30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

metuka için ayetel kürsi listesi

ayşegül........85
zerdal..........20
sara............113
toplam.........208

okunanlar, leyliko,caadi,yeter,zelal,naneli,geshenk,özlem, tentation, semi,sara, ayşegül.

canım 5 tane okudum metuka için naçizane.. ama başörtüm yoktu yanımda, olmaz derseniz ekleme

canım kimyasal da olsa hamile kalabildiğini gösterir, inşallah tez vakitte bu kez sağlıklı bi şekilde yeniden hamile kalırsın...
bu arada incirler gazozcudan, buyrun

altu üye,beş ziyaretçi var,abbbovvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv:76::76:
geshenk,geçen kulaklarını çektim,anlamadın mı kısssssssahanda böyle

kardelencim ben yazın yapmıştım saraçoğlunun sitesinden incir kürünü ama bende ara kanama yaptı birde regl günüm 32 güne kadar uzadı 18.günümde acayip kanama yapmıştı sanki regle hazırlıksız yakalanmışım gibiydim çamaşırım doluydu neden öyle oldu hiç bilmiyorum doktorumda yumurta çatladıktan sonra kanama olabilir demişti şimdi tekrar cesaret edipte yapamıyorum o kürü sende yaptınmı bu ay peki?

VAY VAY VAY... AYLİN hanım gelmişler... iyiki bi bakim dedim seni görmek varmış buralarda.. ben tam bir viraneyim bugün.. ses hiç yokk.. laranjit olmuşum.. geçen hafta biyopsim vardı sonuç aldım parça alamamışlardı zaten ( aylincim nodül var bende yeni keşif :) onun biyopsisinden bahsediyorum myom değil ) sonuç takip edilecek sürekli kontrol alttında olacaksın denildi.. ve bugün elimin üzeri çaydanlıktan feci bir şekilde yandı..buz kalıbıyla iyiydi kaldırdım şimdi merhem sürdüm yanıyor ama acısını unutmak için yokmuş gibi davranıyor ve full yazıyorum :)) zaten seste yok yazdığım elimde yandı aaahh ahhh tüm konuşabileceğim anlatabileceğim organlarım kesildi :)) harbi harabe gibiyim görseniz içler acısı halim ama neşem yerinde bu halde bile.. o da geçer.. geldimi toplu gelir ya zaten..

canım aylincim bende senin için okunacak dualara katılırım seve seve.. hatta ekstaradan da okurum anacım.. valla seni merak ediyordum ne oldu nerdesin diye.. iyi oldu gördüğüm.. hadi bakalım bu işlem sonrası bişiler yoluna girecek bana öyle geliyor.. genelde hislerimde yanılmam dedi dersin... öpüldün gazozlar kraliçesi...

zerdalım nasılsın canım benim... ben virane harabe yıkık dökük devam ediyorum evdeyim raporluyum görüntüm kötü ama ruhum iyi durumda..

kardelencim bak aylinim demiş geliyormu yoksa bebiş malum oldu bizimkine he :))

lalehanı gördüm ama ben yazana kadar çıkar belki.. nasılsın oradaysan lalehancım?

diğer tüm arkadaşlar hepinize öpücükler yolladım uzaktan ama yakın temas olarak almayın zira şu an mikrop yuvası gibiyim...

çok şükür,bende yan etki olmadı canım,daha günümde gelmedi,ama büyük ağrılarım var son iki gündür,bgün daha olmadı ama.
benim geçen sene bu zamanlar,tam yumurtlama günlerimde kendiliğinden olmuştu kanamam,bikaç ay hemde.
demekki yumurta çatlayınca olabiliyo.
yaaaa mdem çatlıyo,niye yakalayamıyoz bi o yumurtayı,oysaki ne gazozlarda içtik,ne kupalar kazandık.
yani sorun hürrem olamamakta mı:44:

geshenk hoşgeldinnnn, nasılsın şekerimm

hoşbulduk güvenliğim asayişim :)) iyiyim canım içgüveyisinden hallice :)) evdeyim raporluyum.. yukarıda bahsettiğim haldeyim :2: ne arasan var.. sizi gördüm valla iyi oldum.. sen nasılsın tatlım??

