şeyleri pek sevmiyorum ama yinede denemeye değer...

yumurtalıklarımda sanki savaş var heeee..çatlayan çatlayana..opuyorumnanaktan

ben bu çorbayı normal yapardım.ama pek sevmezdim.kayınvalidem hep terbiye koyuyor kaynamaya başlayınca.ondan öğrendim.biz şimdi bu çorbayı çok seviyoruz.hele tavuk sulu olunca harika oluyor.ama asla bulyon taraftarı değilim.çok zararlı bildiğiniz gibi....

ben yanına biberleri küçük küçük doğrayıp kızarttım.üstüne yoğurt , bayılırım buna.

canım ben yumurtayı normalde hiç yemem.hele eskiden yemeklerde çok saçma bulurdum,köfteye hala koymam mesela.ama bu bir yumurtanın sadece sarısı.inan bana ne kokusu ne rengi hiç bir eseri olmuyor yeemekte.terbiyenin kıvamı için şart ama.çok güzeldir bu çorba lütfen deneyin.

venuscuğum naber napıyorsun canım, o kadar cevap yazıyom sana, hiç benle ilgilenmiyorsun. pek denk gelemiyoz. pek marifetli gördüm seni maşallah, çılgın duymasın.

venuscuğum naber napıyorsun canım, o kadar cevap yazıyom sana, hiç benle ilgilenmiyorsun. pek denk gelemiyoz. pek marifetli gördüm seni maşallah, çılgın duymasın.

Canım ya ilgilenmes olurmuyum hiçç.ben girince bütün sayfatları okumakla geçiyor vaktim.en sona geldiğimde de bi tarif marif bişeyle r karalayıp çıkıyorum.öyle çok becerekli herşeyi yapabilen biri değilim aslında ben.sadece eşim yemeklere çok düşkün.annesinin tek çocuğu.çorbası salatası yemeği tatlısı hep ayrı ayrı olmuş.şimdi bendende bekliyor ama ne yazık ki ben onun tüm yemek ihtiyacına cevap veremiyorum.o yüzden hep internetten annemlerden bişeyle r öğrenmeye çalışıyorum.ama elim lezzetliymiş öyle diyorlar.kaydirigubbakcemile3

ben okula giderken hem yemek hem iş pek kaldıramıyorum.hamileliğimde de rezil oldum zaten.çok yoruldum,hiç bişeye yetişemedim.şimdi birazda ondan kış hazırlığını çok yapıyorum.pratik olsun diye.ben okulumu hiç sevmiyorum,çalışmak istemiyorum.ama mecburummm....:1closedeyes:

tutturursun inşallah.. kaç yıllık evliydin ? yaş kaç bu arad?

nedenn?? öğrencilerdenmi? okul yönetimindenmi şikayetin?? ağırmı geliyor iş hayatı?? ne öğretmeniydin canım sen?? hamarat marifetli bir öğretmensin de halbuki :))

internet berbat bugün.. çok kötü..

Ah canım ya uğraşıyom ben senle, ismini burda görmek yetiyor bana, ama bebişini kaybetmene üzüldüm, progestoran falan içmedinmi, halbuki bırak işi gücü, baktın kanama var, paso yatacaksın, yine allahın takdiri tabiki. ama hamiş kalabiliyorsun ya, olur diye düşünüyorum. Bu arada benim eşimde yemeğe düşkündür. ne yapacağımı şaşırırım bazen.

deneyecem ben bu tarifi hoşuma gitti canım...teşekkürler venusum..cokacimcoooka.s.
kızlar bi wc ye gideyim. ya çılgının bugün hiç sesi çıkmadı, nerde bu kız.

valla sabahtan bir ara girmişti ama yazmaya zamanı yoktu sanırım...çalışıyormu nedir bilemedim yani...kaydirigubbakcemile tut kolundan getir çılgını zerdalim...naniknanik

Ay özlemciğim öldüm gülmekten yaaaaaa :roflol: Benimki de tam tersi, her gün 'BUGÜN GÜNÜMÜZ DEĞİL Mİ, HADİ YAPALIM' diyor...:roflol:

Ya benim adam o kadar istekli degil yada ben cilve yapmayı mi bilmiyom acaba.CADIARZU

özlem alem kız valla...seninkide iyi takip ediyor herhalde bu işleri kaderiyacım...heheeheh

:kedi: :kedi: :kedi:

valla sabahtan bir ara girmişti ama yazmaya zamanı yoktu sanırım...çalışıyormu nedir bilemedim yani...kaydirigubbakcemile tut kolundan getir çılgını zerdalim...naniknanik
Bulsam çekip getirrim göremedim. haftasonuda pc yok, ta pazartesi görüşürz artık, çılgınım iyi olsunda yeter bana.
Ya benim adam o kadar istekli degil yada ben cilve yapmayı mi bilmiyom acaba.CADIARZU

benimkide seninki gibi öyle sık olmazdı, görev icabı çok yaptık. Kız kaderiye ne yedirip içiriyor, adamın hergün bu kadar istekli olması normal mi, gerçi kaderiye açısından iyi bişey fazla uğraşmazlar, çalışmaysa çalışma, anında tak.:hulya::hulya::roflol:

[
nedenn?? öğrencilerdenmi? okul yönetimindenmi şikayetin?? ağırmı geliyor iş hayatı?? ne öğretmeniydin canım sen?? hamarat marifetli bir öğretmensin de halbuki :))

]

okul idaresi berbat....ben anasınıfı öğretmeniyim.bağımsız anaokulundayım.aslında mesleğimi çok seviyorum çok da zevkli ama...uyuz bir idarecimiz var.kız 6 yıl boyunca bir köyde 8-9 öğrenciye öğretmenlik yapmış,onuda almışlar yeni sıfırdan kurulan bir okula müdür diye görevlendirmişlerr..babası yardımcı olmuş müfettiş burda.biz onun öğretmenliğinen bile şüphe ediyoruz.salağın teki kendisi.hiç birşeyi beceremiyor veliler desen kenar mahalle ağzında sakız , ayağında terlik...sürekli dedikodu , öğretmenler arasında,idare arasında ve veliler arasında ...ayyyyy nefret ettim geçen sene okuldan.şimdi bile üzülüyorum okul açılacak diye.veliler ve müdür bana ne demiş biliyomusunuz ben hamileyken kanamam olmuştu dr rapor verdi.bunlarda yattığı yerden maaş alıyor demiş,bizim kıskanç müdürde gidin milli eğitime dilekçe verin demiş.Çok üzgünüm çoook ay daha neler nelerrr...ben bebeğimi kaybetiğimde de çok mutlu olmuşlardı,çocuklar çok küçük ya a tüm konuşulanları bana söylüyorlardı....ne iğrençççç tiksiniyorummmm...tayinde isteyemiyorum geçen sene eş durumundan geldim,ve sözleşmeli öğretmenim.(

inşallah... 6 yıllık evliyiz canım, ama 2 yıl falan oluyor bebek isteyeli. Yaş 32 :)) Sen?
Ben de öğretmenim bu arada ama ben çok seviyorum mesleğimi yaaaaa opuyorumnanaktan

Özel bişey yapmıyorum aslında, genlerinde var herhalde benimkinin:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…