30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

kaderiyacım senin adan süppermiş yaaa:))))))
ama bak sen moralini boşa bozuyorsun..o 16 lık olmuş artık büyüyecek demektir..bundan geri dönmez merak etme

Süperdir :))))) Bugün 15. gün canım,büyür mü bugünden sonra ki? Yarın son kez gideceğim dr.a bakacak ne oldu, ne bitti diye...

işte pıhtılaşma ile ilgili bir test sanırım..

ya nette bakıyorum,anladığım bi dil çıkmadı henüz,arkadaşta pıhtılaşma testi bu kadar çabuk çıkmaz dedi de,ondan sordum,aspirini pıhtılaşmaya verdiklerini biliyodum bende.
bide anti cmv ıgG SERUMpozitif çıkmış,bu bir enfeksiyonmuş,onuda araştırcam,iğneden geldikten sonra,hali hazırda mevcutsada,daha önce geçirmişsemde pozitif çıkarmış,tekrar onu anlamak için bi test istediler ve bunları benim binbir ısrarımla iatediler ha,neymiş gerekli değilmiş,ya gerekliyse.naniknanik:mymeka:

kardelencim sendeki sorun neydi...karıştırdım valla..iğneler aşılama iğnesimi nedir..her akşam yapıyorsun sanırım...insülin falanmı yoksa...boshayallersmilefisfisfis

Çalışmaya başladık canım zaten ister istemez:roflol: aa aklınızda olsun öyle görev icabı yaparsanız olmaz, istemek de lazım....Şeniz

valla bilmiyom canım..doktora sorsan??

kardelencim sendeki sorun neydi...karıştırdım valla..iğneler aşılama iğnesimi nedir..her akşam yapıyorsun sanırım...insülin falanmı yoksa...boshayallersmilefisfisfis

yok canım,gebelik tedavisi,üremeye yardımcı tekniklerkaydirigubbakcemile3 bugün ilaç için raporum çıktıda,sebepsiz infertiliteymişim,sevinsem mi,üzülsem mi,bilemedim kızlar,
çılgıncım gerçekten iğneli kızlar olduk,totoş deliniyo her akşam,kollarımdanda her gidiyom kan alıyolar,bi kaç günede göbüşe delik açcaz,hayırlısı bakalım,fıskıye kızlar olmayalım dakaydirigubbakcemile3
kaderiyacım,benimde ilaçsız geçen ay 18 yada 19 gündü,yımırtalarım çatladığında,günde bir milim anca büyümüşler demekki,hesabıma göre.

Çalışmaya başladık canım zaten ister istemez:roflol: aa aklınızda olsun öyle görev icabı yaparsanız olmaz, istemek de lazım....Şeniz

valla yorgun olunca istek mistek kalmıyor insanda...görev icabı yaptığımızı anlıyormu yumurtalar kadercim hehehehehh sen çok yaşa emi...beni yine güldürdün heeee :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

aa benim aşılamada 20. gün mü neydi yaa..geç büyümüştü..neden yarın son oluyor anlamadım.
yarın da büyümüş olur ama

Yani ben öyle düşündüm, belki de pazartesi de görmek ister, bilemiyorum canım. Zaten dr. da olursa geç döllenme olur dedi, yani geç büyürse, ama bir tanesi 1,6 diğeri 1,3 tü, o büyür mü acaba?

leylaaa bir özge cannndırrrr.. karagozluuuu ceylandırrrrrrrrrr.....
oy oy oy oy leylanız sizi çok seviyor cancağızım...ayrıca o parçayıda çok severim çekirdeğin annesi...benden çekirdekle sana gelsin çılgınım...hehehehekaydirigubbakcemile3

Allah yardımcın olsun canım...inşallah herşey yoluna girer...bu kadar sıkıntının elbet Rabbim bir mükafatını verir bak görürsün...kaydirigubbakcemile5

enfeksiyon deyince,korktum aslında,ama dr çok açıklayıcı konuşmadı,hani geçmiş bitmişte olabilirmiş ya,sorduğum,çok ciddi bir enfeksiyon mu,hayır dedi,bilmiyorum.

doktor ciddi değil dediyse endişelenme canım..yerimseniben

Anlıyorlar canım benim:roflol: Aslında doğrusu şu: döllenme için beyinden bir hormon salgılanıyormuş, eğer sen rahat olmazsan, görev icabı yani kafanda çocuk düşüncesiyle yaparsan o hormon salgılanmıyormuş falan... Ne bileyim ben de duyduklarımı söylüyorumdelikafadulden

fıskiye kıslar diyim o zaman..
benim de oyle göbüşüm, totom, kollarım da delik:)
çatlatma iğnesini de bacaktan yapmıstık..delinmedik şey kalmadı:)
10 cmlik sey de sokuyom sabahları malum yere:)
çekirdeğim büyüsün deee..hiççç önemli değill

nedir bu çektiğimiz eziyet bizim,rabbim bizide sevindirsin bunca eziyetten sonra.
ya ben tüpten,sırf o on cm lik şey için korkmaya başladım,nasıl sokarım onu orayaakannehir

16 lık olan gerilemez artık o büyür gider..bence oyle.13 belki gerileyebilir ama

Ay inşallah canım, eğer öyleyse şansım var demektir. Dur bakalım yarın gidip göreceğiz, haber veririrm size de. Senin çekirdek ne durumdadır acaba? Az kaldı di mi öğrenmeye? Hadi inşallah hayırlısı olur.... Bayram yaparız burda:dance:hihoyyyt:dance:hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…