Ben de böyle bir başlık açmayı düşündüm vazgeçtim. 27 yaşında evlendim. sınavlardı yüksek lisanstı. 2,5 yıl erteledim. sanki korunmayı bırakınca hemen olacakmış gibi. İnsan başına gelmeyince bilmiyor. 30 bitti. Şimdi hamile kalsam doğana kadar yaş 32. Hep iki çocuğum olsun isterdim. Ona da vakit kalmıyor. Bu konuda çok dertliyim.14 aydır o doktor senin bu doktor benim araştırdık. eşim ameliyat oldu . Bu ay aşılama yaptıracam hayırlısı bakalım.
6 mayısta 30 u devırdım bende
2 yıllık evlıyız ıkı dusuk yaptım
1 yıldırda olmuyor artık
akısınada bıraktım cok taktıgımda oldu umursamadıgımda
nasılım bende bılmıyorum
uzulmuyorum havada gıbıyım
bazen kocaman bır dunyadayım bazen sıkısmısım nefesım darlaıyor
oncelerı hep sevınırdım hamıle haberlerı duyunca sımdıde cok sevınıyorum ama artık kendı acım canımıda yakıyor onu ogrendım
Allah herkese hayırlı zmanda hayırlı evlatlar nasıp etsın
merhaba arkadaşlar,
bende 33 yaşındayım 3 yıldır korunmadığımız halde bebeğimiz olmadı.4 yıllık evliyim.bir sürü doktora gittim hepsi ayrı bişey söylüyor.ama ortak söyledikleri tek şey sorun yok ikinizdede bekleyebilirsiniz.birde bana hala yaşınız genç beklemenizde sakınca yok diyorlar.birde bana sorun yaşım gençmi neler yaşıyorum.psikolojim gerçekten çok bozuldu.dün gece adetim geldi saatlerce ağladım yine bugün hala gözlerim şiş habire ağlıyorum.bir arkadaşımız yazmış biri neden ağlıyorsun derse diyecek bişeyde yok aynen bende öyle ota boka ağlıyorum.ne olacak halimiz.korkuyorum isyan edip zorlamakta korkutuyor beni.zamanı gelince olacak otur bekle diyorum onuda yapamıyorum.allahım hepimizin yüzünü güldürsün hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Merhaba arkadaşlar, Nesemese beni hatırlarsın sanırım, bir dönem daha doğrusu kadınlar kulübüne sık takıldığım bir zaman yazışıyorduk.Ben 31 yaşımdayım, evleneli 2.5 sene oldu.İlk sene çocuk düşünmedik ama korunmadık da...Olmaması tuhaf geldi bana o aralar ve ilk doktorumla o zaman tanıştık. Sebepsiz infertilite denildi ve ne yumurtlamada ne eşimin tahlil sonuçlarında ne de adet döngüm veye hormonlarımda bir sorun bulunamadı.Zamana bıraktık, zamanla olur stresten denildi ama zaman geçtiği halde olmadı...
Zamanla çocuk isteği iyice depreşti lakin zaten üniversite iş evlilik derken 28imde evlenmiştim, şimdi oldu yaş 31...Geçen zamandaki üzüntüler, sıkıntılar, buhranlar... Kader arkadaşlarım sonuçta benzer şeyler yaşadıklarımız bu kısmı uzatmaya hiç gerek yok sanırım...Geçen ay, başka bir doktora gittim.Elimdeki tüm belgelere baktıktan sonra ve bei muayene ettikten sonra,evet hiçbir sorun yok ama çok büyük bir ihmal var neden rahim filmi çekilmemiş size.Eğer normalken olmuyorsa içte birşey olabilir dedi.Gerisi, HSG,klomen kullanımı ve dünde yumurtam çatlamış, gün aşırı ilişki ile devam ediyoruz bakalım.Bu arada sağ tüpümde yapışıklık vardı film esnasında açıldı. Doktorum, artık hamile kalmaman için bir sebep kalmadı diyor hayırlısı...Dualarım hepimiz için, Rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşallah...
