30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

mumudihaba sen nerede tedavi oluyorsun? birde çok merak ettim yaa nikinin özel bir anlamı var mı????

ben şimdilik tedavi görmüyorum 2 ay önce düşük yaptım

muhammed muhsin............ilk bebeğim

dilara...............ikinci bebeğim

hasan basri......ikinci bebeğim

ilk iki harfleri mumudihaba

gerçi sonradan yine düşük yaptım istersen diğer bebeklerimin isimlerini de yazayım

canımmmm çok anlamlıymış gerçekten.inşallahhhhhh bundan sonraki hamileliğin sorunsuz geçer ve sağlıkla bebeğine kavuşursun:Saruboceq::Saruboceq: canım isimlerini düşünecek ve de hatta verecek kadar zaman seninle beraber kalmışlarsa ne çookkk acı vermiştir gidişleri:gitme: benim bebeğim yanlızca 9 hafta benimle kaldı ama gidişi yıkıp geçmişti......

canım sanada çok geçmiş olsun

ablam herzamn küçük olmadan büyük olmaz der

aslında acının büyüğü yada küçüğü olmaz yaşandığında acı verir yüreğin yanar

bende rahim ağzı yetmezliği var bebeklerim 16 haftadan sonra düşüyor

toplam 6 bebeğimi kaybettim

Allah birdaha aynı acıları yaşatmasın sana canım benim..
kızkardeşiminde benzer bir problemi vardı 4 tane kaybetti ama şu an sağlıklı biri 12diğeri 4 yaşında iki evladı var ...yüreğini ferah tut rabbim büyük derdi veriyor dermanıda veriyor :teselli:

ben kendimi tedaviye psikolojik olarak hazır hissetmiyorum henüz...
haşimato rahatsızlığından dolayı zaten sinirlerim çok gergin...
zaten tedaviden olumsuz sonuç alınanlar bile benim moralimi sıfırlıyor
ama yaş ilerledikçede hamiş kalma ihtimali azalıyor (
inş. Allah gönlümüze göre verir...
Ya sabır!
şu mübarek günlerde hepimizin duası makbul olur inş.
hayırlısıyla sağlıcakla evlat sahibi oluruz....a.s.

Kızlar tatile girdim ve evde misafirim var bu yüzden burayı açamıyorum. Hepinizi çok özledim.

Kıyamam canım ya. İnşallah bebişin gelince tüm bu yaşadıklarını unutturacak sana.

Haşimato nasıl bişi???

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn canım..Adetin geldi mi?

canım inşallah bu sefer son sefer olur hayırlı haberler alırsın sonunda canım dualarımız seninle ve bebiş isteyen tüm anne adaylarıyla :Saruboceq: :Saruboceq:

İnşallah hepimizin duası bu aylarda kabul olacak..

kızlar ben de 33 yaşındayım hamiş değilim henüz önümüzdeki ay başlıcaz kısmetse inşallah Rabbim yüzümüze güler benim ve herkezin inşallah mafoldumben

İnşallah canım..

selam kızlar nasılsınız

listeyi güncellemek istiyorum ama aramıza yeni kaltılan birçok arkadaşımız olduğu için

isteyen alıntı yaparak adını yazabilir mi

Liste düzenlemek epey zor olacak. Canım ilgilendiğin için çok teşekkür ediyorum..

Hadi hayırlısı ezinecim, güzel haberlerini bekliyoruz...

canım ben varımmmm.ama benim tedavimde taaa eylül sonu gibi başlayacak şimdilik beklemede ve sizleri takipteyim.inşallah sizinkiler benim bebişlerin abisi ablası olacaklarrrrropuyorumnanaktan

Lansorum kür falan yapıyor musun beklerken???

Jadeyesim ben de diyorum ki bir gelsin eşşek sıpası poposuna poposuna...Kıyabilirsem tabi. Öyle şımartacağım ki bir gelse hayırlısıyla...

