ayy evet leylaa kimse yoktu geldiğimde bir geçmişe dalem dedimm..
zerdalım merak etmiş benim..canım yaaa..
iyiyim ben calıstım ya giremedim hiç, bir ara bakem dedim yakalandım.
çekirdeğimi bilmiyorum nasıl..Allah'ım iyi olsun , çok korkuyorum.
leylamecnun, cilginkiz+, kaderiya+, kardelen5233
hgniz kızlar...nerde kaldınız yahu sıkıntıdan patladım valla....boshayallersmile
sende çalış canım...belki bir sürprizden senden gelir bellimi olur...bende seni öpüyorum tatlım..opuyorumnanaktanselam kızlar nasılsınız? Naber leylacım? bir bakıp çıkacağım, kocam kızıyor bütün gece netteyim diyeBu arada o kadar konuştuk, benimki işten geldi, hadi günümüz değil mi bugün dedi, ben ölüyorum tabii gülmekten sizle konuştuk ya, niye gülüyorsun diyor, hiç dedim... hehe valla olmaz dedik bu ay ama belki bir mucize olur kızlar ya dua edin opuyorumnanaktan
evet çılgınım...ama varya hiç o modda değilim heee..sırf bebiş için olcak...üst üste yapınca olmuyor yani..insan mahvoluyor...sende moralini bozma bişey olmayak çekirdeğimize Allahın izniyle çılgınım..moralin hep yüksek olsun..kendini de fazla dinleme tamammı tatlım..opuyorumnanaktanleylam ne biliim..kasık ağrım olunca gene moralim bozuluyor.
olumluydum halbuki..
eşin gelince kapat onu hemen..senin yumurta çatlamış bekliyordur..
kaderiyacım senin adan süppermiş yaaa:))))))
ama bak sen moralini boşa bozuyorsun..o 16 lık olmuş artık büyüyecek demektir..bundan geri dönmez merak etme
leylacım,progestan rahmi kuvvetlendirmek için,ve gebelik oluşursa,bebek rahat tutunsun diye veriyolar,muhtemelende mide bulantın ondan kaynaklanıyo,hatta bazen başın döner,gözün kararır progestandan.ya bu doktor progestanı bu ay yine verdi ama hamile kalırsam bebişi zarar etmesin kızlar...dün içmeye başladım ama...bilmiyorumkismile
leylamecnun, cilginkiz+, kaderiya+, kardelen5233
hgniz kızlar...nerde kaldınız yahu sıkıntıdan patladım valla....boshayallersmile
kardelennnnnnnnn geçmişten çık artık hadi gel muhabbetin gözüne vuralım....zemuszemus
evet canım ya progestandan olabilir dediğin gibi...bazen baş dönmeside yapıyor..yeni başladım ama geçen aydan biliyorum yani..bu ilaç bir an evvel bitsin diye dua etmiştim..bu ay gene verdi..deli oldum ben valla..inşallah hayırlı olur benim için..kocalarda bıkıyor dimi canım benim...benim eşim yorgun geliyor bu aralar birde onun üstüne görev deyince ne yapsın garibim ses de çıkaramıyor...Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah şu mübarek günlerde....opuyorumnanaktanleylacım,progestan rahmi kuvvetlendirmek için,ve gebelik oluşursa,bebek rahat tutunsun diye veriyolar,muhtemelende mide bulantın ondan kaynaklanıyo,hatta bazen başın döner,gözün kararır progestandan.
geçmişteydim canım yaa,anca bitti,nasılsın.
kızlar slmlar hepinize,çılgıncım,niye endişelisin,inş.çekirdek çok iyi,ben öyle hissediyorum.
kaderiya,sen nasılsın canım?benim eşimde artık bıktı,bu akşam gene mi çalışma der,istisnasız 34 aydır,rutin olarak bebek çalışması yapınca,adamın pestili çıktı zaaar.
gözüne bvuramıcaz malesef,az sonra çıkcam,iğne saatim geliyo,ama azcık daha buralardayım,bi çay koyup gelim,adam beni evden kovmadan.aklinialirimsmile
evet canım ya progestandan olabilir dediğin gibi...bazen baş dönmeside yapıyor..yeni başladım ama geçen aydan biliyorum yani..bu ilaç bir an evvel bitsin diye dua etmiştim..bu ay gene verdi..deli oldum ben valla..inşallah hayırlı olur benim için..kocalarda bıkıyor dimi canım benim...benim eşim yorgun geliyor bu aralar birde onun üstüne görev deyince ne yapsın garibim ses de çıkaramıyor...Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah şu mübarek günlerde....opuyorumnanaktan
bende çay içiyorum canım..afiyet olsun..eşim gelsin bende çıkacam yine çalışma var bu gece malum bugün yumurtam çatlamış..içerdeki askerlere takviye edecez...heheheheh:kedi: :kedi:
ayyy seni gitti sandım altta nikini göremeyince çılgınım...aklinialirimsmileyok kıss sessiz sedasız gitmem ben kolay kolay
askerlere başarılar dileyelim o zaman,geçen yumurtayı yakalasınlar,kaydirigubbakcemileşöyle tutup götürsünler rahme inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?