Ben de böyle bir başlık açmayı düşündüm vazgeçtim. 27 yaşında evlendim. sınavlardı yüksek lisanstı. 2,5 yıl erteledim. sanki korunmayı bırakınca hemen olacakmış gibi. İnsan başına gelmeyince bilmiyor. 30 bitti. Şimdi hamile kalsam doğana kadar yaş 32. Hep iki çocuğum olsun isterdim. Ona da vakit kalmıyor. Bu konuda çok dertliyim.14 aydır o doktor senin bu doktor benim araştırdık. eşim ameliyat oldu . Bu ay aşılama yaptıracam hayırlısı bakalım.
seni bu sayfaya bekliyorum arkadaşım...merhaba arkadaşlar,
ben uzun zamandır siteye girmiyor ve yazmıyordum.
bugün yazdıklarınızı okuyunca herkeste kendimden bişeyler buldum. yaşadıklarınızı yaşadım, hissettiklerinizi hissettim.
5 yıldır evliyim önceleri eşim istemiyor diye psikolojim bozuldu, sonraları korunmadık olmuyor diye, geçen yaz aşılama denedim iyice çöktüm. içinden çıkılmaz bir haldeydim.
ancak daha bugün yaşadığım bir tecrübeyi sizinle paylaşmak istedim.
baştan başlıycam ama; 3 ay önce bacak ağrılarım için dr a gittim. tahlil tetkik derken 'bağ dokusu hastalığı 'dediler. ilaç başlayalım. ben bebek istiyorum ilaca başlayamam dedim ; o dr bu dr derken bir sürü hastalık çıktı bende.haşimoto denilen bir tür trioid,D vitanmini eksikliği,2 nodüli, 1 miyom. eh daha ne olsun.
Geçen yıl aşıalam yapan dr. bendeki bu durumu hiç önemsemedi,ruhsal durumumu o yalnızca yeniden yapalım yaşınız geçiyor falan filan.
Çok fazla kafanızı ağrıttım. sonuçta, Ben tüm sonuçalrımı aldım ve konusunda çok uzman, değerli,harika bir dr gittim. onun istediği tahlilleri yaptırdım .. hiçbir konuyu atlamadan araştırma yaptı. tüm bu değerleri normala döndürürsek herşeyin kendiliğinden olabileceğini,umutla yol almam gerektiğini söyledi.
Arkadaşlar, doktorun önemi bu aşamada bizler için çok önemli.
Desteğiniz için saolun . Ben iktisat alanında master yaptım cnm. Tedavi oluyormu sun?Demekki böyle bir başlığa ihtiyaç varış ki açmayı düşünen tek ebn değilmişim. Benzerleri var herhalde ama burası en hızlı hamişlerin toplandığı yer olacak inşallah demiştin dersiniz:))
Canım ben 33 yaşımdayım, hala umudum var. Sen daha gençsin inşallah bebişinin gelmesi çok yakın. Canım hangi alanda master yaptın? Benim 2 masterım var, doktoradayım. Haziranda yeterliliğe giricem inşallah düşün bu kadar işin arasında bebek işini nasıl unutamıyorum kendime şaşıryorum:)) hle bir ilk bebeklerimiz olsun sonrakiler yolu kolay bulur inşallah zaten sen hiç tasalanma:))
Canım amin diyorum duana. Hep benzer şeyleri yaşıyor ve hissediyoruz zaten. Eminim buradan teker teker hayırlı güzel haberlerimizi ilan edicez, çığlık çığlığa sevinicez. Az kaldı kızlar inşallah sıkın dişinizi..
