Leylacım günaydın canım ben siteye yine giremiyorum yine engelliyo kahrolasıca program canım bu sabah saranın kalan 23 duayı okudum Rabbim kabul etsin inş.kendi kalan duamıda okudum 30 tane canım sen siteye yazarmısın birde abdestim varken kime okunacaksa okumak istiyorum bana hemen bildirirmisin?
ayşegül bana mesaj atmış siteye giremiyormuş...zerdal sırada kim var canım yazarmısın...mesaj atacam.haber bekliyor benden...
ayşegül canım hg tatlım...zerdala yazdım ama cevap vermiyor pc başında değil yada geçmişe dalmış sanırım....girebilmene sevindim canım...
zerdalcım günaydın arkadaşın pc.den girdim şimdilik hemen çıkıcam saolsun leyla yazmış hemen saranın duası bitti bende kendime 30 tane okudum kardelen ben 15 okuyabilirim deyince msj attım ben 30 taneyi okurum sen sıkıştırma kendini diye bende kendime 30 okumuş oldum peki kardelende okuduysa 15 msj.mı aldımı bilmiyorum ne olacakbirde abdestim varken okunacak kim varsa sırada ona okuyabilirim canım
leyla, ayşegül tamam demi kızlar anlaştık. sonra kardelenle konuşuruz. olmazsa kardelenin okuduklarını metukaya yazarız. şimdilik siz metukaya başlayın. ben şimdi çıkıyom. yarım saate gelirim.
kızlar azıcık ortadan kayboldum sayfalar uçmuş hemen hızınıza yetişemiyorum yani
biraz uzanmıştım, aman hiç halim yok, rapor 3 günlük verdi doktor, ahh bunu bile müdürüm çok zor kabul etti zerdal, birde 5 gün alsam ne kadar kızardı
halimi gördüğü halde yavaş yavaş çalışırdınız diyo
ahh canım ya Allah acil şifalar versin insanoğlu işte halden anlamazkine yapacaksın neyse bununla geçmiş olsun canım bol bol dinlen bu hastalık dinlenmeden geçmiyor maalesef
eşimin memleketinde de isim vurmak diyorlar bizim memlekette isim koymak denir, isim vurduk çocuğa filan deyince ne o öyle çocuğu vurduk der gibi diye yadırgamıştımgünaydın kızlar nasılsınız?
ben hastaneden geldim şimdi holter cihazı taktılar yarın çıkaracaklarmış.
zerdalcım metukanın bebeği için 113 tane bana yaz.
kızlar akşam isim koyma isim bırakma hakkında yazıştıkda. yöresel farklılıklar aynı yörede bile ağız farklılıkları oluyo ben isim bırakmayı çok kullandığım için öylede yazmıştım.ancak Türk Dil Kurumundan baktım.
adlandırmak
(-i) Çağırmak veya anmak için bir canlıya, bir yere, bir şeye ad vermek, ad koymak, ad takmak, ad vermek, isimlendirmek, isim koymak, isim takmak, isim vermek, tesmiye etmek.
Türk Dil Kurumu büyük sözlükten alıntıdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?