30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

incir ve gazozu gören gelmiş
hehe
geshenkim yavrımm, çok geçmişler olsun... nodül ne iş ya, rahimde mi? kıyamam, çabucak iyileş inşallah.. neyse asıl lazım olan organ duruyo yerinde diyerekten bi gülücük reca edeyim :)
canım benim inşallah, şifa olur bu laparoskopi, güzel yüreklim, her zamanki gibi tatlı dillim :) özlemişim muhabbetlerinizi...

kısss,niye aralıklı olaraktan aynı meşejı iki kere yollarsın

yok lenn kendime hayrım yok.. seni dövemem bugün başka zaman hatırlat sen gene bana içinde kalmasın yaflum bugün severim ama özledim zati...
hehe bekle hatırlatırım ben sana bi ara sevsene beni, öpsene bi kerecik
geshenkcim geçmiş olsun canım,benimde farenjitim azdı galiba,daha doğrusu ne anlamadımda he,öksürük,tıksırık,boğazda tahriş,yanma hepsi mevcut olunca,mikrop bana bulaşıpta napsın,gel kucaklaşak
geçmiş olsun demiş mi idim yavrım ya..
aminn
bende evdeyim raprluyum çok hastayım çokkkk :2: :2::2:
sana da geçmiş olsun nanem şekerim
bence de bi okut geshenkim ya nazara mı geliyon sen??
hımmm annadım, annemde de olmuştu ondan. biyopsi sonucunu aldın mı?
lalehancım hg, geçmişler olsun
herkes hasta ya
ben de görünürde iyiykene, cuma karnıma bikaç delik açtırıp yatmalık olcam bebenin hatrına :)) aaah ah

Temelin bir koyunu varmış, bir türlü gebe kalamıyormuş.
Temel düşünmüş taşınmış ve nam salan koçun sahibi İdris ile konuşmaya karar vermiş.
İdris : - Tamam koyunun koçum ile ciftlesebilir ama 5 liranı alırım... der.
Bunu seve seve kabul eder Temel ve ertesi sabah koyununu el arabasına oturtur, İdris`in yolunu tutar. Koyun ile Koç çiftlesir.
Ama Temel tedirgindir ya gebe kalmazsa diye sorar : - Koyunun gebe olduğunu nereden anlayacağım ?
İdris : - Sabah kalktığında eğer ayakta ise gebe değil, eğer yatıyorsa gebedir... der.

Sabah olur Temel koşarak gider ağıla ama koyun ayaktadır. Oflayıp yine el arabasına koyunu koyup İdris'in ağılına gider.
İdris bu sefer 3 TL alır. Aynı şeyi söyler İdris, ayakta ise gebe değil, yatıyorsa gebe...
Sabah olur ancak yine koyun ayaktadır. Yine gider İdris'in ağılına ve bu sefer ona acıyan İdris 1 TL'sini alır ve hayvanlar yine ciftlesir.

Takip eden gün Temel telaşından hiç ağıla gitmek istemez ve karısı Fadime'ye seslenir : - Şu ağıla bi baksana koyun ne alemde ayakta mı, yatıyor mu ?
Fadime gider bir zaman sonra geri gelir.

Temel sorar : - Ee koyun ne durumda, ayakta mı yatıyor mu ?

Fadime gülerek cevap verir :

- Ne ayakta ne de yatıyor, el arabasına binmiş seni bekliyor...

Kızlar,ben çıkıyorum,herkeze güzel günler olsun inşallah,cuma günü davetim var bu arada,hepiniz davetlisiniz.:89::89::89:

bizim zelal hamile olunca,sana örnek olmasını istediydim,ondada ne arasan var olduğu,tüp denemeleri başarısız olduğu halde,gayreti elden bırakmadığı için,sana örnek olmasını istediydim.

heee.. çok sevindim ona da bu arada.. tentom demişti ama ben giremedim iki gündür koca gün hastanelerde helak oldum vakit olmadı...

