evet canım yaa aynen öylee:))) daha bir saftık küçük şeylerden daha bir mutluluk duyuyorduk sanki değilmi:)))
nesemese selam canım bitkisel kür derken aktara gittim üzüm çekirdeği tozu,zencefil,polen,çakşır kökü,ceviz fındık bal aldım eve geldim bunların öğütüleceklerini öğütüp hepsini tahta bir kaşıkla saatlerce karıştırdım kavanoza koydum baktım kavanoza ışık sızıyor bir güzel folyo ile sardım...sabah çıkmadan bir kaşık veriyorum eşime akşamlarıda kendi istiyor zaten kavanozu sevmez dedim ama sevdi güzel güzel yiyor :)
çok haklısın canım.İşte bu çocuklarımız ileride hep mutsuz olacaklar.Hiçbir şey onları mutlu edemeyecek.Ama ne yazık ki anne babalar bunun bilincinde değil onlar sadece diğer anne babalarla yarış içindeler.O çocuğunu bilmem ne almış hemen bende alayım çocuğum eksik kalmasın mahrum olmasın.Halbuki ne kadar büyük kötülük yapıyorlar evlatlarına.Herkes çocuğuna herşeyin en iyisini ve en güzelini ve hatta en pahalısını almak ister.Ama önce çocuğa bunu hakkettiğini hissettirmek gerek.Ve bi çocuk bişey istiyorsa anne ve babadan bunun için mücadele etmesi ve hakettiği için alındığını bilmesi lazım.Aksi taktirde inanın bu çocuklar büyüdüklerinde mutsuz olacaklar hiç bişeyden memnun olmayacaklar.Özel hayatlarında da bunu yaşayacaklar.Neyse böyle bilmiş bilmiş konuşuyorumda anne babalar kızacak şimdi bana.:) kötükedihüso
sanırım hem saflık vardı hemde olanaklar bu kadar rahat değildi.Herşey kısıtlı olunca herşeyin kıymetide daha fazlaydı.iyiki o dönemde yaşamışım çocukluğumu inan bu zamandaki çocuklara üzülüyorum ben.arkadaşlarımla bi araya geldiğimde çocuklarıda geliyor tabiki.en az 5-6 çocuk oluyor yaşlarıda birbirlerine çok yakın.inanmazsınız ama çocuklar oyun oynamasını bilmiyorlar ne acı dimi.bizim zamanımızda biz oyundan kafayı kaldıramazdık ve annem hadi kalkıyoruz dediği zaman yalvarırdım biraz daha kalalım diye.şimdikiler birbirlerine bakıyor hadi oynayın diyorsun ne oynayacaz ki diyorlar.çocukların artık hayal dünyası bile yok üretici değiller.evcilik oynamasını bile bilmiyorlar.bizde ne oyunlar vardı dolu valla.bide yetmez kendimizde oyunlar üretirdik :):) kaydirigubbakcemile2
:) Valla bende atıp tutuyorum ben özel okula vermem ben çok oyuncak almam ben şımartmam uzaktan konuşuyorum ama çocuğum olunca kim bilir neler yapacağım ablamda öyleydi şimdi yapmayacağım dediği her şeyi yapıyor sağlıklı olsunlarda galiba bizde böyle çocuklar yetiştireceğiz :tomato: ama herşeyden önce bir gelsinlerde keratalar :Saruboceq:
herkese mrb kızlar uzun zamandır yazamıyorum .tüp bebek tedavisi için izmirde kalıyorum.bu 2. tüp bebek denememiz olucak.sebebi bilinmeyen infertilite grubundayız.çrş ya da prş yumurtaları toplıycaz dedi dr um.şimdilik herşey çok yolunda.bu sefer tedaviyi tatil havasına soktuk bu psikolojiyi daha rahat kaldırabilelim diye.ben de daha pozitifim.inşallah bu sefer olucak deyip telkin yapıyorum kendi kendime.lütfen benim için dua edin de bu kez buradan karnımda bebeklerimle döneyim ve pozitif sonucu ilk kez görebileyim hayırlısı ile..hepinizin dualarını bekliyorum.Allah hepimizin hayırlı dileklerini tez zamanda gerçekleştirsin....sizler yine yazmaya çalışıcam.şimdilik öpüldünüz....
herkese mrb kızlar uzun zamandır yazamıyorum .tüp bebek tedavisi için izmirde kalıyorum.bu 2. tüp bebek denememiz olucak.sebebi bilinmeyen infertilite grubundayız.çrş ya da prş yumurtaları toplıycaz dedi dr um.şimdilik herşey çok yolunda.bu sefer tedaviyi tatil havasına soktuk bu psikolojiyi daha rahat kaldırabilelim diye.ben de daha pozitifim.inşallah bu sefer olucak deyip telkin yapıyorum kendi kendime.lütfen benim için dua edin de bu kez buradan karnımda bebeklerimle döneyim ve pozitif sonucu ilk kez görebileyim hayırlısı ile..hepinizin dualarını bekliyorum.Allah hepimizin hayırlı dileklerini tez zamanda gerçekleştirsin....sizler yine yazmaya çalışıcam.şimdilik öpüldünüz....
mrb buketİmm.ben devlet hakkımın 2. sini kullanarak dokuz eylülde erbil hocaya gidiyorum tüp bebek için yarından sonra yumurta toplam cumartesi gibi de transfer yapılacak.1. de herşey çok iyiydi ama olmadı.inşallah Allah izin verirse 2. de bekliyoruz bebişleri.Allah hepimizin yolunu açık etsin ve hayırlı dualarımızı geri çevirmesin....canım izmirde nerde yaptırıyorsun tedavini? ben de irenbe de başlayacağım adetimi bekliyorum... bekledin mi gelmez bu meret zaten....benim ki ilk olacak...2 aşılama yaptırdım ama olmadı...
sıklıdım artık sürekli bişeyleri beklemekten...ama galiba biraz sabırsızım daha yolun başındayız daha kimbilir neleri bekleyeceğiz...Allah hepimizin sabırlarının karşılığını verir umarım...
canım inşallah bu sefer son sefer olur hayırlı haberler alırsın sonunda canım dualarımız seninle ve bebiş isteyen tüm anne adaylarıyla :Saruboceq: :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?