altu üye,beş ziyaretçi var,abbbovvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv:76::76:
geshenk,geçen kulaklarını çektim,anlamadın mı kısssssssahanda böyle

bi uzama farkettim aslında niçün bu kulaklaa uzadı dediydim hatta...:86: niçün çekmiştün GESHENK in suçu neydi o gün acep

afiyet şeker olsun, bebiş olarak dönsün :)

geshenk mi geldi
nerdee
kaçsam mı o kesin döver beni

yok lenn kendime hayrım yok.. seni dövemem bugün başka zaman hatırlat sen gene bana içinde kalmasın yaflum bugün severim ama özledim zati...

geshenkcim geçmiş olsun canım,benimde farenjitim azdı galiba,daha doğrusu ne anlamadımda he,öksürük,tıksırık,boğazda tahriş,yanma hepsi mevcut olunca,mikrop bana bulaşıpta napsın,gel kucaklaşak

incir ve gazozu gören gelmiş
hehe
geshenkim yavrımm, çok geçmişler olsun... nodül ne iş ya, rahimde mi? kıyamam, çabucak iyileş inşallah.. neyse asıl lazım olan organ duruyo yerinde diyerekten bi gülücük reca edeyim :)
canım benim inşallah, şifa olur bu laparoskopi, güzel yüreklim, her zamanki gibi tatlı dillim :) özlemişim muhabbetlerinizi...

en kötü zamanda bile halini gayet neşeli anlatmışsın ya takdir ettim seni güçlü kadınsın sen vesselammmm
canımcım çok çoookkkk geçmiş olsun, Allah başka keder ve üzüntü vermesin. hayırlısıyla tez zamanda yüzünü güldürsün

bizim zelal hamile olunca,sana örnek olmasını istediydim,ondada ne arasan var olduğu,tüp denemeleri başarısız olduğu halde,gayreti elden bırakmadığı için,sana örnek olmasını istediydim.

geshenkim sen kendni adam akıllı bi okutsana :)
negatif enerji var sende valla bak. teee burdan hissedliyo:)

çok geçmiş olsun.

aylinim allah şifanı verecek :)

ayetel kürsü okumadım. ass sora okuyup sayıyı bildircem

önce saçımı kurittim :)

aylincim nodül boğazımda canım. tam ters istikamet yani.. rahim çok aşağıda bu çok yukarıda :76: yanim nodül troitlerin olduğu bölgede guatr değil bu troitlerin alt kısmında oluşmuş sol lob da tek bir nodül keşfedildi öylesine kontrol amaçlı gitmiştim endokrine.. ne kadar dürtersen o kadar afedersin b... u çıkıyor yane o nedenle artık yine kendi doktorum olma yolunda kendimi terfi edicem bu gidişle böle taa şahane oluyo :))) myom ne alemde bilmiyorum çok da ilgilenmiyorum açıkçası bakalım bir haber yollarsa bana zoraki o zaman ilgilenirim..

nanelim canım güçlü olmasak daha zor be tatlım.. ne kadar güçlü olursak o kadar kolay atlatılıyor hayat.. 3 günlük dünya işte başımıza daha neler gelecek kimbilir.. hep daha kötülerini düşünürsek halimize şükrederiz ancak o zaman... en çaresizi ölüm gerisinin hep bi çaresi var yeterki biz daha da zorlaştırmayalım...

merhaba kızlar
nasılsnız...sayfalar çok ilerlemiş maşallah
çok ilerisini okuyamadım..yeni hamişler var sanırım...darısı diğerlere inş.

geshenk çim geçmiş olsun bnde faranjt olmuştum yeni atlattım çok şükür..i
laçsız çok zor geçti
ama şimdi de biraz böbreklerde iltihap oluşmuş..bol bol su içiyorum...i
laçsız hastalığı atlatmak gerçekten zor...
Rabbim herkese sağlık ve şifa versin...
diğer arkadaşlara da sevgiler
birazdan çıkacam 2. tetonoz iğnesini vurulacam
dua ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…