ZELALCİM çoook tebrik ediyorum vallahi çok sevindim.. Allahım sağlıkla sürmesini nasip etsin inşallah...

kardelenim bakalım nasipse alnıma yazıldıysa elbet bir yol bulup iyi yada kötü karşıma çıkacaklar hayatıma girecek olan şeyler... sağlığım sıhhatim yerinde yinede şükür böle toplu halde geliyorlar evet ama elbet giderler topluca ... iyi olanlar da böle toplu halde gelir belkide.. inşallah da hepimize topluca gelsin tüm güzellikler...

bende evdeyim raprluyum çok hastayım çokkkk :2: :2::2:

ahhh canım sanada çoook geçmiş olsun... hava da hastalık havası tam bu mevsimlerde nasibimi almadan geçmemki zati ben... offf kışı hiç sevmiyorum Allah günah yazmasın.. bahar gelsin artık yaaa..

burası revir oldu zaaaaaaar,gelen giden hasta.

hiiişşştttt aloooooooooo ne biçim konuşuyosun sen bize öyle.. revir mevir... dimdik yasıyos işte taa ne ossun

amaniiin tentoşumda gelmişşş.. tatilde tabi hatun kişi... bende raporluyum kısım naberrr ne ettim yaptım evde kaldım bende aşık attım senle illa... nazar var diyorsun ve taaaaaa oraya kadar yaydım dimekki bu negatif enerjiyi... ne etsem kimlere gitsem nefesi sağlam kimi bulup okunup üflensem.. inanırım bakma ama herkes bu işi iyi bilmiyo.. inanç tabi önemli olan ancak bu işin erbabı kişiler var aslında.. şöyle abdesti namazı sağlam birini bulup okutturmalı madem.. bunu yapıcam tentoşum sağol tatlım benim...

parça alamadılar ki... o nedenle kötü huylu olmadığını düşünüyoruz dediler ve 6 ayda bir kontrolde olacaksın dediler.. ama sesim gitti yok oldu onlara göre biden değil diyorlar KBB a gittim o da laranjit ama ses telleri tahrip olmuş dedi.. farklı doktorda alakalı olabilrde olmayabilirde dedi.. velhasıl olan sesime oldu.. laranjite baktım da int den ses tellerine yerleşmiş iltihap yapan bir virüsmüş... 1 haftaya kadar ses gelmeyebiliyormuş doktora görede...

canım laparoskopiden korkma o delikler çok minicik ve bence her üreme sorunu yaşayana yapılması gereken bir işlem ayrıca.. bence çok faydalı yapılması... hiç korkma ne öncesi ne sonrası acı kalacağını sanmıyorum.. ve bu işlem inşallah seni bebişine kavuşturacak... ben inanıyorum bak gör sana çok faydası olacak bu işlemin...

ayyyyyyyyyyyyy hoşuna gitti keretanın

Kızlar,ben çıkıyorum,herkeze güzel günler olsun inşallah,cuma günü davetim var bu arada,hepiniz davetlisiniz.:89::89::89:

gün mü var kısss... geliriz ne mamalar yapacaksın bi de bakem...

hoşgeldin güle güle lalehan :)
geçmiş olsun :)
tentoşşşş nabersin şekerimmmm

nosun ya. çıkçaz birazdan ama çıkamadık bi türlü. anneme gitceem

sen hala hastasın. geçmiş olaa.

topiğe nazar mı değeyo neidr

şaka bi yana ne kadar inanırsın bilemiyorum ama evinde de bişi mişi yoktur umarım
kendi kendine de çok oku.
bulursan halis birisi de okusun seni.

gün değil kız,dua yapılcak,kuranı kerim okuncak.

nası şeyler kıss. muska falan gibi mi... bak hiçç aklıma gelmedi benim böle şeyler.. olurmu acaba... :44:

metuka için ayetel kürsi listesi

ayşegül........100
zerdal..........20
sara............113
naneli............20
tentoş............21
kardelen...........14
toplam.........288

okunanlar, leyliko,caadi,yeter,zelal,naneli,geshenk,özlem, tentation, semi,sara, ayşegül.

ay kızlar o kadar yoğunum ki anlatamam sayfalar çok çabuk ilerliyor. geshenk şu özel mesaj kutunu boşalt demekten dilimde tüy bitti, hiç ulşamıyom sana.

bu arada zelal hamile biliyormusun.

takiplerini aksatma canım, inşallah sesine de tez vakitte kavuşursun, oku kendini, felak-nas oku bolca..
ve nasıl moral oldun canım ya, sanki oldu bitti ve hamile kaldım sandım :))) inşallah geshenkim, hepimizin bebişleri geliversin
kızlar hepiniz sağolun, rahatlattınız
Neyse,bu sefer kesin kesin kaçtım,mamaları ancak gelen görür
ama ama ben laparoskopi olcam, bana göndersen olmaz mı, gazozlan yerdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…