versene venüscüğüm, ben de kafayı yiycem hergün ne yapsam die
Geshenk canım, akşama ne yapacaksın. ben dün tavuk yapayım dediydim, geride dolmabiberler fazla beklemsin diye, onları doldurdum. Güzelce yedik. inşallah fırında tavuğu bugün yapacam.
Aynı dertten bende muzdaribim zerdalcım..ben biber kızartmayı düşünüyorum...çorba kahvaltılık işte bu kadar...sen dolma biber dedin benim de canım çekti ya zerdalimm...cokacimcoooknaniknanik
çorba yaptım çok güzel olmuş tarifini vereyim mi
terbiyeli arpa şehriyesi gerçi bunu biliyosunuzdur hepiniz ama yine de yazayım
terbiye: 2 kaşık yoğurt+1 yumurta sarısı+2 kaşık un+yarım limon suyu
tencereye az zeytin yağı koyup bir kaşık salça kavurulur
tavuk suyu yada normal su koyulur.
su kaynamaya başlayınca içine yarım su bardağı arpa şehriye atılır.
yaklaşık 15 dk kaynatılıp
önceden hazırladığımız terbiye içine koyulur.karıştırılarak bir süre kaynatılır.
üzerine limon ,karabiber afiyetle yenir.
canım ben yumurtayı normalde hiç yemem.hele eskiden yemeklerde çok saçma bulurdum,köfteye hala koymam mesela.ama bu bir yumurtanın sadece sarısı.inan bana ne kokusu ne rengi hiç bir eseri olmuyor yeemekte.terbiyenin kıvamı için şart ama.çok güzeldir bu çorba lütfen deneyin.
venuscuğum naber napıyorsun canım, o kadar cevap yazıyom sana, hiç benle ilgilenmiyorsun. pek denk gelemiyoz. pek marifetli gördüm seni maşallah, çılgın duymasın.
Bende miyom kist falan yok Allahtan... Bir arkadaşım söyledi bana da ama bilmeden de kullanmıyayım o zaman. Ben hergün doktordayım canım, kankaolduk doktorla hemşirelerle artık :roflol: ben geçen yıl ufacık bir hamilelik yaşadım ilaç tedavisiyle, yani döllenme oldu ama gelişmedi düştü. 1 yıl oluyor işte, 4 aydır, clomen, iğne, çatlatma iğnesi derken hala tutturamadıkmafoldumben
Canım ya ilgilenmes olurmuyum hiçç.ben girince bütün sayfatları okumakla geçiyor vaktim.en sona geldiğimde de bi tarif marif bişeyle r karalayıp çıkıyorum.öyle çok becerekli herşeyi yapabilen biri değilim aslında ben.sadece eşim yemeklere çok düşkün.annesinin tek çocuğu.çorbası salatası yemeği tatlısı hep ayrı ayrı olmuş.şimdi bendende bekliyor ama ne yazık ki ben onun tüm yemek ihtiyacına cevap veremiyorum.o yüzden hep internetten annemlerden bişeyle r öğrenmeye çalışıyorum.ama elim lezzetliymiş öyle diyorlar.kaydirigubbakcemile3
ben okula giderken hem yemek hem iş pek kaldıramıyorum.hamileliğimde de rezil oldum zaten.çok yoruldum,hiç bişeye yetişemedim.şimdi birazda ondan kış hazırlığını çok yapıyorum.pratik olsun diye.ben okulumu hiç sevmiyorum,çalışmak istemiyorum.ama mecburummm....:1closedeyes:
Canım ya ilgilenmes olurmuyum hiçç.ben girince bütün sayfatları okumakla geçiyor vaktim.en sona geldiğimde de bi tarif marif bişeyle r karalayıp çıkıyorum.öyle çok becerekli herşeyi yapabilen biri değilim aslında ben.sadece eşim yemeklere çok düşkün.annesinin tek çocuğu.çorbası salatası yemeği tatlısı hep ayrı ayrı olmuş.şimdi bendende bekliyor ama ne yazık ki ben onun tüm yemek ihtiyacına cevap veremiyorum.o yüzden hep internetten annemlerden bişeyle r öğrenmeye çalışıyorum.ama elim lezzetliymiş öyle diyorlar.kaydirigubbakcemile3
ben okula giderken hem yemek hem iş pek kaldıramıyorum.hamileliğimde de rezil oldum zaten.çok yoruldum,hiç bişeye yetişemedim.şimdi birazda ondan kış hazırlığını çok yapıyorum.pratik olsun diye.ben okulumu hiç sevmiyorum,çalışmak istemiyorum.ama mecburummm....:1closedeyes:
deneyecem ben bu tarifi hoşuma gitti canım...teşekkürler venusum..cokacimcoooka.s.canım ben yumurtayı normalde hiç yemem.hele eskiden yemeklerde çok saçma bulurdum,köfteye hala koymam mesela.ama bu bir yumurtanın sadece sarısı.inan bana ne kokusu ne rengi hiç bir eseri olmuyor yeemekte.terbiyenin kıvamı için şart ama.çok güzeldir bu çorba lütfen deneyin.
kızlar bi wc ye gideyim. ya çılgının bugün hiç sesi çıkmadı, nerde bu kız.
Ay özlemciğim öldüm gülmekten yaaaaaa :roflol: Benimki de tam tersi, her gün 'BUGÜN GÜNÜMÜZ DEĞİL Mİ, HADİ YAPALIM' diyor...:roflol:
özlem alem kız valla...seninkide iyi takip ediyor herhalde bu işleri kaderiyacım...heheeheh
özlem alem kız valla...seninkide iyi takip ediyor herhalde bu işleri kaderiyacım...heheeheh[/QUOTE
Benimki benden daha uzman canım bu konularda, bekarlığında çok çapkınmış, o yüzden hangi gün riskli, hangi gün değil ben bilmezken söylerdi o bana, bir de çalışmaya meraklı, bebek olsun diye değil yani... :roflol::roflol::dance:
Canım neyle besliyosun sen adamı yada ne yapıyosun hergün istemesi için.Benimki evi terkedecek yakında :kedi: :kedi:
özlemmmmmmmm nirelerdesin sen yahuuuuuuuu...?zemuszemus
Bulsam çekip getirrim göremedim. haftasonuda pc yok, ta pazartesi görüşürz artık, çılgınım iyi olsunda yeter bana.valla sabahtan bir ara girmişti ama yazmaya zamanı yoktu sanırım...çalışıyormu nedir bilemedim yani...kaydirigubbakcemile tut kolundan getir çılgını zerdalim...naniknanik
Ya benim adam o kadar istekli degil yada ben cilve yapmayı mi bilmiyom acaba.CADIARZU
Canım bi araba devri vardı yapamamışlar çarşıya gidip geldim.
tutturursun inşallah.. kaç yıllık evliydin ? yaş kaç bu arad?
nedenn?? öğrencilerdenmi? okul yönetimindenmi şikayetin?? ağırmı geliyor iş hayatı?? ne öğretmeniydin canım sen?? hamarat marifetli bir öğretmensin de halbuki :))
internet berbat bugün.. çok kötü..
Bulsam çekip getirrim göremedim. haftasonuda pc yok, ta pazartesi görüşürz artık, çılgınım iyi olsunda yeter bana.
benimkide seninki gibi öyle sık olmazdı, görev icabı çok yaptık. Kız kaderiye ne yedirip içiriyor, adamın hergün bu kadar istekli olması normal mi, gerçi kaderiye açısından iyi bişey fazla uğraşmazlar, çalışmaysa çalışma, anında tak.:hulya::hulya::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?