[
nedenn?? öğrencilerdenmi? okul yönetimindenmi şikayetin?? ağırmı geliyor iş hayatı?? ne öğretmeniydin canım sen?? hamarat marifetli bir öğretmensin de halbuki :))
]
okul idaresi berbat....ben anasınıfı öğretmeniyim.bağımsız anaokulundayım.aslında mesleğimi çok seviyorum çok da zevkli ama...uyuz bir idarecimiz var.kız 6 yıl boyunca bir köyde 8-9 öğrenciye öğretmenlik yapmış,onuda almışlar yeni sıfırdan kurulan bir okula müdür diye görevlendirmişlerr..babası yardımcı olmuş müfettiş burda.biz onun öğretmenliğinen bile şüphe ediyoruz.salağın teki kendisi.hiç birşeyi beceremiyor veliler desen kenar mahalle ağzında sakız , ayağında terlik...sürekli dedikodu , öğretmenler arasında,idare arasında ve veliler arasında ...ayyyyy nefret ettim geçen sene okuldan.şimdi bile üzülüyorum okul açılacak diye.veliler ve müdür bana ne demiş biliyomusunuz ben hamileyken kanamam olmuştu dr rapor verdi.bunlarda yattığı yerden maaş alıyor demiş,bizim kıskanç müdürde gidin milli eğitime dilekçe verin demiş.Çok üzgünüm çoook ay daha neler nelerrr...ben bebeğimi kaybetiğimde de çok mutlu olmuşlardı,çocuklar çok küçük ya a tüm konuşulanları bana söylüyorlardı....ne iğrençççç tiksiniyorummmm...tayinde isteyemiyorum geçen sene eş durumundan geldim,ve sözleşmeli öğretmenim.(
Bulsam çekip getirrim göremedim. haftasonuda pc yok, ta pazartesi görüşürz artık, çılgınım iyi olsunda yeter bana.
benimkide seninki gibi öyle sık olmazdı, görev icabı çok yaptık. Kız kaderiye ne yedirip içiriyor, adamın hergün bu kadar istekli olması normal mi, gerçi kaderiye açısından iyi bişey fazla uğraşmazlar, çalışmaysa çalışma, anında tak.:hulya::hulya::roflol:
okul idaresi berbat....ben anasınıfı öğretmeniyim.bağımsız anaokulundayım.aslında mesleğimi çok seviyorum çok da zevkli ama...uyuz bir idarecimiz var.kız 6 yıl boyunca bir köyde 8-9 öğrenciye öğretmenlik yapmış,onuda almışlar yeni sıfırdan kurulan bir okula müdür diye görevlendirmişlerr..babası yardımcı olmuş müfettiş burda.biz onun öğretmenliğinen bile şüphe ediyoruz.salağın teki kendisi.hiç birşeyi beceremiyor veliler desen kenar mahalle ağzında sakız , ayağında terlik...sürekli dedikodu , öğretmenler arasında,idare arasında ve veliler arasında ...ayyyyy nefret ettim geçen sene okuldan.şimdi bile üzülüyorum okul açılacak diye.veliler ve müdür bana ne demiş biliyomusunuz ben hamileyken kanamam olmuştu dr rapor verdi.bunlarda yattığı yerden maaş alıyor demiş,bizim kıskanç müdürde gidin milli eğitime dilekçe verin demiş.Çok üzgünüm çoook ay daha neler nelerrr...ben bebeğimi kaybetiğimde de çok mutlu olmuşlardı,çocuklar çok küçük ya a tüm konuşulanları bana söylüyorlardı....ne iğrençççç tiksiniyorummmm...tayinde isteyemiyorum geçen sene eş durumundan geldim,ve sözleşmeli öğretmenim.(
Özel bişey yapmıyorum aslında, genlerinde var herhalde benimkinin:roflol::roflol:
Özel bişey yapmıyorum aslında, genlerinde var herhalde benimkinin:roflol::roflol:
halbuki ben hamile olduğumu öğrendiğimde, onunla tartışmalı ve gergindik alsanaalsanasmile nerdeyse böyle.ama ben ağlayarak ona dua ettim.Allah ım ona da ver hemen diye.ve çok samimi içten olarak.ama onun yaptıklarına bakkk... (onunda 2 yıldır olmuyormuş,eşinde hareketlilik sorunu varmış) bunlar insanı çok yıpratıyor.benim bir yıl içinde saçlarım ağardı.bebeğimin acısını bile yaşatmadılar.onları Allah a havale ediyorum.daha hala kurtulamadım bu psikolojiden,okul denilince gerginleşiyorumm.....bana dua edin nolurr görevlendirme istiycemmm.
