kaderiyacım senin adan süppermiş yaaa:))))))
ama bak sen moralini boşa bozuyorsun..o 16 lık olmuş artık büyüyecek demektir..bundan geri dönmez merak etme
işte pıhtılaşma ile ilgili bir test sanırım..
ya nette bakıyorum,anladığım bi dil çıkmadı henüz,arkadaşta pıhtılaşma testi bu kadar çabuk çıkmaz dedi de,ondan sordum,aspirini pıhtılaşmaya verdiklerini biliyodum bende.
bide anti cmv ıgG SERUMpozitif çıkmış,bu bir enfeksiyonmuş,onuda araştırcam,iğneden geldikten sonra,hali hazırda mevcutsada,daha önce geçirmişsemde pozitif çıkarmış,tekrar onu anlamak için bi test istediler ve bunları benim binbir ısrarımla iatediler ha,neymiş gerekli değilmiş,ya gerekliyse.naniknanik:mymeka:
Süperdir :))))) Bugün 15. gün canım,büyür mü bugünden sonra ki? Yarın son kez gideceğim dr.a bakacak ne oldu, ne bitti diye...
sende çalış canım...belki bir sürprizden senden gelir bellimi olur...bende seni öpüyorum tatlım..opuyorumnanaktan
evet çılgınım...ama varya hiç o modda değilim heee..sırf bebiş için olcak...üst üste yapınca olmuyor yani..insan mahvoluyor...sende moralini bozma bişey olmayak çekirdeğimize Allahın izniyle çılgınım..moralin hep yüksek olsun..kendini de fazla dinleme tamammı tatlım..opuyorumnanaktan
evet aynen sana katılıyorum çılgınım...kaderiye kendini üzmesin herşey yoluna gircek inşallah...moral en büyük şey bu işte ...stres üzüntü yok..tamam mı şekerler...a.sopuyorumnanaktan
ya nette bakıyorum,anladığım bi dil çıkmadı henüz,arkadaşta pıhtılaşma testi bu kadar çabuk çıkmaz dedi de,ondan sordum,aspirini pıhtılaşmaya verdiklerini biliyodum bende.
bide anti cmv ıgG SERUMpozitif çıkmış,bu bir enfeksiyonmuş,onuda araştırcam,iğneden geldikten sonra,hali hazırda mevcutsada,daha önce geçirmişsemde pozitif çıkarmış,tekrar onu anlamak için bi test istediler ve bunları benim binbir ısrarımla iatediler ha,neymiş gerekli değilmiş,ya gerekliyse.naniknanik:mymeka:
Süperdir :))))) Bugün 15. gün canım,büyür mü bugünden sonra ki? Yarın son kez gideceğim dr.a bakacak ne oldu, ne bitti diye...
kardelencim sendeki sorun neydi...karıştırdım valla..iğneler aşılama iğnesimi nedir..her akşam yapıyorsun sanırım...insülin falanmı yoksa...boshayallersmilefisfisfis
Çalışmaya başladık canım zaten ister istemez:roflol: aa aklınızda olsun öyle görev icabı yaparsanız olmaz, istemek de lazım....Şeniz
valla bilmiyom canım..doktora sorsan??
aa benim aşılamada 20. gün mü neydi yaa..geç büyümüştü..neden yarın son oluyor anlamadım.
yarın da büyümüş olur ama
oy oy oy oy leylanız sizi çok seviyor cancağızım...ayrıca o parçayıda çok severim çekirdeğin annesi...benden çekirdekle sana gelsin çılgınım...hehehehekaydirigubbakcemile3leylaaa bir özge cannndırrrr.. karagozluuuu ceylandırrrrrrrrrr.....
Allah yardımcın olsun canım...inşallah herşey yoluna girer...bu kadar sıkıntının elbet Rabbim bir mükafatını verir bak görürsün...kaydirigubbakcemile5yok canım,gebelik tedavisi,üremeye yardımcı tekniklerkaydirigubbakcemile3 bugün ilaç için raporum çıktıda,sebepsiz infertiliteymişim,sevinsem mi,üzülsem mi,bilemedim kızlar,
çılgıncım gerçekten iğneli kızlar olduk,totoş deliniyo her akşam,kollarımdanda her gidiyom kan alıyolar,bi kaç günede göbüşe delik açcaz,hayırlısı bakalım,fıskıye kızlar olmayalım dakaydirigubbakcemile3
kaderiyacım,benimde ilaçsız geçen ay 18 yada 19 gündü,yımırtalarım çatladığında,günde bir milim anca büyümüşler demekki,hesabıma göre.
enfeksiyon deyince,korktum aslında,ama dr çok açıklayıcı konuşmadı,hani geçmiş bitmişte olabilirmiş ya,sorduğum,çok ciddi bir enfeksiyon mu,hayır dedi,bilmiyorum.
valla yorgun olunca istek mistek kalmıyor insanda...görev icabı yaptığımızı anlıyormu yumurtalar kadercim hehehehehh sen çok yaşa emi...beni yine güldürdün heeee :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
fıskiye kıslar diyim o zaman..
benim de oyle göbüşüm, totom, kollarım da delik:)
çatlatma iğnesini de bacaktan yapmıstık..delinmedik şey kalmadı:)
10 cmlik sey de sokuyom sabahları malum yere:)
çekirdeğim büyüsün deee..hiççç önemli değill
16 lık olan gerilemez artık o büyür gider..bence oyle.13 belki gerileyebilir ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?