öncelikle gazozcu başı,hoş geldin ama,biz gazoz yüzü görmeyeli,gözümüzü kupalar diktik haberin olsun,başımızı bu kadar boş bırakırsan,olacağı buydu.
metukacım,çok geçmiş olsun anneciğine,rabbim şifasını versin inşallah.
kızlar,ayşegül ben okurum yazınca,ben okumadım açıkcası,zaten misafirimde vardı,bide nezlemsi,gribimsi bişey olmuyşum ben yaaaaaa,boğazım yanıyo,boğazımdan kan kokusu duyuyorum sanki,çok iğrenç.:84:
geçmiş olsun kardelenim.
kardelen5233+
naneliseker+
tentation+
zerdal
sara_28
nasılsınız fıstıklar?
öncelikle gazozcu başı,hoş geldin ama,biz gazoz yüzü görmeyeli,gözümüzü kupalar diktik haberin olsun,başımızı bu kadar boş bırakırsan,olacağı buydu.
metukacım,çok geçmiş olsun anneciğine,rabbim şifasını versin inşallah.
kızlar,ayşegül ben okurum yazınca,ben okumadım açıkcası,zaten misafirimde vardı,bide nezlemsi,gribimsi bişey olmuyşum ben yaaaaaa,boğazım yanıyo,boğazımdan kan kokusu duyuyorum sanki,çok iğrenç.:84:
canım benim amin, sağol, hepimiz inşallahAylincim çok geçmiş olsun.Allah yar ve yardımcın olsun.biz buradaki tüm arkadaşlarımıza içtenlikle dualarımızı ediyoruz.sende bunlara dahilsin.umarım ameliyatın başarılı geçer ve sende bu senenin annelerinden olursun.
sorarkene sen yoktun aşağıda, sonadan gelince ekledim kıs :)aşkolsun aylin beni sormak yokmu?
zerdalım beniiiim amin.. aslında niyetim oydu, hatta geçen ay son bi kere klomen ve çattlatma inesi denedik, herşey çok iyiydi, geciktim üstelik 2-3 gün ama fosss olunca laparoskopi yolu göründü...aylinim fıstığım hoş geldin arada anıyoz seni ama ihmal ediyon bizi, dualrımız seninle, sanada okuyalım 313 ayetel kürsi herkese okuyoruz. dedim bu kız hamiş olup gelecek, yat canım hastaneye tedavini ol, mutlaka zamanını bekliyor, tedavidan sonra gelir inşallah bebişin.
sağol yavrım kardelenim :)teşekkür ederim canım,sağol.
aylincim,sanada geçmiş olsun canım.
geçmiş olsun kardelenim.
metuka için ayetel kürsi listesi
ayşegül........85
zerdal..........20
sara............113
toplam.........208
okunanlar, leyliko,caadi,yeter,zelal,naneli,geshenk,özlem, tentation, semi,sara, ayşegül.
metuka için ayetel kürsi listesi
ayşegül........85
zerdal..........20
sara............113
toplam.........208
okunanlar, leyliko,caadi,yeter,zelal,naneli,geshenk,özlem, tentation, semi,sara, ayşegül.
hehe, istediin gazoz olsunEki Görüntüle 139403
hadi beee! kız hamile tikırı koymuşun üstünü okumadımki bebicikleri görünceekız aylin,ALLAHIM İYİLİĞİNİ VERSİN,İNŞALLAH RABBİM SÖYLETMİŞ OLSUN,ORDA HAMİLEYİM Mİ YAZIYO BACIIIIIIIIIIIM,BELKİ TICKER DEN KISKANIR RAHMİM,YIMIRTALARIM DİYE ÖYLE YAPTIM BEN.
BEN KİİİİİM,HAMİLE OLMAK KİM CANIM BENİM.
bak bu süperr habeeeeeeeeerrrrrrrr maşallah, Allahım tamamına erdirsin sağlık ilen
aylin senin haberin yok zelal ve elfida hamiş
bebiş geliyor bakalım hadi inşaallah
hee temam ben hepinize yeterimkızzzz,hemde folik gazoz,hepimize lazım dı heee
bak bu süperr habeeeeeeeeerrrrrrrr maşallah, Allahım tamamına erdirsin sağlık ilen
hadi beee! kız hamile tikırı koymuşun üstünü okumadımki bebicikleri görüncee
sen hamile diil miydin bi ara ben mi yannış hatırlıyom??
hee temam ben hepinize yeterim
darısı başımıza inşaallahhhh:92: :92:
ohoooo aylin,o derden çok sular geçti,hamile olduğumu öğrendim,sevincim kısa sürdü,ilerleme yapmadı ki bebişim malesef.
kimyasalmış,annesini istemedi bebişim.
( depreştirdim mi canım ya, üzgünüm
tez vakitte gelir bebişlerimiz inşallah..
yumurta takibinde misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?