Canım hayırlısıyla güzel geçer inşallah da 2. ahmişimiz olursun. Bu arada ilk hamişimiz nasıl? Haberi olan var mı???

inş kızlar tek tek hamiş haberlerimizi veririz rabbimin izniyle tabi sonrada yazamıyoruz vaktimiz olmuyo diye yazmaya başlarız bebişlerden BÜYÜK ALLAHIM HERKESİN HAYIRLI OLAN DUALARINI KABUL ETSİN

Aminnnnnnnnnnnn canım...

işte 30 Yaş Bayanlarım Umutlu Hamiş Adayı Listesi

1-mumudihaba---------en kısa zamanda hamiş olacak inş.opuyorumnanaktan

2-pinkrose--------------yaz hamişi olacak inş :dance:

3-librarian--------------olacak olacak inş :hooray:

4-nesemese------------bu ay dinlenmede çok az kaldı inşallah:Saruboceq:

5-kahvelokum--------yazın hamile kalmak istiyor :teytey:

6- Duru_ ----------vakti saati gelince yaradan esirgemez :CüvCüv : a.s.

7- lansor17------------- eylülde 3.tüp bebek çalışmalarına başlayacak mucizesini bekliyor

8- Çiçekcik---------31 Yaşında ve umudunu hiç yitirmeyecek inşallah en kısa zamnada gelecek bebişi :CüvCüv

9-nelke-------------az kaldı anne olacak inş:ecrin_bebek:

10-ayrederya------------biranönce bebeği gelsin istiyoropuyorumnanaktan

Az kaldı kızlar ha gayret turkbayragi

Kızlar müjdemi isterim. İşte Hamiş listemiz başladı bile maşallah

:CüvCüv: :teytey:İŞTE BU DA 30'LU YAŞLARDA HAMİŞ LİSTEMİZ a.s. :teytey:​

1- Loveli ------------------ 31 yaşında ve 6 haftalık hamile :CüvCüv: a.s. :teytey:

İsmini yazdırmak isteyen başka kimler var??? hihoyyyt a.s.:lepi: Hadi kızlar kendinizi ekleyin listeye yada bilenlere ekletin kendinizi. Sloganınızı unutmayın..

canım benim yaa büyük geçmişler olsun allahım inşallah bir daha yaşatmaz sana bu acıları canım sağlıcakla kucağına almayı nasip eder :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Kızlar herkese günaydın...Yaz geldi rehavet diz boyu...Çalışmak da hiç çekilmiyor.Yıllık iznimi ay sonunda kullanmaya başlıyacağım inşallah...Bu ay da iki yumurtam oldu kendi kendine çatladı bekliyoruz bakalım...Dualarım hepimiz için...Mumudihaba seni sabrından ve inancından dolayı çok taktir ettim.Allah seni bir gün mükafatlandırır kesin...

inş temennimiz RABBİM hayırlısıyla evlat sahibi olmamazı sağlaması
canım benim yaa büyük geçmişler olsun allahım inşallah bir daha yaşatmaz sana bu acıları canım sağlıcakla kucağına almayı nasip eder :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

teşekkür ederim inş evladımı kucağıma aldığım da bunların hepsini unuturum

eğer unutulursa

inş cnm hayırlısıyla hamiş listesinde görmek istiyoruz

teşekkür ederim birgün mükafatımı alacağım günü bekliyorum

nesemese cnm sanırım geçmişi okumadın sanırım

hadi kızlar yaz rehavetini atın artık

neşemeşe ve sevgili arkadaşlar beni ilk hamiş olarak biliyorsunuz silin çünkü bir hafta önce kalp atımı olmadığı ve gelişimi durduğu için aldırdım yani yine başa döndüm siziinle beraberim yine listede hamiş olacak arkadaşları bekliyoruz şimdi korunmadayım sonra yine başa klomene takibe

canım benim çok geçmiş olsun :gitme:
inşallah bundan sonra meleğine kavuşucaksın canım dualarımız seninle canım :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

aay inşallahhh canım yaaa bu ay sonu senden de alırızı güzel meleğinin haberiniiii :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

canım çok geçmiş olsun.herşeyde vardır bi hayır böyle düşün.demek ki bebişin gelmek için henüz hazır değil.kendini hazır hissettiğinde eminimki gelecektir.ama bide şu taraftan bak ki hamile kalabiliyorsun.ben ve benim gibi biçok arkadaşımız henüz bunu bile yaşamadı.güçlü ol arkadaşım allah sabrını verecektir.

