30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

Libarian canım hakkımızda en hayırlısı olsun. Çok öpüyorum canım...Yapacağımız ek şey dua etmek ve bu olayı biraz hayatımızdan çıkarmak..Başaracağız inşallah..

Evet canım, dualar zaten bize bu sabrı veriyor, Başaracağız, buna bütün gönlümle inanıyorum.Öpüyorum hepinizi kocaman.opuyorumnanaktan

Günaydın canım, maalesef bende yok bir gelişme:) Ne kadar isterdim şurdan evvvet hamileyim diye yazabilmeyi.Ama yok canım...mafoldumben

kızlar bende aynı durumdayım maalesef hepinizi anlıyorum ve burda birilerininde beni anlayabileceğini bilmek çok güzel hepinize şimdiden teşekkür ediyorum...ben 33 yaşında ve 6 senelik evliyim hiç korunmadığımız halde hala hamiş kalamadım git gide umutlarım tükeniyor.Kafama çok takıyorum.rahim filmi çektirdim tüpler açık çıktı.3 kez yumurtlama hapı kullandın 1 kez çatlatma iğnesi yaptırdım olmadı,3. yumurtlama hapından sonra dr.sakın ilişkiye girme 4üz 5iz olur kurtaramayız seni dedi...problemim ne artık tam olarak bilmek istediğimi sordum dr birşeyin yok dedi %10 bizim bilmediğimiz nedenler dedi eee o zaman neden bu kadar ilaç verdin bana bu yüzden dr lara güvenip gidemiyorum hastanelere dua ediyorum ama onu bile eksik ediyorum galiba ne yapmalıyım bilmiyorum allahım benim ve tüm bebek isteyen annelerin sesini tez zamanda duysun ve evlerimizi bebeklerle süslesin inşallah( psikolojim o kadar bozuk ki yazdıklarımdan anlayacağınıza eminim) GEL ARTIK BEBEĞİM YAAAAA

Günaydın canım, maalesef bende yok bir gelişme:) Ne kadar isterdim şurdan evvvet hamileyim diye yazabilmeyi.Ama yok canım...mafoldumben

olucak inşallah canım yaa üzme o tatlı canını valla burdan üzülen arkadaşlarımı görünce daha çok üzülüyorumm inan elbett bir gün olucakk er yada geç hayırlısıyla canım benimm inşallahh unutma her şerde bir hayır vardırr bunu aklından çıkarma biliyorum çok zor yaşarken ama başka türlü zaman geçmezki hepimiz yoksa kafayı yerizz lütfen inancını yitirme bakk burdan basbağırıcaz inşallahhh hamişiz diyeeeee :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

inşallah canımm yaa inşallah dualarımız bir gün karşılığını alıcakk :Saruboceq: :Saruboceq:

Zaten sen ve senin kadar iyi niyetli insana moral veren arkadaşlarımız olmasa zaman hiç geçmez canım.Sağol tesellin ve arkadaşlığın içinopuyorumnanaktan

Zaten sen ve senin kadar iyi niyetli insana moral veren arkadaşlarımız olmasa zaman hiç geçmez canım.Sağol tesellin ve arkadaşlığın içinopuyorumnanaktan

canım benimmm niye varızki elbette destek olcaz birbirimize yoksa şu hayatın çekilcek derdi yokki hayatı biraz daha katlanılır kılmak için varız tek başımıza herbirimiz bir hiçiz kaydirigubbakcemile5

inşallah canımm yaa inşallah dualarımız bir gün karşılığını alıcakk :Saruboceq: :Saruboceq:

amin canım ya iyiki varsınız ben bunları kimseciklerle paylaşamıyorum insanı o kadar çok rahatlatıyorsunuz ki çok saol opuyorumnanaktan güzel rabbim dualarımızı kabul etsin tez zamanda bebişlerimizi kucaklarımıza alalım inşallah

amin canımm aminn inşallahhhh allahım o güzel günler yakındırrrr :Saruboceq: :Saruboceq:

hayılısı aslında gerçektenn eksik dua etmemek gerek bir hayır vardır olmuyorsada demek gerekk başkada bişye gelmez eldenn

