Bugün gevezeliğim üstümde, son bu :) kızlar içimizde Kur'an bilenlerle hatim indirelim mi? Hepimiz için. Ben varım inşallah..Burada en az 30 kişi varız. 1 er cuz düşer. Olmadı 2. Hadi bir de bunun için liste yapalım. Kimler var???
Bugün gevezeliğim üstümde, son bu :) kızlar içimizde Kur'an bilenlerle hatim indirelim mi? Hepimiz için. Ben varım inşallah..Burada en az 30 kişi varız. 1 er cuz düşer. Olmadı 2. Hadi bir de bunun için liste yapalım. Kimler var???
canlarım ben bilmiyorum ben size dua etsem bildiğim süreleri okusam olur mumafoldumben
walla canım bende öyleyim senin gibi olur herhalde bende öyle yapıyorum çünkü bildiklerimi okuyorum opuyorumnanaktan bence asıl önemli olan niyetimiz değilmi ama opuyorumnanaktan
öyle valla niyet önemli Şeniz
hayırlı cumalar hayırlı ramazanlar bir kaç gün yokum kendinize iyi bakın moraller yüksek olsun:sm_cool:
yaaa tatlım inan bilmiyorum yaa sinek ilacı varya onları denesen sıksan üstlerineee
süper yaaaaaa form doldurmamız gerekiyormuuu şekerimmmmm sabıka kaydı falann kaydirigubbakcemile3
valla canım bilseydim yapardım ama bilmiyorum tatlım yaa
ben varım 2 cüz alabilirm şimdiden
zaten her sene ramazanda hatim indiriyorum
ayrıca ramazan ayında bol bol vaktimzde olacak..gündüzler uzun ..neler yapabilirz mesala
ben bir ajanda aldım kendime ve aylık plan program çizelgesi yapacam inş. planlı çalışınca erteleme olmuyor zaten..yapamayınca da kendime ufak cezalar veriyorum :) planlı ve sistemli çalışmak başarıya götürüyor.. aslında her ay bu plan defterine bakmak gerek yapabildiğim ve yapamadığım ya da ertelediğim şeyler neler ...hani öğretmenlerin yıllık paln defterleir olur ya....bunun gibi bişey anlatmak isteğim..neyse ben defter çizelgesini hazırlayım inş. artılarım bol olurda kendimi cezalandırmam :))) sonuçta meşguliyetl euğraşmak güzel bir şey yeterki yeneklerin doğrultuusnda olsun... ramazan alışverişi yapacam bugun ..yemek listeside çıkarmam gerek.. böyle kolay hafif yaz mevsimine yönelik yemekler olursa seviniirm...bu ramazan sıcak geçecek :smiley-cool:herkese şimdiden hayırlı ramazanlar...dualarımız müşterek olsun..selametle a.s.
olur inşallah ben de bir cüz alırım.Güzel bir düşünce....Allah razı olsun neşecim.
10 gündür yoktum burada onun için giremedim hiç topicimize.Var mı güzel müjdeli haberler...Bu arada ramazan ayımız hepimize mübarek olsun inşallah.Ben ahşap mobilya malzemelerimi aldı,inşallah başlıycam ramazanda.zaten bu ay bebek falan hiç düşünemiyor insan yemek derdine düşüyor .kafamızın en rahat olabileceği ay aslında bu ay.Bakalım....Hepimiz için hayırlısı olsun
canlarım ben bilmiyorum ben size dua etsem bildiğim süreleri okusam olur mumafoldumben
walla canım bende öyleyim senin gibi olur herhalde bende öyle yapıyorum çünkü bildiklerimi okuyorum opuyorumnanaktan bence asıl önemli olan niyetimiz değilmi ama opuyorumnanaktan
bu alanlardan en komiği alabilirim eğlenceli bir insanım acaba en becerikli mi olsam bu aralar kışlık hazırlayacağım diye bayağı hamarattım yani evde 2kişi kışlık hazırlığı ordu için :roflol::roflol:
öyle valla niyet önemli Şeniz
hayırlı cumalar hayırlı ramazanlar bir kaç gün yokum kendinize iyi bakın moraller yüksek olsun:sm_cool:
En Komik:MUMU
En Becerikli: MUMU
En Hayat Dolu: MUMU
En Umursamaz:IIIIIIIIIII OLMAZ DİSİPLİN BENİM EN ÇOK SEVDİĞİM
En Kibirli:HİÇ DEĞİLİM SEVEMEM
En Aç: MUMU ÇOK AÇIM DOYMUYORUM
BİLİYORUM ÇOK MÜTEVAZİLİK YAPTIM AMA NE YAPAYIM HERZAMAN ÖYLE OLMAYA GAYRET EDERİMkaydirigubbakcemile3
mergiyle kalınhaba kızlar ben yeni üye oldum yazdıklaraınızı okudum ve çok içten buldum bende 32 yaşında bebek özlemi çeken bir bayanım umarım en kısa zamanda hepimiz anne oluruz sev
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?