metuka için ayetel kürsi listesi
ayşegül........85
zerdal..........20
sara............113
toplam.........208
okunanlar, leyliko,caadi,yeter,zelal,naneli,geshenk,özlem, tentation, semi,sara, ayşegül.
yok canım,depreşmedi,pek bişey anlamadım ki zaten,sadece bi anlık sevindim,sonrada üzüldüm,fiziken bi his oluşamamıştı yavrumla.
neyse gelelim konuya,14 şubat ta adet günüm,sonra takibe başlıyorum,artık gittiği yere kadar.
bu ay incir kürü denedim,dün son günümdü,yed, gün aradan sonra ikinci postaya başlıyorum.
bu arada incirde çok pahalı,yaklaşık beş kilo inciri kaynatmışım
acaba sen incir dağıtmayada başlasan,olmamı
canım kimyasal da olsa hamile kalabildiğini gösterir, inşallah tez vakitte bu kez sağlıklı bi şekilde yeniden hamile kalırsın...
bu arada incirler gazozcudan, buyrun Eki Görüntüle 139413
afiyet şeker olsun, bebiş olarak dönsün :)inşallah canım,hepimizde kalalım.
incirler süper görünüyo,kesene bereket
geshenk hoşgeldinnnn, nasılsın şekerimm
altu üye,beş ziyaretçi var,abbbovvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv:76::76:
geshenk,geçen kulaklarını çektim,anlamadın mı kısssssssahanda böyle
kardelencim ben yazın yapmıştım saraçoğlunun sitesinden incir kürünü ama bende ara kanama yaptı birde regl günüm 32 güne kadar uzadı 18.günümde acayip kanama yapmıştı sanki regle hazırlıksız yakalanmışım gibiydim çamaşırım doluydu neden öyle oldu hiç bilmiyorum doktorumda yumurta çatladıktan sonra kanama olabilir demişti şimdi tekrar cesaret edipte yapamıyorum o kürüsende yaptınmı bu ay peki?
geshenk hoşgeldinnnn, nasılsın şekerimm
altu üye,beş ziyaretçi var,abbbovvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv:76::76:
geshenk,geçen kulaklarını çektim,anlamadın mı kısssssssahanda böyle
afiyet şeker olsun, bebiş olarak dönsün :)
geshenk mi geldi
nerdee
kaçsam mı o kesin döver beni
heheincir ve gazozu gören gelmiş
geshenkim yavrımm, çok geçmişler olsun... nodül ne iş ya, rahimde mi? kıyamam, çabucak iyileş inşallah.. neyse asıl lazım olan organ duruyo yerinde diyerekten bi gülücük reca edeyim :)VAY VAY VAY... AYLİN hanım gelmişler... iyiki bi bakim dedim seni görmek varmış buralarda.. ben tam bir viraneyim bugün.. ses hiç yokk.. laranjit olmuşum.. geçen hafta biyopsim vardı sonuç aldım parça alamamışlardı zaten ( aylincim nodül var bende yeni keşif :) onun biyopsisinden bahsediyorum myom değil ) sonuç takip edilecek sürekli kontrol alttında olacaksın denildi.. ve bugün elimin üzeri çaydanlıktan feci bir şekilde yandı..buz kalıbıyla iyiydi kaldırdım şimdi merhem sürdüm yanıyor ama acısını unutmak için yokmuş gibi davranıyor ve full yazıyorum :)) zaten seste yok yazdığım elimde yandı aaahh ahhh tüm konuşabileceğim anlatabileceğim organlarım kesildi :)) harbi harabe gibiyim görseniz içler acısı halim ama neşem yerinde bu halde bile.. o da geçer.. geldimi toplu gelir ya zaten..
canım aylincim bende senin için okunacak dualara katılırım seve seve.. hatta ekstaradan da okurum anacım.. valla seni merak ediyordum ne oldu nerdesin diye.. iyi oldu gördüğüm.. hadi bakalım bu işlem sonrası bişiler yoluna girecek bana öyle geliyor.. genelde hislerimde yanılmam dedi dersin... öpüldün gazozlar kraliçesi...
