30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

evet canım yaa aynen öylee:))) daha bir saftık küçük şeylerden daha bir mutluluk duyuyorduk sanki değilmi:)))

sanırım hem saflık vardı hemde olanaklar bu kadar rahat değildi.Herşey kısıtlı olunca herşeyin kıymetide daha fazlaydı.iyiki o dönemde yaşamışım çocukluğumu inan bu zamandaki çocuklara üzülüyorum ben.arkadaşlarımla bi araya geldiğimde çocuklarıda geliyor tabiki.en az 5-6 çocuk oluyor yaşlarıda birbirlerine çok yakın.inanmazsınız ama çocuklar oyun oynamasını bilmiyorlar ne acı dimi.bizim zamanımızda biz oyundan kafayı kaldıramazdık ve annem hadi kalkıyoruz dediği zaman yalvarırdım biraz daha kalalım diye.şimdikiler birbirlerine bakıyor hadi oynayın diyorsun ne oynayacaz ki diyorlar.çocukların artık hayal dünyası bile yok üretici değiller.evcilik oynamasını bile bilmiyorlar.bizde ne oyunlar vardı dolu valla.bide yetmez kendimizde oyunlar üretirdik :):) kaydirigubbakcemile2

Merak ettim bu kür ne için, keçi boynuzu ve üzüm çekirdeğini duymuştum ama bunu bilmiyorum.

Hazeran bende okadar kötü oluyorumki onları gördükten sonra dediğin gibi güçlü olmak gerekiyor ama insanın hayatına başka türlü bakmasını sağlıyor bence herkezin en azından 1 saatini o cocuklara ayırması gerekiyor

:) Valla bende atıp tutuyorum ben özel okula vermem ben çok oyuncak almam ben şımartmam uzaktan konuşuyorum ama çocuğum olunca kim bilir neler yapacağım ablamda öyleydi şimdi yapmayacağım dediği her şeyi yapıyor sağlıklı olsunlarda galiba bizde böyle çocuklar yetiştireceğiz :tomato: ama herşeyden önce bir gelsinlerde keratalar :Saruboceq:

malesef öyle canım

evet bu konudada haklısın canım uzaktan deyip duruyoruz ama uygulama başka teorikte zaten hepimiz profuzzz :))))

herkese mrb kızlar uzun zamandır yazamıyorum .tüp bebek tedavisi için izmirde kalıyorum.bu 2. tüp bebek denememiz olucak.sebebi bilinmeyen infertilite grubundayız.çrş ya da prş yumurtaları toplıycaz dedi dr um.şimdilik herşey çok yolunda.bu sefer tedaviyi tatil havasına soktuk bu psikolojiyi daha rahat kaldırabilelim diye.ben de daha pozitifim.inşallah bu sefer olucak deyip telkin yapıyorum kendi kendime.lütfen benim için dua edin de bu kez buradan karnımda bebeklerimle döneyim ve pozitif sonucu ilk kez görebileyim hayırlısı ile..hepinizin dualarını bekliyorum.Allah hepimizin hayırlı dileklerini tez zamanda gerçekleştirsin....sizler yine yazmaya çalışıcam.şimdilik öpüldünüz....

inş kızlar tek tek hamiş haberlerimizi veririz rabbimin izniyle tabi sonrada yazamıyoruz vaktimiz olmuyo diye yazmaya başlarız bebişlerden BÜYÜK ALLAHIM HERKESıN HAYIRLI OLAN DUALARINI KABUL ETSıN

:))))) bu çocuklar daha gelmeden bukadar nazlandılar geldikden sonra nasıl canımıza okuyacaklar kim bilir laelaelaelaelae

canım izmirde nerde yaptırıyorsun tedavini? ben de irenbe de başlayacağım adetimi bekliyorum... bekledin mi gelmez bu meret zaten....benim ki ilk olacak...2 aşılama yaptırdım ama olmadı...
sıklıdım artık sürekli bişeyleri beklemekten...ama galiba biraz sabırsızım daha yolun başındayız daha kimbilir neleri bekleyeceğiz...Allah hepimizin sabırlarının karşılığını verir umarım...

canım inşallah bu sefer son sefer olur hayırlı haberler alırsın sonunda canım dualarımız seninle ve bebiş isteyen tüm anne adaylarıyla :Saruboceq: :Saruboceq:

kızlar ben de 33 yaşındayım hamiş değilim henüz önümüzdeki ay başlıcaz kısmetse inşallah Rabbim yüzümüze güler benim ve herkezin inşallah mafoldumben

selam kızlar nasılsınız

listeyi güncellemek istiyorum ama aramıza yeni kaltılan birçok arkadaşımız olduğu için

isteyen alıntı yaparak adını yazabilir mi

mrb buketİmm.ben devlet hakkımın 2. sini kullanarak dokuz eylülde erbil hocaya gidiyorum tüp bebek için yarından sonra yumurta toplam cumartesi gibi de transfer yapılacak.1. de herşey çok iyiydi ama olmadı.inşallah Allah izin verirse 2. de bekliyoruz bebişleri.Allah hepimizin yolunu açık etsin ve hayırlı dualarımızı geri çevirmesin....
canım inşallah bu sefer son sefer olur hayırlı haberler alırsın sonunda canım dualarımız seninle ve bebiş isteyen tüm anne adaylarıyla :Saruboceq: :Saruboceq:

çok sağol canım cumartesi gibi transfer yapılacağı için artık bilgisayar kullanmayayım ve radyasyona maruz kalmıyayım diyorum.bu nedenle artık size yazamıycam . aklım sizlerde kalıcak.çünkü bu sitedeki paylaşımlarda bulunduğumuz fakat yüzünü bile görmediğimiz ve de muhtemelen göremeyeceğimiz arkadaşlarımı çok seviyorum gerçekten de... ama yanımda olduğunuzu biliyorum.dualarınızı bundan sonra da benden esirgemeyin lütfen..Allah hepimizin yolunu açık etsin ve bebişlerini hayırlı ve sağlıklı şekilde tez zamanda kucağına versin inşallah.öptüm...

kimse yokmuuuu... kaç gündür bi sayfa bile atlayamadık.Yoksa herke umutlarını tükettimi ? Neden kimse yazmıyor

canım ben varımmmm.ama benim tedavimde taaa eylül sonu gibi başlayacak şimdilik beklemede ve sizleri takipteyim.inşallah sizinkiler benim bebişlerin abisi ablası olacaklarrrrropuyorumnanaktan

mumudihaba sen nerede tedavi oluyorsun? birde çok merak ettim yaa nikinin özel bir anlamı var mı????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…