nası şeyler kıss. muska falan gibi mi... bak hiçç aklıma gelmedi benim böle şeyler.. olurmu acaba... :44:
ben çıkıyom. görüşürük
öperim sizi
ben inanıyorum.. böyle şeyler var.. dinen de var. yapanın dinde yeri yok o ayrı
allah dosttan düşmandan uzak etsin
sene başında okuldan bi arkadaş başka bi arkadaşa fal baktı.
bişiler söyledi filan dedi ki evinde bişi var senin. gelenin gidenin olur mu çok. yok dedi. bi eşi bi kendisi zaten. arada da yakın akrabalar tek tük
bi kaç hafa önce bi vesileyle dolapları kurcalarken eski bi çarşafın arasına sarılmış yağ gibi bişiler buldu pis kokulu tüylü müylü.
vardır demiyorum içini ferah tut, oluyo böyle şeyler ama
aylinim arada gel şu an çok yoğun olduğum için sohbete katılamıyorum. geshek geçmiş olsun tatlım. merak ediyorum seni hep, beni ihmal ediyorsun.
geshenk geçmiş olsun Allah şifa versin canım.
kızlar geçmşe bakamayacağım size haber vermek istedim
kızlar hpnize tek tek teşeükür erim alah razı olsun
dr neden para istedi çünki bu ameliyatları yapacak başarılı dr çok az olduğu içi isterseniz gidersinizi ünverste
hemen ameliyat derler zaten ama orada uzman ve stajerler yapar dedi ben 1000 tane b şekilde has ameliyatı yaprım ve henüz ölen yada bşaka bir sorunla karşılaşmadım türkiyede en iyilerdenim ama eğer kafanızda soru işareti varsa benimle ilği araştırn dedi daha iyi bir dr varsada ben bile yrdımcı olrum ama bu ameliyatlarıyapacak dr çok az dedi
ben size %100 diyemem ama her ameliyatta risk vardır bundada var ve kolay bir ameliyat olmayaca ortalama 7 saat sürece dedi elimden geleni yaparım dedi
kalanıda kader ve kısmet dedi
zaten bu kistin en az15 yılık olduğunu söyledi ve bu ameliyatla sadece %90 alınabilir kalanı için ilaç ve işin tedavisine devam edilecek dedi kızlar bu arada dr ücreti için acıbademlede konuştum bana 52.000 tl dediler
canlarım allah razı osun hepinizden dualrınızı eksik etmeyin
her zamnkigibi en çok ihtiyacım olan şey dua
dr neden para istedi çünki bu ameliyatları yapacak başarılı dr çok az olduğu içi isterseniz gidersinizi ünverste
hemen ameliyat derler zaten ama orada uzman ve stajerler yapar dedi ben 1000 tane b şekilde has ameliyatı yaprım ve henüz ölen yada bşaka bir sorunla karşılaşmadım türkiyede en iyilerdenim ama eğer kafanızda soru işareti varsa benimle ilği araştırn dedi daha iyi bir dr varsada ben bile yrdımcı olrum ama bu ameliyatlarıyapacak dr çok az dedi
ben size %100 diyemem ama her ameliyatta risk vardır bundada var ve kolay bir ameliyat olmayaca ortalama 7 saat sürece dedi elimden geleni yaparım dedi
zaten bu kistin en az15 yılık olduğunu söyledi ve bu ameliyatla sadece %90 alınabilir kalanı için ilaç ve işin tedavisine devam edilecek dedi kızlar bu arada dr ücreti için acıbademlede konuştum bana 52.000 tl dediler
cadıcım merhaba nasılsın?
canim ALLAH kolaylik versin madi manevi tum dualarim seninle ISALLA en kisa zamanda kocan salina kavusur.................kızlar geçmşe bakamayacağım size haber vermek istedim
yetercim Allah yardımcınız olsun canım.inşallah herşey yolunda giderde eşin bir an önce sağlığına kavuşur.
allah şifa versin..
çok zor işler çokk
ama doktora da kızdım. tüccar gibi.
daha iyisını bulursan git ama bana da mecbursun bla bla..
allah düşürmesin
maddi manevi allah kolaylık versin
canim ALLAH kolaylik versin madi manevi tum dualarim seninle ISALLA en kisa zamanda kocan salina kavusur.................
NEler Okudum( Cok üzüldüm okuduklarıma...
Metukacım.. ALLAH sabırlar versin size,gözünüzün önünde beklemek !! cok zor imtihan hakkaten..
ne desek,hangi teselli cümleleri kullnsan boş gelecek gibi.. RABBİM in dediği olacak, acılarını azatsın inş. :26: :26: :26:
Yetercim iyi doktor cok önemli böyle ameliyatlr için.. sen daha iyi düşünür bilirsin mutlaka, maddi imkanlarınız kısa sürede el verir bu ameliyat için umarım.ALLAH ım yardımcınız olsun..habersiz bırakma bizleri de...
Aylin gelmişinde ben denkgelemedim sana.. Laparoskopi zor bişey değil gibi uzaktan gördüğüm kadarıyla, ve sahiden de bebek aşamasında cok faydalı oldugunu duydum,biliyorum tedavim esnasında görüştüüğüm insanlardan.. Sana güzel sonuçlar getirecek eminim sonrasında...
GESHENk cok gecmiş olsun sesler gitmiş, benimde nodül var mı bakılacaktı ama taa yaza gün verdi tıp fakültesi, ammaann beklemeyelim özelde yaptıralım deidk onuda ihmal ettim, kaldı öyle. Korktum şimdi bak sen öyle diyince...Ama gecici bu ses kısıklığı dimi.. 1 haftaya iyileşeceksin...?? Elcaazında yanmış( Tento nun dediklerine katılıyorum nazar olabilir.. bi araşltır bakalım.. üst üste bu kadar gelmesi pek normal değil bacım...
Zelal ugramadı mı bugun?? umarım iyiydir hem morali,hem bebeği :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?