30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

Leylacım günaydın canım ben siteye yine giremiyorum yine engelliyo kahrolasıca program canım bu sabah saranın kalan 23 duayı okudum Rabbim kabul etsin inş.kendi kalan duamıda okudum 30 tane canım sen siteye yazarmısın birde abdestim varken kime okunacaksa okumak istiyorum bana hemen bildirirmisin?

ayşegül bana mesaj atmış siteye giremiyormuş...zerdal sırada kim var canım yazarmısın...mesaj atacam.haber bekliyor benden...

canım ayşegülün 15 tane kaldı o bitince metukaya başlıyoz.

ayşegül canım hg tatlım...zerdala yazdım ama cevap vermiyor pc başında değil yada geçmişe dalmış sanırım....girebilmene sevindim canım...

zerdalcım günaydın arkadaşın pc.den girdim şimdilik hemen çıkıcam saolsun leyla yazmış hemen saranın duası bitti bende kendime 30 tane okudum kardelen ben 15 okuyabilirim deyince msj attım ben 30 taneyi okurum sen sıkıştırma kendini diye bende kendime 30 okumuş oldum peki kardelende okuduysa 15 msj.mı aldımı bilmiyorum ne olacak birde abdestim varken okunacak kim varsa sırada ona okuyabilirim canım

canım kardelen okumşusa eğer, senden 15 düşer metukaya ekleriz. tamam mı sen şimdi metukata başla o zaman. haberlerişirz.

ayşegül için ayetel kürsi listesi

zerdal............20
sara..............103
leyla..............20
semi...............50
elfida...............30
caadi................20
naneli...............40
kardelen............15
ayşegül.............15
toplam............313

okunanlar, leyliko,caadi,yeter,zelal,naneli,geshenk,özlem, tentation, semi,sara

metuka için ayetel kürsi listesi

ayşegül........15
zerdal..........20

okunanlar, leyliko,caadi,yeter,zelal,naneli,geshenk,özlem, tentation, semi,sara, ayşegül.

leyla, ayşegül tamam demi kızlar anlaştık. sonra kardelenle konuşuruz. olmazsa kardelenin okuduklarını metukaya yazarız. şimdilik siz metukaya başlayın. ben şimdi çıkıyom. yarım saate gelirim.

leyla, ayşegül tamam demi kızlar anlaştık. sonra kardelenle konuşuruz. olmazsa kardelenin okuduklarını metukaya yazarız. şimdilik siz metukaya başlayın. ben şimdi çıkıyom. yarım saate gelirim.

tamam canım anlaştık ben akşam 17,30 gibi msj atmışım kardelen oda gece yarısı girmiş nete muhtemelen almıştır msj.mı ama okuyup okumadığını bilmiyoruz tabi okuduysada ayarlarsın sen bi şekilde ben metukaya başladım şimdilik 15 okudum ama devam edicem işimin yoğunluğuna göre sana bildiririm canım şimdilik girebiliyorum siteye giremezsem özelden yazarım

kim ne kadar okumuş kafam çorba oldu...bir yandanda yazılarla boğuşuyorum...kime okunacaksa bana yaz canım...

kızlar azıcık ortadan kayboldum sayfalar uçmuş hemen hızınıza yetişemiyorum yani
biraz uzanmıştım, aman hiç halim yok, rapor 3 günlük verdi doktor, ahh bunu bile müdürüm çok zor kabul etti zerdal, birde 5 gün alsam ne kadar kızardı
halimi gördüğü halde yavaş yavaş çalışırdınız diyo

ahh canım ya Allah acil şifalar versin insanoğlu işte halden anlamazki ne yapacaksın neyse bununla geçmiş olsun canım bol bol dinlen bu hastalık dinlenmeden geçmiyor maalesef

saraaaa
duan bitti hayırlı olsun güzelim Rabbim kabul etsin inş.tez zamanda meleğini göndersin size

günaydın kızlar nasılsınız?

ben hastaneden geldim şimdi holter cihazı taktılar yarın çıkaracaklarmış.

zerdalcım metukanın bebeği için 113 tane bana yaz.

kızlar akşam isim koyma isim bırakma hakkında yazıştıkda. yöresel farklılıklar aynı yörede bile ağız farklılıkları oluyo ben isim bırakmayı çok kullandığım için öylede yazmıştım.ancak Türk Dil Kurumundan baktım.

adlandırmak
(-i) Çağırmak veya anmak için bir canlıya, bir yere, bir şeye ad vermek, ad koymak, ad takmak, ad vermek, isimlendirmek, isim koymak, isim takmak, isim vermek, tesmiye etmek.
Türk Dil Kurumu büyük sözlükten alıntıdır.

Son düzenleme:
ahh canım ya Allah acil şifalar versin insanoğlu işte halden anlamazki ne yapacaksın neyse bununla geçmiş olsun canım bol bol dinlen bu hastalık dinlenmeden geçmiyor maalesef

tipik müdür işte canım, iş her şeyden önce geliyor onun için
dinlenmeye çalışıyorum, sen nasılsın görüşmeyeli

eşimin memleketinde de isim vurmak diyorlar bizim memlekette isim koymak denir, isim vurduk çocuğa filan deyince ne o öyle çocuğu vurduk der gibi diye yadırgamıştım
aman işte her yörenin var öyle farkları, takılmayın kızlar boşverin
bebişler gelsin ister isim vuralım, ister isim bırakalım aman yeterki gelsin meleklerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…