selam kızlar nasılsınız? Naber leylacım? bir bakıp çıkacağım, kocam kızıyor bütün gece netteyim diyeBu arada o kadar konuştuk, benimki işten geldi, hadi günümüz değil mi bugün dedi, ben ölüyorum tabii gülmekten sizle konuştuk ya, niye gülüyorsun diyor, hiç dedim... hehe valla olmaz dedik bu ay ama belki bir mucize olur kızlar ya dua edin opuyorumnanaktan
Bu kadar çalışmaya olmazmı canım ya bak kocanın degerini bil biz zorlamayla anca götürüyoruz yataga bazende yataktan bi faliyet olmadan geri dönüyoruz seninki maşallah gelir gelmez günümüz degilmi diyo soruyokafamçokkarıştı Bu işin kesin bi sırrı var amma sen bize sölemiyon söle bakim çabuk sen bu adama ne yediriyonCADIARZU
leylacım,progestan rahmi kuvvetlendirmek için,ve gebelik oluşursa,bebek rahat tutunsun diye veriyolar,muhtemelende mide bulantın ondan kaynaklanıyo,hatta bazen başın döner,gözün kararır progestandan.
geçmişteydim canım yaa,anca bitti,nasılsın.
kızlar slmlar hepinize,çılgıncım,niye endişelisin,inş.çekirdek çok iyi,ben öyle hissediyorum.
kaderiya,sen nasılsın canım?benim eşimde artık bıktı,bu akşam gene mi çalışma der,istisnasız 34 aydır,rutin olarak bebek çalışması yapınca,adamın pestili çıktı zaaar.
Benimkininde pestili çıktı bi deri bi kemik kaldım bu çalışmalardan diyo:kedi:
ihmal etme canım doktora mutlaka git...ben bir senedir gitmedim pişmanım yani...testler yapıldı..prolaktinim yüksek çıktı adetimde ondan düzensizmiş zaten..şimdi ilaçlarla ALLAHA ŞÜKÜR yoluna giriyor herşey...inşallah bebişte gelirde mutluluğumuz daha da artar...ya gerçekten bazen çalışma yapmak eziyet oluyor..helede ramazan da..2-3 gündür duş almaktan zatürre olcam heeee...kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 eşin neden isteksiz davranıyor tentoşum..beni doktora zorla eşim götürdü...ben inat ediyordum...iyikide şimdi gitmişim diyorum...delikafadulden
Tentoyla bizim kocalar numunelik biz onları zorluyoruz.
RABBİM ol ded mi engel kalmıyor ki önünde dediğin gibi tento...
3 spermle doğal yoldan hamile kalan var maşallah...
umudumuzu kesmedik, kesmeyecegiz.... :)) guclubacismile
teselik bi durum olmaz inşALLAH...
ben önceden varı ilaclarla yine biraz cıkar diye düşünüyorum sayı...
hayırlı bakalım aylincim...
inşALLAH venüzcüm ...
seninde olsun benimde leylanında,geshenkinde,zerdalında,cılgınında,karakızında,kardeleninde,tentonunda,aylininde,kaderinde..... diğer forumdaki arkadaşlarımızında,el acıpdua edip bebek işsteyen herkese versin RABBİM inşALLAH...
Bugun cay içmeye gittik cay bahcesine, pembe elbise giymiş bir kız cocugu vard ı2 yasında anca....dşüyo yere glüyo kalkıyor, yine düşüyıor yine gülüyor...maşallah dedim ya maşallah... Rabbim bize de ver hayırlısından evlatlar dedim... siz geldiniz aklıma bide şubede var bir arkadaşım bebeği olmayan.. hepimize dua ettim hemencecik... ilginç bi arkadaşlıkmış burası hakketen....
sağol iyi diileklerin için... olucak venüscüm olucak.... opuyorumnanaktan
Leylacım...
düzeldi cok şükür..,
iyiyiz şimdi... aşıcaz ALLAHImın izniyle, tüp bebek tedavisine yetecek kadar bulunsun yeter ....
Senden de hayırlı haberler bekliyoruz artıkın... opuyorumnanaktan
Tüp çalışmalarından umutluyuz...
elimizdne geleni yapacagız...
benim regl tarihimide eklermisin zerdalcım yua...
kesinlikle ve kesinlikle gelecek olan kırmızıların tarihii 10 eylül...
giremedim arkadaşlar nete 2 gündür..
gec oldu ama geldim sahurb vakti...
,görüşürüz inşALLAH....
daha cok dua ediyorum ve hepimiz için isityorum..
dertler insanı ALLAH a daha cok yaklaştırmakiçinmiş...
hakkaten de öyle galiba... daha cok dua eder oldum,ama hepimiz için...
veridğiniz destek için sağolun... opuyorumnanaktan
Canım ya Allahın türlü türlü mucizeleri var biliyosun.Moralinizi bozmayın destek olun eşinle birbirinize vericek olan Allah İnşallah dualarımızı kabul edicek.