Valla birazda olsa moral buldum. Yanlış anlamayın sakın hiçbirimizin bu durumda olmasını istemem ama benim gibi düşünenler olduğunu görünce rahatladım sanki. Bana da doktorum daha erken bekleyin diyordu. Tabii onlara göre sorun yok. İlk seneler korunduğum için zaten suçluluk duyuyorum. Daha önce çaresine bakardık diye . Eminim çoğunuzda öyle düşünüyor. Cumartesi ilk aşılamam var ne olur dua edin. Bu stresi yaamak çok zormuş . Allah yardımcımız olsun. 2009 hepimize uğur getirsin. Hepimizde hamile kalalım.
merhaba arkadaşlar,
ben uzun zamandır siteye girmiyor ve yazmıyordum.
bugün yazdıklarınızı okuyunca herkeste kendimden bişeyler buldum. yaşadıklarınızı yaşadım, hissettiklerinizi hissettim.
5 yıldır evliyim önceleri eşim istemiyor diye psikolojim bozuldu, sonraları korunmadık olmuyor diye, geçen yaz aşılama denedim iyice çöktüm. içinden çıkılmaz bir haldeydim.
ancak daha bugün yaşadığım bir tecrübeyi sizinle paylaşmak istedim.
baştan başlıycam ama; 3 ay önce bacak ağrılarım için dr a gittim. tahlil tetkik derken 'bağ dokusu hastalığı 'dediler. ilaç başlayalım. ben bebek istiyorum ilaca başlayamam dedim ; o dr bu dr derken bir sürü hastalık çıktı bende.haşimoto denilen bir tür trioid,D vitanmini eksikliği,2 nodüli, 1 miyom. eh daha ne olsun.
Geçen yıl aşıalam yapan dr. bendeki bu durumu hiç önemsemedi,ruhsal durumumu o yalnızca yeniden yapalım yaşınız geçiyor falan filan.
Çok fazla kafanızı ağrıttım. sonuçta, Ben tüm sonuçalrımı aldım ve konusunda çok uzman, değerli,harika bir dr gittim. onun istediği tahlilleri yaptırdım .. hiçbir konuyu atlamadan araştırma yaptı. tüm bu değerleri normala döndürürsek herşeyin kendiliğinden olabileceğini,umutla yol almam gerektiğini söyledi.
Arkadaşlar, doktorun önemi bu aşamada bizler için çok önemli.
merhaba, bende 30 yaşındayım, daha önce bir düşüğüm oldu, şimdi de 6 aydır uğraşıyoruz ama tık yok... bir an önce çocuk sahibi olmak istiyorum...
Valla birazda olsa moral buldum. Yanlış anlamayın sakın hiçbirimizin bu durumda olmasını istemem ama benim gibi düşünenler olduğunu görünce rahatladım sanki. Bana da doktorum daha erken bekleyin diyordu. Tabii onlara göre sorun yok. İlk seneler korunduğum için zaten suçluluk duyuyorum. Daha önce çaresine bakardık diye . Eminim çoğunuzda öyle düşünüyor. Cumartesi ilk aşılamam var ne olur dua edin. Bu stresi yaamak çok zormuş . Allah yardımcımız olsun. 2009 hepimize uğur getirsin. Hepimizde hamile kalalım.
Desteğiniz için saolun . Ben iktisat alanında master yaptım cnm. Tedavi oluyormu sun?
negatif 3 aşılama ,1 tüp bebek geçirmiş hala da sebebi bulunamamış,yaşı 30 a gelmiş,bütün bunlar olduğu sıralarda annesi meme kanseri geçirmiş(umarım Allahın izniyle başka yere metastaz filan yapmaz da anneciğim tamamen şifa bulur.)ve bugün nöbetten çıkıp evine geldiğinde hırsız girdiğini farkederek bütün gününü ifade verip karakollarda derdini anlatarak geçirmiş biri olarak diyorum ki Allah başka keder ve dermansız dert vermesin ve yardımcımız olsun....
inşallah bir gün bebeklerimizi kucağımıza alırız bizi o kadar çok oyalarlarki bilgisayar başına oturup laklak zamanımız bile olmaz kaydirigubbakcemile
bu kullandıgın ilaç ların aynısı serephone kullandım 3 ay birde pregnly 2 defa vurdurdum bu ay eşim burda degil diye ilaç kullanmadım bal çörekotu tarçın sabah akşam yiyorum yani hazırlık bu ay a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?