30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

Serophone ne ilacı? Ben hiç kullanmadım..Elbette ümidimizi hiç yitirmeyeceğiz burda birbirimize destek olacağız...

Cumartesi ilk aşılamam odu kızlar. Dua edin bana lütfen

Canım Allah hakkımızdakini hayırlısıyla versin. Bebekleri de hakkımızda hayırlı eylesin...Hepimiz için dua ediyoruz zaten...Kendini rahat bırak, kasmamaya çalış. Benim ilk aşılamam tutmadı, şimi dinlenmedeyim ikinci de haziranda inşallah..Seninle dönüşümlü gidicez:)) inşallah zinciri kırarız bir yerinde..

canım inşallah olumlu olur sonuç.dualarım seninle ve bizimle aynı kaderi paylaşan tüm arkadaşlarımızla....

Aminnnnnnnnnnnnnn,hepimizin duaları birbirimiz için kenetlensin kızlar..İçimizden hanimizin duasının kabul olacağı hiç belli olmaz. Bugün cuma hepimiz dua edelim...

bende bir şey yapmıyorum eşim erzurumda sadece çörekotu bal tarçın yiyorum bir sonraki aya hazırlık hayırlısı

Canım kürler baen adet düzenini değiştirebiliyor, dikkali ol..

Saolasın canım benim..İnşallah sen bu sorunları evlenince hiç yaşamazsın...

canım gün sayıcaz desene :) inşallah mutlu haberini alırız:)

aminnnnnnnnnnnn canım..

canım veren de alan da Yaradan, biz elimizden geleni yapıcaz...

canım Yaradan verecek, hiç tasalanma..

canım hepimiz aynıyız, insanın yalnız olmadığını bilmesi güzel...

sabır sabır... ya sabır... olacak diye düşünüp mutlu oluyorum kendimce ara sıra...

ama sinirlerim bozuluyor çok.

eşime çaktırmıyım dedikçe... çaktırıyorum elde olmadan. onu üzmekten de çok korkuyorum. ama elimde değil hiç.

bi meleğim olsun istiyorum. çok istiyorum.

arkadaslar bne daha 30 olmadım ama az kaldı 27 yım.3 yıllık evlıyım.ve 1 yıldır ıstıyoruz olmuyor.yenı dra gıtmeye basladık.hersey normal gorunuyo.gelecek ay ılac kullanmaya baslıcam ve hepınızı cok ıyı anlıyorum.bende etrafımda hamıle gormek ıstemıyorum ama butun arkadaslarım ya dogum yaptılar yada hamıleler.sadece ben kaldım.allah hepımıze yardım etsın.yakın zmanda ınsallah mutlu haberlerı bırbırımıze verırız

Canım hayırlısıyla istiyoruz hepimiz, sağlıkla istiyoruz. Sabır demeye devam diyoruz...Belki buradan bu ay bir çok hamiş haberi alıcaz ben buna çok inanıyorum...

Canım etrafı boşverelim sadece kendimize bakalım. Çoğumuz aynı duyguları yaşıyoruz hiç kendimizi kötü hissemeyelim..Bir gün biz de inşallah kocaman göbişlerle geziyor olucaz:)):CüvCüv:

Merhaba arkadaşlar
34 yaşında hamile kaldım.2 yıl önce evlendim ve hiç korunmadığım halde hamile kalamıyordum. Şimdi ilk aşılama başarılı oldu ve 2 aylık hamileyim.
Başından beri gitmediğim doktor, içmediğim ilaç kalmamıştı. Genç kızlığımdan beri adet düzensizliğim- PKO vardı.
Bitkisel destek tedavilere inanan biri olarak modern tıbbın yanında kullandığım ve eşime uyguladığım yöntemleri sizlerle paylaşmak istiyorum
3-4 sene düzenli olarak isveç şurubu kullandım. Genel vücut sağlığı için çok iyi bir iksir. İnsan kendini daha genç ve zinde hissediyor. Eşim benden daha uzun bir süredir kullanıyordu.
Zaman zaman hayıt tohumu, civanperçemi ve aslan pençesi bitkilerinin çayını içtim.
A. Saraçoğlu'nun soğan kürünü 2 kez uyguladım. Arkasından incir kürü (tam aşılama dönemi öncesi ve aşılama için verilen iğneler boyunca incir kürüne devam ettim)
Sağlıklı beslenmeye bol bol hormonsuz(kendi bahçemde yetiştirdiğim) taze meyve ve sebze ve özellikle balık yemeye dikkat ettim. Hakiki baldan her sabah bir iki tatlı kaşığı yedim.
En önemlisi pko nedeniyle aldığım 7-8 kilodan 4 kilosunu rejim yaparak (sadece ekmek, şeker ve hamur işlerinden uzak durarak) geri verdim. Yıllardır düzene girmeyen aylarca ilaç almadan gelmeyen adetim ilk kez kendiliğinden geldi.
O ay ilk kez aşılama yapıldı ve şimdi hamileyim.inşallah çocuğumu sağlıkla kucağıma alırım.
Aşılama süresince, iğne tedavisi esnasında her gün sabah akşam yarımşar aspirin aldım. Aspirinin rahmin kan dolaşımını düzenlediği ve hamile kalmayı sağladığını okumuştum. Bir de düzenli olmasa da eşime de keçiboynuzu kürünü uyguladım. Özellikle aşılamadan bir hafta önce başladığım kürün etkisi olduğunu düşünüyorum.
Kısaca önerilerim bunlar...bir de egzersiz yapmayı sakın ihmal etmeyin.fazla kilosu olanlar mutlaka versin. Hem insanın kendine güveni yerine geliyor, hem de biyolojik yaşı geriliyor. Hamilelik öncesi yapılan egzersiz ve hamilelik boyunca önerilen egzersiz programı kolay doğuma yardımcı oluyormuş. Şu an kendimi 29-30 yaşında gibi hissediyorum nazar:maşallah:))
Dilerim 40’ına varmadan bebişlerinizle kucaklaşmış olursunuz....