merhaba sevgili 30 çıtırlarım ben buranın ilk hamilesiyim ama bir süredir meleğimin gelişme göstermediği ve hala kalp atışını duymadığımız için büyük olasılıkla kürtajla sona ereceğini söyleyeyim bir türlü gereken büyümeyi sağlayamadık ilk kontrolumudan beri hep geriden geliyordu şimdi 6haftalık hamileyim ama minik kalbi atmadı bebişimin ptesi dr bakacak gelişme aynı ise alacak ama şimdi iyiyim durum ne olacak bilmiyorum allah verdi alacaksa allahım alacak size tavsiye rahat olun inanın ben rahat ettiğim ay hamile kaldım okurdum burada rahat bırak olur diye ama nasıl olacağını bilmiyordum o ay dr herşey güzel diyordu ben de içimden heee güzel diye içimden söyleniyordum söylediği tarihlerde anneler gününe denk geliyordu ama ben yine gittim tam yumurtlama gününden bir gün önce eve geldim sadece yumurtlama günü ilişki oldu kafamıza göre takıldık bi de o ay taşınmıştım temizlikti yerleşmekti derken baktım adet ünüme 2 gün kalmış ateşimi ölçmeye başladım baktım ateşim düşmüyor dedimki hamile olabilirim adet günüm geldi geçti ama ben hala test yapmadım tam bir hafta sonra direk kan testi yaptım ve hamileydim sizinle paylaştım burada şimdi bebeğim gidebilir giderse biliyorum ki allah nasip ederse bir daha hamile olacak içimde öyle güçlü bir his var lütfen adet gününüz geçince yapın öncesi yııcı oluyor ya da ateşinizi ölçün düşerse adet olursunuz zaten ben testi 1 yıl içinde 2 defa yaptım hamileliğimde kan testinde pozitif yazmıyor diye idrar testi yaptım yapar yapmaz kıpkırmızı çıktı adetim 9 gün geçince yaptım olmayacak dediğiniz sürece olmuyor olcak hayırlısıyla değin ve tekrarlayın bana ve meleğime de dua edin hakkımızda hayırlısı olsun diye ve cümle bekleyenlere

loveli, merhaba, ne kadar güçlü görünüyorsun, öncelikle tebrik etmek istiyorum seni.. inş kalp atışını duyarsınız bebişinin. sana tavsiyem 8. haftanın sonuna kadar beklemeniz.. benim doktorum kendi hastalarında bazen 12. haftaya kadar bekliyor..acele etmeyin.. umarım her şey yoluna girer....

canım benim metanetli olman çok güzel öncelikle
çok doğru söylüyorsun canım canı verende yaratan alanda o, biraz sabırlı olmalıyız elbette her şerde bir hayır vardır diyoruz hepte bazen bunu yaşamakta söylemekte zor gelebiliyor hepimize. allahım sana sabır versin inşallah gelişimini sağlıkla tamamlar allahım sana bağışlar bebeğini herşeyin hakkımızda hayırlısı arkadaşım dualarımız seninlee inşallah bizlerede pazartesi günü güzel haberlerini verirsin canım :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

ah cnm gerçekten çok metanetlisin

RABBİM inş herşeyin hayırlısını nasip edecektir

gerçi bilemiyorum ama acele etme bekle biraz bakalım belkide nazlı kuşumuzun kalbi atacaktır:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bence acele etme bazen ayın sonunda gebe kalınca görünmeye biliyor inşallah her şey senin ve bebegin için iyi gider ümidini kaybetme inşillah mutlu haberlerini alırız.

canlarım sağolun bekleyeceğim artık ne olacak herşeyin hayırlısı şimdi yağmur yağıyor buraya bu bereketler gibi hamilelerimiz de artar allahın izniyle opuyorumnanaktan

canlarım sağolun bekleyeceğim artık ne olacak herşeyin hayırlısı şimdi yağmur yağıyor buraya bu bereketler gibi hamilelerimiz de artar allahın izniyle opuyorumnanaktan

inşallah canımm inşallah yarında senden güzel haberler gelir inşallah :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…