mafoldumben Çok üzüldüm canım, elden bir şey gelimiyor maalesef,,,Allah sana sabır ve umudunu yitirmemen için güç versin, biz bu dünyada sınanan Allah'ın sevdiği kullarıyız bence...Sevgiler..

aay inşallahhh canım yaaa bu ay sonu senden de alırızı güzel meleğinin haberiniiii :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Sağol canım temennin için, dileğim hepimiz bu ay veririz mutlu haberleri:) Keşşşkeee...Ne güzel olur yaaa...opuyorumnanaktan

Maşallah canım inşallah hayırlı haberlerini tez zamanda alırız.

Canım çok vaktim olmadığı için geçmişe bakıp da listeyi güncelleyemedim. Yapabilirsen çok sevinirim.

Canım kıyamam ya meleğin inşallah sana şefaatçi olacak. Güçlü duruşun çok hoşuma gidiyor maşalllah. Rabbim hepimizin yüzünü tez zamanda güldürsün inşallah..

Ben de hiç hamile kalmadım(

Sağol canım temennin için, dileğim hepimiz bu ay veririz mutlu haberleri:) Keşşşkeee...Ne güzel olur yaaa...opuyorumnanaktan

İnşallah çok yakında bu listede herkes hamiş olacak:))

Canım yazacak kelime bulamıyorum. Meleklerin sana şefaat edecek inşallah. En kısaa zamanda meleklerimize kavuşucaz dünyada inşallah kızlar..

işte 30 Yaş Bayanlarım Umutlu Hamiş Adayı Listesi

1-mumudihaba---------en kısa zamanda hamiş olacak inş.opuyorumnanaktan

2-pinkrose--------------yaz hamişi olacak inş :dance:

3-librarian--------------olacak olacak inş :hooray:

4-nesemese------------bu ay dinlenmede çok az kaldı inşallah:Saruboceq:

5-kahvelokum--------yazın hamile kalmak istiyor :teytey:

6- Duru_ ----------vakti saati gelince yaradan esirgemez :CüvCüv : a.s.

7- lansor17------------- eylülde 3.tüp bebek çalışmalarına başlayacak mucizesini bekliyor

8- Çiçekcik---------31 Yaşında ve umudunu hiç yitirmeyecek inşallah en kısa zamnada gelecek bebişi :CüvCüv

9-nelke-------------az kaldı anne olacak inş:ecrin_bebek:

10-ayrederya------------biranönce bebeği gelsin istiyoropuyorumnanaktan

11-Loveli------------------Güçlü bir o kadar da sabırlı arkadaşımız bu ay dinleniyor inşallah meleği çok yakında gelecek...

Az kaldı kızlar ha gayret turkbayragi

:CüvCüv: :teytey:İŞTE BU DA 30'LU YAŞLARDA HAMİŞ LİSTEMİZ a.s. :teytey:​

1-Burası en kısa zamanda dolacak inşallah kızlar...

İsmini yazdırmak isteyen başka kimler var??? hihoyyyt a.s.:lepi: Hadi kızlar kendinizi ekleyin listeye yada bilenlere ekletin kendinizi. Sloganınızı unutmayın..

canlarım hepinize çok teşekkür ederim desteğiniz büyük moral olacak bebişlerle dolacak allahın izniyle kürtaja giderken dua ettim herkese rabbim duamı kabul eder insanlar doğuma giderken dua eder ben kürtaja giderken rabbim verdi rabbim aldı az önce gebelik testimi attım artık meleğim yok o da olmasın dedim attım artık önümüzdeki maçlara bakacağız dimi çok öpüyorum canlarım sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…