neşecim sağol canım kesinleşti artık gildecek meleğim büyüteemedim onu yiyecek ekmeği yokmuş miniğim ilk göz ağrım bir ay kadar yokum kendinize iyi bakın geldiğimde yeni hamilelerle umut dolacak yüreğimiz sizi önce allaha sonra kendinize emanet ediyorum
Ablam 38 yaşında ve ikinci çocuk düşünüyor. Ama benim yanımda ne yapacağını şaşırıyor. Benimle konuşurken karar vermek için son senesi olduğunu söylüyor ancak ben onun bir an önce çocuk yapması gerektiğini düşünüyorum. Benim bir problemim varsa bunun ablamın kararını etkilemesini istemiyorum ama zor günlerde beni beklemiyor değil. Aynı iş yerindeyiz ve ben etrafa henüz çocuk istemediğimi söylüyorum ancak ablamı hamile gören herkez deli gibi üzerime gelecek ve hala neyi beklediğimizi soracak. Bende maske takıp dolaşmaktan yoruldum artık. Gelecek ay aşılama yaptıracağız benim için göle maya çalmak gibi birşey. En ufak bir ümidim yok. :1no2: Etrafta benden küçükler hamile hamile dolaştıkça yeterince baskı görüyorum zaten. En yakın arkadaşlarımız kucaklarına aldılar bile. Çevremle paylaşma fikri bana imkansız geliyor . Bize acıyacaklarını düşünüyorum. Offfff çok sıkıcı.
Kızlar akşama misafirim gelecek ne yapsam ki? Misafirlerim sulu yemekleri sevmiyor. Hem sıcakta ağır şeyler de yenmiyor. Ne yapacağımı şaşırdım ya...Fikri olan var mı???
canım benim 27 haziranda olmam gerekiyor ateşimide ölçüyorum bugün fırladı ateş basması var regli öncesi olurmu bilmiyorum 36,9 du az önce yine ölçtüm 37,3 tü yanıyorum yanıyor ama kasık bel ağrılarım regliymişim gibi resmen devam ediyor ümidim pek yok yani. sana özelden atarım gebelik testlerini nerden aldığımı denesi 1 tl kız süper 5 kerem yaptım bile kaydirigubbakcemile3
ayrıca eşinide boşver hangimizinki normal şekerim bi yerden geliyor bi yerden gidiyor daha iyisi yok piyasada valla bak denendi onaylandı a.s
üzme o tatlı canını arada ar damarları tutuveriyor :1rolleyes:
baze düşünüyorum kendimi onların yerine koyuyorum.acaba bende öylemi yapardım diye.bilmiyorum belkide yapardım.Aslında çevremdeki insanlara kızamıyorum eminimki onlar biz üzülmeyelim kırılmayalım diye bu tarz hareket ediyorlar ama bilmiyorlar ne kadar canımızın yandığını.halbuki gayet normal ve doğal bi şekilde bu mutluluğu biizmlede paylaşsalar bu kadar canımız yanmayacak.Evet dediğiniz gibi şuan bi imtihandayız ve bunları yaşayarak belkide pişicez bilemiyorum.Belki bi iki sene sonra bu kadar canımız yanmayacak dahada güçlü olacaz ve kabullenmiş olacaz.Allahtan tek dileğim ben ve benim gibi olanlara çok büyük sabır ve dayanma gücü versin.Ve bu sınavı dahada uzatmasın.en kısa zamanda hepimizin kucağına birer tane bebiş kondursun.....
Merhaba! Aranıza yeni katıldım, ara ara takip ediyorum sizleri çok güzel paylaşımlarda bulunuyorsunuz.Ben de 3 yıllık evliyim, 1,5 yılı geçti bebek istiyoruz ama olmuyor.Hiçbir problem yok olmaması için.Bu ay ikinci aşılamamı oldum, bekliyorum .Sormak istediğim birincide hiç ilaç kullanmadım sadece çatlatma iğnesi oldum sonra da aşılama yapıldı.Bu kez klomen verdi doktor 12. gün takip için gittim yumurtanın çok büyüdüğünü çatlamış olabileceğini söyledi ve aşılamayı aynı gün yaptı.Daha önce aşılama yaptıranlar , öncesi ve sonrasında kullandıkları ilaçları görünce benimkinde bir gariplik var sanki.Bir de doktor ilk yarım saat dinlendirdi sonra günlük hayatıma dönmemi istedi.Sizler de nasıl oldu, dinlendiniz mi hani birinci tutmadıya dinlenmediğim için oldu diye düşündüm ve şu an daha tedirginim.
merhaba canım hoşgeldin ..iyiki umudumuz var ya oda olmasaydı burada bir çok arkadaşımıza normal yolla gebelik olmaz diyen dr.a allah mucizelerini gönderdi inşallah bu mucizeleri bizede gösterecek inancını yitirme sorun tam olarak nedir sizde?merhaba arkadaşlar...
ben de 31 yaşındayım 3 yıllık evliyim. 2 yıldır çocuk istiyoruz. erkek infertilitesi nedeniyle 2 kez tüp bebek yaptırdık ama olmadı. belki 20'li yaşlarda olsam bu kadar dert etmeyecem ama yaş ilerledikçe panik oluyorum açıkçası.
bizim normal yolla olması çok düşük bi ihtimal ama her ay umutlanıp, hayal kırıklığı yaşıyorum.
Rabbim inşallah hayırlısıyla bana ve isteyen herkese sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip eder. Amin.
Merhaba Duru.
Sperm sayı, hareketlilik ve morfolojide sorun var bizde. Keçi boynuzu kürü uyguladık ama pek bir değişiklik olmadı. Tabiki kısmet. Allahın dediği olur. Sadece sabretmeliyiz.
Siz kaç yıllık evlisiniz. Problem ne acaba...
Canım asllında kötü niyet aramıyorum bu tür davranışlarda heleki anne kardeş bunlarda hiç kötü niyet aramıyorum..Allah derdi verince sabrıda veriyor inan bana..inşallah senelere bırakmaz en kısa zaman biriminde hamile kalmayı nasip eder allah isteyen herkese canım ...Ancak seneler geçsede acı aynı acı oluyor sadece sabır abidesi olmayı öğreniyorsun,allah bunun yanında ferahlıkta gönderiyor ...Hepimizin hakkkında hayırlısını düşünen rabbim yine hepimize hayır dolu haberler güzellikler versin ...:Saruboceq:
canım bizim sorunlar biraz karışık eşimde çift taraflı varikosel vardı ameliyat ettirdik ilk yıllarda nice sonra benimde sperm alerjim olduğu ortaya çıktıevet aslında dediklerin çok doğru acı hep aynı kalacak ama belki bizler bunla yaşamayı öğrenecez.13 yıldır evli olduğunu okudum sizde sorun nedir ?
ahh bee kızlar biz bu kadar istiyoruz acaba onlar büyüdüğünde bizi sayıp kıymet bileceklermi neelr duyuyoruz etrafımızda RABBİM ÖNCE SAĞLIKLI SONRA HAYIRLI BİR EVLAT VERSİN BEN HEP ÖLE DUA EDİYORUM inanıyorum bizde yaşıycaz o güzel duyguyu sadece bizimkiler biraz nazlı okadar zaten kızım olursa naz koycam baksanıza naz edip duruyolar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?