30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

saraaaa
duan bitti hayırlı olsun güzelim Rabbim kabul etsin inş.tez zamanda meleğini göndersin size

çok sağol canım.senin ve okuyan herkesin ağzına yüreğine sağlık.Allah kabul etsin.Allah hepinizden razı olsun canım.Allah hepimizin meleğini sağlıkla ve hayırlısıyla bir an önce gönderir inşallah.AMİN

metuka için ayetel kürsi listesi

ayşegül........100
zerdal..........20
sara............113
toplam.........223

okunanlar, leyliko,caadi,yeter,zelal,naneli,geshenk,özlem, tentation, semi,sara, ayşegül.

naneli güldürdün beni dediğin gibi b iuşaklar gelsinde, ismi en kolayı herkes yöresine göre düşünür ismini.

kızlar nasılsınız?

ağzınıza yüreğinize sağlık canlarım..rabbim kabul etsin dualarımızı...

babam şu an uyuyor...

Annem,bundan tam 1 sene önce pankreas kanserine yakalandı....dr lar yapılacak hiçbirşey olmadığını ölmesini beklememizi söylediler..bir umut kanser tedavisine başladık...1 hafta önce çekilen tomografi ve kan tahlilleri sonuçları çok kötü çıkmış..marker ları 1000 lerden 5000 lere çıkmış...dr kardeşime anneni bir daha getirme yapılacak hiçbirşey kalmadı demiş....anneme dr un tedaviye ara verdiğini söyleyeceğiz..annem gözlerimizin önünde ölüyor..

rabbimden isteğim anneme çok çektirmesin....

ne yapıyım kızlar ben şimdi?

akılm ççook karışık ve çook üzgünüm..belki de benim yavrum annanesini hiiiç tanımıcak....

canım ya ne yazsam şimdi bilemedim, Allah sabrınızı ve gücünüzü artırsın.
annen içinde çok zor bi durum, Allahım çektiği acılara dayanma gücü versin, isyana düşürmesin

offf ne demeli ki

allah sabır versin size de, annene de..

(

Allahtan ümit kesilmez canım, bakımı morali iyi olsun, inşallah düzelir rabbim senin yavruşunu annene gösterir. allah ölümünde hayırlısını eylesin. sanada allah sabır versin canım.

metukacım insan böylesi bi durumda ne der bilemedim.çok geçmiş olsun canım.Allah sabrını annenden ve sizlerden eksik etmesin.annene de dayanma gücü versin.Allahtan umut kesilmez umudunuzu kaybetmeyin Allah büyük canım.Allah yardımcınız olsun.

zerdalım,,tentom,,nanelimm ,,saram sağolun...

saram,,, bir an bütün umudumu kaybettim,,,

ama dedğin gibi ,,Allahtan umut kesilmez,,,belkide 5 sene daha yaşar..kim ne biliyor ki gelecekle ilgili değil mi?

ohhhhh kendime geldim bir anda....benim güçlü olmam lazım....

hepinizi çoook seviyom

ha şöyle canım siz güçlü olunki annenede moral verebilesiniz.bol bol dua edin moralinizi yüksek tutun Allahtan umut kesilmez.unutma doktorun doktoru Allahtır.O dese o olur.

KIZLAAR selam ben geldim, utanaraktan ama yüzsüzlüğe vererekten
niye çünkü ben çıkarcıyım, dua almaya geldim, dürüstüm en azından
kızlar biliyorum çok ihmal ettim sizleri ama pek kendimle aram yoktu son zamanlarda, kendimle, bebeğimle :)) gelesim gelmedi, elim varmadı...

zerdalım burdasın, yazdığımı gördün mü bilemiyorum, seviyom seni, anladın sen onu...

yavrılarım, sonuç ve talep kısmına geleyim, yarın hastaneye yatıyorum, cuma laparoskopi olcam. çikolata kistim var bi tane ve tabi henüz hangi aşamada olduğunu bilemediğimiz endometriozisim..
onun için işte...
dualarınızı esirgemeyin olmaz mı?

kardelen5233+
naneliseker+
tentation+
zerdal
sara_28
nasılsınız fıstıklar?

Son düzenleme:
öncelikle gazozcu başı,hoş geldin ama,biz gazoz yüzü görmeyeli,gözümüzü kupalar diktik haberin olsun,başımızı bu kadar boş bırakırsan,olacağı buydu.
metukacım,çok geçmiş olsun anneciğine,rabbim şifasını versin inşallah.
kızlar,ayşegül ben okurum yazınca,ben okumadım açıkcası,zaten misafirimde vardı,bide nezlemsi,gribimsi bişey olmuyşum ben yaaaaaa,boğazım yanıyo,boğazımdan kan kokusu duyuyorum sanki,çok iğrenç.:84:

Aylincim çok geçmiş olsun.Allah yar ve yardımcın olsun.biz buradaki tüm arkadaşlarımıza içtenlikle dualarımızı ediyoruz.sende bunlara dahilsin.umarım ameliyatın başarılı geçer ve sende bu senenin annelerinden olursun.

geçmiş olsun kardelenim.

aylinim fıstığım hoş geldin arada anıyoz seni ama ihmal ediyon bizi, dualrımız seninle, sanada okuyalım 313 ayetel kürsi herkese okuyoruz. dedim bu kız hamiş olup gelecek, yat canım hastaneye tedavini ol, mutlaka zamanını bekliyor, tedavidan sonra gelir inşallah bebişin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…