ahhh kıslar ahhhhhhhhhh herkesin ayrı bi hikayesi benimde 3olcak kımetse 18 de öncelikle eşim için istiyorum ee tabiki kendimde istiyorum ama onun ailei yok depremde 2 kız kardeşi anne baba ölmüş kalabalık ailemiz olsun istiyorum evleneli 5 yıl doldu 2. yılda aşılama 3 yılda tüp bebek ama tık yok problemde bence benim sorunum ilişki sonrasında ağrı yaşıyorum ondan dr fitil antibiyotik verio okadar oda geçmiyo 4 ay önce doğal hamiş kaldım kurban bayramına girerken evimizde bayram keyfi yaşadım hergece eşimle uyanıp şükrettik o canım kocamda elini karnıma koyu bi saniye bile bıarkmadan uyudu ama hüsran boş geblik herşeyde vardr bi hayr allahımdan artık ümidimi kesmedim her ayı muzeyle bekliyorum geçen ay ne güzel korunma süresi bitmişti fakat enfeksiyon kapmışım bu ayda kasık ağrılarım var hazirandada kız kardeşim almanyada onun doğumuna gidicem gitmek istemiyorum anneme eşlik etmek için gidicektim annemin vizesi olmadı benimki oldu bi ay eşimi nasıl bırakıcam onamı kafamı takim yoksa hangi kardeşim bu fedakarlığı yapar onamı yada bi ay daha boşa geşcek onamı yani kafam çok karışık bi akıl verin nolur ama hala bi umut bekliyoruz bebeğimiz off allahım nolur tez zamanda senağlama
off off gitmeliyim artık napalım hiç istemesemde biletler alındı yani kendime çok kızıyorum çookkkkkk neden annemde beni yanında sürüklüyo sanki benim kocam burda yabancı memlekette zaten kimse yok gidipte ev yemeği yese nolcak bilmiyorum öbür eniştelerin ve annemin tuzu kuru tabi kardeşimde ölmüyoya abla gel die işte bilmiyorum çıktım bi yola hayırlısı tek düşüncem eşim ammannnnnnnnnnn zaten sonra kocamla gitcektik işte benim hemen olaya atlamam buda son olsun kocamsız mı asla
ben de 30 uma girdim 1 yılı geçti korunmadık ama olmadı. 26 yaşımda evlendim ilk zamanlar istemedik korunduk yaş 29 a dayanınca eteklerim tutuştu korunmayı bıraktık. neyse doktora gittik hemen ultrasona aldı beni rahimin kalp şeklinde dedi ama bu çoçuk olmasına engel değil dedi. klomen verdi 5 tane kullandım 3 kez daha ultrasona aldı beni sonra günaşşırı ilişki dedi.bide duphaston verdi kullandım bu ay ama 2 gündür adet olcakmışım gibi hafif sancılanıyorum sanırım olmadı moralim acayip bozuk. duphaston kullanan var mı bana bir bilgi verirseniz sevinirim. benim durumumda olanlardan yardım bekliyorum
ahhh kıslar ahhhhhhhhhh herkesin ayrı bi hikayesi benimde 3olcak kımetse 18 de öncelikle eşim için istiyorum ee tabiki kendimde istiyorum ama onun ailei yok depremde 2 kız kardeşi anne baba ölmüş kalabalık ailemiz olsun istiyorum evleneli 5 yıl doldu 2. yılda aşılama 3 yılda tüp bebek ama tık yok problemde bence benim sorunum ilişki sonrasında ağrı yaşıyorum ondan dr fitil antibiyotik verio okadar oda geçmiyo 4 ay önce doğal hamiş kaldım kurban bayramına girerken evimizde bayram keyfi yaşadım hergece eşimle uyanıp şükrettik o canım kocamda elini karnıma koyu bi saniye bile bıarkmadan uyudu ama hüsran boş geblik herşeyde vardr bi hayr allahımdan artık ümidimi kesmedim her ayı muzeyle bekliyorum geçen ay ne güzel korunma süresi bitmişti fakat enfeksiyon kapmışım bu ayda kasık ağrılarım var hazirandada kız kardeşim almanyada onun doğumuna gidicem gitmek istemiyorum anneme eşlik etmek için gidicektim annemin vizesi olmadı benimki oldu bi ay eşimi nasıl bırakıcam onamı kafamı takim yoksa hangi kardeşim bu fedakarlığı yapar onamı yada bi ay daha boşa geşcek onamı yani kafam çok karışık bi akıl verin nolur ama hala bi umut bekliyoruz bebeğimiz off allahım nolur tez zamanda senağlama
Cumartesi ilk aşılamam odu kızlar. Dua edin bana lütfen
bakalım ne olacak. hepimiz için hayırlısı. canını sıkma çünkü yalnız değilsinmerhaba kızlar
ben de 30 oldum birkaç gün evvel. ''oofff off'' diyorum kısaca.
2 yıldır düzenli birliktelik ve 8 aydır korunmasız ilişki..... netice henüz yok.
sinirlerim hırpalanmaya başladı.
kuzenim, ''öylesine bi denedik, bakalım olacak mı dedik... tuttu işte'' dedi - şimdi 5 haftalık gebe. acayip asabım bozuldu. kıskançlık değil, o benim kardeim gibidir. ama, ''neden ben yapamıyorum'' demekten kendimi alamıyorum.
sperm, umurta.. hepsi gayet normal.
çıldırıcam
moralini bozma Allah birgün mutlaka bizlerede nasip edecek.ben o günü sabırsızlıkla beklliyorum umarım herbirimizin küçük prensleri vede prensesleri olur. .rabbim büyük. inancını yitirme moralini bozma.biliyosundur ki tedavinin yanı sıra strestenuzak olmada hamile kalmada çok etkili.ama insan tabiki ister istemez boşveremiyor.bende senin gibiyim tedavi görüyorum bakalım ne olacak. hepimiz için hayırlısı. canını sıkma çünkü yalnız değilsinmerhaba kızlar
ben de 30 oldum birkaç gün evvel. ''oofff off'' diyorum kısaca.
2 yıldır düzenli birliktelik ve 8 aydır korunmasız ilişki..... netice henüz yok.
sinirlerim hırpalanmaya başladı.
kuzenim, ''öylesine bi denedik, bakalım olacak mı dedik... tuttu işte'' dedi - şimdi 5 haftalık gebe. acayip asabım bozuldu. kıskançlık değil, o benim kardeim gibidir. ama, ''neden ben yapamıyorum'' demekten kendimi alamıyorum.
sperm, umurta.. hepsi gayet normal.
çıldırıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?