halbuki ben hamile olduğumu öğrendiğimde, onunla tartışmalı ve gergindik alsanaalsanasmile nerdeyse böyle.ama ben ağlayarak ona dua ettim.Allah ım ona da ver hemen diye.ve çok samimi içten olarak.ama onun yaptıklarına bakkk... (onunda 2 yıldır olmuyormuş,eşinde hareketlilik sorunu varmış) bunlar insanı çok yıpratıyor.benim bir yıl içinde saçlarım ağardı.bebeğimin acısını bile yaşatmadılar.onları Allah a havale ediyorum.daha hala kurtulamadım bu psikolojiden,okul denilince gerginleşiyorumm.....bana dua edin nolurr görevlendirme istiycemmm.
Ah canım ya insanın iş hayatıda çok önemlidir, yok mu milli eğitimde tanıdık falan, tayin işleride zordur bilirim. Ulen ne cahil insanlar var, senin en üzüntülü gününde seviniyorlar, halbuki yukarda allah var. inşallah bebişin olur, 4 ay doğum izni alırsın, 1 yılda üceretsiz izin kullanırsın, biraz iş hayatından uzaklaşmış olursun. laf aramızda bende çok sevmiyorum çalışmayı, ama yinede işim var diye şükrediyorum. maddi durumumuz iyi, tek maaş çok zor bu devirde.
Ah canım kıyamaz bana. hadi sanada iyi akşamlar, iyi iftarlar kızlar.kızlar bu ay hepinizden dua bekliyorum:ecrin_bebek:...hepinizi öpüyorum..birazdan çıkacam..alıştıra alıştıra çıkayım dimi...zerdalcım senlede pazartesi inşallah görüşürüz..sen hafta sonu yoksunya ondan senle ayrı vedalaşıyorum tatlım..yerimseniben.kendine ve bebişine iyi bak tamam mı annesi...herkese hayırlı iftarlar hayırlı ramazanlar..eve gidince gerçi girerim ama..öpüldünüz tontişlerim...opuyorumnanaktan
benim iş arkdaşlarım çok iyiler sağolsunlar, koşsam yavaş yavaş diyorlar, merdivenlerden patır patır insem, durduruyorlar, herkes benden çok seviçli, sabah akşam halimi hatırımı sorarlar. hatta hergün fotomu çekip gebelik albümü yapacaklarmış. neyse yapsınlar bakalım. ben sabah kalkmasını sevmiyorum. iş öğleden sonra başlasa yarım gün olsa, hani daha mutlu olacam.ben çok seviyorum çalışmayı aslında.keşke ilköğretimin anasınıfında olsaydım diyorum.bizimde maddi durum iyi olsa çalışmazdım heralde.ama iki maaşla anca oluyor.evimiz bile kira henüz..inş. hemen hamile kalırım çatır çatır rapor ve izin kullanıcam inş.
sağolun arkadaşlar .zerdalcım sende kendine dikkat et canım kendine iyi bak öpüldün...
[
nedenn?? öğrencilerdenmi? okul yönetimindenmi şikayetin?? ağırmı geliyor iş hayatı?? ne öğretmeniydin canım sen?? hamarat marifetli bir öğretmensin de halbuki :))
]
inşallah... 6 yıllık evliyiz canım, ama 2 yıl falan oluyor bebek isteyeli. Yaş 32 :)) Sen?
Ben de öğretmenim bu arada ama ben çok seviyorum mesleğimi yaaaaa opuyorumnanaktan
geshenkkkk nerelerde ya...niki açık galiba ama ortalarda yok...nere kayboldu...bayanssulusmile
Ah canım kıyamaz bana. hadi sanada iyi akşamlar, iyi iftarlar kızlar.
benim iş arkdaşlarım çok iyiler sağolsunlar, koşsam yavaş yavaş diyorlar, merdivenlerden patır patır insem, durduruyorlar, herkes benden çok seviçli, sabah akşam halimi hatırımı sorarlar. hatta hergün fotomu çekip gebelik albümü yapacaklarmış. neyse yapsınlar bakalım. ben sabah kalkmasını sevmiyorum. iş öğleden sonra başlasa yarım gün olsa, hani daha mutlu olacam.
sende kendine iyi bak, dualarımız seninle, işte herkulun bi derdi var canım. allahımızdan istekler hiç bitmiyor. ama olur yeni bebişin canım, umutluyum ben senden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?