30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

Bu kadar çalışmaya olmazmı canım ya bak kocanın degerini bil biz zorlamayla anca götürüyoruz yataga bazende yataktan bi faliyet olmadan geri dönüyoruz seninki maşallah gelir gelmez günümüz degilmi diyo soruyokafamçokkarıştı Bu işin kesin bi sırrı var amma sen bize sölemiyon söle bakim çabuk sen bu adama ne yediriyonCADIARZU

Benimkininde pestili çıktı bi deri bi kemik kaldım bu çalışmalardan diyo:kedi:

Tentoyla bizim kocalar numunelik biz onları zorluyoruz.

Canım ya Allahın türlü türlü mucizeleri var biliyosun.Moralinizi bozmayın destek olun eşinle birbirinize vericek olan Allah İnşallah dualarımızı kabul edicek.

valla bende mide bulantısı yapıyor sadece...arada baş dönmemde oluyor ama belkide prolatin için verdiği ilaçta olabilir...bir içişe 3 ilaç içiyorum.az değil yani canım bulantı yapabilir...bünye etkileniyor haliyle...ben kilo almadım ayni yerimdeyim yani 56 kiloyum..

moralinizin düzeldiğine sevindim canım...zaten sen olgun bir kızsın...Allahın izniyle herşeyin üstesinden gelirsin güzelim..inşallah bende bu ay kendimden umutluyum ama bakalım..İnşallah Rabbimden bebiş için izin çıkmıştır...dualarınız bekliyorum elfidam...opuyorumnanaktan

günaydın leylacım nasılsın?

ay özlemcim canım ya geçmişe dalmışım valla..iyiyim canım sen nasılsın...biraz yorgunum gene akşam geç saatte çalışma vardı :hulya: inşallah bu ay bir mucize yaşarız ya...opuyorumnanaktan

Bende iyiyim canım.Bizde çalıştık akşam:kedi:kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 İnşallah canım İnşallah bizimde yüzümüz güler artık.Bayramda geliyo benim bu ayda olmassa bayramda memlekete gitmiycem millete laf anlat .Şimdi kafamız rahat biraz uzaktalar ya bizden ama bayramda gidince oo bak sen sorularakafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

ya böyle soru soran insanlara gıcık oluyorum...derdinide anlatamıyorsun...kime ne kardeşim ne soruyorsunuz değilmi...insan ne diyeceğini şaşırıyor...birde akıl vermeleri yokmu...ay canım bak sonra sor olur neden hemen yapmıyorsunuz..sanki pazardan domates alıyoruz hayret bişey ya...bir keresinde birine dedim valla sinirlendim..sanki pazarda satılıyorda biz almıyoruz dimi dedim...kadın bakakaldı..heheheheh..böyle lafcı birisi lafı soktum ağzına...asla lafın altında kalmam...ohhh içim rahatladı vallaha...kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bende gıcık oluyorum ama soruyolar iştekötükedihüso Şimdi eşimin ailesinin yanına gidiyoruz ya bide orda kimseye bişeyde diyemem tersleyemem sonra adımız kötü geline çıkıyo.İnşallah bu ay olurda kimseye dert anlatmak zorunda kalmayız.Olmazsada sabrını verir Allahım inşallah

inşallah canım ya hepimiz temennisi o yönde...İnşallah Rabbim nasip eder hepimize... :ecrin_bebek: :CüvCüv:

ya yumurtalama ve adet döngüsünü hesaplayan bir proğram vardı..onu kurmuştum pc ye..süresi bitti...satın almakda istemiyorum..başka böyle indirebilcem bildiğin bir proğram varmı canım...bilgi verirsen sevinirim...bilmiyorumkismile

Malesef yok canım ya.İndirdigin programı sil yeniden indir belki çalışır yeniden indirirsen.

Malesef yok canım ya.İndirdigin programı sil yeniden indir belki çalışır yeniden indirirsen.

sildim tekrar indirdim olmadı..şimdi başka biryerden denemeye çalışıyorum ama bakalım...ya bu süper bişey bir program...geçen ayki adet tarihimi bildi valla..şaşırdım kaldım...delikafadulden delikafadulden

o zaman kolay gelsin sana diyim canım...:hulya: kaydirigubbakcemile5 sıcakta çalışmakta zor valla...Allah yardım etsin yerimseniben

Sagol canım.Ben iyiyim yine içerdeyim en azından karşı fabrikada bahçede çalışıyolar bu sıcakta güneşin altındalar akşama kadar Allah herkese yardım etsin.

slm özlem,nasılsın canım,çalışıyomuşsun,kolay gelsin.inş.ayın ikisi gelmeden bebiş gelir inş.
elfida gelmiş,morali biraz düzelmiş,çok sevindim.
elfidacım,zamanı gelmedikten sonra,trilyon spermde olsa,malesef bebek olmuyo canım yaaaaaaü,beklemek kaderimiz.

Mahmut :)))
Mahmut ölünce cennetin kapısında kuyruğa girer. Hemen önünde bekleyen adam peder...dir. Kapıda bir melek beklemektedir. Melek pedere sorar;

"Hiç günahın var mı peder?".

Peder; "Aziz melek ben rahiptim. Tüm hayatım boyunca hep tanrıma dua ettim. Karıma ve çocuklarıma sadık kaldım. İnsanlara ve hayvanlara hep yardım ettim."

Melek; "Çok iyi, bunları biliyorduk zaten. Al sana cennetin gümüş anahtarı." der ve sonra Mahmut'a döner;

"Senin hiç günahın var mı?"

Mahmut; "Ben de her zaman hayvanlara ve insanlara iyilik yapardım. Tanrıya dua etmedim açıkçası, inancım da zayıftı ve bir günahım vardı. Çok sert ve hızlı minibüs kullanırdım."

Melek Mahmut'a döner ve "Bunu da biliyoruz, çok iyi al sana cennetin altın anahtarı" der.

Peder bu olaya çok sinirlenir; "Ben hayatımı tanrıya adadım, siz de gidip bu adamı cennette benden üstün tutuyorsunuz, haksızlık değil mi?!! " diye sorar.

Melek gülerek; "Peder sen vaaz verirken herkes uyuyordu ama Mahmut otobüs kullanırken herkes dua ediyordu. Skor farklı yani! " :))

Teşekkür ederim kardelen iyiyim çalışıyorum ben bügün tek çalışan benim herhalde bugünmafoldumben inşallah gelir bebiş.Dogru diyosun bizim sperm degerleri normalde ne oluyo sanki 4 yıldır bekliyoruz hala hamile bile kalamadım.Herşeyin hayırlısı Allah ol derse tek spermle bile oluyo İzin vermessede trilyonlarca spermle bile olmuyo.Sen nasılsın Ne alemde senin yumurtalar bugünmüydü kontrol senin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…