iyiyim saracım sen nasılsın misafirlerim var pek giremiyorum
geçmişi okuyorum zelale bakıyorum ama henüz gelmemiş
zerdal 20 tanede ben okudum
cadıcım nasılsın neler yapıyosun
naber kızlar :112:
cok sukur iyim canim........
amin bitanem...cümlemizin inşallah...heyecan sardı valla beni...leylacım yarın inşallah herşey istediğin gibi olur.fındıkta fazla naz yapmazda cinsiyetini öğrenirsiniz.bizde artık prens mi prenses mi diyeceğimizi öğreniriz.herşey gönlünce olsun tatlım.
semi hg bebişim...iyiyim saracım sen nasılsın misafirlerim var pek giremiyorum
geçmişi okuyorum zelale bakıyorum ama henüz gelmemiş
zerdal 20 tanede ben okudum
evet zerdalım..duanızı eksik etmeyin tatlişim...sana bişey sorcam...bebişin son çekilen ultrason kağıdına baktım NT değeri yani ense kalınlığı 1,8 yazıyor..doktor bunu görüncemi acaba 2li teste gerek duymadı ki zerdalım..şimdi anne topicinde kızlarla konuştumda değer normalmış çok şükür...yorum yaparmısın bitanem...tamam canım ayline eklerim. leyla yarın cinsiyetini öğrenecek demi, zaman gelmiş.
aylinim için banada 20 yaz tatlım..aylin için ayetel kürsi listesi.
zerdal...........20
caadi.............50
semi..............20
okunanlar, leyliko,caadi,yeter,zelal,naneli,geshenk,özlem, tentation, semi,sara, ayşegül, metuka, kaderiye.
hg ayşegülcümnaber kızlar :112:
kizlar benim kafam cok karisik ben niye adet olmuyom bir karisiklik olmasin testlerde?????bugun 9 gun hic bukadar gecikmedi....belim halen ariyo arada bi karnim ha oldum olucam olmuyom ???????
kızlar ben birazdan kuaförüme gidecem..randevu aldım...kaş bakımı yaptırcam..yarına hazırlık...sizi çok öpüyorum..yarın akşam inşallah girmeye çalışırım çok yorgun olmasa..çünkü doktordan sonra bebek görmeyede gidecez eşimle..geç gelebilirim...öpüyorum hepinizi...
Hoşbulduk arkidişler iyiyim şükür biraz canım sıkkındı ama saolsun geshenk rahatlattı
kolay gelsin, ense kalınlığın normal, doktor ondan dolayı gerek görmemiş olabilir.
sara sen nasılsın, neler yapıyorsun, herhangi bir tedavi falan görmüyorsun demi.
iyim canim sen nasilsin??????????
naber kızlar :112:
kizlar benim kafam cok karisik ben niye adet olmuyom bir karisiklik olmasin testlerde?????bugun 9 gun hic bukadar gecikmedi....belim halen ariyo arada bi karnim ha oldum olucam olmuyom ???????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?