- 27 Mart 2008
- 2.721
- 42
- 358
mumudihaba sen nerede tedavi oluyorsun? birde çok merak ettim yaa nikinin özel bir anlamı var mı????
ben şimdilik tedavi görmüyorum 2 ay önce düşük yaptım
muhammed muhsin............ilk bebeğim
dilara...............ikinci bebeğim
hasan basri......ikinci bebeğim
ilk iki harfleri mumudihaba
gerçi sonradan yine düşük yaptım istersen diğer bebeklerimin isimlerini de yazayım
canımmmm çok anlamlıymış gerçekten.inşallahhhhhh bundan sonraki hamileliğin sorunsuz geçer ve sağlıkla bebeğine kavuşursun:Saruboceq::Saruboceq: canım isimlerini düşünecek ve de hatta verecek kadar zaman seninle beraber kalmışlarsa ne çookkk acı vermiştir gidişleri:gitme: benim bebeğim yanlızca 9 hafta benimle kaldı ama gidişi yıkıp geçmişti......
canım sanada çok geçmiş olsun
ablam herzamn küçük olmadan büyük olmaz der
aslında acının büyüğü yada küçüğü olmaz yaşandığında acı verir yüreğin yanar
bende rahim ağzı yetmezliği var bebeklerim 16 haftadan sonra düşüyor
toplam 6 bebeğimi kaybettim
ben kendimi tedaviye psikolojik olarak hazır hissetmiyorum henüz...
haşimato rahatsızlığından dolayı zaten sinirlerim çok gergin...
zaten tedaviden olumsuz sonuç alınanlar bile benim moralimi sıfırlıyor
ama yaş ilerledikçede hamiş kalma ihtimali azalıyor(
inş. Allah gönlümüze göre verir...
Ya sabır!
şu mübarek günlerde hepimizin duası makbul olur inş.
hayırlısıyla sağlıcakla evlat sahibi oluruz....a.s.
canım izmirde nerde yaptırıyorsun tedavini? ben de irenbe de başlayacağım adetimi bekliyorum... bekledin mi gelmez bu meret zaten....benim ki ilk olacak...2 aşılama yaptırdım ama olmadı...
sıklıdım artık sürekli bişeyleri beklemekten...ama galiba biraz sabırsızım daha yolun başındayız daha kimbilir neleri bekleyeceğiz...Allah hepimizin sabırlarının karşılığını verir umarım...
canım inşallah bu sefer son sefer olur hayırlı haberler alırsın sonunda canım dualarımız seninle ve bebiş isteyen tüm anne adaylarıyla :Saruboceq: :Saruboceq:
kızlar ben de 33 yaşındayım hamiş değilim henüz önümüzdeki ay başlıcaz kısmetse inşallah Rabbim yüzümüze güler benim ve herkezin inşallah mafoldumben
selam kızlar nasılsınız
listeyi güncellemek istiyorum ama aramıza yeni kaltılan birçok arkadaşımız olduğu için
isteyen alıntı yaparak adını yazabilir mi
mrb buketİmm.ben devlet hakkımın 2. sini kullanarak dokuz eylülde erbil hocaya gidiyorum tüp bebek için yarından sonra yumurta toplam cumartesi gibi de transfer yapılacak.1. de herşey çok iyiydi ama olmadı.inşallah Allah izin verirse 2. de bekliyoruz bebişleri.Allah hepimizin yolunu açık etsin ve hayırlı dualarımızı geri çevirmesin....
çok sağol canım cumartesi gibi transfer yapılacağı için artık bilgisayar kullanmayayım ve radyasyona maruz kalmıyayım diyorum.bu nedenle artık size yazamıycam . aklım sizlerde kalıcak.çünkü bu sitedeki paylaşımlarda bulunduğumuz fakat yüzünü bile görmediğimiz ve de muhtemelen göremeyeceğimiz arkadaşlarımı çok seviyorum gerçekten de... ama yanımda olduğunuzu biliyorum.dualarınızı bundan sonra da benden esirgemeyin lütfen..Allah hepimizin yolunu açık etsin ve bebişlerini hayırlı ve sağlıklı şekilde tez zamanda kucağına versin inşallah.öptüm...
