sara hoşgeldin fıstık
saraaaa
duan bitti hayırlı olsun güzelim Rabbim kabul etsin inş.tez zamanda meleğini göndersin size
hoşbulduk canım nasıl oldun? bugün daha iyisin inşallah.
eşimin memleketinde de isim vurmak diyorlar bizim memlekette isim koymak denir, isim vurduk çocuğa filan deyince ne o öyle çocuğu vurduk der gibi diye yadırgamıştım
aman işte her yörenin var öyle farkları, takılmayın kızlar boşverin
bebişler gelsin ister isim vuralım, ister isim bırakalım aman yeterki gelsin meleklerimiz
kızlar nasılsınız?
ağzınıza yüreğinize sağlık canlarım..rabbim kabul etsin dualarımızı...
babam şu an uyuyor...
Annem,bundan tam 1 sene önce pankreas kanserine yakalandı....dr lar yapılacak hiçbirşey olmadığını ölmesini beklememizi söylediler..bir umut kanser tedavisine başladık...1 hafta önce çekilen tomografi ve kan tahlilleri sonuçları çok kötü çıkmış..marker ları 1000 lerden 5000 lere çıkmış...dr kardeşime anneni bir daha getirme yapılacak hiçbirşey kalmadı demiş....anneme dr un tedaviye ara verdiğini söyleyeceğiz..annem gözlerimizin önünde ölüyor..
rabbimden isteğim anneme çok çektirmesin....
ne yapıyım kızlar ben şimdi?
akılm ççook karışık ve çook üzgünüm..belki de benim yavrum annanesini hiiiç tanımıcak....
kızlar nasılsınız?
babam şu an uyuyor...
Annem,bundan tam 1 sene önce pankreas kanserine yakalandı....dr lar yapılacak hiçbirşey olmadığını ölmesini beklememizi söylediler..bir umut kanser tedavisine başladık...1 hafta önce çekilen tomografi ve kan tahlilleri sonuçları çok kötü çıkmış..marker ları 1000 lerden 5000 lere çıkmış...dr kardeşime anneni bir daha getirme yapılacak hiçbirşey kalmadı demiş....anneme dr un tedaviye ara verdiğini söyleyeceğiz..annem gözlerimizin önünde ölüyor..
akılm ççook karışık ve çook üzgünüm..belki de benim yavrum annanesini hiiiç tanımıcak....
Allahtan ümit kesilmez canım, bakımı morali iyi olsun, inşallah düzelir rabbim senin yavruşunu annene gösterir. allah ölümünde hayırlısını eylesin. sanada allah sabır versin canım.kızlar nasılsınız?
babam şu an uyuyor...
kızlar nasılsınız?
babam şu an uyuyor...
metukacım insan böylesi bi durumda ne der bilemedim.çok geçmiş olsun canım.Allah sabrını annenden ve sizlerden eksik etmesin.annene de dayanma gücü versin.Allahtan umut kesilmez umudunuzu kaybetmeyin Allah büyük canım.Allah yardımcınız olsun.
zerdalım,,tentom,,nanelimm ,,saram sağolun...
saram,,, bir an bütün umudumu kaybettim,,,
ama dedğin gibi ,,Allahtan umut kesilmez,,,belkide 5 sene daha yaşar..kim ne biliyor ki gelecekle ilgili değil mi?
ohhhhh kendime geldim bir anda....benim güçlü olmam lazım....
hepinizi çoook seviyom
KIZLAAR selam ben geldim, utanaraktan ama yüzsüzlüğe vererekten
niye çünkü ben çıkarcıyım, dua almaya geldim, dürüstüm en azından
kızlar biliyorum çok ihmal ettim sizleri ama pek kendimle aram yoktu son zamanlarda, kendimle, bebeğimle :)) gelesim gelmedi, elim varmadı...
zerdalım burdasın, yazdığımı gördün mü bilemiyorum, seviyom seni, anladın sen onu...
yavrılarım, sonuç ve talep kısmına geleyim, yarın hastaneye yatıyorum, cuma laparoskopi olcam. çikolata kistim var bi tane ve tabi henüz hangi aşamada olduğunu bilemediğimiz endometriozisim..
onun için işte...
dualarınızı esirgemeyin olmaz mı?
# kardelen5233+
# naneliseker+
# tentation+
nasılsınız fıstıklar?
öncelikle gazozcu başı,hoş geldin ama,biz gazoz yüzü görmeyeli,gözümüzü kupalar diktik haberin olsun,başımızı bu kadar boş bırakırsan,olacağı buydu.
metukacım,çok geçmiş olsun anneciğine,rabbim şifasını versin inşallah.
kızlar,ayşegül ben okurum yazınca,ben okumadım açıkcası,zaten misafirimde vardı,bide nezlemsi,gribimsi bişey olmuyşum ben yaaaaaa,boğazım yanıyo,boğazımdan kan kokusu duyuyorum sanki,çok iğrenç.:84:
KIZLAAR selam ben geldim, utanaraktan ama yüzsüzlüğe vererekten
niye çünkü ben çıkarcıyım, dua almaya geldim, dürüstüm en azından
kızlar biliyorum çok ihmal ettim sizleri ama pek kendimle aram yoktu son zamanlarda, kendimle, bebeğimle :)) gelesim gelmedi, elim varmadı...
zerdalım burdasın, yazdığımı gördün mü bilemiyorum, seviyom seni, anladın sen onu...
yavrılarım, sonuç ve talep kısmına geleyim, yarın hastaneye yatıyorum, cuma laparoskopi olcam. çikolata kistim var bi tane ve tabi henüz hangi aşamada olduğunu bilemediğimiz endometriozisim..
onun için işte...
dualarınızı esirgemeyin olmaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?