30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

leylacım yarın inşallah herşey istediğin gibi olur.fındıkta fazla naz yapmazda cinsiyetini öğrenirsiniz.bizde artık prens mi prenses mi diyeceğimizi öğreniriz.herşey gönlünce olsun tatlım.

semicim sen nasılsın kaç gündür denk gelemiyoruz seninle tatlım.:26::26::26::26::26::26:

iyiyim saracım sen nasılsın misafirlerim var pek giremiyorum
geçmişi okuyorum zelale bakıyorum ama henüz gelmemiş

zerdal 20 tanede ben okudum

aylin için ayetel kürsi listesi.

zerdal...........20
caadi.............50
semi..............20

okunanlar, leyliko,caadi,yeter,zelal,naneli,geshenk,özlem, tentation, semi,sara, ayşegül, metuka, kaderiye.

cok sukur iyim canim........

leylacım yarın inşallah herşey istediğin gibi olur.fındıkta fazla naz yapmazda cinsiyetini öğrenirsiniz.bizde artık prens mi prenses mi diyeceğimizi öğreniriz.herşey gönlünce olsun tatlım.
amin bitanem...cümlemizin inşallah...heyecan sardı valla beni...
iyiyim saracım sen nasılsın misafirlerim var pek giremiyorum
geçmişi okuyorum zelale bakıyorum ama henüz gelmemiş

zerdal 20 tanede ben okudum
semi hg bebişim...
tamam canım ayline eklerim. leyla yarın cinsiyetini öğrenecek demi, zaman gelmiş.
evet zerdalım..duanızı eksik etmeyin tatlişim...sana bişey sorcam...bebişin son çekilen ultrason kağıdına baktım NT değeri yani ense kalınlığı 1,8 yazıyor..doktor bunu görüncemi acaba 2li teste gerek duymadı ki zerdalım..şimdi anne topicinde kızlarla konuştumda değer normalmış çok şükür...yorum yaparmısın bitanem...

zerdal...........20
caadi.............50
semi..............20

okunanlar, leyliko,caadi,yeter,zelal,naneli,geshenk,özlem, tentation, semi,sara, ayşegül, metuka, kaderiye.
aylinim için banada 20 yaz tatlım..
naber kızlar :112:
hg ayşegülcüm

kizlar benim kafam cok karisik ben niye adet olmuyom bir karisiklik olmasin testlerde?????bugun 9 gun hic bukadar gecikmedi....belim halen ariyo arada bi karnim ha oldum olucam olmuyom ???????

zerdal...........20
caadi.............50
semi..............20
leyla..............20
sara..............20
toplam.........130

Son düzenleme:
kızlar ben birazdan kuaförüme gidecem..randevu aldım...kaş bakımı yaptırcam..yarına hazırlık...sizi çok öpüyorum..yarın akşam inşallah girmeye çalışırım çok yorgun olmasa..çünkü doktordan sonra bebek görmeyede gidecez eşimle..geç gelebilirim...öpüyorum hepinizi...

kizlar benim kafam cok karisik ben niye adet olmuyom bir karisiklik olmasin testlerde?????bugun 9 gun hic bukadar gecikmedi....belim halen ariyo arada bi karnim ha oldum olucam olmuyom ???????

caadi bir daha evde idrar testi yapsana canım, belki kanda çıkmamıştır. geç tutunmuştur, hiç belli olmaz. belki kan tahlili yaptırdığın yer bozuktur. sen bi idrar testi yap bakalım.

kolay gelsin, ense kalınlığın normal, doktor ondan dolayı gerek görmemiş olabilir.

sara sen nasılsın, neler yapıyorsun, herhangi bir tedavi falan görmüyorsun demi.

iyiyim canım sağol.ben şu an bi tedavi görmüyorum. ben düşükten sonra üç aylık iğne yapmıştım korunmakiçin doktorun tavsiyesi ile.onun etkisinin geçmesi de altı ayı buluyodu.sonrasında tekrar gittim doktora değerlerin normal üç ay daha bekle normal yolla gebe kalabilirsin dedi. bu ayda olmazsa başka doktora gidecem artık beklemek istemiyorum çünkü.

iyim canim sen nasilsin??????????

bende iyiyim canım.

naber kızlar :112:

iyiylik canım.senden naber?

inşallah test yanlış çıkmıştırda hamilesindir canım.bi daha test yapsana.en azından eczane testi al yap.sonrada kan tesiti yaptırırsın.

zerdalcım 20 tanede bana yaz aylin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…