canım ben varımmmm.ama benim tedavimde taaa eylül sonu gibi başlayacak şimdilik beklemede ve sizleri takipteyim.inşallah sizinkiler benim bebişlerin abisi ablası olacaklarrrrropuyorumnanaktan
:) Valla bende atıp tutuyorum ben özel okula vermem ben çok oyuncak almam ben şımartmam uzaktan konuşuyorum ama çocuğum olunca kim bilir neler yapacağım ablamda öyleydi şimdi yapmayacağım dediği her şeyi yapıyor sağlıklı olsunlarda galiba bizde böyle çocuklar yetiştireceğiz :tomato: ama herşeyden önce bir gelsinlerde keratalar :Saruboceq:
herkese mrb kızlar uzun zamandır yazamıyorum .tüp bebek tedavisi için izmirde kalıyorum.bu 2. tüp bebek denememiz olucak.sebebi bilinmeyen infertilite grubundayız.çrş ya da prş yumurtaları toplıycaz dedi dr um.şimdilik herşey çok yolunda.bu sefer tedaviyi tatil havasına soktuk bu psikolojiyi daha rahat kaldırabilelim diye.ben de daha pozitifim.inşallah bu sefer olucak deyip telkin yapıyorum kendi kendime.lütfen benim için dua edin de bu kez buradan karnımda bebeklerimle döneyim ve pozitif sonucu ilk kez görebileyim hayırlısı ile..hepinizin dualarını bekliyorum.Allah hepimizin hayırlı dileklerini tez zamanda gerçekleştirsin....sizler yine yazmaya çalışıcam.şimdilik öpüldünüz....
inş kızlar tek tek hamiş haberlerimizi veririz rabbimin izniyle tabi sonrada yazamıyoruz vaktimiz olmuyo diye yazmaya başlarız bebişlerden BÜYÜK ALLAHIM HERKESİN HAYIRLI OLAN DUALARINI KABUL ETSİN
inş temennimiz RABBİM hayırlısıyla evlat sahibi olmamazı sağlamasıAllah birdaha aynı acıları yaşatmasın sana canım benim..
kızkardeşiminde benzer bir problemi vardı 4 tane kaybetti ama şu an sağlıklı biri 12diğeri 4 yaşında iki evladı var ...yüreğini ferah tut rabbim büyük derdi veriyor dermanıda veriyor :teselli:
canım benim yaa büyük geçmişler olsun allahım inşallah bir daha yaşatmaz sana bu acıları canım sağlıcakla kucağına almayı nasip eder :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Kızlar herkese günaydın...Yaz geldi rehavet diz boyu...Çalışmak da hiç çekilmiyor.Yıllık iznimi ay sonunda kullanmaya başlıyacağım inşallah...Bu ay da iki yumurtam oldu kendi kendine çatladı bekliyoruz bakalım...Dualarım hepimiz için...Mumudihaba seni sabrından ve inancından dolayı çok taktir ettim.Allah seni bir gün mükafatlandırır kesin...
neşemeşe ve sevgili arkadaşlar beni ilk hamiş olarak biliyorsunuz silin çünkü bir hafta önce kalp atımı olmadığı ve gelişimi durduğu için aldırdım yani yine başa döndüm siziinle beraberim yine listede hamiş olacak arkadaşları bekliyoruz şimdi korunmadayım sonra yine başa klomene takibe
Kızlar herkese günaydın...Yaz geldi rehavet diz boyu...Çalışmak da hiç çekilmiyor.Yıllık iznimi ay sonunda kullanmaya başlıyacağım inşallah...Bu ay da iki yumurtam oldu kendi kendine çatladı bekliyoruz bakalım...Dualarım hepimiz için...Mumudihaba seni sabrından ve inancından dolayı çok taktir ettim.Allah seni bir gün mükafatlandırır kesin...
neşemeşe ve sevgili arkadaşlar beni ilk hamiş olarak biliyorsunuz silin çünkü bir hafta önce kalp atımı olmadığı ve gelişimi durduğu için aldırdım yani yine başa döndüm siziinle beraberim yine listede hamiş olacak arkadaşları bekliyoruz şimdi korunmadayım sonra yine başa klomene takibe
aay inşallahhh canım yaaa bu ay sonu senden de alırızı güzel meleğinin haberiniiii :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
inş temennimiz RABBİM hayırlısıyla evlat sahibi olmamazı sağlaması
teşekkür ederim inş evladımı kucağıma aldığım da bunların hepsini unuturum
eğer unutulursa
inş cnm hayırlısıyla hamiş listesinde görmek istiyoruz
teşekkür ederim birgün mükafatımı alacağım günü bekliyorum
nesemese cnm sanırım geçmişi okumadın sanırım
hadi kızlar yaz rehavetini atın artık
canım çok geçmiş olsun.herşeyde vardır bi hayır böyle düşün.demek ki bebişin gelmek için henüz hazır değil.kendini hazır hissettiğinde eminimki gelecektir.ama bide şu taraftan bak ki hamile kalabiliyorsun.ben ve benim gibi biçok arkadaşımız henüz bunu bile yaşamadı.güçlü ol arkadaşım allah sabrını verecektir.
Sağol canım temennin için, dileğim hepimiz bu ay veririz mutlu haberleri:) Keşşşkeee...Ne güzel olur yaaa...opuyorumnanaktan
ben şimdilik tedavi görmüyorum 2 ay önce düşük yaptım
muhammed muhsin............ilk bebeğim
dilara...............ikinci bebeğim
hasan basri......ikinci bebeğim
ilk iki harfleri mumudihaba
gerçi sonradan yine düşük yaptım istersen diğer bebeklerimin isimlerini de yazayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?