Canım çok teşekkür ediyorum kendi adıma, benim de kilo vermem gerek biliyorum ama bunu beceremedim bir türlü. Bebeğine sağlıkla kavuşursun inşallah, bize dua etmeyi de unutma ne olur. Öpüyorum canım..

ben de 31 yaşındayım biryıldır olmadı bbeğimiz rahim filmi hormon tahlilleri spermiyogram hepsi yapıldı geçen ay klomen kullandım olmaı bu ay yine kullandım adetim 27 mayısta bakalım ne olacak takmıyorum diyorum ama yine bekliyorum yine bekliyorum

Canım ya takmayalım diyoruz da hangimiz bunu başarabiliyoruz ki, inşallah bu ay 2 günün kalmış. Ay şöyle güzel haberi verirsin de hepimiz ümidimizi yineler, havalara uçarız. Hayırlı güzel haberini bekliyoruz ona göre sonuç ne olursa olsun bizi haberdar etmeyi unutma canım. Ayrıca kan testi yaptırsan çıkar, düşünüyor musun yaptırmayı?

ben tedavıye daha baslaadım.o ılaclardan hıc kullanmadım.rahım fılmım hormon testlerım hepsı ıyı cıktı.dr um rahım fılmı cekındıgım ay hamıle kalma sansımın yuksek oldugunu soyledı .bızde bu ay beklıcez.olmazsa gelecek ay ılac verıcek ve sanırım catlatma ıgnesı yapıcakmıs.bu ıgne nasıl yapılıyor ve bu ıgneyle gebe kalan varmı gercekten.bıde bu klomen ılacı ıse yarıyormu

Canım bazılarında yarıyor bazıları benim gibi çok bekliyor. 1 yıldır kullanıyorum kolmen ve çatlatma iğnesi, tabi arada ara verdiriyor dr..Ama hala bir siftahımız bile yok kaydirigubbakcemile3

Çıtır güzeller bugünlerde adeti yaklaşan var mı? Hadi şöyle güzel haberlerle şenlensin burası...kaydirigubbakcemile2

Kızlar sanırım bahsetmedim size, ben bu ay dinleniyorum ama aynı zamanda preseed isminde bir kayganlaştırıcı kullandım yumurtlama dönemimde 3 defa. Dün bir arkadaş daha bundan hamile kaldı, bizim sayabildiğimiz KK'de 10 kişi bu yolla hamile kaldı, hem de uzun süre tedavi olanlar ve sonuç alamayanlar da var. Benden sorumluluk gitsn, isteyen arkadaşlar bunu da deneyebilirler, en umutsuz olanlarda bile işe yaradığına bizzat şahit oldum. Tabiki Yaradan verirse olacak, biz elimizden geleni yapalım da. Preseed konusunda bir başlık var, ben de yazıyorum oraya isterseniz bir göz atın...

kan testini adetim geciksin öyle yaparım dşyorum geçen ay klomenden dolayı gecikme yaşadım ümitlendim o yüzden tek çizgi görmek istemiyorum bi süre daha bekliyecem yarın adet günüm hayırlısı olsun bu ay onu kullanmayı düşünüyorum internetten sipariş vercem adet olmazsam bi de bunu deneyelim değil mi

ayyyyy bendeeee 33 yaşındayım hamiş kalamadım malesef eşimin sperm azlığı var senağlama Allahım inşallah nasip edicek 1-2 ay içinde mikroenjeksiyona başlıca

Oyyy ben nerelere gidiiim nasıl ediim. :bbo: Daraldım...
İçim karardı valla yazdıklarınızı okuyunca...:1ninca:
3 yıllık evli ve 36 yaşındayım ve 15 aydır korunmuyoruz olmadı bakalım bu hafta sonu başlayacağız ne var ne yok, neden olmuyor..Daha yolun başındayım..

Düşünün bir geriye dönüp baktığınızda sizi çok üzen bir olayın aslında üstünden zaman geçince ne kadar hayırlı olduğunu hissetmediniz mi hiç..Her şeyde vardır bir hayır. Vardır bir vakti saati. kaydirigubbakcemile5
Moral hanımlar moral.. :1hug:Rabbim herkese hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah..
Sevgiyle kalın.. yerimseniben

ayyyyy bendeeee 33 yaşındayım hamiş kalamadım malesef eşimin sperm azlığı var senağlama Allahım inşallah nasip edicek 1-2 ay içinde mikroenjeksiyona başlıca

Canım bu sitede tahlillerinde 1 sperm olanların bile hamile kaldıklarını gördükten sonra hiç şaşırmıyorum...Sen de kendini hiç üzme, herşey hayırlısıyla çok güzel olacak hepimiz için...

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn canım...Ne güzel olaya böyle bakabilmek, sen bize sıkça uğra ne olur, çok ihtiyacımız var morale ve dualara...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…