30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

bence de gitme arkadaşım.kendin için yaşa.kırmadan uygun bi mazeret bulup gelemiyceğini söyle..diğer konularda seninle aynı durumdayım o yüzden teselli veremiyorum çok..

off off gitmeliyim artık napalım hiç istemesemde biletler alındı yani kendime çok kızıyorum çookkkkkk neden annemde beni yanında sürüklüyo sanki benim kocam burda yabancı memlekette zaten kimse yok gidipte ev yemeği yese nolcak bilmiyorum öbür eniştelerin ve annemin tuzu kuru tabi kardeşimde ölmüyoya abla gel die işte bilmiyorum çıktım bi yola hayırlısı tek düşüncem eşim ammannnnnnnnnnn zaten sonra kocamla gitcektik işte benim hemen olaya atlamam buda son olsun kocamsız mı asla

1 ayda az değilmiş ama sen kendiniz için en iyisini bilirsin ne diyelim.bazen böyle insan ailesini de kıramıyo işte.biraz da ailelerde bence suç.kendini suçlama bence çok fazla.artık söz ağızdan çıkmış bi kere...

ben de 30 uma girdim 1 yılı geçti korunmadık ama olmadı. 26 yaşımda evlendim ilk zamanlar istemedik korunduk yaş 29 a dayanınca eteklerim tutuştu korunmayı bıraktık. neyse doktora gittik hemen ultrasona aldı beni rahimin kalp şeklinde dedi ama bu çoçuk olmasına engel değil dedi. klomen verdi 5 tane kullandım 3 kez daha ultrasona aldı beni sonra günaşşırı ilişki dedi.bide duphaston verdi kullandım bu ay ama 2 gündür adet olcakmışım gibi hafif sancılanıyorum sanırım olmadı moralim acayip bozuk. duphaston kullanan var mı bana bir bilgi verirseniz sevinirim. benim durumumda olanlardan yardım bekliyorum

Canım inşallah bize güzel haberi verirsin, çok kafana takmamaya çalış canım..

Canım en doğru kararı sen verirsin. İnşallah hakkında en hayırlısı olsun..

Kızlar epey yoğun bir zamandayım, ders çalışıyorum. Size çok kaılamazsam kızmayın. Her fırsatta burada olacağımdan emin olun:)) hepinizi öpüyorum. Dualara ve çalışmalara devam..

ben baştan beri hep dinlenerek geçirdim zamanımı aslında ciddi bişeyler yapmadık.Sadece tüm kontroller yapıldı o kadar ilk kez bu ay serophene kullanıyorum.Hayırlısı bakalım.ilk kez kullanıp bir kerede hamile kalmakta çok büyük bir ihtimal gibi durmuyor burda bunca okuduklarımdan sonra ama kısmet allahtan ümit kesilmez......

canım inşallah olumlu olur sonuç.dualarım seninle ve bizimle aynı kaderi paylaşan tüm arkadaşlarımızla....

ben evli diilim ama sizleri anlayabiliyorum Allah herkese nasip etsin anne olmayı inş... ama belki biraz moreliniz yerine gelir die anlatıyorum bi tanıdıgımız evlendikten 15 yıl sonra çocugu olmuş düşünsenize ne büyük bi mutluluk Allah kime ne zaman ne verecegi belli degil bence çok büyük bi imtihan çocuk sahibi olamamak büyük sabırlar diliyorum Allah isteyen herkese nasip etsin tez zamanda inş...

herkese merhabalar..bende aranıza bugün yeni katıldım.yazdıklarınızı okudum.bende 2 yıllık evliyim ilk bir yıl bebek düşünmedik ama daha sonra ikimizde istedik fakat olmadı.doktara gittim klomen verdi ardındanda çatlatma iğnesi iki aydır bu tedavim sürüyor.bu ayda vuruldum iğneyi bakalım hayırlısı.üç yumurtam oluşmuştu ama olurmu bilemiyorum.Rabbim en iyisini bilir.28 mayısta kan tahliline gideğim ama hiç umudum yok.Allahım herkese hayırlı zamanda hayırlı evlat versin.

Merhaba arkadaşlar ben 35 yaşındayım 14 yıllık evliyim 13 yıldır çocuk istiyorum bir çok kez aşılama denedik ardından tüp bebek ancak vermeyen allah vermiyor demekki vakti saati var.Şu aralar kendim için soğan kürü eşim içinse keçiboynuzu kürü kullanıyorum..soğan kürünün ardından incir kürüne başlayacağım ..Allah hepimizin gönlüne versin Aminnnn....

amin durucum allah herkesin gönlüne göre versin kucağını boş bırakmasın.tabikii hep hayırlısını istemek lazım.Gerçekten uzun zaman olmuş allah sanada eşinede sabır versin.Umarım en kısa zamanda seninde bebeğin olur muradına eresin.ben 33 yaşındayım 3 yıldır bebek istiyorum ama dediğin gibi vermeyen allah vermiyor.allah hepimizin yardımcısı olsun.

merhaba kızlar

ben de 30 oldum birkaç gün evvel. ''oofff off'' diyorum kısaca.

2 yıldır düzenli birliktelik ve 8 aydır korunmasız ilişki..... netice henüz yok.
sinirlerim hırpalanmaya başladı.

kuzenim, ''öylesine bi denedik, bakalım olacak mı dedik... tuttu işte'' dedi - şimdi 5 haftalık gebe. acayip asabım bozuldu. kıskançlık değil, o benim kardeim gibidir. ama, ''neden ben yapamıyorum'' demekten kendimi alamıyorum.

sperm, umurta.. hepsi gayet normal.
çıldırıcam

bakalım ne olacak. hepimiz için hayırlısı. canını sıkma çünkü yalnız değilsin

moralini bozma Allah birgün mutlaka bizlerede nasip edecek.ben o günü sabırsızlıkla beklliyorum umarım herbirimizin küçük prensleri vede prensesleri olur. .rabbim büyük. inancını yitirme moralini bozma.biliyosundur ki tedavinin yanı sıra strestenuzak olmada hamile kalmada çok etkili.ama insan tabiki ister istemez boşveremiyor.bende senin gibiyim tedavi görüyorum bakalım ne olacak. hepimiz için hayırlısı. canını sıkma çünkü yalnız değilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…