zerdalım nasılsın canım benim... ben virane harabe yıkık dökük devam ediyorum evdeyim raporluyum görüntüm kötü ama ruhum iyi durumda..
kardelencim bak aylinim demiş geliyormu yoksa bebiş malum oldu bizimkine he :))
lalehanı gördüm ama ben yazana kadar çıkar belki.. nasılsın oradaysan lalehancım?
diğer tüm arkadaşlar hepinize öpücükler yolladım uzaktan ama yakın temas olarak almayın zira şu an mikrop yuvası gibiyim...
VAY VAY VAY... AYLİN hanım gelmişler... iyiki bi bakim dedim seni görmek varmış buralarda.. ben tam bir viraneyim bugün.. ses hiç yokk.. laranjit olmuşum.. geçen hafta biyopsim vardı sonuç aldım parça alamamışlardı zaten ( aylincim nodül var bende yeni keşif :) onun biyopsisinden bahsediyorum myom değil ) sonuç takip edilecek sürekli kontrol alttında olacaksın denildi.. ve bugün elimin üzeri çaydanlıktan feci bir şekilde yandı..buz kalıbıyla iyiydi kaldırdım şimdi merhem sürdüm yanıyor ama acısını unutmak için yokmuş gibi davranıyor ve full yazıyorum :)) zaten seste yok yazdığım elimde yandı aaahh ahhh tüm konuşabileceğim anlatabileceğim organlarım kesildi :)) harbi harabe gibiyim görseniz içler acısı halim ama neşem yerinde bu halde bile.. o da geçer.. geldimi toplu gelir ya zaten..
canım aylincim bende senin için okunacak dualara katılırım seve seve.. hatta ekstaradan da okurum anacım.. valla seni merak ediyordum ne oldu nerdesin diye.. iyi oldu gördüğüm.. hadi bakalım bu işlem sonrası bişiler yoluna girecek bana öyle geliyor.. genelde hislerimde yanılmam dedi dersin... öpüldün gazozlar kraliçesi...
zerdalım nasılsın canım benim... ben virane harabe yıkık dökük devam ediyorum evdeyim raporluyum görüntüm kötü ama ruhum iyi durumda..
kardelencim bak aylinim demiş geliyormu yoksa bebiş malum oldu bizimkine he :))
lalehanı gördüm ama ben yazana kadar çıkar belki.. nasılsın oradaysan lalehancım?
diğer tüm arkadaşlar hepinize öpücükler yolladım uzaktan ama yakın temas olarak almayın zira şu an mikrop yuvası gibiyim...
bizim zelal hamile olunca,sana örnek olmasını istediydim,ondada ne arasan var olduğu,tüp denemeleri başarısız olduğu halde,gayreti elden bırakmadığı için,sana örnek olmasını istediydim.hoşbulduk güvenliğim asayişim :)) iyiyim canım içgüveyisinden hallice :)) evdeyim raporluyum.. yukarıda bahsettiğim haldeyim :2: ne arasan var.. sizi gördüm valla iyi oldum.. sen nasılsın tatlım??
bi uzama farkettim aslında niçün bu kulaklaa uzadı dediydim hatta...:86: niçün çekmiştün GESHENK in suçu neydi o gün acep
yok lenn kendime hayrım yok.. seni dövemem bugün başka zaman hatırlat sen gene bana içinde kalmasın yaflum bugün severim amaözledim zati...
hoşbulduk güvenliğim asayişim :)) iyiyim canım içgüveyisinden hallice :)) evdeyim raporluyum.. yukarıda bahsettiğim haldeyim :2: ne arasan var.. sizi gördüm valla iyi oldum.. sen nasılsın tatlım??...
bende evdeyim raprluyum çok hastayım çokkkk :2: :2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?